高中英语人教版选修6课时跟踪检测六含解析.doc_第1页
高中英语人教版选修6课时跟踪检测六含解析.doc_第2页
高中英语人教版选修6课时跟踪检测六含解析.doc_第3页
高中英语人教版选修6课时跟踪检测六含解析.doc_第4页
高中英语人教版选修6课时跟踪检测六含解析.doc_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪检测(六)Learning about Language & Using Language.单句语法填空1My face turned red with embarrassment (embarrass)2He kept on working in spite of the fact that he was ill.3The disease is spreading, and all children under five are at risk.4Her son has got into the bad habit of surfing on the Internet.5Keeping (keep) practising equips me to have enough confidence to challenge the good players.6They are not only experienced and knowledgeable, but patient and understanding.7It is the time and energy we spent on the present that makes it valuable rather than the price we paid.8What I tell my students is to ask more questions rather than be satisfied with a quick judgement (judge)9Hunting tigers in China is an illegal (legal) activity which should be forbidden.10She has been injecting (inject) herself with insulin (胰岛素) since the age of 16.完成句子1I felt completely unable to make_any_judgement_about the thing at all.关于这件事,我觉得无法做出任何判断。2In_spite_of many invitations, he would always decline to visit Oxford. 尽管受到多次邀请,他总是拒绝去参观牛津大学。3He got wellprepared for the job interview, for he couldnt risk losing_the_good_opportunity/chance.他对面试作了充分的准备,因为他不想冒险失去这一次好机会。4On the other hand, not_believing_in_others makes them unwilling to communicate with people around face to face.另一方面,不信任其他人让他们不愿意和周围的人面对面地交流。5On the contrary, smart phones not_only take up our valuable time, but_also do great harm to our health.相反,智能手机不仅占去了我们宝贵的时间,而且对我们的健康造成危害。6It_was_not_until all the fish in the river died out that the villagers realized how serious the pollution was.直到河里所有的鱼都死光了,村民们才意识到污染是多么严重。.完形填空Sixyearold Cindy loved to play in the street with her friends.This made her parents _1_.They did everything to keep her off the street._2_, day after day they found her out there.Thankfully, the street wasnt very _3_.But it was often traveled by soldiers and sometimes they would _4_ very fast.Every time he drove by the lifeless animal that had _5_ in the road, Steven would think of his daughter.And so he _6_ trying to teach her the _7_ with little success.Then one day as Steven was driving home, he saw something that helped _8_ an idea, which became a(n) _9_ by the time he got home.He walked over to where Cindy was playing.“Come on, sweetheart,” he said.“You and Daddy are going for a _10_.”They drove back along the way he had just traveled, finally _11_ just behind a mound (堆) of something.“What is it, Daddy?” Cindy asked as they got out of the car.“Look _12_, but dont touch it,” Steven said.“Cant you tell what it is?”She studied it for a few minutes, unsure of its _13_ until she picked out its familiar ears.“A rabbit!What _14_?” Cindy asked.“It was playing in the road, and a car came along and .”“. and squished (压扁) it?” Cindy _15_.“Thats right,” Steven said.“It got squished because it was playing in the road.”“Yuck!” Cindy said. For the first time, Steven saw _16_ in his daughters eyes.The next evening, when Steven drove by a group of children playing in the street, he _17_ what Cindy was shouting from the sidewalk.