




免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
通用版2014届高考英语一轮单元复习限时强化训练精品六.单项填空1the smiths can afford a large house with a garage _.aattached battachingcto attach dattach答案a本题考查“with宾语过去分词”结构。attach和garage之间为被动关系,故要用过去分词。2_ after a long walk,tom called and said he couldnt come to the party.ahaving worn out bbeing worn outcto be worn out dworn out答案d过去分词短语作状语,表示原因。3he gave up the way of life he had got accustomed to _ to be independent.alearning blearncto learn dto learning答案che had got accustomed to是定语从句,修饰先行词the way of life(作to的宾语);因此要用to learn作目的状语,不要错选a。4the advantage human beings can _ the sun is worth researching.atake of bhave oncdo with dmake of答案ahuman beings can _ the sun是定语从句,修饰先行词the advantage,能和advantage搭配的应是take of,构成词组是take advantage of,意思是“充分利用”,所以正确答案是a。5after world war ,technological _ in various fields have been made.aadvances bprogressescdrawbacks ddisadvantages答案aadvance“进步,提高”;句意:自二战以后,科技进步在多种领域都得到发展。6shes having a lot of trouble with the new computer,but she doesnt know whom to _.aturn to blook for cdeal with dtalk about答案aturn to求助于,转向;look for寻找;deal with对付,处理;talk about谈论。根据题意选a,意思是“她还不知道向谁求助。”7more and more people are signing up for yoga classes nowadays,_ advantage of the health and relaxation benefits.ataking btakenchaving taken dhaving been taken答案atake advantage of.和逻辑主语people之间为主动关系,故用动词ing形式。8im not _ up so early yet,but i have to _ myself to it.yeah,just as the saying goes,“an early bird catches the worm.”aused to getting;adoptbaccustomed to getting;accustomcused to get;adoptdaccustomed to get;accustom答案b第一空可以用used to getting和accustomed to getting,而第二空要用accustom,意思是:使自己适应,也可以用adapt。所以答案选b。9the university attaches great importance _ social science.ato bwith cinto dfor答案aattach importance to为固定搭配,意为“认为重要,重视”,故应选a。10the southern provinces in china were almost struck by the rare snow at that time,and people there were badly _ food and shelter.ain need of bin course ofcin charge of din possession of答案a根据句意可知灾区的人们急需食物与帐篷,故应选a。11we found his advice _ in solving the problem.aof greatly value bgreatly valuecgreat value dof great value答案d句意:我们觉得他的建议对解决这个问题很有价值。of great valuevery valuable,故应选择d。12_,every teacher will try his best to teach his students.ageneral speaking bspeaking generallycspeak general dgenerally speaking答案dgenerally speaking为固定搭配,意为“一般来说,总的来说。”13the boss _ the deadline of the task by one week.aimproved bdeveloped cadvanced dincreased答案cadvanced the deadline将最后期限提前。14i think it is tom,_ you,_ to blame.amore than;are bless than;who arecrather than;who is drather than;is答案c句意:我认为是汤姆,而不是你应该受到责备。句子主干为强调句型it is tom who is to blame; rather than you是插入语。15being able to speak another language fluently is a great _ when you look for a job.ahonour badvantage cchance dpleasure答案bhonour荣幸,光荣的事;advantage优势,长处,chance机会;pleasure愉快。由此可知b项符合题意。.阅读理解asome rain must fall.for many people in the world today those rainy days take the form of financial problems. if you have found yourself in such a position,you may be wondering what you should do in a difficult time.through this text,you are given some tips and advice that you can use if you are facing some sort of financial problems or difficulties.the first step that you will want to take when you find yourself in a budget crunch(预算短缺) is to make sure that you take the time to contact your money lenders.by making contact with your money lenders,you will open up the lines of communication.in this day and age,the typical money lender is going to be willing to deal with you and work with you. as long as you are proactive,you are likely to find that a lender or other creditors will be willing to work out a payment plan that will work for you.the next step that you will want to take is to make a serious budget for the future.one of the reasons that people run into trouble in many instances rests in the fact that they simply do not take the time to budget and plan.by planning and budgeting,you will find that you will have a better chance of avoiding financial problems and difficulties in the future.a third step that you will want to take when it comes to dealing with a financial crunch is that you should start to eliminate some of your credit cards.many people do end up facing financial issues because they have collected far too much debt on credit cards.in this day and age,people really do tend to overuse credit cards in many