




免费预览已结束,剩余9页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第三模块测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。m:we planned to go to the beach after class.want to come?w:id love to.but professor jones wants to speak to me.1.what will the woman do after class?a.see a teacher.b.go to the beach.c.talk with the man.答案:aw:arent you cold? why arent you wearing a jacket?m:i overslept this morning,so i ran out of the house without listening to the forecast.2.why doesnt the man wear a jacket?a.he forgot to bring it.b.he didnt know it would be cold.c.he didnt have any time to look for it.答案:bw:have you had a busy day at the office?m:yes,sorry im late.i didnt get the bus because peter offered me a lift.but the motorway was closed because of an accident.ill be even later tomorrow with the train strike.3.how did the man get here?a.by train. b.by bus.c.by car.答案:cm:look,sandra.i got this really nice postcard from my aunt.w:oh,what a pretty village and its right by a river.is it in the mountains?m:yes.but you cant see them in the picture.w:perhaps theyre behind those tall trees.4.what are the speakers mainly talking about?a.a letter.b.a village.c.a postcard.答案:cm:excuse me.im looking for the bar,please.w:yes,sir.its inside the restaurant next to the performance stage.turn left out of the lift,and the bar is just there,on your right.5.where is the bar?a.beside the performance stage.b.on the right of the theatre.c.next to the restaurant.答案:a第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的a、b、c三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。m:is this desk available? i need to find some work space.w:let me think.thats terrys spot but i think hes working from home today.m:thats where terry sits? then i cant work there.i just saw him in the parking lot.w:oh,thats right.terrys working from home on monday and wednesday this weekhis schedules always changing and i can never keep track of it.but why dont you try where gordon sits? theres an extra desk over there.6.what is the relationship between the speakers?a.classmates.b.workmates.c.husband and wife.答案:b7.what does the woman advise the man to do?a.use another desk.b.change his schedule.c.find out where terry is.答案:a听第7段材料,回答第8至10题。w:peter,youre learning to drive,arent you? do you go to the aa driving school?m:actually its called the abc driving school.w:is it expensive?m:ive had ten lessons already and each one is fourteen pounds.w:i see.and is the teachers car new?m:yes,and its not a big car so parking is easy.w:when are you going to take your driving test?m:i failed it last week.w:did you hit something or.m:the traffic lights were red but i didnt see them and i couldnt brake in time.w:never mind.you can take the test again.tell me about your teacher.is he friendly?m:hes ok.hes quite young and interesting to talk to,but my father will give me my next lessons.hes cheaper.8.how much has the man paid for his driving lessons?a.400.b.140.c.40.答案:b9.why did the man fail his last driving test?a.he hit something by accident.b.he didnt park his car properly.c.he went through the red lights.答案:c10.what do we know about the mans teacher?a.he is cheaper.b.he is young.c.he has a big car.答案:b听第8段材料,回答第11至13题。w:chris,remember at 11:00 this morning you have to call your grandparents.and at 12:00,can you take fiona to the swimming pool in my car? shes meeting a friend there.m:ok.i wanted to watch some tv but it can wait.w:can you get some stamps too? the post office closes at 1:00,but youll be there at 12:30 if you go straight from the pool.m:ok.anything else?w:there are some library books to return,but ill do that on monday.can you wash the car? if you do that at the garage at 1:00,youll be back here at lunchtime.m:all right.so ill see you at 1:30 and well eat then.at 2:00 theres a football matchits a really important game.after that,can i use the car to visit some friends?w:yes,ok.11.where does the man have to go first?a.to the post office.b.to his grandparents.c.to the swimming pool.答案:c12.what does the woman ask the man to do at the garage?a.wash her car.b.pick fiona up.c.repair her car.答案:a13.when is the football match?a.at 12:30.b.at 1:30.c.at 2:00.答案:c听第9段材料,回答第14至16题。