




已阅读5页,还剩4页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
模块终结测评Units 15本套试卷分为第卷(选择题)和第卷(非选择题)两部分。第卷60分,第卷40分,共100分。考试时间90分钟。第卷(选择题共60分).阅读理解(共两节;满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)AMy wife and I used to feel that it was impossible to be a true friend to someone whose name we didnt know. How wrong we were! Years of Sundaymorning bus trips through the city with the same group of “nameless” people have changed our thinking.Before the bus takes off, we all join in a conversation: Wheres the silent woman who sits up front and never responds to our cheery greetings? Here she comes. Her worn clothing suggests she doesnt have much money to spare, but she always takes an extra cup of coffee for the driver.We get smiles from a Mexican couple as they get on the bus hand in hand. When they get off, theyre still holding hands. The woman was pregnant late last year, and one day her change of shape confirmed that shed delivered the child. We even felt a little pride at the thought of our extended family.For many months, our only sadness lay in our inability to establish the same friendship with the silent woman at the front of the bus. Then, one evening, we went to a fish restaurant. We were shown to a table alongside someone sitting alone. It was the woman from the bus.We greeted her with friendly familiarity wed shown all year, but this time her face softened, and then a shy smile. When she spoke, the words escaped awkwardly from her lips. All at once we realized why she hadnt spoken to us before. Talking was hard for her.Over dinner, we learned the situation of a single mother with a disabled son who was receiving special care away from home. She missed him desperately, she explained.“I love him and he loves me, even though he doesnt express it very well,” she murmured. “Lots of us have that problem, dont we? We dont say what we want to say, what we should be saying. And thats not good enough.”The candles flared on our tables. Our fish had never tasted better. But the atmosphere grew pleasant, and when we parted as friendswe shared names.1Which of the following might be the best title of this passage?AThe silent woman on the busBFriends of the roadCGoing to work by busDDifferent kinds of friendship2All the following statements can describe the woman except _. Apoor BwarmheartedCcold Dsilent3The underlined word “establish” in the fourth paragraph probably has the same meaning as “_”. Akeep Bset upCdiscover Daccept4The woman had the same problem with her son in the way that _. Athey were both disabled peopleBthey both liked bus travelCthey both brought interest to the passengersDthey both had some difficulty in expressingBThe arts, especially music, should be part of every schools lessons at every grade level. Students would be much smarter if they had some musical experience. They could improve their classroom skills, like paying attention and following directions. People develop all these skills when they learn music. Making music also lets children use their imagination. It provides students with a chance to try out their own ideas.Music not only makes children better students, but also gives them something positive to do. In a music programme, children can be part of a band instead of joining a gang (团伙). Parents can enjoy listening to their childrens music instead of seeing them glued to a computer or TV screen. In a school band, students get to be part of a team. They can get along well with old friends and make new friends through music.Music builds selfconfidence, too. It gives children a sense of achievement and success. Making music is something for them to be proud of, and it lets kids practise performing in front of an audience. Music gives children an opportunity for selfexpression, and that helps develop their selfconfidence.Once again, music is important because it can make children better students, give them something positive to do, and build their character. That is why music should be offered in every single grade in every school.5According to the passage, music could make students smarter by _. Aimproving their classroom skills and paying attentionBimproving their classroom skills and imaginationCimproving their attention, direction and imaginationDlearning music, making music and trying out their own