




免费预览已结束,剩余3页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
英语译林版必修1 unit 3looking good,feeling good单元检测part language knowledgesection adirections:for each of the following unfinished sentences there are four choices marked a,b,c and dchoose the one that best completes the sentence.1joan,what _ in your hand?look!its a birthday gift for my grandma.ahad you heldbare you holdingcdo you hold dwill you hold2carol said the work could be done before october,_ personally i doubt very much.ait bthat cwhen dwhich3mr white has been working all the morning without rest.he is a(n) _ man.he never looks tired.aenergetic bpowerful clovely dattractive4if you dont go,neither _.ado i bshall i ci do di shall5we got here on tuesday afternoon._why didnt you call us earlier?agood luck! byou did? cits no surprise. dyou are welcome.6he hardly reads english out aloud at home,_?ais he bdoes he cisnt he ddoesnt he7i guess tom wont keep on asking me the time from now on,as he has had his watch _.arepaired brepairing cbeing repaired dbeen repaired8many people believe that it is important to make _ money while others are satisfied to earn a comfortable living.aa great number of ba large amount ofca great many dthe number of9it will take us another three years _ the construction of all the 100 roads is completed.awhen bsince cbefore dafter10i have read another two books this week.well,maybe it is not how much you read but what you read that _.acounts baffects cgain dcontains11smoking is bad for your health.yes,i know.but i simply cant _.agive it up bgive it incgive it out dgive it away12we didnt plan our art exhibition like that but it _ very well.awent out bworked outccarried on dtried13i dont think my friends will attend the meeting,_?adont i bwont theycdo i dwill they14a new _bus service to tianjin airport started to operate two months ago.anormal busualcregular dcommon15how do you keep _?i keep _ every day.ahealth;working hard bhealthy;working outchealthy;working hard dhealth;working onsection bdirections:for each blank in the following passage there are four words or phrases marked a,b,c and dfill in each blank with the word or phrase that best fits the context.despite the great progress in medical science,human beings are constantly attacked by cancer,which means death.a woman named bonnie suffered a _16_ of discomforts caused by the treatment of cancer.she didnt regard cancer as a _17_ disease,but a laughing matter.she treated it in a humorous way.to put it in _18_ way,she is teaching people that even though cancer isnt _19_,we can treat it in a humorous way.her second child was going to be born three months away _20_ she was diagnosed(诊断) with cancer.suddenly,a happy mother turned into a helpless woman afraid for her own _21_.it was after she had had her baby delivered that she had an operation.then came chemo(化疗)and her life seemed to be made up of fears and _22_.but the _23_ moment in her life came after she lost all her hair and a free wig(假发)arrived.she tried it on as her older son kyler watched.“that was when i decided how to deal with it:crying over this bad wig or laughing about it.either way would make _24_ remember it,” bonnie said.she spent a lot of time looking for anything funny from cancer patients.she got a lot out of collecting _25_ stories.she started laughing a lot,finding it the perfect medicine.using herself as a bald(光头)model,bonnie _26_ to design her own greeting cards and calendars,making fun of the sufferings of chemo.“to have joy,we badly need to laugh,” she said.clearly,you can increase your confidence to _27_ over any disease and trouble by means of laughing.16a.set bseries cway dpack17a.seriously bdeadly cterribly dfearfully18a.another bthe other cother dothers 19a.serious bpainful cfun dfierce 20a.before buntil cwhile dwhen 21a.son billness coperation dlife 22a.failures bloneliness cwonders dtears23a.lowest bhighest cgreat dugly 24a.myself beveryone cmy son dmy husband 25a.detective bromantic cdifferent dhumorous 26a.get down bset out cset about dset down 27a.get bthink crun dtake section cdirections:complete the following passage by filling in each blank with one word that best fits the context.laughter is the greatest medicine.it helps _28_ who cannot work