m:so how were your schooldays when you were a child,joan?w:well,from seven to twelve i went to a school in belgium.m:in belgium? how come?w:it was my fathers idea.one of his friends was sending his daughter,and my father wanted to impress his friend so he decided to send me,too.m:just to impress a friend? its hard to believe.so what was it like?w:we had to get up early and go to church before class.and at mealtimes we just had to sit silently with our hands folded in our laps.and i wasnt allowed to speak english at all.i had to learn french but nobody taught me.i just had to sit in the lessons and try to understand.m:its awful for a child of seven!w:and they were terribly strict about manners! i suppose that was one good thing.i had the most beautiful manners when i left.14.what does the man think of the womans fathers idea?a.reasonable.b.interesting.c.unbelievable.答案:c15.what did the woman have to do at mealtimes?a.sit silently.b.speak french.c.put her hands on the table.答案:a16.what does the woman think was a good thing at school?a.learning manners.b.studying by herself.c.going to church before class.答案:a听第10段材料,回答第17至20题。hello,everyone.welcome to language international.could you please turn to page five? now,you see that lessons begin here every weekday at 9:00 a.m.the first class every monday is grammar practice,followed by a visit to the language laboratory.after a break you have a double lesson of speaking skills.tuesday morning begins with a reading skill lesson and after the break,vocabulary development.in the afternoon youll go to the library,where you can read,watch a video or practise grammar.on wednesday morning you have listening skills,and then what we call current affairs.youll listen to the news on the radio and discuss whats going on.after the break its another double lesson of speaking skills.thursday morning begins with pronunciation,then a special “life in britain” class.after the break is grammar practice once again.finally on friday morning in the first lesson you will practise writing skills,followed by a lesson in the computer room.after the break is the weekly review period,where your teacher will help with any problems you may have.oh,and dont forget you can study on your own in the library every weekday from 3:30 to 6:00 p.m.as well,if you wish! thank you.17.where does the speech probably take place?a.in a library.b.in a classroom.c.in a laboratory.答案:b18.what is the speaker explaining?a.a book review.b.a weekly timetable.c.a visit plan.答案:b19.what will the students practise on wednesday?a.reading and writing.b.grammar and computer.c.listening and speaking.答案:c20.when is the library open every weekday afternoon?a.from 3:30 to 6:00.b.from 3:00 to 6:30.c.from 3:00 to 6:00.答案:a第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。amy favourite great book is the adventure of tom sawyer by mark twain.tom lives with his aunt polly in a quiet street of st.petersburg,missouri.hes a lively and clever young boy,and he finds himself in many exciting adventures.he runs away with his two friends,huck finn and joe,to an island in the middle of the mississippi river for several days.with huck he goes looking for treasure,with becky he gets lost in a cave.and finally,they find a box of gold.my favourite scene in the book is when everyone thinks tom is dead,he decides to go to his own funeral.he hides and watches for a time,and then suddenly he appears.everyone is surprised to see him but theyre also pleased to see him alive.tom is the hero of the story,but there are other important characters.huck is an outsider and everyone is afraid of him.becky is pretty with fair hair.joe is toms best friend,and injun joe is the bad man of the story.the theme of the story is about children growing up.it describes how strangers are seen in small towns of america.finally,it talks about freedom,social rules and how people are punished for bad behaviour.why do i think the adventure of tom sawyer is a great book?mark twain wrote the story in 1876,but its still read and loved by people all over the world today.and although its only a story,twain wrote it in the everyday english of the southern states of america in the 19th century,so it sounds very real.today its thought to be one of the greatest books in american literature.go onread it!i know youll enjoy it,too.【文章大意】本文主要介绍了马克吐温汤姆索亚历险这本书的主要内容。故事的主题是关于孩子们成长的。它还谈论到了自由,社会规则和人们如何惩罚坏的行为。21.who is the bad man in the story? a.huck finn.b.injun joe.c.becky.d.polly.解析:细节理解题。由第三段最后一句“.and injun joe is the bad man of the story.”可知答案为b项。答案:b22.how did people feel when tom appeared at his own funeral?a.they were surprised and pleased.b.they were surprised and sadc.they were worried and excited.d.they were frightened and happy.解析:细节理解题。