



免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2013高考英语二轮书面表达(四月)训练集(19)及参考范文5(2012武汉武昌五月调研)请根据以下提示,结合自己的学习生活,就“如何缓解压力”这一话题,用英语写一篇短文,谈谈自己的建议或做法。nowadays students study hard and they are always under a lot of pressure.its necessary for them to have some ways to ease stress and minds.注意:无须写标题,不得照抄英语提示语;除诗歌外,文体不限;文中不得透露个人姓名和学校名称;词数为120左右。_参考范文one possible version:pressure is a common serious problem nowadays.many students in our class worry about their exams.much pressure as we have from our studies,we need a relaxation after heavy work to renew our energy.furthermore,burying ourselves all day under piles of books is not the only way to study.im always under pressure,too.my parents expect me to go to a key university.one evening,i had a talk with my mother.i told her i was not lazy and i really felt tired.i needed time to relax.my mother agreed with me at last.so i think a conversation with parents or teachers or good friends is an essential way to solve the problem.besides,we can listen to music after class or we can even cry or shout in the open in order to refresh ourselves.*结束lesson 21daniel mendoza 丹尼尔.门多萨boxing matches were very popular in england two hundred years ago. in those days, boxers fought with bare fists for prize money. because of this, they were known as prize-fighters. however, boxing was very crude, for there were no rules and a prize-fighter could be seriously injured or even killed during a match.one of the most colourful figures in boxing history was daniel mendoza, who was born in 1764. the use of gloves was not introduced until 1860, when the marquis of queensberry drew up the first set of rules. though he was technically a prize-fighter, mendoza did much to change crude prize-fighting into a sport, for he brought science to the game. in his day, mendoza enjoyed tremendous popularity. he was adored by rich and poor alike. mendoza rose to fame swiftly after a boxing-match when he was only fourteen years old. this attracted the attention of richard humphries who was then the most eminent boxer in england. he offered to train mendoza and his young pupil was quick to learn. in fact, mendoza soon became so successful that humphries turned against him. the two men quarrelled bitterly and it was clear that the argument could only be settled by a fight. a match was held at stilton, where both men fought for an hour. the public bet a great deal of money on mendoza, but he was defeated. mendoza met humphries in the ring on a later occasion and he lost for a second time. it was not until his third match in 1790 that he finally beat humphries and became champion of england. meanwhile, he founded a highly successful academy and even lord byron became one of his pupils. he earned enormous sums of money and was paid as much as 100 pounds for a single appearance. despite this, he was so extravagant that he was always in debt. after he was defeated by a boxer called gentleman jackson, he was quickly forgotten. he was sent to prison for failing to pay his debts and died in poverty in 1836.两百年前,拳击比赛在英国非常盛行。当时,拳击手们不戴手套,为争夺奖金而搏斗。因此,他们被称作“职业拳击手”。不过,拳击是十分野蛮的,因为当时没有任何比赛规则,职业拳击手有可能在比赛中受重伤,甚至丧命。 拳击史上最引人注目的人物之一是丹尼尔.门多萨,他生于1764年。1860年昆斯伯里侯爵第一次为拳击比赛制定了规则,拳击比赛这才用上了手套。虽然门多萨严格来讲不过是个职业拳击手,但在把这种粗野的拳击变成一种体育运动方面,他作出了重大贡献。是他把科学引进了这项运动。门多萨在他的全盛时期深受大家欢迎,无论是富人还是穷人都对他祟拜备至。门多萨在14岁时参加一场拳击赛后一举成名。这引起当时英国拳坛名将理查德.汉弗莱斯的注意。他主动提出教授门多萨,而年少的门多萨一学就会。事实上,门多萨不久便名声大振,致使汉弗莱斯与他反目为敌。两个人争吵不休,显而易见,只有较量一番才能解决问题。于是两人在斯蒂尔顿设下赛场,厮打了一个小时。公众把大笔赌注下到了门多萨身上,但他却输了。后来,门多萨与汉弗莱斯再次在拳击场上较量,门多萨又输了一场。直到1790年他们第3次对垒,门多萨才终于击败汉弗莱斯,成了全英拳击冠军。同时,他建立了一所拳击学校,办得很成功,连拜伦勋爵也成了他的学生。门多萨挣来大笔大笔的钱,一次出场费就多可达100英镑。尽管收入不少,但他挥霍无度,经常债台高筑。他被一个叫杰克逊绅士的拳击手击败后很快被遗忘。他因无力还债而被捕入狱,最后于1836年在贫困中死去。*结束6(2012湖北荆门钟祥一中五月适应)请你根据以下提示,结合生活中的一个事例,用英语写一篇短文。in your school life,maybe theres a certain teacher who you will never forget.tell us the reasons why he or she makes you unforgettable.注意:无须写标题,不得照抄英语提示语;除诗歌外,文体不限;文中不得透露个人姓名和学校名称;词数为120左右。_参考答案one possible version:in my school life,i have met many people who are really worth my recalling.but perhaps the most unforgettable person is my math teacher.she was really openminded and funny.not only did she help us in class but also after class.i still remember one time i got a “b” in the final exam.i liked math best and the teacher took pride in me all the time,however,i failed.i felt so frustrated that i lost my energy and confidence.then one day,i happened to meet her in the street,my face turned red right away.to my surprise,she patted me on the shoulder with a smile,asked me not to give
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年化妆品营销经理职业能力测评试题及答案解析
- 2025年政府会计准则实施能力模拟题农业农村含答案解析
- 哎呀呀拍桌子教学课件
- 2025年广告策划师创意能力考核试题及答案解析
- 2025年乡村旅游服务人员面试题库
- 2025年安全生产责任清单测试题库与解析
- 培训教学课程课件
- 教学课件公众号
- 2025年安全生产应急处理题集
- 2025年国际商务谈判专家招聘面试模拟题集及答案解析
- 肩袖修复术后影像学评估的新技术
- 未成年人违法犯罪警示教育
- 医疗废物与污水处理培训
- 4S店员工职业卫生培训
- 体检机构礼仪培训
- 《工业机器人技术与应用》高职人工智能技术应用专业全套教学课件
- 院前急救质控标准
- 【公开课】乙醇++说课课件+-2024-2025学年高一下学期化学人教版(2019)必修第二册
- 数字人文资源本体建模-洞察及研究
- 2025年新高考1卷(新课标Ⅰ卷)语文试卷(含答案)
- 捡土豆装车合同协议书
评论
0/150
提交评论