2019_2020学年高中英语Unit2HeroesLesson3SportsStars课后篇巩固提升北师大版.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit2HeroesLesson3SportsStars课后篇巩固提升北师大版.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit2HeroesLesson3SportsStars课后篇巩固提升北师大版.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit2HeroesLesson3SportsStars课后篇巩固提升北师大版.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit2HeroesLesson3SportsStars课后篇巩固提升北师大版.docx_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Lesson3SportsStars课后篇巩固提升一、根据句意及首字母提示填空1.She could have been a b pianist if shed put her mind to it.答案brilliant2.Tom is considered as the most s football player in his school.答案skilful3.Even though the weather in London is a,many tourists go to the city every year.答案awful4.If you are not healthy,money will be u for you.答案useless5.He was an u man with great business talents.答案unusual6.He was a former Olympic c.答案champion7.We hope that all people will be able to live in a world without war and v.答案violence8.F,I caught the train at the last minute.答案Fortunately9.People often remember what they were doing when they heard the news of important e in history.答案events10.He is good at sports,and he has got the chance to realize his fathers dream to be a professional a.答案athlete二、选择适当的短语并用其正确形式填空come to an endbe strict withcompete againstlook backbe full ofbe keen onexpress an interest in 1.Enjoy the little things in life,for one day you may and realize they are the big things.答案look back2.When the book came out,he found that itmistakes.答案was full of3.Everyone hopes that this boring discussion may quickly .答案come to an end4.When he was a little boy,he mathematics.答案expressed an interest in5.Some students so playing computer games that they even give up their studies.答案are;keen on6.We feel that our product is the best kind in Asia and we can very well Japan in price.答案compete against7.As time goes by,we come to understand why the teachers so us.答案are;strict with三、用所给词的适当形式填空1.Professor James will give us a lecture on Western culture,but when and where (not decide)yet.答案hasnt been decided2.The play had already been on for quite some time when we (arrive)at the New Theatre.答案arrived3.The moment I got home,I found I (leave)my jacket on the playground.答案had left4.I (not see)Ann for so long that Ive forgotten what she looks like.答案havent seen5.Some teenagers (damage)their health because they play computer games too much.答案are damaging6.Do you think we should accept that offer?Yes,we should,for we (have)such bad luck up till now,and time (run)out.答案have had;is running7.He (play)football regularly for many years when he was young.答案played四、翻译句子(注意时态)1.在他八岁的时候,母亲去世了,他不得不和父亲一起生活。答案His mother died when he was eight and he had to live with his father.2.昨天晚上9点到11点我父母在看电视。答案My parents were watching TV from 9 oclock to 11 oclock last night.3.你以前从来没听说过这件事吗?答案Havent you heard of it before?4.我爸爸去加拿大了,他一个星期后会回来。答案My father has gone to Canada.He will come/be back in a week.5.我去过那儿很多次了,我们还是换个地方吧。答案I have been there many times.Lets change it to another place.五、完形填空(语言能力)导学号98574018DontTaketheFunOutofYouthSportsWhen I joined a private football league a few years ago,the sport meant everything to me.My coach said that I had lots of potential,and I became captain of my 1.That was before all the fun was taken out of 2.At first,everyone on the team got 3 playing time.Then the team moved up to the top division after winning all its games,and the 4 started.Some parents,who had paid the coach extra so their daughters could have 5 one-on-one training,got angry when she didnt give them more playing time in our 6.The coach was replaced.The new coach,however,took all the fun out of the game:all we did during practice was 7.I always wished to God that it would rain so we would not have the 8.Of course,all teams run drills;they are 9.But we ran so much that,afterwards,we had trouble 10.Younger people shouldnt be doing exercises 11 for 18-year-olds.I was very thin 12 I started football,but as a member of this team I wouldnt eat much,because I was afraid of being too 13 to run.I feared making mistakes,and the added pressure caused me to make more than my usual 14.Is all this pressure necessary?I 15 up leaving the football team.Four other girls did the same,and two of them stopped playing football completely.Thats 16,because they had so much potential.They were just burned-out with all the pressure they 17 from the coach or their parents.I continued playing football at school and 18 my love for it.I joined a private team coached by my school coach.When I started playing 19 him,he told me I needed to relax because I looked nervous.After I 20 down,I played better.When you enjoy something,its a lot easier to do it well.1.A.classB.clubC.teamD.board答案C解析第二段开头提到了“team”一词,由此可知“我”成了足球队的队长。2.A.playingB.livingC.learningD.working答案A解析文章开头提到“football”一词,所以此处的fun是指踢足球的乐趣。3.A.greatB.equalC.rightD.extra答案B解析下文提到有些给了教练钱的家长不满他们的女儿没有得到更多的上场时间而发怒,由此可判断开始的时候每个队员可以得到相同的上场时间。4.A.businessB.struggleC.attemptD.pressure答案D解析下文提到换教练一事,球队开始有了“压力”,与倒数第三段的“pressure”相呼应。5.A.freeB.privateC.goodD.basic答案B解析有些家长付钱给教练是想让他们的女儿得到“私人的”一对一训练。6.A.matchesB.coursesC.lessonsD.programmes答案A解析付了钱的家长希望他们的女儿能在“比赛”中得到更多的出场时间。7.A.jumpB.playC.runD.shoot答案C解析新教练上任后,比赛变得毫无乐趣可言,因为“我们”的训练就是“跑”,下文多处提到了“run”一词。8.A.dutyB.meetingC.operationD.training答案D解析此处与上一句的“practice”对应。9.A.necessaryB.boringC.scientificD.practical答案A解析由“allteamsrundrills”可知,跑步是“必要的”训练。10.A.speakingB.movingC.sleepingD.breathing答案D解析跑得太多了,人就会上气不接下气,即“hadtroublebreathing”。11.A.usedB.intendedC.madeD.described答案B解析作者认为小孩不该用为18岁的成年人设计的训练方式进行训练。intended意为“计划的,准备的”,符合文意。12.A.tillB.sinceC.beforeD.because答案C解析由“butasamemberofthisteamIwouldnteatmuch”可知,“我”本该多吃一点,由此可推断“我”在开始从事足球运动之前很瘦。13.A.fullB.tiredC.lazyD.big答案A解析吃多了自然会“饱”,然后会跑不动。14.A.sizeB.shareC.spaceD.state答案B解析“我”本来在控制自己的饮食,但压力使“我”吃得更多。share意为“份额”,符合文意。15.A.gaveB.keptC.endedD.picked答案C解析endup意为“结束”,指“我”承受不了训练的压力而离开了足球队。16.A.sadB.shamefulC.sillyD.serious答案A解析“theyhadsomuchpotential”的意思是“她们有很大的潜力”,所以“我”对她们永远放弃足球感到“难过”。17.A.receive

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论