【三维设计】高中英语 Unit21 Human Biology Section Ⅰ 课时跟踪检测课下作业 北师大版选修7.doc_第1页
【三维设计】高中英语 Unit21 Human Biology Section Ⅰ 课时跟踪检测课下作业 北师大版选修7.doc_第2页
【三维设计】高中英语 Unit21 Human Biology Section Ⅰ 课时跟踪检测课下作业 北师大版选修7.doc_第3页
【三维设计】高中英语 Unit21 Human Biology Section Ⅰ 课时跟踪检测课下作业 北师大版选修7.doc_第4页
【三维设计】高中英语 Unit21 Human Biology Section Ⅰ 课时跟踪检测课下作业 北师大版选修7.doc_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

section warmup & super athletes.单词拼写1the farmers are pumping (抽水) water from the deep well to water their plants.2the interval (间隔) between the two posts measures thirty meters.3the annual (每年的) rings of the tree can tell us how old the tree is.4he was punished for violating (违反) the traffic laws.5i dont know whether i should swap (交换) seats with the stranger.6how could you abuse (滥用) my trust in you and do that?7he went from city to city, _seeking (寻找) for work.8it took me some time to digest (消化) what i had heard.9children need to complete nine years of compulsory (义务的) education in china.10good health is fundamental (基础的) if you want to have a long life.单项填空1he read rapidly but did not _ anything.adigestbchewcswallow dtaste解析:选a。句意:他书读得很快,但什么也没学到。四个选项当中,只有digest有“领会,领悟”的意思。故选a项。2the discussion was so prolonged and exhausting that _ the representatives stopped for refreshment.aat large bat intervalscat ease dat random解析:选b。at intervals“不时”,符合句意。at large“全部”;at ease“自由自在”;at random“随意地”。3it has been revealed that some government leaders _ their authority and position to get illegal profits for themselves.aemploy btakecabuse doverlook解析:选c。句意:一些政府领导被揭露滥用职权,非法牟利。employ“雇用”;take“拿,取”;overlook“俯瞰,眺望”;abuse“滥用,妄用”。4is there anyone who _ the plans put forward by the committee?no one.adiffers bopposescdisagrees drefuses解析:选b。考查oppose的用法。oppose“反对”;differ为不及物动词,与from搭配,表示“与不同”;disagree“不同意”,需加with后才能跟宾语;refuse“拒绝”。根据句意“有人反对由该委员会提出的这些计划吗?”和词语的用法可知应选b。5in the early 1980s, thousands of people went to shenzhen, a city in guangdong province, to _ their fortune.aseek btakecdevelop dundertake解析:选a。seek ones fortune是固定搭配,意为“外出闯荡”。6when shall we start?lets _ it at 8:30. is that all right?aset bmeetcmake dtake解析:选c。句意:“我们什么时候开始?”“我们约在8:30吧。怎么样?”make it“约定时间”为固定短语。set意思是“对时间,调时间”,不符合句意。7anyone _ in exams will have no right to _ the rest of exams that day.acaught cheating; take part inbcaught cheating; joinccatch cheating; joindcatch cheating; take part in 解析:选a。考查catch sb. doing和take part in的用法。catch sb. doing“抓住/遇到某人正在做某事”;take part in“参加(活动)”;join“参加,加入(团体/组织/某人的行列)”。根据句意“任何被抓住在考试中作弊的人将无权参加当天的其余考试”。可知anyone与catch之间为被动,应用caught cheating;并且“其余考试”为活动,故选a。8students or teachers can participate in excursions to lovely beaches around the island at regular _.agaps brateclength dintervals解析:选d。句意:学生或教师可以定期地去游览岛周围美丽的海滩。at intervals“不时,每隔一段时间”;at regular intervals“定期地”;gaps“裂缝;差距,分歧;(时间、空间的)间断,空白”;rate“速度,速率”; at .rate“以速度”,与题意不符;length“长度”,at length“最后,最终”。9if my lawyer _ here last saturday, he _ me from going.ahad been; would have preventedbhad been; would preventcwere; would preventdwere; would have prevented解析:选a。由语境可知,整个事件指的是过去。故从句用过去完成时,主句用would have done。10if english _ included in the examinations, few students would choose it.awerent bisntchasnt been dhadnt been解析:选a。句意:如果不考英语的话,就没几个学生选它。依句意可知,此句是与现在事实相反的虚拟语气,所以选a。.阅读理解anikos kaklamanakis is one of the best windsurfing (风帆冲浪运动) athletes the world has ever known. nikos was a gold medalist in the 1996 olympic games in atlanta, georgia. another three athletes won gold medals for greece. this marked a major milestone (里程碑) for greece, since it was the first time in the countrys history to bring home four gold medals in a single olympic games.on nikos kaklamanakis official website, he remarks that his “entire life is a journey. to set a goal, and give my soul to achieve it.” he further notes that he is not afraid of challenges, nor does he ever want challenges to end. what is particularly impressive about nikos is that throughout his life, he has spent more time at sea than on land.called by many journalists as the “gios tou anemou”, which translates into “the son of wind”, nikos was honored as a silver medalist at the 2004 summer olympic games in athens. he has also won gold medals in the mistral world championships three times, in 1996, 2000 and 2001 respectively (分别地). nikos received praise from the greek sports press association.at the 1996 olympic games