高考英语阅读理解抓分训练(8) 外研版.doc_第1页
高考英语阅读理解抓分训练(8) 外研版.doc_第2页
高考英语阅读理解抓分训练(8) 外研版.doc_第3页
高考英语阅读理解抓分训练(8) 外研版.doc_第4页
高考英语阅读理解抓分训练(8) 外研版.doc_第5页
免费预览已结束,剩余5页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

2014高考英语阅读理解抓分训练(8)及答案 it was reported last week that developers could take photos from apple mobile and google android devices without the phone owners knowing that the images were being taken. in apples case, developers can also obtain the location information for each photo.senator(参议员) charles schumer said in a telephone interview that his office had spoken with officials at both apple and google on monday. “we asked them if they could find a way on their own to prevent apple from having access to private info,” mr. schumer said. “they were friendly and open to the idea that this ought to be changed.”on sunday, mr. schumersaidthat he planned to send a letter to the federal trade commission(联邦贸易委员会) asking the agency to investigate apple and google after the privacy concerns came to light.claudia bourne farrell, an f.t.c. spokeswoman, said the agency had received the letter but she could not comment further.“it sends shivers up the spine to think that ones personal photos, address book, and who knows what else can be obtained and even posted online without consent,” mr. schumer wrote in his letter to the f.t.c. “if the technology exists to open the door to this kind of privacy invasion, then surely technology exists to close it, and thats exactly what must happen.”mr. schumer said if apple and google could not come to an agreement to fix the problem, then he would be forced to take the issue further.he said other companies had been willing to work with his office to fix issues. “im optimistic that we can get this changed without any regulation,” he said. “if its not changed, then well look the f.t.c., and if that doesnt work then well look at legislative approach.”the f.t.c. has warned companies to try to be morevigilant(警醒的)in their efforts to protect consumers when it comes to privacy.36.the senators spoke with officials at both apple and google .a. to discuss whether it is illegal to have access to private information.b. to stop them from developing the technology of taking photos.c. to urge them not to invade consumers privacy.d. to keep them from obtaining the location information for each photo【答案】c【解析】细节理解题。根据we asked them if they could find a way on their own to prevent apple from having access to private info参议员鼓励他们不要侵犯顾客的个人隐私,故选c。37. which of the following statements is true?a. privacy invasion from apple has existed for a long time.b. privacy invasion from google has existed for a long time.c. apple and google have decided to make a change.d. mr. schumer takes the privacy concerns caused by apple and google seriously.【答案】d【解析】细节理解题。根据mr. schumersaidthat he planned to send a letter to the federal trade commission(联邦贸易委员会) asking the agency to investigate apple and google after the privacy concerns came to light.可知mr. schumer对苹果和谷歌引起的个人隐私问题很重视,故选d。38. mr. schumers letter to the f.t.c. mainly shows that the technology to open the door to privacy invasion . a. causes people to worry about the safety of their personal information . b. can be used if permitted.c. causes personal information to be posted online without permission.d. causes privacy invasion to happen frequently.【答案】a【解析】细节理解题。根据if the technology exists to open the door to this kind of privacy invasion, then surely technology exists to close it, and thats exactly what must happen.他认为引起人们对于个人安全问题的担心,故选a。39.if the privacy concerns cant be solved with the help of the f.t.c., .a.the companies will be fined.b. the companies will be closed.c. the senators will turn to legislation.d. the senators will force the companies not to invade privacy.【答案】c【解析】细节理解题。根据if that doesnt work then well look at legislative approach如果个人的隐私问题解决不了将采用立法的问题,故选c。40.where can we read about the passage?a.in a science report. b. in a newspaper. c. in a magazine d. in a textbook.【答案】b【解析】细节理解题。根据短文的内容主要叙述的是对于公司的对于客户的个人隐私的泄露问题的的解决途径,所以这篇文章出现在报纸上,故选b。 earth got lucky earlyfossil evidence suggests that microbial life was already inhabiting the earth as early as 38 billion years agoonly 700 million years after the planet collapsed into existence,and that a rain of comets(彗星)and asteroids(小行星)brought just the right amount of precious water in the form of iee from the outer solar system to this planetwhich would otherwise be a dry oneastronomers say“the question of whether the earth is unique because of its water abundance is perhaps the most interesting one”said drkasting,who explained that caleulations showed that the planet could have easily had too much or too little water the planet has remained comfortable ever since thanks to a geological feedback process, by which weather,oceans and vocanoes act as a thermostat(自动调温器)。known as the carbonate silicate cycle,it regulates(调节)the amount of carbon dioxide in the atmosphere,where it acts like a greenhousetrapping heat and keeping the planet temperate and mostly stablerain washes the gas out of the air and under the ocean;volcanoes disgorge it again from the underworld without greenhouse gases and this cycle,which drbrownlee called“this magic thing”,the earth would have frozen into a snowball back in its early days when the sun was only 70 dercent as bright as it is nowstill,with all this magic,it took four billion years for animal life to appear on the earth eventually though, earths luck will run outas the sun ages,it will get brighter,astronomers sayincreasing the weathering and washing away of carbon dioxideat the same timeas the inner part of the earth cools,volcanic activity will gradually die down,cutting off the restoring of the greenhouse gasa billion years from now,there will not be enough carbon dioxide left to support photosynthesis(光合作用),that is to say,the oxygen we breathe and so much for us“even earthwonderful and special as it is,will only have animal life for one billion years”drbrownlee said 12the earth is unique mainly because ait was once covered with ice bit collapsed as the result of the rain of comets and asteroids cit produces too much carbon dioxide dit has the fight amount of water, neither too much nor too little 13 makes the earth suitable for people to 1ive on aa thermostat bthe carbonate silicate cycle ccomets dphotosynthesis 14it can be inferred but not stated that athe sun was not as bright as it is now bthere will be more and more greenhouse gases on the earth cman will die for lack of oxygen as volcanoes are getting more active dthe earth were