




已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Placed Insights,a dataservice provider,monitors the consumption behavior of more than 70,000 Americans at the age of 14 and older on a monthly basis.One half of Americans went to McDonalds at least once a month.Nearly four in ten Americans visited Walmart.The findings show that some companies visited by more than one in ten Americans each month are primarily fastfood,discountretail outlets(直销店) and health clinics.The types of businesses these companies are in and the traffic customers use to get to them play a big part in their success.According to Placed Insights,less than 40% of Americans visited a bank or clothing store in March.At the same time,an estimated 60% visited a department store,and more than twothirds went to a fastfood restaurant at least once.Placed Insights founder and CEO David Shim explains what it is that affects much on whether Americans visit a business once a year or once a week.“People often go out for fast food.They dont necessarily go shopping for a sweater every day,but they do eat.”It should come as no surprise that most of these companies have made efforts to expand their products,with varying degrees of success.Walmart,for example,has expanded its business to offer groceries,and even has fastfood restaurants in many stores.Starbucks has expanded its menu options to include breakfast sandwiches and other meals.McDonalds new McCafe coffee brand has been very successful.These are all new services designed to make more money on existing customers,bring in new customers,and bring them in more often.While the types of goods and services being offered by these companies are critical,the more critical factor is their dominant national presence.These companies have thousands of locations all over the country.Rare is the American town without a McDonalds,Burger King,Taco Bell,Subway,or some combination of the three.McDonalds has more than 14,000 locations in the US. in 2012 while Subway has more than 25,000.【解题导语】本文介绍了美国人经常去消费的一些商店以及为什么美国人经常去这些商店。1What do we learn from Placed Insightss research?AThe majority of people going to McDonalds are children.BMore people go to Walmart than to McDonalds.COver one in ten Americans goes to a clothing store each month.DMcDonalds and Walmart have many customers in part because they are easy to get to.答案D细节理解题。根据第一段可知,The types of businesses these companies are in and the traffic customers use to get to them play a big part in their success.可知交通方便是麦当劳、沃尔玛等受欢迎的商店赢得很多顾客的原因之一。2According to David Shim,which has the most influence on where Americans decide to shop?AThe types of goods.BThe brands of the companies.CThe traffic.DPeoples preferences.答案A细节理解题。根据第三段的for fast food以及for a sweater可知David Shim认为一个商店出售的商品决定了人们是一天去一次还是一周去一次那个商店。3What is Paragraph 4 mainly about?AWhat types of goods the mostvisited outlets sell.BWhat the mostvisited outlets do to attract customers.CWhy people often go to fastfood outlets.DWhat type of outlet is the most popular in America.答案B段落大意题。第四段介绍了那些成功的商店通过扩大商品范围以及销售区域范围来赢得更多的客户,比如沃尔玛提供快餐,星巴克提供早餐、麦当劳推出了新品咖啡等等,因此第四段主要介绍了一些成功的商店怎样吸引顾客。4What is the main reason that some outlets get visited more frequently than others?AThey provide necessities of daily life.BThey provide better service than other outlets.CThey provide more choices of goods.DThey spread all over the country.答案D细节理解题。最后一段第一句介绍虽然食物种类和服务对商店的成功发挥了很重要的作用,但是起主导作用的是它们的地理位置,这些商店的分店遍及全国各地。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。(2014九江模拟)Its common for parents to feel emotional when the moment comes for their child to leave home and go to university. Even parents who dont speak about the event are likely to feel a sense of sadness because its the end of an era when you and your family were at the centre of your childs world. As a parent youll probably continue to support your child in different ways, but the main job of raising your child is over. Its a huge change for everyone involved. There are a few things that you can do to make the transition easier. Plan carefully for your childs departure and think about how you can help. Many parents take their child to university for the first time. If you decide to do that, be ready to feel a real wrench when the time comes to say goodbye. Your child will probably be as nervous as you are about the moment when you finally say goodbyebut that might not show! Be positive and cheerful about the choice your child has made to continue studying, and plan to leave once youve unpacked the car and looked around your childs new living accommodations. If you can, save your tears for the caryoull make things easier on your child and yourself. The more youve invested in being a parent, the more youll feel a sense of loss, so the sadness you feel now is a sign that youve been a good mom or dad. Remind yourself that parenting is all about raising an independent and confident child who functions well without you. If your child quickly settles and starts enjoying himself, you should congratulate yourself. Its also only fair to allow yourself some time to grieve(悲痛). Dont expect to pick yourself up and move on straight away. But you may decide to find a hobby or sport to fill your extra time. Perhaps youve always wanted to learn a new language, go to yoga classes or take up swimming. You may decide to spend more time with family and close friends, who are likely to be feeling the absence of your child as well. Agree on the best approach to staying in touch before your child leaves, and stick to your agreement. Try not to panic if your child doesnt respond immediatelyremember, he is starting a new and busy life. 