ideas6What does the underlined phrase“glued to”in the second paragraph mean? Aunwilling to turn on B.always lookingCunwilling to leave D.always playing7The third paragraph mainly tells us that music could _. Agive children selfexpression and selfconfidenceBbring children achievement and successCgive children something to be proud ofDdevelop childrens selfconfidence8Whats the best title of this passage? AMusic is a must as a course at schoolBMusic builds childrens selfconfidenceCMusic makes students much smarterDLearning music and making musicCAs for older people, some of the applications(应用程序)are hard to use because they didnt grow up with them. They dont have simple models of how it should work. They dont know what to do when it doesnt work.I think there is huge potential, so I have designed some for them. The ability to connect with friends, who remember the same movies, news and music, is really important, especially as people get older. They end up in retirement homes and they arent always close to their friends. Allowing the network to help them connect with friends and family members is a really powerful thing.My wife likes using the Internet, although it took me years to get her to use email. She was born with normal hearing, but lost it when she was three years old. She was totally deaf for many years until 53 when she got ear implants(移植)They work really well. That is a big change for her. Before then, her friends couldnt call her on the phone, so they insisted that she use emails to communicate with them.The younger people dont even think of this as technology. Its just there, and they use it.Theres been a very interesting change in communication styles between the old and the young. A woman named Sharry Turkle wrote about this phenomenon(现象)There are some kids who are now in their teens and are tending not to make phone calls. And they think of email as oldfashioned and slow.The reason why teens dont make phone calls seems to be that they dont know what to say. When they call they often pause for a while. On the other hand, texting is considered proper, and its OK if you dont answer. You might have been distracted(心烦意乱的)Its not considered rude, but its considered unusual if youre in this kind of voice conversation and simply stop talking.9We can infer from the text that the author is a _. Acompany manger B.program designerCcollege professor D.family doctor10. Why did the authors wife connect with others by email? Because she_. Adidnt like to talk on the phoneBdidnt know how to use the phoneCcouldnt move or meet with her friendsDwas deaf and couldnt hear others on the phone11What do the young people think of the Internet according to the text? AInteresting. B.Amazing.CCommon. D.Dull.12What is the best way for the teens to communicate with others? ASending email. BMaking phone call.CWriting letters. DSending text messages.DSometimes two very different individuals(个体) become the best friends. For example, who could have thought that a spider would become friends with a pig? But in American writer EB. White novel Charlottes Web, this is exactly what happens.Wilbur the pig grows up in a barn(谷仓) and makes many friends, including a spider called Charlotte. One day a sheep tells Wilbur that he will finally be served up as dinner. But Charlotte decides to save her friend. To help Wilbur,Charlotte writes words like “terrific”, “radiant” and “humble” on her web to praise Wilbur. This makes the farmer believe that is too important to kill. Wilbur is saved, but Charlotte is so tired that she dies.The book was first published in 1952. In over 60 years Charlotte has become one of the most famous spiders of all time. She teaches us about love and promise. “She is very, very loving under that crusty(暴躁),that ugly look,” Peter Neumeyer, writer of The Annotated Charlottes Web.The books success drew the attention of Hollywood filmmakers, however, they wanted a happier ending. White was strongly against this idea and as a result the film, like the book, ends with Charlottes death.Jen Doll, reporter with The Atlantic, believes that “Death is a part of life.” She says this is one of the main messages of the book.As Charlotte tells Wilbur, “You have been my friend. That in itself is a wonderful thing. I wove(纺织)my webs for you because I like you. After