




免费预览已结束,剩余8页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit1单元检测(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1whats the weather like?a. windy and rainy. b. windy and snowy.c. windy and cloudy.2how did the man know about the fire?a. he saw it.b. he heard it over the radio.c. he watched it on tv.3why is the man sad?a. he is out of work. b. he is in poor health.c. his son is ill.4what happened to the mans son?a. he got hurt in an accident.b. he fell into a river.c. he lost his bike.5what might be the mans problem?a. he has caught a bad cold.b. he has heart trouble.c. his stomach aches.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分) 听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6what did the man lose?a. his credit card. b. his id card.c. 100 dollars.7whats the probable relationship between the two speakers?a. friends.b. loser and policeman.c. customer and salesgirl.听第7段材料,回答第8至10题。8what happened to the couple?a. they met with a storm and their boat was broken into pieces.b. their boat ran into a whale and sank.c. their boat hit a rock and sank.9where was the robber caught?a. in the revolving door.b. in the bank.c. in the chimney.10why did the man climb into the chimney?a. he wanted to stay away from the police.b. he wanted to get out of the house.c. he wanted to get into the house.听第8段材料,回答第11至12题。11how many people were killed by the hurricane?a. less than 20. b. at least 20.c. at most 20.12who has gone to the stricken area?a. soldiers. b. workers.c. farmers.听第9段材料,回答第13至16题。13what time does the man leave home?a. at 7:00. b. at 8:00.c. at 7:15.14how does the man go to work?a. he drives his car.b. he takes the underground.c. he takes a taxi.15what does the man do at one oclock?a. he has a talk. b. he has lunch.c. he takes a walk.16where does the man work?a. in a bank. b. in a shop.c. in a school.听第10段材料,回答第17至20题。17where did the speaker see snow for the first time?a. in hong kong. b. in the usa.c. in canada.18why was the speaker very happy one evening?a. he didnt need to go to school.b. it was beginning to snow.c. he could put on warm clothes.19what news did the speaker hear over the radio?a. they didnt have to go to school that day.b. it snowed heavily all over the country.c. help would come from all over the country.20what did the speaker do the next morning?a. he went to school.b. he went fishing in the river.c. he played in the snow.听力材料text 1w: when the lights went out, nothing could be seen. then the wind started up, and all the windows started to shake so hard that i thought the house was going to fall down.m: then what happened?w: i looked out of the window and saw the sky covered with dangerous, dark clouds.text 2w: there was a big fire in my neighborhood last night. two people were injured and three houses were burned down.m: i know. i tried to call you up after i heard it on the radio.text 3w: why are you so sad these days?m: i have been out of work for three months, but still i havent found a job.w: let me help you find one. i have many friends in this city. i think they can help you.m: i would appreciate it if you could help me.text 4w: i hear your son fell into a river yesterday afternoon. is that so?m: thats true. but soon afterwards, he was saved by a mr. li. he is all right now.w: have you spoken to mr. li?m: not yet. but i must try to find him and say thanks to him.text 5m: whats happening?w: hes lying on the ground.m: what colour is his face?w: its blue and he says his chest hurts.text 6m: someone stole my wallet last night.w: oh, no! what happened?m: well, i was working out, and i had put my stuff in my locker, just like i always do. when i came back, someone had stolen my wallet. i guess i forgot to lock the locker.w: im sorry. thats terrible! did you lose much money?m: only about $20. but i lost my credit card. what a pain!text 7m: what a terrible story! a couple were sailing from hawaii to mexico. while they were crossing the pacific, their boat hit a whale and sank.w: is that true? what happened to the whale?m: it doesnt say. oh, and here is another one. a man in los angeles was robbing a bank. but as he was escaping, he got caught in the revolving door.w: i guess it was his first bank robbery.m: yeah. oh, listen to this. someone got locked out of his house, so he tried to get in through the chimney.w: dont tell me! he got stuck in the chimney!m: exactly. and he was still