out become fit.first of all,laughing out loud helps improve your general fitness.this is _29_ laughter strengthens the heart and the lungs.so it is _30_ to understand why some yoga exercises include laughter._31_,a good laugh can relax your muscles.as you laugh,the muscles participating in the laugh become active.after you laugh,these muscles start to relax.this movement is _32_ the deepbreathing exercises,so it is very useful for people with breathing _33_.also,laughter makes us feel a sense of happiness.experts say that the positive feelings produced by laughter _34_ only make us happy but also help us reduce pain.the _35_ time you feel upset or disappointed,do not worry.enjoying a funny comedy or reading some jokes will drive away your negative feelings and make you feel much better.part reading comprehensiondirections:read the following passage.the passage is followed by several questions or unfinished statements.for each of them there are four choices marked a,b,c and dchoose the one that fits best according to the information given in the passage.when i was in primary school,sometimes i would meet a girl of the same age as me.lisa was never active,but she was always very sweet and nice.in the 5th grade she came to my class.she was absent a lot,and one day i had the courage to ask why.she told me she was sick,and she explained she wore a wig(假发)because her medicine made her lose her hair.we left it at that.anytime lisa came to classseldomi would hang with her on the playground.i received much ridicule(嘲弄)from my friends for this because they thought i was ignoring them for lisa.my family education taught me to be nice,and i felt lisas needs were much more important than others i knew.it had been months since lisa was in our class,and one day our teacher was crying.she explained lisa died the day before and would no longer be our classmate.she told us lisa had fought a battle(斗争)with cancer for years.i was shocked.lisa never spoke of her illness as if it could kill her.well,all these years i have kept lisa in my mind and heart.when i go through the important events in my life,i think of lisa.ive had a strong wish recently to find her mother and father.id like to tell them that though they never met me,their daughter had a sweet effect(影响)on my life.i have no idea what her parents first names are.i write to your column(栏目)and hope you can point me in the right direction.lisa was such a lovely girl.maybe her parents would be comforted by the fact that after all these years they are not the only ones who remember her.36the underlined sentence in para.2 probably means _.awe kept on talking about her illness laterbwe discussed the topic and then left togethercwe just stopped talking about her illnessdwe went away after talking about her illness37why was the author being laughed at?abecause she wore a wig to school.bbecause she always played with lisa.cbecause she cried in the classroom.dbecause she lost her friends because of lisa.38what can we know about the author from the passage?ashe had known lisa since they were born.bshe has been to lisas house.cshe has a good family education.dshe was the first one to know about lisas death.39what did the author learn from lisa?ato keep your illness a secret.bto be nice to everyone everywhere.cto face challenges in life bravely.dto put others needs above yours.40the author wrote this passage mainly to _.aremember a true friendbask for help to find a friends parentscshow her concern for a frienddtell her experience of fighting cancerpart writingsection adirections:read the following passage.fill in the numbered blanks by using the information from the passage.write no more than three words for each answer.dear john,very pleased to know that you are interested in our school and it is really a good idea to improve your chinese before the new term begins.here are some details about the summer language course of our school.our school is at a convenient place,where there are many buses available,such as buses no.16,19,101,and so on.there are no more than 20 students in each class and there are 20 teaching periods each week.in order to help you learn more about chinese culture,well organize some outofschool activities at the weekend.if you want