由文中语句“.then suddenly he appears.everyone is surprised to see him but theyre also pleased to see him alive.”可知当他出现了,人们既惊讶又高兴。答案:a23.the whole book is mainly about .a.freedom and social rulesb.childrens bad behaviourc.the growth of young childrend.strangers in american small towns解析:细节理解题。由第四段第一句可知,这本书主要介绍的是关于孩子们的成长。答案:cbwhich boy hasnt dreamed of being a cool secret agent(特工)?the wonderful fighting and the world-saving adventures are much more colourful than most peoples everyday lives.well,cody banks is just like any other boy,except that he is not just dreaming.he has a big secret his friends never know about.he was trained to be a spy by a special cia programme,which was made to look like a summer camp.he learned high-speed driving,hand-to-hand fighting and the use of high-tech tools.after proving he could become a young hero by saving a baby from a runaway car,banks gets his first real task.he must make friends with a popular girl at school,natalie connors.then,he must spy on her father,a scientist who has developed a dangerous technology.banks must stop a group of bad people from forcing natalies father into using the technology to endanger the world.the cia may have taught him first-class self-defence moves,but they didnt show him how to talk to girls.banks has zero ability when it comes to dealing with girls.how can he get around his problem and get an invitation to the girls upcoming birthday party?will he finally become natalies boyfriend and find out whatever he can about her fathers work?agent cody banks has everything that young people are interested in:big explosions,breath-taking performances and funny girl-dating experiences.it was listed in no.2 in the american box office last week.“this story is interesting and fun for the whole family to enjoy,and especially cool for young boys,” said paul perkins,a film reviewer in the us.【文章大意】本文介绍了电影agent cody banks的具体内容:一个男孩是cia的间谍,被派去执行一个秘密任务本文的目的是吸引更多的人去看这部电影。24.what is banks first real task?a.to test a high-tech tool.b.to save a baby from a car.c.to study a new technology.d.to watch a scientist secretly.解析:细节理解题。根据文章第二段二、三句“he must make friends with a popular girl at school,natalie connors.then,he must spy on her father,a scientist who has developed a dangerous technology.”可知他的任务就是监视natalie connors的父亲,防止坏人利用他的技术危害人类。答案:d25.banks wanted to go to natalies birthday party to .a.meet her fatherb.know more peoplec.make friends with herd.steal some information解析:推理判断题。根据文章第二段“he must make friends with a popular girl at school,natalie connors.”和第三段“how can he get around his problem and get an invitation to the girls upcoming birthday party?will he finally become natalies boyfriend and find out whatever he can about her fathers work?”可知她的任务就是和这个女孩成为朋友然后监视她的父亲,而女孩的生日正是他的一个好机会。答案:c26.what is considered as a great danger in the text?a.the technology developed by natalies father.b.an explosion set off by some bad people.c.the cias training of boys for its task.d.secret agents spying on scientists.解析:细节理解题。根据文章第二段“then,he must spy on her father,a scientist who has developed a dangerous technology.banks must stop a group of bad people from forcing natalies father into using the technology to endanger the world.”可知natalie connors的父亲掌握的那项技术对全世界人来说都是很危险的技术。答案:a27.what is the purpose of the text?a.making known the work of the cia.b.telling the story about a cool boy.c.showing the dark side of science.d.introducing a film.解析:推理判断题。根据文章倒数第二段“agent cody banks has everything that young people are interested in:big explosions,breath-taking performances and funny girl-dating experiences.it was listed in no.2 in the american box office last week.”可知本文是一则关于电影介绍的短文,告诉我们一部电影的具体内容。答案:dc“experience may possibly be the best teacher,but it is not a particularly good teacher.”you might think that winston churchill or perhaps mark twain spoke those words,but they actually come from james march,a professor at stanford university and a pioneer in the field of organization decision making.for years march(possibly be the wisest philosopher of management)has studied how humans think and act,and he continues to do so in his new book the ambiguities of experience.he begins by reminding us of just how firmly we have been sticking to the idea of experiential learning:“experience is respected;experience is sought;experience is explained.” the problem is that learning from experience involves(涉及)serious complications(复杂化),ones that are part of the nature of experience itself and which march discusses in the body of this book.in one interesting part of book,for example,he turns a double eye toward the use of stories as the most effective way of experiential learning.he says “the more accurately(精确的)reality is presented,the less understandable the story,and the more understandable the story,the less realistic it is.”besides being a broadly knowledgeable researcher.march is also a poet,and his gift shines though in the depth of views he offers and the simple language he uses.though the book is short,it is demanding;dont pick it up looking for quick,easy lessons.rather,be ready to think deeply about learning from experience in work and life.