trying to get out two days later when the police saved him.text 8m: surprising news !w: whats the matter, john?m: last night a hurricane struck the southeast of our country.w: really? how is it there?m: it has been reported that the supply of water, gas and electricity has been cut off and a lot of houses damaged.w: how many people were killed?m: not exactly, but at least a score died and another score has ended their suffering in hospital.w: im feeling very sorry. and an immediate measure should be taken.m: yes. the army has been called in to help.text 9m: i get up around seven oclock and have breakfast. then i have to leave home at about eight, i guess. it takes me about fifteen minutes to take the underground to start work.w: do you like your job?m: its ok. some days its fine, some days you get some really tricky customers. w: do you get time off for lunch?m: sure. i stop around twelvethirty, and then at one oclock, i take a walk in the park just to get some fresh air, you know. if the weathers ok, ill have a sandwich or something there.w: mmm. does it get busy in the afternoon?m: no more than in the morning, i guess. when the banks open, people call at all times.w: so when do you leave work?m: i leave work at about six fifteen in the evening, and at six thirty i take the underground back home. i dont do much when i get home, except watch tv. i guess i go to bed at around eleven thirty.text 10 our first winter, in canada was the happiest one we have ever experienced. we were living in the countryside then and had just arrived from hong kong that autumn. one evening in middecember snow began to fall. when we looked out of the window and saw that it was snowing, we all felt very happy. it was the first snow we had ever seen and we were excited. next morning when we woke up, it was still snowing. we turned on the radio and learned that more than ten inches of snow had fallen during the night and that since there was too much snow on the roads there would be no school that day. we jumped up and down with joy and asked mother to let us go outside to play in the snow. she said we could go out after breakfast if we dressed ourselves warmly and promised to come back as soon as we felt cold. when we went out, the snow had almost stopped. the roads, paths, gardens, and playgrounds were all hidden under soft white snow. it was the most beautiful sight we had ever seen.答案:15cbabb610aabac1115babbc1620acbac第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。acats are creatures of habit. they like to go to sleep about the same time every day and for a certain length of time. they seem to have a natural clock inside them that tells them when to sleep. cats increase their regular sleep with occasional cat naps (打盹). some experts feel that humans could also benefit from this habit. cat naps help to build up energy in the body. they are also a good way to get rid of trouble! since cats have the same moods (情绪) as humans, some experts believe that people can improve their moods. people might become happier.a number of famous people have copied cats by taking cat naps during the day. the naps would usually last from 15 to 30 minutes. winston churchill took cat naps. so did presidents harry truman, john f. kennedy, and lyndon b johnson. these famous men were known for their energy. they were also able to work long hours, often into the night. napping was their secret.21from this selection we know that cats _.a. do not have regular sleepb. have occasional sleep as well as naps every dayc. take naps to add to their regular sleepd. take naps when they are not happy22which of the following statements is not true?a. people should take their naps secretly.b. cats have the same moods as people.c. some famous people take cat naps.d. some people have full energy after they take cat naps.23this selection was probably written to _.a. show how lazy cats areb. talk about the habits of catsc. tell about famous people and their habitsd. persuade people to take naps答案与解析:21解析:细节理解题。由第一段中“cats increase their regular sleep with occasional cat naps.”可知,猫需要通过打盹来增加其睡眠,故c项符合要求。答案:c22解析:细节理解题。a项中的secretly一词在文中未被提及。答案:a23解析:写作意图题。文章通过说明小睡可以让人精神饱满这一事实,旨在劝告人们这样去做。