2019_2020学年高中英语Unit3Amazingpeople课时跟踪检测(一)(含解析).docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit3Amazingpeople课时跟踪检测(一)(含解析).docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit3Amazingpeople课时跟踪检测(一)(含解析).docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit3Amazingpeople课时跟踪检测(一)(含解析).docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit3Amazingpeople课时跟踪检测(一)(含解析).docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪检测(一) Welcome to the unit & Reading-Language points.单词拼写1Dont be too curious (好奇) about things you are not supposed to know.2The city should take steps to preserve (保护) the old temple.3He kept the contents (内容) of the letter a secret.4By coincidence (巧合) I came across the girl in the rain.5Dont disturb (打扰) her; she is doing her homework.6We must take a scientific (科学的) approach to the problem.7He made a fortune (财富) only by buying a lottery.8The boy realized his mistake and accepted the punishment (惩罚) without complaining.9We used to drive out of town to breathe (呼吸) fresh air when we were not very busy.10While the front door is being repaired, please use the side entrance (入口).单句改错1We were rather disturbing by the way the government tried to cover up the truth.disturbingdisturbed2Just out curiosity, where were you last night?out后加of3They sold their house at the right time and made fortune.fortune前加a/their4Which side wins, Ill be content to present an award to them.whichwhichever5The hazy weather resulted from the delay of the flights.fromin6He contents him with a glass of beer every day.himhimself7Zheng He set sail to “the Western Ocean” seven times between 1405 and 1433.tofor8Fortunate, the fire was discovered soon after it had started.FortunateFortunately9While cycle, dont forget the traffic lights.cyclecycling.选词填空along with, come across, have something to do with, die of, fall ill, in connection with, pay off, result in1He devoted all his time and energy to this research, and it paid_off in the end.2His overwork all year around resulted_in his health breaking down.3Always burdened with heavy work and high pressure, the engineer died_of a heart attack.4It is obvious that his poor memory recently is in_connection_with his sleeplessness.5The child is in poor health, so he often falls_ill somewhat.6Even if you come_across setbacks and failures, never lose heart. Find out the reason and try on.7Anyone who has_something_to_do_with the accident shall be fetched and questioned.8Along_with physical changes, teenagers experience psychological changes.完形填空Garcia Marquez was born in 1928 in Colombia.As one of the most famous _1_, he has been widely regarded as “a giant (巨人) of 20thcentury_2_”Soon after he was born, Garcia Marquez was sent to _3_ with his grandparents.He later said that his love of _4_came from his grandmother.Marquez had always wanted to _5_ a novel based on his grandparents house where he _6_.However, he couldnt find a proper tone and _7_the idea until one day the answer hit him while _8_ his family to Acapulco.He turned the car around and the family _9_home so he could begin writing.He sold his car_10_ his family would have money to live on, but writing the novel was far more _11_than he expected.He wrote every day for eighteen months.His wife had to ask for _12_ on credit (赊购)_13_, published in 1967, it became a most successful novel, One Hundred Years of Solitude.It was _14_ in English in 1970 and won many prizes.In fact, the novel is so _15_ that over 50 million copies have been sold so far.It tells the story of the small and _16_ town of Macondo which was separated from the outside world of its history over a _17_.William Kennedy called it “the first piece of literature that the entire human race _18_ reading”Garcia Marquez won the Nobel Prize for Literature in 1982.On April 17, 2014,he_19_ at the age of 86.The whole world _20_ the cultural giant.语篇解读:本文介绍了百年孤独的作者加西亚马尔克斯的一生。1A.athletesBnovelistsCdirectors Dpoets解析:选B根据下文第13空后的“ .it became a most successful novel, One Hundred Years of Solitude.”可知他是一名小说作家。2A.performance BpoliticsCbusiness Dliterature解析:选D根据下文可知,他在文学方面取得过突出成就,而且获得过诺贝尔文学奖,因此被称为“文学巨匠”。3A.live BcompeteCbargain Dcommunicate解析:选A他出生后不久,就被送去和外祖父母一起居住了,live符合语境。4A.language BdaydreamCstorytelling Dpainting解析:选C根据文章内容可知,他是一名小说作家,因此他从外祖母那里学到了讲故事。5A.write BreadCborrow Dtranslate解析:选A他梦想着自己能写一部小说,与下文他的写作相呼应。6A.settled down Bfell overCgrew up Dgot off 解析:选C由上文他与外祖父母一起生活可知,他是在外祖父母家里长大的,故C项正确。7A.thought of Bput offCbrought up Dspoke out解析:选B根据上句“he couldnt find a proper tone”可知,加西亚马尔克斯没有想好怎么写,所以这个计划一再推迟。put off意为“推迟”。8A.sending BinvitingCfollowing Ddriving解析:选D根据下文“He turned the car around .”可知,他是开车带家人去Acapulco的。9A.left BabandonedCdecorated Dreturned解析:选D根据句意可知,加西亚马尔克斯并没有开车到达目的地,而是带着家人又回家了,以方便他的写作。