in atlanta, nikos served as flagbearer (旗手) for greece in the closing ceremony. serving as torchbearer, nikos was the first athlete to enter the olympic stadium in the opening ceremony of the 2000 olympic games. nikos received the greatest honor of lighting the olympic flame in the opening ceremony of the 2004 summer olympic games that were held in athens, greece.at 42, nikos showed no signs of slowing down. on august 31, 2009, nikos won yet another world championship gold medal. this shows that nikos is like “fine wine”. he only gets better with age! nikos is a man with strength and determination. he has proved that nothing is impossible as long as you stay focused and give your heart and soul to achieve your goal.1what can we learn about nikos kaklamanakis from the text?ahe won a gold medal at the 1996 olympic games.bhe is called “fine wine” by many journalists.che has won three medals altogether until now.dhe is the best windsurfing athlete in the world.解析:选a。细节理解题。根据第一段第二句话可知,nikos在1996年奥运会上获得了一枚金牌。故a为正确选项。2what was the greatest honor given to nikos according to the text?ahis serving as torchbearer.bhis lighting the olympic flame.chis serving as flagbearer.dhis being praised by the government.解析:选b。细节理解题。根据第四段的“nikos received the greatest honor of lighting the olympic flame in the opening ceremony”可知b项正确。3what is the secret of nikos kaklamanakis success?apaying attention to his goal all the time.bthe support from his friends and family.cworking hard to realize the goal hes set.dhaving great strength and determination.解析:选c。推理判断题。根据文章第二段“on nikos kaklamanakis official website, he remarks that his entire life is a journey. to set a goal, and give my soul to achieve it.”及最后一段“he has proved that nothing is impossible as long as you stay focused and give your heart and soul to achieve your goal”可知,nikos的成功在于他目标明确,并全力以赴去实现目标。4the purpose of this passage is to _.aintroduce a famous athletebpraise three athletes who won gold medals for greececdescribe a major milestone for greecedmake windsurfing wellknown in the world解析:选a。写作目的题。本文介绍了希腊风帆冲浪运动员nikos kaklamanakis,故a作为写作目的最合适。bthe diet zone: a dangerous placediet coke, diet pepsi, diet pills, nofat diet, vegetable diet . we are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen. we have so easily been attracted by the promise and potential of diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us. we are paying for products that harm us psychologically and physically.diet products significantly weaken us psychologically. on one level, we are not allowing our brains to admit that our weight problems lie not in actually losing weight, but in controlling the consumption of fatty, highcalorie, unhealthy foods. diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale (秤) instead. all we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels.on another level, diet products have greater psychological effects. every time we have a zerocalorie drink, we are telling ourselves without our awareness that we dont have to work to get results. diet products make people believe that gain_comes_without_pain,_and that life can be without resistance and struggle.the danger of diet products lies not only in the psychological effects they have on us, but also in the physical harm that they cause. diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients (营养成分). diet foods and diet pills contain zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products. diet products may not be nutritional, and the chemicals that go into diet products are potentially dangerous.now that we are aware of the effects that diet products have on us, it is time to seriously think about buying them. losing weight lies in the power of minds, not in the power of chemicals.once we realize this, we will be much better able to resist diet products, and therefore prevent the psychological and physical harm that comes from using them.语篇解读:文章主要讲述了节食产品对人们身体和心理上的影响,以此来呼吁人们对节食产品的谨慎选择。)5. from paragraph 1, we learn that _.adiet products fail to bring out peoples potentialbpeople have difficulty in choosing diet products cdiet products are misleading peopledpeople are fed up with diet products解析:选c。细节理解题。从第一段“we are paying for products that harm us psychologically and physically.” 可知我们正为对我们造成身体上和心理上的伤害的食品买单。6in paragra

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论