 
         
         
         
         
        
            全文预览已结束            
        
        下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
            2019年小升初英语 阅读理解基础训练11AThis is Marks school. Its break time now. There are some cars in the parking lot(停车场). They are the teachers. Mark plays football with some boys. Alan and Ben sit under a tree near their classroom. Jenny and May stand near their classroom. All the teachers are in their office. The bell rings. Its time for class. (A)1. The cars are _. 【详解】根据短文第四句They are the teachers.可知答案。 A) the teachers B) Marks C) the students (C)2. What does the underlined phrase break time mean in Chinese? 【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可推知,break time是“课间休息时间”的意思。 A) 上课时间 B) 上班时间 C) 课间休息时间 (C)3. Who plays football with Mark? 【详解】根据短文第五句Mark plays football with some boys.可知答案。 A) No one. B) Alan and Ben. C) Some boys. (C)4. The teachers are _. 【详解】根据短文倒数第三句All the teachers are in their office.可知答案。 A) near the parking lot B) in the classroom C) in the office (A)5. The bell rings because _. 【详解】根据短文最后两句The bell rings. Its time for class.可知,铃声响了,该上课了。 A) class begins B) class is over C) school is overB I live in London. There is a bakers shop next to my house. Every day I can see a dog go to the bakers with a penny in his mouth and buy a roll(面包圈)for himself. Its five thirty in the afternoon. The dog is in the shop. The man in the bakers shop, in joke, gives him a roll as hot as fire(火). The dog quickly drops(丢下)the roll and picks up his money off the counter(柜台). And then he doesnt go to the bakers again. With his money he goes to another one. (A)1. There is a _ next to my house. 【详解】根据短文第一段第二句There is a bakers shop next to my house.可知答案。 A) bakers shop B) school C) bank (B)2. The dog eats a _ every day. 【详解】根据短文第一段第三句Every day I can see a dog . buy a roll(面包圈)for himself.可知答案。 A) piece of meat B) roll C) cat (A)3. The dog takes a _ in his mouth. 【详解】根据短文第一段第三句Every day I can see a dog go to the bakers with a penny in his mouth.可知答案。 A) penny B) pound C) yuan (A)4. The roll is too _. The dog drops it. 【详解】根据短文第一段倒数第二句. gives him a roll as hot as fire.可知答案。 A) hot B) cold C) hard (C)5. And then he doesnt go to _. 【详解】根据短文第二段第一句And then he doesnt go to the bakers again.可知答案。 A) the school B) the hospital C) the bakers附送:2019年小升初英语 阅读理解基础训练12AThe children next door often play football in the garden(花园)and sometimes break my windows. Today I am at home and read a book at 7 oclock. At 8 oclock, I close(闭上)my eyes and go to sleep. A sound(声音)at the door makes me open my eyes. In a moment, a little boy es in. Break one of my windows again(又)? Oh, no, the boy answers. Your window is open this time and our ball is in your bedroom. May I get it, please? (B)1. Where is the writer(作者)today? 【详解】根据短文第一段第二句Today I am at home.可知答案。 A) At school. B) At home. C) In the garden. (C)2. What does the underlined word break mean in Chinese? 【详解】根据下文可推知,break的意思是“打破”。 A) 休息 B) 中断 C) 打破 (B)3. When does the writer go to sleep? 【详解】根据短文第一段第三句At 8 oclock, I close(闭上)my eyes and go to sleep.可知答案。 A) At 7. B) At 8. C) At 9. (C)4. Why does the boy e to the writers home? 【详解】根据短文第三段男孩说的话May I get it, please?可知,男孩去作者家是想拿回球。 A) Because he breaks the window again. B) Because he wants to say sorry. C) Because he wants to get his ball. (A)5. Which of the following is right(对的)? 【详解】根据短文第二段内容可推知,男孩们经常打破作者家的窗户。短文并未提到踢足球,第三段男孩说Your window is open this time.可知,这次作者的窗户是打开的,而不是关闭着的。 A) The boys often break the writers windows. B) The little boy doesnt play football. C) The writers window is closed this time.B There is a library in our school. It is near our classroom. It is on the first floor. Our school library is not very big, but it is nice. There are many books in the library. Some are in Chinese. Some are in English. I like reading very much. I often go there to borrow(借)books. The librarian(图书管理员)is a woman. She is very kind. We can choose(选择)any books from the library. (C)1. The library is in _. 【详解】根据文章第一句There is a library in our school.可以判断答案。 A) our city B) our factory C) our school D) his school (C)2. The school library is _. 【详解】根据文章第四句Our school library is not very big, but it is nice.可以判断本题答案。 A) big B) not small C) not big D) not nice (D)3. In the library there are _ books. 【详解】根据文章中There are many books in the library.可以得到答案。 A) more B) much C) few D) many (B)4. Some books in the library are _ English. 【详解】根据Some are in Chinese. Some are in E        
    温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年濮阳市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)及答案详解(全优)
- 2026国网广西高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(b卷)
- 2026国网上海市电力公司高校毕业生提前批招聘笔试模拟试题浓缩500题及答案详解(易错题)
- 独家分销合同
- 2026秋季国家管网集团华中公司高校毕业生招聘笔试备考题库(浓缩500题)及参考答案详解(模拟题)
- 2026届国家管网集团高校毕业生招聘考试备考题库(浓缩500题)及完整答案详解1套
- 2026国网贵州省高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题含答案详解(典型题)
- 2025国网内蒙古高校毕业生提前批招聘(约450人)笔试模拟试题浓缩500题附答案详解(考试直接用)
- 2026秋季国家管网集团西北公司高校毕业生招聘考试备考试题(浓缩500题)含答案详解(b卷)
- 2026国网甘肃省电力公司高校毕业生提前批招聘笔试参考题库浓缩500题附答案详解(满分必刷)
- GA/T 2060-2023法庭科学毛发中甲基苯丙胺等11种毒品及代谢物检验液相色谱-质谱法
- 工程监理大纲监理方案服务方案
- C型钢检验报告
- 主体结构验收方案(示范文本)
- 八年级美术PPT课件 荷兰后印象派画家梵高作品介绍 《向日葵》《吃土豆的人》《割耳朵后的自画像》
- GB/T 3390.1-2013手动套筒扳手套筒
- GB 6675.1-2014玩具安全第1部分:基本规范
- 多功能注氧仪说明书课件
- 土方回填施工记录表
- 青岛版小学数学二年级上册《5的乘法口诀》课件
- 高中美术《初心与使命 时代的美术担当》 课件
 
            
评论
0/150
提交评论