【文章大意】本文主要讲述孩子上大学后, 父母如何避免过度伤心。1. Why do parents feel sad when their child leaves home for college? A. Because the absence of their child makes them feel lonely. B. Because their child will start a new life in college. C. Because it means the end of love between parents and their child. D. Because they are no longer the main focus of their childs life. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第一段Even parents who dont speak about the event are likely to feel a sense of sadness because its the end of an era when you and your family were at the centre of your childs world. 可知。2. The underlined word“wrench”in Paragraph 2 means a feeling of. A. sorrowB. regretC. angerD. love【解析】选A。词义猜测题。由后半句when the time comes to say goodbye可知, 分别时会难过。3. What does good parenting consist of? A. Supporting your child in different ways all the time. B. Congratulating yourself when your child goes to college. C. Preparing your child to stand on their own feet in the future. D. Investing as much as possible in the growth of your child. 【解析】选C。推理判断题。根据文章第四段Remind yourself that parenting is all about raising an independent and confident child who functions well without you. 可知。4. Whats NOT advised as the way to recover from your childs departure? A. Developing a new hobby or sport. B. Learning a new language. C. Spending more time with close friends. D. Staying in touch with your child. 【解析】选D。细节理解题。根据文章第五段But you may decide to find a hobby or sport to fill your extra time. Perhaps youve always wanted to learn a new language, go to yoga classes or take up swimming. You may decide to spend more time with family and close friends, who are likely to be feeling the absence of your child as well. 可知A、B、C三项都提到了。阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项。It was reported last week that developers could take photos from Apple mobile and Google Android devices without the phone owners knowing that the images were being taken. In Apples case, developers can also obtain the location information for each photo.Senator(参议员) Charles Schumer said in a telephone interview that his office had spoken with officials at both Apple and Google on Monday. “We asked them if they could find a way on their own to prevent Apple from having access to private info,” Mr. Schumer said. “They were friendly and open to the idea that this ought to be changed.”On Sunday, Mr. Schumersaidthat he planned to send a letter to the Federal Trade Commission(联邦贸易委员会) asking the agency to investigate Apple and Google after the privacy concerns came to light.Claudia Bourne Farrell, an F.T.C. spokeswoman, said the agency had received the letter but she could not comment further.“It sends shivers up the spine to think that ones personal photos, address book, and who knows what else can be obtained and even posted online without consent,” Mr. Schumer wrote in his letter to the F.T.C. “If the technology exists to open the door to this kind of privacy invasion, then surely technology exists to close it, and thats exactly what must happen.”Mr. Schumer said if Apple and Google could not come to an agreement to fix the problem, then he would be forced to take the issue further.He said other companies had been willing to work with his office to fix issues. “Im optimistic that we can get this changed without any regulation,” he said. “If its not changed, then well look the F.T.C., and if that doesnt work then well look at legislative approach.”The F.T.C. has warned companies to try to be morevigilant(警醒的)in their efforts to protect consumers when it comes to privacy.36.The senators spoke with officials at both Apple and Google .A. to discuss whether it is illegal to have access to private information.B. to stop them from developing the technology of taking photos.C. to urge them not to invade consumers privacy.D. to keep them from obtaining the location information for each photo【答案】C【解析】细节理解题。根据We asked them if they could find a way on their own to prevent Apple from having access to private info参议员鼓励他们不要侵犯顾客的个人隐私,故选C。37. Which of the following statements is true?A. Privacy invasion from Apple has existed for a long time.B. Privacy invasion from Google has existed for a long time.C. Apple and Google have decided to make a change.D. Mr. Schumer takes the privacy concerns caused by Apple and Google seriously.