高考英语一轮复习课时作业8 Unit 3 Computers 新人教版必修2(广东专用).doc_第1页
高考英语一轮复习课时作业8 Unit 3 Computers 新人教版必修2(广东专用).doc_第2页
高考英语一轮复习课时作业8 Unit 3 Computers 新人教版必修2(广东专用).doc_第3页
高考英语一轮复习课时作业8 Unit 3 Computers 新人教版必修2(广东专用).doc_第4页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时作业(八)必修2unit 3computers限时:30分钟 .完形填空last friday, after doing all the family shopping in the town, i wanted to have a rest before catching the train. i _1_ a newspaper and some chocolate and _2_ into the station coffee shop. it was a cheap selfservice place with long tables to _3_ at. i put my heavy bag down on the floor, _4_ the newspaper and the chocolate on the table and then went to get a cup of coffee.when i came back with the coffee, there was someone _5_ in the next seat. _6_ was a boy, with dark glasses and old clothes, and his hair was _7_ bright red at the front. he had started to eat my chocolate!naturally, i was rather uneasy about him, but i didnt want to have any _8_. i just read the newspaper, tasted my coffee and took a bit of chocolate. the boy looked at me in _9_.then he took a _10_ piece of my chocolate. i could hardly believe it. still i didnt say anything to him. when he took a third piece, i felt more angry than uneasy. i thought, “well, i shall have the last piece.” and i got it.the boy gave me a strange look, and then _11_ up. as he left, he shouted out, “theres something _12_ with that woman!” everyone looked at me, _13_ i didnt want to quarrel with the boy, so i kept quiet. i did not realize that i had _14_ a mistake until i finished my coffee and was ready to _15_. my face turned red when i saw my unopened chocolate under the newspaper. the chocolate that i had been eating was the boys! 1a.stole bbought csold dwrote 2a.went bsat cseated dlooked3a.sit bseat clie dlaugh4a.pushed btook cput dpulled5a.jumping bplaying csitting dsleeping6a.he bit cwho dwhat7a.cut bwashedccovered dcolored8a.coffee btroublecchocolate dmatter9a.carelessness bangercsurprise dhappiness10a.first bsecondcvery dlast11a.stood btookccried dlooked12a.normal bwrongcok dfunny13a.and bbutcso dwhile14a.spelt bcorrectedcmade dfound15a.finish bleavecjump dshop.阅读理解aedgewoodevery morning at dixie heights high school, customers pour into a special experiment: the districts first coffee shop run mostly by students with special learning needs. well before classes start, students and teachers order lattes, cappuccinos and hot chocolates. then, during the first period, teachers call in orders on their room phones, and students make deliveries.by closing time at 9:20 am, the shop usually sells 90 drinks. “whoever made the chi tea, ms schatzman says it was good,” christy mckinley, a second year student, announced recently, after hanging up with the teacher. the shop is called the dixie pit, which stands for power in transition. although some of the students are not disabled, many are, and the pit helps them prepare for life after high school. they learn not only how to run a coffee shop but also how to deal with their affairs. they keep a timecard and receive paychecks, which they keep in check registers. specialeducation teachers kim chevalier and sue casey introduced the dixie pit from a similar program at kennesaw mountain high school in georgia. not that it was easy. chevaliers first problem to overcome was productrelated. should schools be selling coffee? what about sugar content? kenton county food service director ginger gray helped. she made sure all the drinks, which use nonfat milk, fell within nutrition(营养) guidelines. the whole school has joined in to help. teachers agreed to give up their lounge(休息室) in the mornings. art students painted the name of the shop on the wall. business students designed the paychecks. the basketball team helped pay for cups.16what is the text mainly about?aa bestselling coffee.ba special educational program.cgovernment support for schools.da new type of teacherstudent relationship.17the dixie pit program was introduced in order to _.araise money for school affairsbdo some research on nutritioncdevelop students practical skillsdsupply teachers with drinks18how did christy mckinley know ms schatzmans opinion of the chi tea?ashe met her in the shop.bshe heard her telling others.cshe talked to her on the phone.dshe went to her office to deliver the tea.19we know from the text that ginger gray _.amanages the dixie pit program in kenton countybsees that the drinks meet