免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
素能提升演练(十一)必修3 unit 1单词拼写1you must be _ (饿了)! come and have lunch. 2i am now _ (收集) convincing information for my paper. 3. my father told me he hadnt much _ (信任)in doctors of traditional chinese medicine. 4. it is hard to know the _ (起源) of the human race, that is, how the human race came out. 5no one is to see the document without the _ (许可) of the writer of the report. 6its _ (很显然) that you need more time to think it over. 7to get the job done,one should be _ (精力充沛的) and hard-working. 8he was _ (钦佩) as a true scientist and hard worker. 9youd better _ (道歉) to mary for having kept her waiting for hours outside. 10i could understand her being angry,but ill still never _ (原谅) her the way she treated me afterwards. 完成句子1. as is known to all, the spring festival _ to all the chinese. (mean)众所周知,春节对中国人来说意味着许多。2. was there anybody studying in japan when the 3. 11 earthquake _? (take)当日本3. 11大地震发生时有人在日本学习吗?3. many kids dont think that it would _ to get into the habit of smoking. (harm)许多年轻人认为养成抽烟的习惯不会给他们带来伤害。4. they set up a monument in memory of those to _. (lead)他们立了一个纪念碑以纪念那些因战争而死的人。5. they have decided to design the gym _. (shape)他们已决定设计一个蘑菇形状的体育馆。6. china and japan have mid-autumn festivals, when _ and in china, enjoy mooncakes. (admire)中日都过中秋节,届时人们赏月,在中国还吃月饼呢。7. towards weekends, all the students _ going home and staying with their family. (look)快到周末时,所有学生都盼望着与家人团圆。8. he was acting _, which, of course, set off his teachers anger. (though)他的举止就像那不是课堂,这让老师大发雷霆。9. you must _ once you make a promise. (word)一旦许诺你一定要信守诺言。10. as a saying puts, “youll get sadder and sadder _. (drown)常言道,借酒消愁愁更愁。阅读理解(a)the united states is one of the few countries in the world that has an official day on which fathers are honoured by their children. on the third sunday in june, fathers all across the united states are given presents, treated to dinner or otherwise made to feel special. however,the idea for creating a day for children to honour their fathers began in spokane,washingtona woman by the name of sonora smart dodd thought of the idea for fathers day while listening to a mothers day sermon in 1909having been raised by her father,henry jackson smart,after her mother died,sonora wanted her father to know how special he was to herit was her father that made all the parental sacrifices and was,in the eyes of his daughter,a selfless and loving mansonoras father was born in june,so she chose to hold the first fathers day celebration in spokane,washington on the 19th of june,1910in 1924, president calvin coolidge declared the third sunday in june as fathers dayroses are the fathers day flowers:red to be worn for a living father and white if the father has diedwhen children cant visit their fathers or take them out to dinner,they send a greeting cardtraditionally,fathers prefer greeting cards that are not too sentimentalmost greeting cards are too special so fathers laugh when they open themsome give heartfelt thanks for being there whenever the child needs dad1the united states is special in fathers day because _. amany people celebrate the daybonly america celebrates the daycamerica makes it an official daydall men are honoured in america2at first,fathers day was fixed on june 19th because _. asonora honoured her father on her fathers birthdaybsonoras birthday was june 19thcit was decided by the president at that timedher mother died on june 19th3how many years has passed before fathers day became an official day since the fathers day was celebrated? a4b10c14d. 244according to the passage,on fathers day,_. apeople will wear the same flowers to honour their fathersbonly daughters wear red flowers to honour their fatherscchildren must go home to honour their fathersdfathers are often honoured in different ways5according to the passage,we can infer that henry jackson smart _awas very kind to anyonebdid a lot for his daughtercwas the first father honoured in 1924dalways helped others by giving money6. 