答案:dba small plane had some trouble with its engine while still in the high sky.the pilot knew that there was nothing he could do to keep the plane long in the air. so he rushed back to where his passengers sat and explained the dangerous situation. in the end he said, “im a married man with two small children. im sorry to tell you that there are only three parachutes in the plane.” and with that he took up one and jumped out.one of the passengers reacted quickly. “im a great statesman!” he said. “ive a very bright brain and the world cant do without me!” and with that he jumped out too.the other two passengers, an old man and a young soldier, were quiet for a moment. “son,” the man said, “im old and have lived a full life. im ready to meet my god.”“youll have to give up that.” the young man said, smiling. “the worlds smartest man just jumped out with my backpack.”24what do you think of the statesman?a. clever but unlucky. b. stupid but lucky.c. selflessness. d. a great man.25the pilot told the passengers that _.a. there were three people in his familyb. it was dangerous for them to take his planec. he was sorry for what had happenedd. there were not enough parachutes for them all26by saying “im ready to meet my god.” the old man meant _.a. he was going to dieb. he tried deathc. the young man could use the last parachuted. the young man should give him the last parachute27from the passage we can infer that _ was sure to lose his life.a. the pilot b. the old manc. the young man d. the great statesman答案与解析:24解析:推理判断题。从这位政治家的话里可看出他非常急于逃生,但末句“jumped out with my backpack”可以推断a正确。答案:a25解析:细节理解题。由第二段“. there are only three parachutes in the plane.”说明降落伞不够。答案:d26解析:句意理解题。老者意欲把求生的机会让给年轻人。答案:c27解析:细节理解题。该题旨在考查对文章的深层理解。那位自认为聪明急于逃生而错背别人背包的政治家必死无疑。答案:dcif youre not getting along with your neighbors, consider getting a pet, preferably (更可取地) a dog. a new australian study has found that pet owners tend to interact more positively with their neighbors and wider community, and be out and about more. and dog owners seem to be the friendliest and most social of all.lisa wood, a lecturer at the university of western australia, with her colleagues conducted a random telephone survey (随机电话调查) of 339 adults from three suburbs in the western australian capital perth, asking questions about pet ownership and social interaction.they found that pet owners were more likely than people who didnt own a pet to exchange informal greetings with people from their neighborhood, often while they were out with their pets, and to exchange favors with their neighbors. dog owners, in particular, seemed to enjoy good social contact. for example, more than half showed that they had got to know people in their suburb as a result of their pet, and more than fourfifths talked to other pet owners when they walked their dogs.but in general, pet owners, including goldfish owners, appeared to be more social than people who didnt own a pet, with fewer numbers reporting it hard to get to know people in their neighborhood.the research suggests owning a pet also motivates people to walk and use local parks, providing opportunities to meet new people; acts as a catalyst(催化剂) for taking part in community activities, and as a protector of mental health, which influences the ability to take part in community events and interact with local people.28according to the australian study, _.agetting a pet can make you busierbthe pet owners are always ready to help others every daycyour social life depends on whether you own a pet or notdthe pet owners can benefit a lot from keeping the pet29who would like to go out and communicate with others according to this passage?athe local rich people.bpeople keeping goldfish.cpeople without any pets.dthe people in community.30the author uses the word “motivates” in the last paragraph to mean _.areminds badvisescencourages drequires31all the details in this passage support the main idea that _.akeeping pets can gain the respect of the othersbgetting pets can improve your social lifecpeople are persuaded to raise more petsdpeople can make more friends by raising dogs答案与解析:28解析:推理判断题。根据第一段中“a new australian study .wider community, and be out and about more. and dog owners seem to be the friendliest and most social of all.”可知,饲养宠物可以使你以更积极的心态和周围的人交往,使你更加社会化,有助于人际交往,人能在很大程度上从中受益,d项推断合理。答案:d29解析:细节理解题。根据第三段中的“they found that pet owners were more likely than people who didnt own a pet to exchange informal greetings with people from their neighborhood .neighbors”可知,饲养宠物的人比不饲养宠物的人乐于和周围的人交往。答案:b30解析:词义猜测题。根据下文“. providing opportunities to meet new people; acts as a catalyst for taking part in community activities .”