frozen into a snowball in history 15the underlined word“disgorge”in the second paragraph probably means“ ”atake in bcarry on ctake away dlet out1215、dbad science textbooks for sale!used, but in like-new condition with absolutely no writing.principles of virology (2 volume set)third edition (isbn 978 1 55581 479 3 & 978-1-55581-480-9),paperback- $110introduction to genetic analysisninth edition (isbn978-0-7167-6887-6), hard cover - $110please call646-470-1770or email for details. no text messages, please. thank you!help an elderhaving a fruitful life depends upon oneself. join our elder helpers program and start becoming productive now!we will connect you with elders who are in need of care in your community. if you have a kind heart and some extra time, feel free to join our program. register here: heep/www.elderhelpers. org.citizens of all states and countries are encouragted to join!profiles(简介)with a picture always get more attention!wonderful angel who helped me greatly by kimi was so lucky to find elder helpers on the web and even luckier that laura decided to help me get organized. i was hit by a car in january and couldnt do much in my house for several months so things really got messy here. but this angel of a person came and rescued me. i am so lucky and grateful to have met her and to have received her generous help.learn to play chess or improve your gamechess lessons are offered by a skilled, experienced, patient chess teacher who is also a very strong practical player.whether you are a complete beginner or want to improve your game, it may be a good idea for you to call me.i work with adults and with children as young as 4if interested please call me directly at 1-(347)-694-0072.4we can know that introduction to genetic analysis sold in as 1 .ais in its third editionbis an old science textbookchas notes on some pagesdis in paperback5whats the purpose of ad 2?ato give tips on volunteering.bto introduce an active lifestyle.cto find volunteers.dto help older people.6whats the meaning of the word “messy” (underlined in ad 3) ?auntidy.bbroken.cunpleasant.dchanged.7the chess lessons in ad 4 will . amainly include beginnersbbe taken mainly by adultscbe taught by an old teacherdhave learners of different ages47、bcad as students and teachers returned to school on monday after the publication of performance ratings(等级) for 18,000 teachers, many parents said they were giving the reports serious thought. yet there was an equal measure of skepticism among parents that test scores have any relationship with teachers competence.some said they already knew how good a teacher was by walking into the classroom or by monitoring their childrens progress. “im the kind of person who likes to see for themselves,” a father in queens said.others worried about how their fellow parents, perhaps ones with sharper elbows, might respond. will they demand a new teacher? move their children to a new school?elizabeth sane, the mother of a fourth grader at the ella baker school, a kindergarten-through-eighth-grade school on the upper east side, said that her daughter was switched to a different teachers class over the summer, and that it was “like adding salt to the wound” when she saw the high ratings for her daughters previous teacher. her daughters teacher this year did not receive a rating because he previously taught high schoolms. sane said that the rating was not the only factor that influenced how she assessed a teachers performance, but that the data used for teacher evaluations mattered.but other parents dropping their children off at the ella baker school said they did not trust teacher ratings based on test scores any more than they wanted their childrens learning measured only by the state exams.“some people take it as the final word, but it doesnt change who they are as teachers. the ratings arent accurate, and the whole student testing thing needs to be thrown out,” said lydia delgado, whose child is in the second grade.41. paragraph 1 tells us that a. all the teachers received a rating given by the students.b. all the teachers will receive a rating at the end of each semester,c. most parents took the teachers ratings seriously.d. about half of the parents doubted the ratings to be reliable.【答案】d 【解析】细节理解题。根据yet there was an equal measure of skepticism among parents that test scores have any relationship with teachers competence.有些父母怀疑评级的可靠性,故选d。42.what does the underlined part “with sharper elbows” mean?a. with the ability to change the situation.b. with a good relationship with the school.c. with a stong will to succeed.d. with strong elbows physically. 【答案】a【解析】词义猜测题。根据might respond可推测有能力改变形势,故选a。43.paragraph 4 shows that elizabeth sane a. was on the side of giving ratings to the teachers.b. regretted having sent her daughter to another class. c. didnt think her daughters previous teacher was better.d. wanted her daughter to return to her previous class.【答案】b【解析】细节理解题。根据her daughter was switched to a different teachers class over the summer, and that it was “like adding salt to the wound”她后悔把她的女儿送到了另一个学校,故选b。44. which of the following statements is true?a. the teacher ratings were decided by the test scores of the students.b. ms. sane evaluated a teachers performance only by the rating.c. lydia delgado didnt think the students scores should be kept.d. to give ratings to teachers will come to an end in the near future.【答案】a【解析】细节理解题。根据teacher ratings based on test scores老师的排名基于学生考试的分数,故选a。45.the attitude of the author towards the way to assess teachers competence is .a. supportive b. criticalc. indifferent d. objective【答案】d【解析】细节理解题。supportive赞成的; critical批评的;indifferent中立的;objective客观的。 根据全文的内容来看作者只是客观陈述的别人的一些看法,没有提出自己的具体的观点,故选d。 an old german satellite feel to earth on saturday after orbiting in space for more than a decade, but officials do not yet know where it fell.there is currently no confirmation if pieces of debris have reached earths surface, german aerospace officials said in a statement. while the 21-year-old satellite broke apart as it re-entered earths atmosphere, german aerospace officials estimated that up to 30 pieces totaling 1.9 tons tons could reach the surface of the planet.the satellite, which weighs 5,348 pounds, was launched into orbit in june 1990 to study x-ray radiation from stars and black holes. the satellite was originally designed for an 19-month mission, but it continued to work for far longer than its projected lifetimes. in 1998, some parts of the satellite failed and it retired

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论