all, whats a life, anyway? Were born, we live a little while and then we die. A spiders life cant help being something of a mess(杂乱), with all this trapping and eating flies. By helping you, perhaps I was trying to lift up my life a little. God knows anyones life can stand a little of that.”13Which of the following about the story is TRUE?AIts a good example of how differences make us different. BIt encourages children to love their family and friends.CThe farmer kills Wilbur as dinner.DCharlotte is loving and helpful although she is ugly.14What is the disagreement about Charlottes Web between Hollywood filmmaker and White?AHow Charlotte makes friends with Wilbur.BHow to make Charlotte lovely.CWhether Charlotte should die.DWhether Wilbur should be killed.15In the last paragraph, Charlottes main message is that _Alife could be boring and troublesomeBfriendship is more important than life Cdying for a good cause is worthwhile(值得的)Dlife is like a web 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Ways to make a great first impressionYou have heard it a million times already, but it really does take but a few seconds to make that allimportant first impression. Here are some easy ways to impress your classmates or teachers._16_ Before you shake hands with somebody, make sure that your hands are clean. The handshake should not be too strong or weak. Most people use their right hands, unless they have a reason to use the left. _17_ Be on timeWhen meeting someone for the first time, arriving on time is as important as breathing. You may have an excuse, but that will the person who hardly knows you with a bad impression. _18_ It is better to be hanging around the place than be stuck in traffic.Introduce yourself and ask for namesMake sure you properly introduce yourself. Ask for their name in a polite way. _19_ This will increase the chances of their remembering your name in the future. Always remember to stand up when greeting someone and be sure to introduce them to anyone you are with.Make good conversationTo get the most out of your discussion, try to find something common between the two of you. _20_ A person will feel more comfortable with someone they can relate to(产生共鸣)AUse body languageBHave a proper handshakeCRepeat the name and use it later in conversation.DAs a general rule, plan to arrive about 30 minutes early.EIt could be a similar taste in clothes or a common hobby.FYoull be in serious trouble if you leave them with a bad impression.GHowever, dont have your left hand in your pocket because this appears impolite.完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)One day,a poor boy named Howard Kelly who was trying to pay his way through school by selling goods from door to door found that he only had one time left. He was hungry so he decided to_21_for a meal at the next house.However,he lost his nerve_22_a lovely young woman opened the door. Instead of a meal he asked for a drink of water. She thought he looked_23_so she brought him a large glass of milk. He drank it_24_,and then asked,“How much do I owe you?”“You dont owe me anything,” she_25_“Mother has taught me never to accept pay for a_26_” He said,“Then I thank you from the bottom of my heart.”As Howard Kelly left that house,he not only felt stronger_27_,but it also increased his faith in God and human race. He was about to give up and quit before this point.Years later the young woman became critically ill. The local doctors were baffled. They finally sent her to the big city,where specialists can be called_28_to study her rare disease. Dr Howard Kelly,now_29_,was called in for the consultation. When he heard the name of the town she came from,a strange light_30_his eyes. Immediately,he_31_and went down through the hospital hall into her room._32_in his doctors gown he went in to see her.He_33_her at once. He went back to the consultation room and_34_to do his best to save her life. From that day on,he gave_35_attention to her case.After a long_36_the battle was won.Dr Kelly_37_the business office to pass the final bill to him for approval. He looked at it and then wrote something on the side.The bill was sent to her room. She was afraid to open it because she was_38_that it would take the rest of her life to pay it off. Finally she looked,and the note on the side of the bill caught her_39_She read these words“Paid in full with a glass of milk.”