health standardscteaches at dixie heights high schooldowns the schools coffee shop20which of the following is not true about the dixie pit?alattes, cappuccinos may be two kinds of the coffee supplied in the dixie pit.bits run mostly by students with special learning needs.cthe dixie pit helped many disabled students prepare for life after graduation.dthe dixie pit is intended not only to bring the teachers much convenience but also to help them learn a lot.b 2011山东卷 since the 1970s, scientists have been searching for ways to link the brain with computers. braincomputer interface(bci) technology could help people with disabilities send commands to machines.recently, two researchers, jose millan and michele tavella from the federal polytechnic school in lausanne, switzerland, demonstrated(展示)a small robotic wheelchair directed by a persons thoughts.in the laboratory, tavella operated the wheelchair just by thinking about moving his left or right hand. he could even talk as he watched the vehicle and guided it with his thoughts.“our brain has billions of nerve cells. these send signals through the spinal cord (脊髓)to the muscles to give us the ability to move. but spinal cord injuries or other conditions can prevent these weak electrical signals from reaching the muscles,” tavella says. “our system allows disabled people to communicate with external world and also to control devices.”the researchers designed a special cap for the user. this head cover picks up the signals from the scalp(头皮) and sends them to a computer. the computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair. the wheelchair also has two cameras that identify objects in its path. they help the computer react to commands from the brain.prof. millan, the team leader, says scientists keep improving the computer software that interprets brain signals and turns them into simple commands. “the practical possibilities that bci technology offers to disabled people can be grouped in two categories: communication, and controlling devices. one example is this wheelchair.”he says his team has set two goals. one is testing with real patients, so as to prove that this is a technology they can benefit from. and the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time.21bci is a technology that can _.a. help to update computer systemsb. link the human brain with computerschelp the disabled to recoverd. control a persons thoughts22how did tavella operate the wheelchair in the laboratory?a. by controlling his muscles.b. by talking to the machine.cby moving his hand.d. by using his mind.23which of the following shows the path of the signals described in paragraph 5?a. scalpcomputercapwheelchairb. computercapscalpwheelchaircscalpcapcomputerwheelchaird. capcomputerscalpwheelchair24the team will test with real patients to _.a. make profits from themb. prove the technology useful to themcmake them live longerd. learn about their physical condition25which of the following would be the best title for the text?aswitzerland, the bci research centerbnew findings about how the human brain workscbci could mean more freedom for the disableddrobotic vehicles could help to cure brain injuries答案课时作业(八).本文是“我”外出购物时的一次尴尬的经历。1b为了消磨时间,“我”买了报纸和巧克力,故选bought。2a由文章推断出,“我”走进了一家咖啡店,故应选went。3ato sit at作tables的后置定语,意为“可以在旁边就座的桌子” 。4c按常理“我”应把报纸等放在桌子上,而不是“推到”或“拉到”桌子上,故应选 put。5c由下文可知,回来时“我”发现他开始吃“我”的东西,说明他坐在旁边的座位上,故选 sitting。6b用it指代前文中未知的人。7d头发应是被染成艳红色的,故应选colored。8b面对这样一个人,“我”不想惹麻烦,trouble合乎文意,为正确选项。9c由下文可知,“我”吃的是这个男孩正吃的巧克力,这引起了对方的某一反应。比较四个选项,再根据上下文,用名词surprise比较合乎当时的情形。10b“a 序数词名词”常用来表示“再一个,又一个”,与下文took a third piece相呼应。11a根据文意可知那个男孩起身要走,故选择stood。12b男孩生气了,必定说了发泄的话,比较四个选项,wrong为最佳选择。13b男孩骂了“我”,导致大家都朝“我”看,而“我”不想与他争吵,可见“我”的反应与上文描述的气氛恰恰相反,故选择but构成转折关系。14c固定搭配make a mistake意为“犯了个错误”。15b“我” 在喝完咖啡准备离开时发现了自己的过错,故应选leave。.a本篇文章讲的是在dixie heights high school里面开了一家咖啡店,该店是由那些有特殊学习需要的学生来经营的一个实验试点。16b主旨大意题。由全文内容尤其是第七段可知答案。17c推理判断题。根据文章的第五段although some of the students are not disabled, many are, and the pit helps them prepare for life after high school.和第六段they learn not only how to run a coffee shop but also how to deal with their affairs. they keep a timecard and receive paychecks, which they keep in check registers.可以知道这家咖啡店的开展主要是为了培养学生的实践能力。18c细节判断题。根据after hanging up with the teacher可知答案。hang up 是“挂断电话”的意思。19b推理判断题。根据文章第九段kenton county food service director ginger gray helpe

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论