




免费预览已结束,剩余4页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
阅读理解联合演练(4)阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。whether youre headed to another country for business or pleasure, it is likely that you need to keep in touch with family or business partners in the united states. but if you plan to do that using your cell phone, you could have an unwelcome surprise-u.s. cell phones dont work abroad. u.s. companies use different forms of technology, not like most of the international community, including europe.however, there is an easy, cost-effective solution(方法) to staying in touch while youre traveling. you can rent a phone that is guaranteed to work in the countries youre visiting. roadpost offers a 30-day cell phone rental plan that includes free incoming calls, free voicemail and call waiting services. the service is convenient and simple. you can place your order online and your phone will be shipped to arrive on the date you want. if an unexpected business trip comes up, roadpost can provide next-day delivery for most cities. in addition to the phone, roadpost provides a spare battery, travel charger and a leather carrying case. when your phone is shipped from roadpost, you receive an e-mail confirmation that contains your international cell phone number so you can leave it with family members and business partners; roadpost even provides business cards preprinted with your international phone number. those who dont want to be without e-mail while traveling can rent an international blackberry. it can be hard to stay in touch by e-mail when traveling. with an international blackberry, you can email as much as you like, without worrying about an expensive bill. if youre traveling to very remote areas, you may want to consider renting a satellite phone: because they receive their signals from satellites, these phones work anywhere on theplanet, including oceans and mountains. when you return, simply ship the phone or blackberry back to roadpost using the return kit the company provides.6. according to the text, roadpost probably is_. a. an organization that offers some free services b. a person who offers some advice to foreign tourists c. a company that rents cell phones to americans going abroad d. a person who makes travel plans for americans7. the first paragraph mainly tells us that _. a. americans need to change their cell phones b. european form of technology is different from americas c. u.s. cell phones dont work abroad d. americans who go abroad will meet an unwelcome surprise8. which of the following will help you a lot in mountainous areas? a. blackberry. b. the return kit. c. e-mail. d. satellite phones.9. according to the text, it can be inferred that _. a. an international blackberry is mainly used to send e-mail b. roadpost can offer cell phones using in different areas c. you should select a bag used to send your cell phone d. roadposts service is convenient and simple 10. which of the free services can you get from road post? a. voicemail. b. sending e-mail. c. shipping the phone back. d. call waiting services.全解全析本文主要介绍美国的一家提供租用手机服务的公司roadpost公司的一些基本情况。c. 推理判断题。由全文内容可知roadpost是一个为出国的美国人提供租用手机服务的公司。c. 主旨大意题。文章第一段指出,美国的手机系统不同于世界其它地区。因此,出国的人如果想通过手机联系就必须更换手机。d. 细节理解题。文章第五段提到,在山区最好使用卫星电话,也就是利用卫星传输信息的手机。b. 推理判断题。通读全文可知,roadpost能够提供适合于不同地方的手机。a. 细节理解题。可以利用排除法,文章最后两段并没有指出发送邮件和返还手机时是否收费,故b和c错误;再根据文章第二段最后一句可知,d项不是免费的。阅读下列短文, 从给的四个选项 (a、b、c和d) 中, 选出最佳选项。(2013福建,c)this is what a real silver dollar looks likeif you trust in the yen, the euro, and the dollar. stop reading. because this is a story about the silver coin everybody wants.you read the headlines. you know that troubled economic times have put global currency on a rollercoaster (过山车) ride. but millions have found a smarter way to build longterm value with highgrade collectable silver. and right now, those people are lining up to secure some of the last 2012 u. s. mint silver eagles, americas newest silver eagle dollars. today, you can graduate to the front of that line. buy now and you can own these brilliant uncirculated silver dollars for only $38.95!you cant afford to losewhy are we releasing (发行) this silver