(Signed) Dr Howard KellyTears of joy flooded her eyes as she_40_silently.“Thank you,God. Your love has spread through human hearts and hands.” 21A.call B.make Cbeg D.prepare22A.while B.when Cthough D.unless23A.thirsty B.lazy Ctired D.hungry24A.slowly B.unexpectedly Csteadily D.hurriedly25A.announced B.shook Creplied D.doubted26A.reward B.kindness Chand D.value27A.physically B.mentally Cnormally D.properly28A.up B.for Con D.in29A.rich B.famous Cobservant D.vivid30A.fixed B.consulted Cfilled D.concentrated31A.rose B.raised Cgot D.left32A.Worn B.Having CPutting D.Dressed33A.recognized B.knew Cspared D.regained34A.desired B.declared Cdetermined D.declined35A.special B.ordinary Cnormal D.no36A.decision B.preparation Cstruggle D.debate37A.ordered B.requested Cconfused D.compressed38A.negative B.uncertain Cpositive D.obvious39A.presentation B.preference Cattention D.arrangement40A.praised B.pretended Cpressed D.prayed第卷(非选择题共40分).语法填空(共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Once there lived a rich man 41._ wanted to do something for the people of his town. 42._ first he wanted to find out whether they deserved his help.In the centre of the main road into the town, he placed 43._ very large stone. Then he 44._ (hide) behind a tree and waited. Soon an old man came along with his cow.“Who put this stone in the centre of the road?” said the old man, but he did not try to remove the stone. Instead, with some difficulty he passed around the stone and continued on his way. 45._ man came along and did the same thing; then another came, and another. All of them complained about the stone but not tried to remove 46._. Late in the afternoon a young man came along. He saw the stone, 47._ (say) to himself: “The night 48._ (be) very dark. Some neighbours will come along later in the dark and will fall against the stone.” Then he began to move the stone. He pushed and pulled with all his 49._ (strong) to move it. How great was his surprise at last! 50._ the stone, he found a bag of money.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Boys and girls, attention, please! I have anything to say. Its a good news that our school is going to hold a party on Saturday evening, when is to welcome our Canadian friends. The party will be interested. You can dance, listen to music, sing songs and playing games. Would you like to bring a small gift with you? Then you can send to your new foreign friend. Please write a few word that can express your best wishes. Anyone who want to attend the party can go to the great hall in the second floor. Everyone is welcome.I hope everyone will have a wonderfully time. Thats all. Thank you!.书面表达(满分20分)假设你叫李华,现在在英国工作,你的朋友陈立写信告诉你他打算赴英留学,想知道初到英国可能会遇到的困难。请你用英语给他写一封回信,信的内容应包括: 1可能会遇到的困难:语言方面的障碍,饮食的不习惯,想家孤独等; 2鼓励他并表示愿意帮助他。 注意:1.词数100左右。2信的开头和结尾已为你写好,不计入总词数。Dear Chen Li, Im glad to hear from you. You asked me about the difficulties you may meet with when you get here in the UK. _Yours,Li Hua参考答案模块终结测评.第一节A【文章大意】 作者和他的妻子过去常常认为,要想与一些不知道名字的人成为真正的朋友是不太可能的事情,但是通过公交车上那些人改变了作者的看法。1B主旨大意题。通读全文可知,作者和他的妻子在星期日早上的公交车上遇到了很多“无名”的人从而改变了他们的一些看法。故用“Friends of the road”比较贴切。A项“公交车上的安静女士”太片面;C项“坐公交车去上班”在文章中没有提到;D项“不同种类的友谊”不合题意。故选B项。2C细节理解题。根据文章第二段的“Wheres the silent woman who sits up front”可知,这位女士很安静,故排除D项;根据第二段的“Her worn clothing suggests she doesnt have much money to spare”可知,这位女士很穷,故排除A项;根据第二段的“but she always takes an extra cup of coffee for the driver.”可知这位女士是热心肠的,故排除B项。故选C项。3B词义猜测题。根据文章第四段“For many months, our only sadness lay in our inability to establish the same friendship with the silent woman at the front of the bus.”可知,由于在公交车上的这位女士很沉默,所以作者和他的妻子都很悲哀地觉得无法跟坐在公交车前面的这位女士建立友谊。故可知画线单词的含义为“建立,确立”。 故选B项。4D细节理解题。根据文章倒数第三段的“we learned the situation of a single mother with
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 会计培训讲师入门课件
- 元宇宙与虚拟现实的融合研究-洞察及研究
- 检修施工作业负责人模拟试题(附参考答案)
- 二级建造师《建设工程法规及相关知识》试题考试题库模拟训练含答案
- 2025年度电脑硬件代理销售指定产品合同
- 2025年度生活垃圾清运与环保技术研发合同
- 2025版智能控制纱窗系统采购合同补充协议书
- 2025版酒店居间服务佣金结算协议下载
- 解剖下肢总结培训课件
- 2025年度新型环保泥工游乐设施施工劳务分包合同
- 实验室危化品安全管理培训
- 复苏室患者的交接流程
- 老旧小区改造给排水施工方案
- 【人教版化学】选择性必修1 知识点默写小纸条(答案背诵版)
- DB21-T 2523-2015矿山地质环境恢复治理规程
- 2024天津高考英语试题及答案
- 实验室中央空调施工方案
- 幼儿园 中班语言绘本《章鱼先生卖雨伞》
- 中医学藏象学说课件
- 软件平台建设和运营合同
- 连锁酒店相关行业项目操作方案
评论
0/150
提交评论