instances.finally,when it comes to dealing with and resolving a financial crunch,you will want to make sure that you eliminate some of your unnecessary spending at least for the time being.while you understandably like to buy things that are entertaining,nice and special if you are facing financial issues,it is important to return to the basics until you get rid of a financial crunch.1the writer wrote this text in order to _.agive readers some advice on how to deal with financial problemsbsuggest that we should make a careful budget in our daily lifecshow us how to keep in touch with our money lendersdexplain to us his experience in saving money in his daily life答案:a主旨大意题。综观全文,我们可以看出,在本文中作者给我们提供了四条建议,告诉我们应如何应对经济方面的困难。2the writer gives all the following tips except _.ato stay in contact with those who lend you moneybto make a careful plan for your future lifecto give up some of your credit cardsdto cook our own meal at home instead of eating out答案:d细节理解题。通读全文,我们可以看出,作者并没有提及吃饭方面的问题。而其余三条建议在本文的第二、三、四段中都提到了。3the underlined word “eliminate ”in the fourth paragraph most probably means _in this text.abuild up bget rid of cburn up dshow up答案:b词义猜测题。根据画线单词所在的段落可知,本段主要讲了如果一个人拥有太多的信用卡,那么他就可能会积累太多的债务。据此,在本段中,作者应是告诫人们要“丢弃”过多的信用卡。4what can your money lenders do for you?athe money lender can cut off some of his interest for you.bthe money lender will offer you a certain discount when you pay.cthe money lender will help to make out a plan for paying back the money.dthe money lender will allow you extension (延期) if you cant pay.答案:c细节理解题。根据第二段的最后一句话的内容可知,我们的债主可能会同我们一起合作,制订一个适合我们的还款计划。bteachers using red pens to mark studentswork could be harming their psyche(心理)as the color is too aggressive,according to education strategies drafted by an australian state government.the “good mental health rocks” kit,which was distributed this month to about 30 schools in queensland state,offers strategies such as “dont mark in red pens(which can be seen as aggressive)use a different color.”other tips include structuring time for peer tutoring every day,apologizing to students when necessary and asking students to conduct a “personal skill audit(审查)”where they focus on their individual strengths rather than their weaknesses.the kit,designed to help queensland teachers address mental health problems in the classroom,suggests social and emotional wellbeing has been linked to young peoples schooling,among other things.the education aid has sparked a row in parliament(议会),with deputy opposition leader mark mcardle calling it “kooky,loony,loopy lefty policies.”but health minister stephen robertson,whose department devised the kit,said youth suicide was a serious issue.“if mental health professionals determine that as one of a number of strategies teachers should consider,and then ill support them every day,”he told reporters recently.“this is not a matter for ridicule;this is serious”according to some australian mental health groups,the greatest number of people with mental illness is aged between 18 and 24 years,with 14 percent of australian children and adolescents suffering from some sort of illness.boys are slightly more likely to experience mental health problems than girls and depression is one of the most common conditions among young people and increases during adolescence,the website of mental health group mindframe said.5in this text the writer seems to suggest that _.ateachers should not mark students work in red pensbteachers should let peers to help their classmates every daycchildren should be encouraged to think of their strengthsdteachers should not be so aggressive to their students答案:a推理判断题。本文谈论的主题是老师不要用红笔改作业这一内容。因此,这一观点也是作者写作的观点。6the “good mental health rocks” kit was designed for the purpose of _.adeveloping the students strengths instead of weaknessesbimproving the studen
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年农业博物馆面试技巧与模拟题库
- 2025年护理学基础面试技巧与模拟题集
- 2025年彩票企划笔试预测题库
- 草坪园艺技术使用中的常见问题解答
- 职业培训合作协议的范本
- 2025年公务员遴选交通政策模拟题库
- 2025年企业财务规划师资格考试试卷及答案解析
- 2025年农林环保监测师专业知识评估考试试题及答案解析
- 2025年教育培训行业教师资格考试试卷及答案解析
- 2025年建筑装饰工程师职业水平测试题及答案解析
- 算法认识与体验(教学设计)-2024-2025学年人教版(2024)小学信息技术五年级全一册
- 2025年水利工程监理员网络培训考试试题与答案
- 初三化学上教学工作方案
- 微生物实验安全知识培训课件
- GB/T 923-2009六角盖形螺母
- GB/T 35690-2017弱磁材料相对磁导率的测量方法
- JB∕T 13977-2020 液化天然气(LNG)低温潜液泵
- 口咽通气道的使用方法
- 消防火灾自动报警主机更换(增加)施工方案
- 山西省太原市小升初语文试卷(含答案)
- 质量管理统计工具(共102页).ppt
评论
0/150
提交评论