【答案】D【解析】细节理解题。根据Mr. Schumersaidthat he planned to send a letter to the Federal Trade Commission(联邦贸易委员会) asking the agency to investigate Apple and Google after the privacy concerns came to light.可知Mr. Schumer对苹果和谷歌引起的个人隐私问题很重视,故选D。38. Mr. Schumers letter to the F.T.C. mainly shows that the technology to open the door to privacy invasion . A. causes people to worry about the safety of their personal information . B. can be used if permitted.C. causes personal information to be posted online without permission.D. causes privacy invasion to happen frequently.【答案】A【解析】细节理解题。根据If the technology exists to open the door to this kind of privacy invasion, then surely technology exists to close it, and thats exactly what must happen.他认为引起人们对于个人安全问题的担心,故选A。39.If the privacy concerns cant be solved with the help of the F.T.C., .A.The companies will be fined.B. The companies will be closed.C. The senators will turn to legislation.D. The senators will force the companies not to invade privacy.【答案】C【解析】细节理解题。根据if that doesnt work then well look at legislative approach如果个人的隐私问题解决不了将采用立法的问题,故选C。40.Where can we read about the passage?A.In a science report. B. In a newspaper. C. In a magazine D. In a textbook.【答案】B【解析】细节理解题。根据短文的内容主要叙述的是对于公司的对于客户的个人隐私的泄露问题的的解决途径,所以这篇文章出现在报纸上,故选B。【由2013界广东省东山中学高三下入学摸底考试改编】 完形填空。阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 Behind our house is the start of a fascinating trail (小径). This trail is one of the old roads that wind through untold miles of forest. My 1 , Beans, and I walk the trail frequently. Normally, Beans sniffs alongside the 2 to follow the smell of a deer track or 3 some cause known only to him. Beans is a white dog, quite handsome and very 4 . He not only understands whatwe tell him, but also often makes sounds as if he were trying to 5 back. One morning, we took a different route, which led us to a(n) 6 trail. I was sure this trail would eventually lead us to our familiar 7 . But, no. We seemed to be far off course. After two hours, I suddenly realized that Beans probably 8 the way home. So I urged, Beans, take me home. He ran down a new trail. But it merely led to an intersection (岔道口) of trails. Soon it became 9 that we were getting nowhere. I began to picture the rest of the day in the 10 , without food or drink. We had walked about ten miles. But Beans seemed totally 11 . The sniffing and exploring was going well for him. Finally, we 12 a crossroad near a highway. Lady Luck suggested I should turn left. We did and 13 reached a cottage beside a field. I knocked on the door and explained my situation to an old man. He laughed and then 14 us home. Since our adventure, I 15 that Beans probably knew all along how to get home.He was just having too much fan exploring new trails.1. A. deerB. dogC. ladyD. man2 A. routeB. roadC. trailD. way3.A. imagineB. considerC. exploreD. present4.A. smartB. sweetC. slowD. shy5. A. turnB. kickC. jumpD. speak6 A. unfamiliarB. similarC. indifferentD. changeable7. A. drivewayB. pathC. crossroadD. highway8. A. knewB. sawC. showedD. made9. A. mysteriousB. ridiculousC. fascinatingD. apparent10. A. houseB. forestC. fieldD. cottage11. A. unconcernedB. unconsciousC. undecidedD. uncomfortable12. A. left forB. went offC. came toD. drove toward13 A. punctuallyB. frequentlyC. formallyD. shortly14.A. walkedB. droveC. sentD. carried15. A. regrettedB. rememberedC. concludedD. confirmed文章大意:我的狗Beans领着我沿着一条不熟悉的小路散步而迷路了,结果好不容易才回到家。但从冒险经历来看,我断定Beans可能一直知道回家的路,他只是喜欢探险新的路径罢了。1.【答案】B【解析】考查名词及语境的理解。A. deer 鹿;B. dog狗; C. lady女士; D. man男士。根据第二段第一句 “Beans is a white dog”可判断故选B。2.【答案】C【解析】考查名词及语境的理解。A. route路线; B. road路; C. trail小径,踪迹; D. way方法。通常小狗Beans沿着这条小径跟随小鹿的踪迹,故选C。3.【答案】C【解析】考查动词及语境的理解。A. imagine 想象;B. consider考虑; C. explore 探险; D. present提出。根据全文最后一句 “He was just having too much fan exploring new trails.”可判断故选C。4.【答案】A【解析】考查形容词及语境的理解。A. smart聪明的,敏捷的; B. sweet甜的; C. slow慢的; D. shy害羞的。根据最后一句 “He not only understands what we tell him, but also often makes sounds as if he were trying to 39 back.”可推断Beans的聪明与机智。故选A。5.【答案】D【解析】考查动词及语境的理解。A. turn转向; B. kick踢; C. jump跳; D. speak讲话,说话。根据句中的 “makes sounds”可判断Beans试图用言语进行回答,故选D。6.【答案】A【解析】考查形容词及语境的理解。A. unfamiliar不熟悉的; B. similar相似的; C. indifferent 莫不关心的;D. ch
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 第三章 物态变化单元测试卷 (含答案)2025-2026学年人教版(2024)八年级物理上册
- 郑州荥阳市公益性岗位人员招聘考试真题2024
- 2025年山东省黄河三角洲农业高新技术产业示范区山东省师范类高校学生从业技能大赛一、二等奖获得者(13人)模拟试卷及一套答案详解
- 2025年智能交通系统与城市拥堵治理
- 2025年海洋能源利用:海水提铀吸附材料技术创新研究
- 2025年海洋能发电技术国际合作与市场拓展报告
- 2025湖北襄阳市枣阳市招聘事业单位人员206人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(全优)
- 2025年春季中国邮政储蓄银行云南省分行校园招聘考前自测高频考点模拟试题附答案详解(模拟题)
- 2025春季陕汽控股校园招聘考前自测高频考点模拟试题及答案详解(考点梳理)
- 2025北京大学电子学院招聘劳动合同制1人考前自测高频考点模拟试题及一套完整答案详解
- 广东省2025年度初级注册安全工程师职业资格考试金属非金属矿山安全复习题及答案
- 湖南安全员c3考试试题及答案
- 2025年中学生心理健康测试题及答案
- 二年级防溺水教案
- 后厨设备安全操作培训课件
- 好风起二部合唱简谱致远音乐
- 我不是完美小孩
- 【超星尔雅学习通】海上丝绸之路网课章节答案
- 有趣的化学启蒙课
- 轻钢龙骨隔断墙施工合同协议书
- GB/T 18091-2015玻璃幕墙光热性能
评论
0/150
提交评论