用30个左右的词概括短文大意_(b)when did you last visit a shopping mall? in many places, the answer would be“last weekend”. some people go even more often. why? for one thing, malls offer goods and services that people need all in one place: food, clothing, things for their houses, entertainment, even medical services. so, are malls one of the highlights of modern civilization? environmental activists would say “no! ” they would go even further and say that consumers behavior is causing a huge environmental disaster. they cause consumers of ignorance of the side effect of their shoppingurban sprawl(扩大). social scientists agree that patterns of development have changed the landscape a great deal in the last half century. prior to 1950, most people lived in towns or cities and either walked to work or took public transportation. only very wealthy people had automobiles. farmers lived in rural areas or isolated villages and came into town only when they needed things they couldnt produce themselves. if you gazed at the landscape you would see towns surrounded by countryside. then a massive change occurred. automobiles became affordable and people were quick to adopt them. now ambitious workers could live in the suburbs, the areas just outside cities, which started to grow rapidly. as long as there was lots of cheap land in the suburbs, no one paid much attention to the usage of that land. malls, fast food restaurants, cinemas, and car dealerships spread out in large, flat buildings. these one-storey buildings and their parking lot took up a great deal of space. well-meaning farmers thought they were better off selling their land than growing crops. in ignorance, no one realized that once the land was built up in urban sprawl, the good farming land would be ruined forever. there was no way to preserve it. only in recent years have people come to mourn the old way of life as they have developed insight into the problems of unconditional growth. now people realize that urban sprawl has come with serious environmental problems. the negative aspects of sprawl include air and water pollution, loss of agricultural land, traffic jams, and the death of businesses in the old town centers. many scholars think the time has come to analyze the problems better so we can develop appropriate policies to control further sprawl. some think the best way to do is to educate citizens about their priceless environment. 7. what is mainly discussed in the passage? a. weekend funb. urban sprawlc. new automobilesd. isolated villages8. what does the underlined word“they” refer to in the first paragraph? a. malls. b. activists. c. farmers. d. scientists. 9. who do activists blame for environmental problems? a. endangered animals. b. shopping mall owners. c. unthinking shoppers. d. ambitious farmers. 10. what do scholars think should be done about urban sprawl? a. understand the situations better. b. follow customary policies. c. start school in shopping malls. d. charge polluters a lot of money. 11. what is the scholars attitude towards urban sprawl? a. respectful. b. disapproving. c. pessimistic. d. doubtful. 答案解析1starving 2gathering 3. belief 4. origin5permission 6obvious 7energetic 8admired9apologize 10forgive1. means a lot/very much2. took place3. do them any harm/do harm to them/harm them 4. whose death the war led5. in the shape of a mushroom6. people admire the moon 7. are looking forward to8. as though it were not in class9. keep your word 10. if you drown your sadness in wine”1【解析】选c。细节理解题。从文章的第一段第一句the united states is one of the few countries in the world that has an official day on which fathers are honoured by their children. 可知。2【解析】选a。细节理解题。从文章的第三段第二句可知,为了表达对父亲的爱,sonora选择父亲的生日这一天为第一个父亲节的日期。3【解析】选c。推理判断题。第三段告诉我们,sonora在1910年第一次庆祝父亲节;第四段告诉我们,1924年calvin coolidge总统宣布父亲节为法定节日,历时14年。4【解析】选d。细节理解题。从文章的最后两段可知,父亲节的庆祝方式多种多样。5【解析】选b。推理判断题。根据文章的第二、三段可知,她的父亲无私、仁慈,她母亲死后,是她父亲把她养大的,因此可以推知她的父亲一定为她做了很多。6. the passage mainly tells us something of fathers day in the united states. it is an official day in america, when fathers are given presents. we can also know how it came into being in america from this passage. 7.【解析】选b。主旨大意题。第一段“they cause consumers of ignorance of the side effect of their shoppingurban sprawl. ”,第三段“in ignorance, no one realized that once the land was built up in urban sprawl”以及第四段“now people realize
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- GB/T 4605-2025滚动轴承推力滚针和保持架组件及推力垫圈
- 2025年GLP-1类药物临床研究岗年终试验进度总结与数据报告
- 2025年家族企业管理岗年终传承与创新总结
- 2026-2031年中国二氯乙酸甲酯市场调研分析及投资战略研究报告
- 2025年榆林创新城管委会招聘消防员备考题库(31人)及答案详解(网校专用)
- 2025年广西壮族自治区公安厅公开招聘警务辅助人员11人备考题库附答案详解(培优a卷)
- 2025吉林辽源东辽县消防救援大队招聘政府专职消防员20人备考题库及答案详解(考点梳理)
- 南康区2025年招聘城市社区专职网格员备考题库【104人】及完整答案详解一套
- 2026年中国建设银行总行直属机构秋季校园招聘备考题库附答案详解(b卷)
- 2025安徽芜湖镜湖区社区工作者招聘34人备考题库及参考答案详解1套
- 铁路客运礼仪培训需求分析报告
- 无人机管理平台建设方案
- 统编版(2024)八年级上册历史第一、二单元综合评估测试卷(含答案)
- 小学公祭日主题班会课件
- DB11-T 2414-2025 地籍调查技术规程
- 中国重症肠外营养共识解读与指导
- 3到6岁儿童学习与发展指南培训
- 新疆金源科技有限公司5万吨-年废催化剂再生、处置及综合利用项目环评报告
- 房颤健康教育课件
- 福建省2024年6月普通高中学业水平合格性考试语文试卷(含答案)
- T/CCS 062-2023井工煤矿智能化采煤系统运维管理规范
评论
0/150
提交评论