to practice your spoken chinese more often and know more about the chinese way of life,you are supposed to live with a chinese family.the tuition is 1000 yuan,including your accommodation fee.if youd like to come,please let me know soon.yours,li huasomething about the summer language course of our schoolattitude to johnim pleased to know that you have 41._ in chinese.im looking forward to 42._ your letter soon.trafficits 43._ for you to come to our school by bus.you can 44._ bus no.16 to our school.teachingeach class has 45._ 20 students.there are 20 teaching 46._ each week.activitywell hold some 47._ at the weekend in order to help you to learn more about chinese 48._.lifeyou want to know more about the chinese way of life,you should stay with 49._.tuitionthe tuition is 1000 yuan,your accommodation fee 50._.section bdirections:write an english composition according to the instructions given below in chinese.李华减肥以后,感到身体疲倦、虚弱,不知如何是好,于是她写了一封电子邮件向健康专家jenny求助。请根据下面内容,以李华的名义写一封邮件。词数120左右。原因:觉得自己太胖,体重不断增加,担心形象不美,有同学嘲笑她。过程:1.去健身房,两三次就放弃了,感觉太累,也没时间。2节食,坚持了大约一个星期,经常饿得不能继续学习。3悄悄服用减肥药,一开始有效果,体重迅速下降,但减肥药对她产生了副作用。注意:开头和结尾已为你写好,不计入总词数。dear jenny,i have got a problem and i need to ask you for help._yours,li hua 参考答案part isection a1. 答案:b提示:考查时态。对话发生时,动作正在进行着,所以应该用现在进行时态。句意:琼,你手里拿着什么?瞧!是为我奶奶买的生日礼物。故选b项。 2. 答案:d提示:句意:卡罗尔说十月份之前完成这个工作,对此我个人表示怀疑。which代替整个主句,引导非限制性定语从句。 3. 答案:a提示:答句句意:他是一个精力充沛的人,他看上去不知疲倦。energetic “精力充沛的”;powerful “强大的”;lovely “可爱的”;attractive “有吸引力的”。 4. 答案:b提示:原句可变为:if you dont go,i shall not go,either.因此应用情态动词shall,故选b项。 5. 答案:b提示:考查交际用语。句意:我们星期二下午到了这儿。真的吗?那你为什么不早点给我们打电话?good luck!“祝您好运”;you did?相当于you got here?;its no surprise.“这并不令人感到意外”;you are welcome.“不客气”。由句意可知,b项符合题意。 6. 答案:b提示:陈述部分有否定词hardly,所以反意疑问句用肯定形式。 7. 答案:a提示:本题考查have sth.done句型结构。 8. 答案:b提示:money为不可数名词,应用a large amount of修饰。 9. 答案:c提示:before用作连词,在这里的意思是“在之前”。整个句子的意思是:建好这100条公路还需要再花费我们三年的时间。 10. 答案:a提示:答句句意:重要的也许不是你读了多少书而是你读了什么。count vi.“重要”;affect“影响”;gain“增加,获得”;contain“包含,含有”。 11. 答案:a提示:give up “放弃”;give in是不及物动词短语,意为“屈服,让步”;give out “分发”;give away “赠送;给予”。这里谈论的是戒烟的事,要选give it up。 12. 答案:b提示:go out“出去,熄灭”;work out“进展,进行”,可用于work out well意为“进展顺利”;carry on“坚持下去”。 13. 答案:d提示:i dont think中not应转移到后面的宾语从句中,故宾语从句实为否定句my friends will not.。而i think/believe的反意疑问句应该根据后面的宾语从句变,故选d项。 14. 答案:c提示:考查形容词的用法。regular“定期的,有规律的”,与公共汽车服务相搭配,其他三项normal“正常的”,usual“通常的”,common“普通的,常见的”,都与题意不相符。 15. 答案:b提示:keep healthy意为“保持健康”,work out意为“锻炼身体”,而work on表示“致力于,从事于”,在此不符合题意。work hard意为“努力工作/学习”,在此也不符合题意。句意:你是如何保持健康的?我坚持每天锻炼身体。故选b项。section b答案:16b提示:set指的是物品的“一套”;way指“方式,方法”;pack指“一包”;而series则指“一系列的”。这句是说邦妮遭受由癌症所引起的一系列不适。17b提示:在一般人眼里癌症是致命的,而邦妮却乐观豁达。其他三项为副词,不能修饰disease。18a提示:邦妮要换个角度看待癌症。19c提示:邦妮告诉人们,尽管癌症不是闹着玩的,但我们可以以乐观豁达的态度对待它。20d提示:如果此处没有away,则选择before,孩子再过三个月就生了,而这时母亲却被诊断患有癌症。21d提示:被诊断患有癌症后,母亲很担心自己的生命。如果自己没了生命,孩子也就没有了生命。22d提示:由下文可知,母亲在接受化疗后心情和生活变得苦涩,tears与fears成了生活的全部。23a提示:接受化疗后母亲所有的头发都脱落了,那段时间成了她一生中情绪最低落的时刻。24c提示:根据前一段末尾提到邦妮在试戴假发的时候,她的儿子在旁边看见了,故选c项。25d提示:根据前一句“she spent a lot of time looking for anything funny from cancer patients.”可以判断:她通过收集幽默故事,从中也学到了许多人生哲理。26b提示:“着手做某事”可用get down to doing sth.,set about doing sth.,set out to do sth.;而set down意为“写下,放下”。27a提示:get over意为“从疾病中恢复过来”,符合题意。think over意为“仔细思考”;run over意为“(开车)碾过,压过”;take over意为“接管”。section c答案:28those/people29.because30.easy31.sblems/trouble34.not35.nextpart 答案:36c提示:句意理解题。根据第二段的“.she explained she wore a wig(假发)because her medicine made her lose her hair.”以及倒数第三段“lisa never spoke of her illness.”可知,她们谈论莉萨的病只是提到她戴着假发,并没有往下讨论,所以选c项。37b提示:细节理解题。结合第二段的“.i would hang with her on the playground.”和第三段的“i received much ridicule(嘲弄)from my friends for this.”可知选b项。38c提示:细节理解题。根据第三段“my family education taught me to be nice.”可知作者的
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025-2030骨科机器人手术学习曲线与医疗机构引进效益评估报告
- 2025-2030非洲移动支付基础设施缺口与金融科技合作机会研究
- 2025-2030非洲大米市场缺口测算与跨国企业投资可行性分析
- 营业员岗位技能培训教材
- 2025-2030青年公寓公共厨房使用率与运营管理优化方案
- 2025-2030防紫外线夹胶玻璃在档案馆的应用效果评估
- 2025-2030长租公寓企业融资渠道创新与资本运作策略
- 2025-2030都市攀岩墙建设热潮带动轻量化装备市场爆发预测
- 2025-2030超高清视频编解码技术演进与终端设备升级需求
- 2025-2030费托蜡市场需求变化与消费趋势洞察
- 重大风险管控方案及措施客运站
- 基于STM32智能书桌设计
- 《北京市基本概况》课件
- 设备维保中的环境保护与能源管理
- 混合型脑性瘫痪的护理课件
- 眼科专业视野培训教材
- 青蓝工程教师成长档案
- 中建室内中庭墙面铝板、玻璃安装施工方案(改)
- 中秋佳节给客户的一封信(10篇)
- 学生心理健康档案表格
- 毕业论文-线路二次电弧熄灭时刻扑捉方法研究及仿真分析
评论
0/150
提交评论