【文章大意】文章介绍了james march所著的一本名为the ambiguities of experience的书。本书针对人们生活中过分依赖经验这一现象作了分析,实际上是告诫人们不可高估经验的作用。28.according to the text,james march is .a.a poet who uses experience in his writingb.a teacher who teaches story writing in the universityc.a researcher who studies the way humans think and actd.a professor who helps organizations make important decisions解析:细节理解题。根据首段“for years march(possibly be the wisest philosopher of management)has studied how humans think and act.”可知。答案:c29.according to james march,experience .a.is overvaluedb.is easy to explainc.should be actively soughtd.should be inactively sought解析:推理判断题。根据首段第一句及第二段中“the problem is that learning from experience involves(涉及)serious complications(复杂化).”可得知march认为人们高估了经验的作用。答案:a30.what can we learn from paragraph 3?a.experience makes stories more accurate.b.stories made interesting fail to fully present the truth.c.the use of stories is the best way of experiential learning.d.stories are easier to understand when reality is more accurately described.解析:细节理解题。根据第三段“the more accurately(精确的)reality is presented,the less understandable the story,and the more understandable the story,the less realistic it is.”可判断正确答案为b项。答案:b31.whats the purpose of this text?a.to introduce a book.b.to describe a researcher.c.to explain experiential learning.d.to discuss organizational decision making.解析:推理判断题。此题判断作者的写作意图。从首段最末一句“.he continues to do so in his new book the ambiguities of experience.”及末段“though the book is short,it is demanding;dont pick it up looking for quick,easy lessons.”可推断出本文是介绍march所著的这本书。答案:adtasha tudor(august 28,1919june 18,2008)was an american illustrator(插画家)and writer of childrens books.she received many awards and honors for her contributions to childrens literature.when people talk about her creativity in artwork,she said,“i do it to support my dogs and my four children.” her great publishing record,the number of magazine stories that have been written about her over the years,and her admirers have no effects on her at all.much of tashas artwork and her reading are done in the wintertime.“i love winter.its delightful,” she says.“i dont have to go anywhere because i work at home.if im snowed in,i can stay this way for months.” she hopes for early,deep snow to protect her garden from the hardship of the new england winter,and when it comes she puts on snowshoes when she needs to get down the mile-long dirt path that leads to the road.given her enjoyment of winter and her fantasy way of life,its not surprising that tashas christmas is a storybook holiday.she hangs flowers over the front door.her tree comes from the woods,and it goes up on christmas eve,lit by homemade candles and decorated with her great-grandmothers collection that dates from 1850.in a place of honor on the tree are large cookies cut into the shapes of her animals.the grandchildren and friends get presents from tashas old dolls;so do the animals and they have their own christmas tree.“of course,its a known fact that all the animals talk on christmas eve,” she has written.small,handmade gifts fill a big wooden box.at the end of eac
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 专利测试题附答案
- 中级消防设施操作员(维保)实操技能考试题库含答案(浓缩50题)
- 数字化供应链协同-第2篇-洞察与解读
- 2025年事业单位卫生类招聘考试预防医学专业知识试卷(答案详解)
- 2025年澳门特别行政区事业单位招聘考试综合类专业能力测试试卷(计算机类)真题模拟解析
- 2025年事业单位招聘考试综合类无领导小组讨论面试真题模拟试卷(创新能力)
- 2025年四川省事业单位招聘考试综合类专业能力测试试卷(化工类)真题模拟
- 2025福建泉州市丰泽区部分公办学校专项招聘编制内新任教师17人(二)模拟试卷及完整答案详解1套
- 智能安全监测系统-第5篇-洞察与解读
- 存储设备环境适应性评估-洞察与解读
- 国内地铁轨道公司组织架构
- 矩阵论同步学习辅导 张凯院 西北工业大学出版社
- GB/T 24218.1-2009纺织品非织造布试验方法第1部分:单位面积质量的测定
- GB/T 10357.1-2013家具力学性能试验第1部分:桌类强度和耐久性
- GB 16541-1996竖井罐笼提升信号系统安全技术要求
- GB 10068-2000轴中心高为56mm及以上电机的机械振动振动的测量、评定及限值
- 车辆模型课件
- 游泳训练理论与方法技术要点课件
- 促进深度学习的课堂教学策略专题研究
- 医疗护理品管圈QCC成果汇报之提高住院病人健康宣教的知晓率(问题解决型)
- 水泥厂化验室质量管理手册
评论
0/150
提交评论