dollar for such a remarkable price? because we want to introduce you to what hundreds of thousands of smart collectors and satisfied customers have known since 1984new york mint is the place to find the worlds finest highgrade coins. thats why were offering you this brilliant uncirculated 2012 u. s. silver eagle for as little as $37.45 (plus s/h)timing is everythingour advice? keep this to yourself. because the more people who know about this offer, the worse it is for you. demand for silver eagles in 2011 broke records. experts predict that 2012 silver eagles may break them all over again. due to rapid changes in the price of silver, prices may be higher or lower and are subject to(受影响) change without notice. supplies are limited. call immediately to add these silver eagles to your holdings before its too late.offer limited to 40 per household 2012 american silver eagle coinyour cost 14 coins $38.95 eachs/h 59 coins $38.45 eachs/h1019 coins $37.95 eachs/h2040 coins $37.45 eachs/hnote: $10 s/h (shipping and handling) for each purchasefor fastest service, call tollfree 24 hours a daffer code (代码) ase17704 please mention this code when you call.new york mint 14101 southcross drive w,dept. ase17704 burnsville, minnesota 55337 www. newyorkmint. com文章大意:我们推出了高质量的值得收藏的银币,价格不贵,时间有限,快来买吧!13what is stressed in the ad?athe coin is of high quality and worth collecting.bthe coin can be circulated as a currency.climited supplies guarantee a stable price of the coin.ddemand for the coin is bound to break records.答案:a由全文尤其是you cant afford to lose段落可知答案为a。14if you buy six 2012 u. s. mint silver eagles by post, you should pay at least _.a$230.7b$233.7c$240.7d$243.7答案:c细节计算题,购买59枚价格为$38.45/枚,六枚需要$230.7,另加$10邮费,可以得出答案。15the ad strongly encourages people to purchase the silver coins by _.ashopping onlinebmaking a phone callclining up in front of the storesdwriting to the company答案:b细节题,由time is everything 段落最后一句以及所提供的最快服务的联系方式可知答案为b。阅读下列短文, 从给的四个选项 (a、b、c和d) 中, 选出最佳选项。(2013天津,c)poet william stafford once said that we are defined more by the detours(绕行路)in life than by the narrow road toward goals. i like this image. but it was quite by accident that i discovered the deep meaning of his words.for years we made the long drive from our home in seattle to my parents home in boise in nine hours. we traveled the way most people do: the fastest, shortest, easiest road, especially when i was alone with four noisy, restless kids who hates confinement(限制)and have strong opinions about everything.road trips felt risky, so i would drive fast, stopping only when i had to. we would stick to the freeways and arrive tired.but then banner, our lamb was born. he was rejected by his mama days before our planned trip to boise. i had two choices: leave banner with my husband, or take him with me. my husband made the decision for me.that is how i found myself on the road with four kids, a baby lamb and nothing but my everlasting optimism to see me through. we took the country roads out of necessity. we had to stop every hour, let banner shake out his legs and feed him. the kids chased him and one another. theyd get back in the car breathless and energized, smelling fresh from the cold air.we explored side roads, catching grasshoppers in waisthigh grass. even if we simply looked out of the car windows at baby pigs following their mother, or fish leaping out of the water, it was better than the best ride down the freeway. here was life. and new horizons(见识)we eventually arrived at my parents doorstep astonishingly fresh and full of stories.i grew brave with the trip back home and creative with my disciplining technique. on an empty section of road, everyone started quarreling. i stopped the car, ordered all kids out and told them to meet me up ahead. i parked my car half a mile away and read my book in sweet silence.some road trips are by necessity fast and straight. but that trip with banner opened our eyes to a world available to anyone adventurous enough to wander around and made me realize that a detour may uncover the best part of a journeyand the best part of yourself.文章大意:本文是一篇记叙文,因为旅途中要照料刚出生的小羊羔,所以作者不得不选择绕行路,作者发现绕行路增添了生活的快乐。