可知,motivates在这里应该和catalyst有相似之意,即应该是“激发、鼓励”之意。答案:c31解析:主旨大意题。总地看来,本文是写饲养宠物能改善你的社会关系,扩大人际交往范围,b项“饲养宠物可以改善你的社交生活”揭示了文章的主旨大意,符合题意。答案:bdsometimes the best way to get through hard times is finding out youre not alone. the books in the chicken soup for the teenage soul (心灵鸡汤) series have helped millions of teens in the few years since the first was published. much like the earlier ones, the third in the series has stories, poems, and cartoons, most of which are written by teens themselves.twenty teen reviewers read all the works and left only 5 000 favorites. editors (编辑) jack canfield, mark victor hansen, and kimberly kirberger made the final cuts. packed with heartache, love, experience, and wisdom, teen is as helpful as the earlier series.most of the stories are written by young, unpublished writers. and the audience undoubtedly will relate perfectly to the tales told in the book. the editors have organized this collection into nine categories (类别): relationships, friendship, the power of love, family, lessons, difficult stuff, overcoming obstacles (克服障碍), selfdiscovery, and growing up. youll be comforted to know that youre never as alone as you think.this book is written to help teens to deal with the problems that they face every day, from first love to heartache, from best friends to enemies. this book will help guide you through the difficult times and add happiness to the great times. the best part of this book is that there is something for everyone in it. the variety in this book is great. from the cartoons to the poems, you will never get bored or reading it.32the text is written to _.a. introduce a book b. give some advicec. tell stories d. please readers33which of the following can not be found in chicken soup for the teenage soul ?a. poems. b. cartoons.c. tales. d. reports.34most of the works in chicken soup are written by _.a. teens b. adultsc. famous writers d. college students35whats the main topic of chicken soup?a. joys and sorrows of life.b. growing pains and gains.c. ways to live healthily.d. ways to solve problems.答案与解析:32解析:写作意图题。本文主要介绍了心灵鸡汤一书。答案:a33解析:推理判断题。由第一段第三句和第三段第二句可知,心灵鸡汤中有诗歌,漫画和童话故事,只有d没有提及。答案:d34解析:细节理解题。由第一段结尾及第三段开头可知,本书中的文章大部分是由青少年写的。答案:a35解析:推理判断题。通读全文可知,本书主要由青少年的文章组成,内容也都是关于青少年成长过程中面临的问题。由此可以判断本书的主题是growing pains and gains(成长的痛苦与收获)。a项较笼统,没有体现出青少年成长这一书中涉及的主要内容与特征。答案:b第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。“the right pair of exercise shoes can do a lot to prevent discomfort and injuries,” personal trainers say. here are some shopping tips:_36_ depending on your workout, shoes designed for walking, running, tennis, crosstraining or another specialty will provide the best support for your feet.shop when you normally exercise. feet actually get bigger throughout the day, sometimes swelling up as much as a halfsize by nighttime. _37_try them on. never grab a pair of exercise shoes based only on the size of footwear you normally buy. bring the type of socks youd wear to work out and go for a walk through the store._38_ you should be able to spread your toes out comfortably. make sure theres about a halfinch of space between them and the front of the shoe. the back should fit snugly (warmly and comfortably) against your heel and not move up and down. if your feet are different sizes, buy based on the larger one.talk to an expert. shoe salesmen and personal trainers can study your stride (步伐) and the shape of your feet. _39_40_ many trainers recommend switching footwear every three to five months, if possible, to maintain (保持) proper cushioning and support.a. think about how much you can afford to buy the workout shoes.b. consider your type of exercise.c. focus on fit (匹配)d. so dont shop fir
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 秦皇岛市中医院社区健康诊断能力考核
- 秦皇岛市中医院疼痛医学科主任医师资格认证
- 2025中心医院脊柱半椎体切除技术资格认证
- 2025内蒙古土地资源收储投资(集团)有限公司常态化招聘50名急需紧缺专业人员的(第十二批)模拟试卷及答案详解(历年真题)
- 张家口市中医院数据统计与医疗报表制作基础技能考核
- 2025年河南省中医院(河南中医药大学第二附属医院)招聘博士研究生64人考前自测高频考点模拟试题(含答案详解)
- 2025年甘肃医学院招聘事业编制专业技术人员13人(第一批)模拟试卷附答案详解(典型题)
- 2025吉林农业大学招聘博士及急需紧缺人才80人(1号)模拟试卷参考答案详解
- 邢台市中医院神经阻滞麻醉技术准入考核
- 上海市中医院甲状腺日间手术管理能力考核
- 黑布林英语阅读初一年级16《柳林风声》译文和答案
- 特殊儿童融合教育档案
- 各种汉服款式剪裁图大全
- GB/T 6391-2003滚动轴承额定动载荷和额定寿命
- GB/T 36112-2018政务服务中心服务现场管理规范
- GB/T 28733-2012固体生物质燃料全水分测定方法
- GB/T 18591-2001焊接预热温度、道间温度及预热维持温度的测量指南
- 儿童和青少年社会工作伦理课件
- 国家外汇管理局国际收支申报培训课件
- 血管活性药物课件
- 四年级上册心理健康教育教案 -全册教案 通用版
评论
0/150
提交评论