10A.now that Bso thatCas though Din case解析:选B此处作目的状语,卖掉汽车以便家人能在他写作期间生活下去。11A.interesting BexpensiveCdifficult Dboring解析:选C根据“He wrote every day for eighteen months.”以及后面提到生活的拮据,可以判断出写这本书比他预想的要更加困难。12A.food BadviceCtrouble Dpermission解析:选A他们的生活拮据,连吃的东西也要由妻子去赊购。13A.Eventually BObviouslyCFortunately DProbably解析:选C根据后面的内容可知,小说出版后成为最成功的小说,由此可知这对他来说是幸运的,故C项正确。14A.published BspokenCbroadcast Dshared解析:选A此处指这部小说在1970年出版了英文版。15A.rare BshockingCpopular Dunusual解析:选C根据“.over 50 million copies have been sold so far.”可知,这部小说很受欢迎。16A.dangerous BlonelyCcrowded Dpleasant解析:选B根据“separated from the outside world”可知,这是个偏僻的小镇。17A.month ByearCdecade Dcentury解析:选D根据小说的名字One Hundred Years of Solitude,可以判断出此处指一个世纪。18A.avoids BdelaysCrequires Dpractices解析:选CWilliam Kennedy对这本书给予了很高的评价,由此可推断他说的话是“全人类都需要读一读”,require意为“需要”,符合语境。19A.turned up Bgot throughCtook over Dpassed away解析:选D根据语境可知,他在86岁时去世(passed away)了。20A.support BrememberCforgive Dappreciate解析:选B结合上文可知,他去世后全世界都缅怀这位文学巨匠。.阅读理解In 1869, the inventor and mechanic Frank Duryea was born on a farm in Washburn, Illinois.When Duryea was just 24 years old, he and his older brother, Charles, designed and built the Duryea Motor Wagon, one of the first successful gaspowered motor vehicles in the United States.Ever since then, there has been a great deal of disagreement over exactly who was responsible for the invention of the Motor Wagon.Because Charles died earlier by many years, Duryea had the last word.Until the day when he died in February 1967, Duryea insisted that the first automobile was entirely his own invention.Frank Duryea was the first driver on the American road.In September 1893, he was behind the wheel as the Duryea car made its first successful trip, 600 yards down his street in Springfield, Massachusetts.When he tried to turn the corner, the Motor Wagon was out of order; however, Duryea managed to fix it up and struggled to travel down the road for another halfmile or so.In September 1895 the two brothers organized the first car company in the United States, the Duryea Motor Wagon Company, to build and sell their gaspowered socalled cars.On Thanksgiving Day of that year, to advertise for the product, Duryea won the countrys first automobile race.(The race continued despite an enormous snowstorm that made the roads nearly impassable; still, Frank managed to complete the 50mile race in a little more than 10 hours.)Duryea left the Duryea Motor Wagon Company in 1899 and two years later he helped start the StevensDuryea Company.He retired in 1915 and spent the rest of his days living comfortably in Connecticut, traveling, gardening and walking around his workshop.语篇解读:本文主要讲述了发明家兼技工弗兰克德耶的生平及个人的发展。1In the writers opinion, Frank Duryea insisted that the first automobile was entirely his own invention mainly because _.Ahe lived longer than his older brotherBhe made more contributions to the inventionChe came up with the idea firstDhe was the first driver on the American road解析:选A推理判断题。根据第一段中的“Because Charles died earlier by many years, Duryea had the last word.”可知,作者认为弗兰克德耶比他哥哥晚去世很多年,所以他有最后的发言权,坚持认为这项发明属于自己。2Duryea managed to win the race mainly in order to _.Awin much money Bpromote his inventionCcompete with his brother Dchallenge himself解析:选B推理判断题。根据第三段中的“to advertise for the product”可知,此项赛事主要起到宣传作用,他奋力赢得比赛,是在为自己的产品做宣传促销。3When StevensDuryea Company was organized, how old was Duryea?A26 years old. B30 years old.C32 years old. D46 years old.解析:选C细节理解题。根据最后一段首句可知,他创建该公司的时间是1901年,而文章开头提到他出生的时间为1869年,由此可知,他创建公司时32岁。4What is the passage mainly talking about?AFrank Duryea. BFrank and his brother.CFranks invention. DFranks company.解析:选A主旨大意题。概括全文可知,本文主要讲述了弗兰克德耶的一生,包括他的发明、创建的公司、参加的比赛、退休后的生活等。由此可见,本文的主题应该是“Frank Duryea”。.阅读七选五Every day can be a fresh, new beginning this is very important if you had a difficult day before. By starting with a positive attitude, you can face the challenges of the day in a good state of mind. _1_Exercise. Exercising is one of the best methods to start your day for your mind as well as the body. _2_ In addition, it also reduces stress and improves your metabolism (新陈代谢). So go for a walk, go for a bike ride, or go to the gym in the morning.Organize yourself. _3_ Make a todo list and make an effort to follow it. It will keep you organized and make your day easier. However, make sure that your todo list is manageable. There are only so many things you can do in a day.Smile. Starting your day by acting the way you want to feel can help you be more positive. _4_ The easiest thing to do is smile. Just smile because you are alive and you can. Watch or listen to something humorous so you can laugh. It makes you feel positive and really good a

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论