“Come on, you guys!Stop playing in the street _18_ youll get squished!”So, if your message isnt getting through to others no matter how many times you _19_ it, you should try something _20_.This is Stevens lesson.1A.disappointedBworriedCinterested Dpuzzled解析:选B女儿天天在马路上玩耍,这当然令父母担心,毕竟路上不安全。2A.Thus BStillCThen DAlso解析:选B他们想尽办法来阻止女儿在马路上玩耍,但他们发现女儿仍旧天天在那里。3A.flat BdirtyCwide Dbusy解析:选D根据thankfully可知,此处的交通不是很繁忙,过往的行人和车辆不是很多。4A.drive BraceCrun Dmove解析:选A由下文作者经常看到路上有动物的尸体可知,这些士兵是开车路过,而不是步行。5A.wandered BlivedCcompeted Dgathered解析:选A动物应该是无意间在马路上闲逛、溜达。6A.enjoyed BrememberedCminded Dcontinued解析:选D看到这些动物的尸体Steven想到了女儿的安危,因此,他觉得还得继续教育女儿。7A.accident BexperienceClesson Dpractice解析:选C作为父亲,想把自己所看到的和从中所领悟的教训告诉给女儿。8A.discover BcreateCdecide Dcause解析:选B有一天Steven在开车回家的路上,突然想到一个办法。9A.action BdreamCthought Dopinion解析:选A根据下文可知,Steven把自己的想法付诸行动。10A.walk BrideCtalk Dvisit解析:选B由下文他们开了很长一段路可知,他们是开车出来兜风。11A.stopping BpassingCstaying Dhiding解析:选A由下文的they got out of the car可知,他们把车停在了一堆东西的后面。12A.quietly BquicklyCclosely Dhappily解析:选CSteven让女儿靠近一点看,以分辨那堆东西是什么。13A.weight BcolourCidentity Dshape解析:选C由下文女儿的回答“A rabbit!”可知,她刚开始不能确定那到底是什么东西。14A.mattered BmeantChappened Dcared解析:选C很明显,那是一只死兔子,而女儿紧接着想知道究竟发生了什么事。15A.held on Bbroke inClooked around Dturned away解析:选B根据父亲的话a car came along and .和女儿紧接着说的. and squished it可以判断出,女儿打断了父亲的话。16A.sadness BregretCanger Dunderstanding解析:选DSteven带女儿来这里的目的就是要让女儿知道在马路上玩耍的危险,了解父母的苦心,从下文女儿的表现可知她确实明白了。17A.realized BwatchedCheard Dfelt解析:选C根据下文女儿喊的话可知,当Steven开车经过时,他听到女儿对着马路上玩耍的小朋友喊。18A.or BandCbut Dyet解析:选A不要再在马路上玩,否则你们会被压扁的。19A.reply BrepeatCtry Dcheck解析:选B此处指你无论重复多少次都无用的情况下。20A.funny BsimpleCeasy Ddifferent解析:选D在其他方法都行不通的情况下,就要考虑一些不同的方法了,也就是要改变处理事情的方法。.任务型阅读Hong Kong Bans SmokingDo you plan to go to Hong Kong Disneyland with your family? If your dad smokes, you must ask him to be careful. _1_ The new law went into effect on Monday, and heavy fines (罚金) will be imposed on anyone who breaks it. The places include restaurants, workplaces, schools and karaoke rooms. _2_Public response has been mixed. Smoking is now banned in public spaces in Hong Kong.Many Hong Kong residents are in favour of the new regulation, however. Hong Kong hopes the ban can prevent passive smoking. _3_ And itll be better if more people in Hong Kong give up smoking because of the ban.Hong Kong has 7 million people. _4_Amy Choi, 27, a student, agrees to the smoking ban.“I dont like people smoking next to me. Its so smoky and smelly,” she said.Warning signs are now clearly visible in most public places such as beaches, stadiums, parks, and playgrounds. Some owners of bars and restaurants say that although the new ban may have negative effect on their business, they will still stop their customers from lighting up. If someone breaks the ban, he will have to pay up to HK DS| 5,000._5_ On January 1,2006, Singapore banned smoking in most public places.AHong Kong is not the first Asian city to have a smoking ban.BWhen you stay with a smoking person, you will feel lighthearted.CFrom January 1,2007, Hong Kong bans smoking in most public places.DEven smoking in some outdoor places like beaches, sports grounds, museums and parks is against the law.EAmong them, about 840,000 people aged 15 or above are smokers.FIt does great

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论