16why did the author use to take freeways to her parents home?ait was less tiring. bit would be faster and safer. cher kids would feel less confined. dshe felt better with other drivers nearby.答案:b细节理解题。由第二段第二句话,“我们走大部分人会走的路:最快、最短、最安全”,故选b项。17the author stopped regularly on the country roads to _.arelax in the fresh air btake a deep breath ctake care of the lamb dlet the kids play with banner答案:c细节理解题。由第五段第三句话,“我们不得不每个小时停下来,让班纳舒展一下腿,喂喂它”,即照料一下小羊羔。18what does the author discover from the trip according to paragraph 6?afreeways are where beauty hides. bgetting close to nature adds to the joy of life. cenjoying the beauty of nature benefits ones health. done should follow side roads to watch wild animals.答案:b细节理解题。由here was life. and new horizons.可知这次旅行作者的发现:这才是生活,以及新见识。通过旅行中亲近大自然作者体验到了生活的乐趣。故选b项。19why did the author ask the kids to get out of the car on their way back home?ato give herself some time to read. bto order some food for them. cto play a game with them. dto let them cool down.答案:d推理判断题。由第八段第二三句话,“每个人开始争吵,我停下车命令他们下车到前面等我”,可以推断出:我让孩子们下车是为了让孩子们停止争吵冷静下来。故选d项。20what could be the best title for the passage?acharm of the detour. bthe road to bravery. ccreativity out of necessity. droad trip and country life. 答案:a主旨大意题。文章开头点题与结尾的结论都提到了绕行路会揭示旅行的快乐,所以标题应是a项,绕行路的魅力。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。the naive fellow has never met a thief and firmly believes that he lives in a world without thieves. and, the female thief fights against other thieves only to protect this guys daydream. sound strange? then go to the cinema to see what happens in a world without thieves (tianxia wuzei). its the latest offering from chinese director feng xiaogang. the film will hit mainland cinemas on december 9, 2004.adapted from the book of the same name, it tells the story of a couple, both of them skillful thieves, who find their consciences on a thief-filled train.wang bo (andy lau, or liu dehua) is a master pickpocket from hong kong. wang li (rene liu, or liu ruoying) is a talented cheat from taiwan. theyre partners in crime and passion, and cheat their way across china, until one day they run into shagen (wang baoqiang) at a railway station.an orphan since birth, shagen spends more time with wolves than with men. he believes in the basic goodness of human nature and is convinced that he lives in a world without thieves. having saved up 60,000 yuan after five years of hard work, he decides to go back to his hometown, build a house and get married.however, the train shagen boards is full of thieves. besides wang bo and wang li, there is a gang of highwaymen under the control of uncle bill (ge you). while bills men are trying to get shagens savings, wang li takes it on herself to be his protector.feng xiaogang has become a supplier of new years movies in china. for four consecutive years, he has caused a nationwide media excitement at the end of each year. that started with 1998s the dream factory (jiafang yifang) and ran to last years cell phone (shouji).with a world without thieves, feng tries his hand at something beyond his standard humor. for the first time, he employs a lot of special effects.i do like comedy, but i also want to know where my limits lie, said feng, the film is an experiment. it has special skills, love between thieves, as well as the rediscovery of conscience.feng says the film is more like a fairy tale: its two thieves trying to protect someones daydream. you see, a fairy tale may expose more about life and human nature than another story. you dont change the world with a film, but you make people see and feel innocence, and thats my p
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025慢阻肺考试题库及答案
- 留学合作协议履约承诺书(9篇)
- 2025年事业单位化工类综合能力测试试卷(附答案与解析)
- 新解读《GB-T 39315.1-2020军民通 用资源 数据模型 第1部分:物资类 油品》
- 正心泰国际化市场分析-洞察与解读
- 三维空间索引模型-洞察与解读
- 进化速率测定方法-洞察与解读
- 2025国考大连证监计算机专业科目高分笔记
- 2025国考包头市海洋管理岗位行测预测卷及答案
- 运动鞋服智能配色算法-洞察与解读
- 急诊科多发创伤抢救流程指南
- 曲臂式高空作业车专项施工方案
- 5.1.2 7~9的乘法口诀 教学课件 人教版(2024)小学数学二年级上册
- GB/T 45935-2025应急管理北斗卫星导航系统应用总体技术要求
- 入团考试试题及答案大全
- 2024全员安全生产“大学习、大培训、大考试”考试题库(含答案)
- 电焊作业高空作业危险点及控制措施
- 新生儿臀部护理与纸尿裤使用指南
- 农村坟墓修建协议书
- 2025年机器视觉应用试题及答案
- 2025至2030中国工业蒸汽行业运营趋势及未来前景研究报告
评论
0/150
提交评论