1-1-1.doc_第1页
1-1-1.doc_第2页
1-1-1.doc_第3页
1-1-1.doc_第4页
1-1-1.doc_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时作业.句子填空1The red lanterns and colourful banners hanging everywhere _ (add) the festival atmosphere of the school.解析:句意:到处悬挂的红灯笼和彩旗增加了学校的节日气氛。add to “增添;增加”符合句意。答案:add to2David,your application for a loan has _(go) through.Thank goodness!I badly need it now.解析:句意:大卫,你的贷款申请已经被批准了。感谢上帝!我现在非常需要它。go through “(法律、合同等正式)通过;达成”,符合句意。答案:gone3The health care experts have worked out a detailed plan to make sure the famous athlete can _(cover) as quickly as possible.解析:句意:卫生保健专家们制定了一个详细的计划,以确保这位著名的运动员可以尽快恢复。recover“恢复”。答案:recover4(2015年襄阳四校联考)Have you finished your experiment report,Jane?Oh,my God.Ive _(entire) forgotten all about that.解析:句意:这件事我已经完全忘掉了。entirely“完全地”,符合语境要求。答案:entirely5(2015年孝感中学模拟)Mr.Johnson always carries a notebook,in which he _ (set)everything that happens.解析:句意:约翰逊先生总是携带一个笔记本,这样他会随时记下发生的一切。set down“记下;写下”,符合句意。答案:sets down6_ (concern) about the student,the teacher called his parents to find out why he was so often absent from class.解析:句意:因为担心这个学生,老师打电话给他的家长,想查明他为什么如此经常地逃课。此处是现在分词作状语。答案:Concerning7Bless your heart,I know you didnt break the vase _ purpose.Dont cry!解析:句意:上帝保佑,我知道你不是故意打破花瓶的。别哭了!on purpose “故意地”。答案:on8With a lot of work _ (do),she wasnt allowed to leave her office.解析:句子的主语she是do的逻辑主语,所以用不定式的主动式作宾语补足语。答案:to do9Because Jim doesnt eat on time,he often suffers _ stomachache.解析:根据“吉姆不按时吃饭”可知“他经常胃痛”。suffer from“遭受;患病”。答案:from10I just wonder what _ is that makes him so excited.解析:句意:我只是在想是什么让他那么兴奋。wonder后的宾语从句含it is.that.强调句。答案:it.阅读理解When asked to point out one or two things that are the most important to themselves,many put friends ahead of homes,jobs,clothes and cars.A true friendship carries a long history of experience that determines who we are and keeps us connected.It is a treasure we should protect.Unfortunately,the better friends you are,the more probably youll have disagreements.And the result can be what you dont want,an end to the relationship.The good news is that most troubled friendships can be mended.First,dont let your pride get in your way.Most of us can forgive each other when differences are brought out in the open.Second,apologize when youre wrongeven if youve been wronged.Over the course of a friendship,even the best people make mistakes.Sometimes,it may be best if the wronged_person takes the lead and apologizes.When you apologize,give your friend a chance to admit that he has been wrong.Third,see things from your friends point of view.And finally,accept that friendships change as our needs and lifestyles change.Making friends can sometimes seem easy.The hard part is keeping the connections strong during the natural ups and downs that have an effect on all relationships.My suggestion:consider the friendship an honor and a gift,and worth the effort to treasure and nurture(培养)语篇解读本文讲述了如何挽救处于崩溃边缘的友谊。1What would be the best title for the text?AEasy Ways to Make FriendsBUps and Downs is FriendshipCHow to Mend a Troubled FriendshipDHow to Take the Lead in Making Friends解析:主旨大意题。由文章大意可知C项正确,即如何修补困境中的友谊。答案:C2“Wronged person”underlined in the text refers to a person _.Awho has been mistaken for anotherBwho has been blamed unfairlyCwho has treated friends badlyDwho has admitted his mistakes解析:词义猜测题。由最后一段第七句“When you apologize,give your friend a chance to admit that he has been wrong.”可知,当你道歉的时候,将给对方一个机会去承认他自己的错误。由此可知,先道歉的这个人并不是犯错的人,应该是被冤枉的人。答案:B3According to the text,a friendship can last long only if _.Awe have much in commonBwe know our friends mistakesCwe treat our disagreements wiselyDwe have known one another for long解析:细节理解题。由第三段第三句可知答案。答案:C4What should we do if we follow the authors second suggestion?AStick to our own point of view.BAvoid making mistakes.CMake an apology first.DChange our lifestyles.解析:细节理解题。由第三段第四句及第六句可知答案。答案:C.完形填空I was watching a TV series one night when I took in one scene.A young man was seeking his community votes,and people _1_ wanted to know why they should give him their _2_.He took them to his house and on every _3_ in his house was the word “Faith” pasted.People raised lots of _4_ to find out why the word was pasted on his mirrors.He said,“My dad often _5_ me to believe that as long as you have _6_,you should have faith.Every time you look into the mirror,youre looking at yourself and see Faith.”The _7_ I learned from this is simplefaith is a living thing and in the same way were all _8_ given 24 hours a day and were all given the same measure of faith.Faith keeps us going when things get _9_!Why is some peoples faith stronger than that of others?Exercise!If we choose to exercise our faith,it will _10_;but if we choose not to,it remains weak.Some people might _11_ that they dont have faith,but we all practice faith every day even if we dont _12_ it as a faith.Daily _13_,such as studying,investing or reaching for a dream,take faith.Faith _14_ hearing and doing.I made a decision yesterdayto _15_ reading the newspapers full of too much sad and _16_ news.Why?Because I _17_ there was a drop of my mental state after reading the newspapers.Faith,when its put to _18_,becomes a beautiful thing.It lifts your mental state to a higher place that _19_ you to raise yourself up and declare,“Yes,I can.”So make the decision today to strengthen your faith by _20_ it.语篇解读本文是夹叙夹议文。电视剧中一位年轻人家中的每一面镜子上都贴着“faith”这个字的情节引发了作者的深思。是啊,信念,当它起作用时,就是一件美好的礼物,它可以使人们鼓足勇气、奋力拼搏。1A.bravelyBbrieflyCmostly Dfinally解析:根据上文,此处表示“一个年轻人正在社区里为自己拉票,而多数人都想知道他有什么理由可以让他们支持他”。答案:C2A.support BinstructionCpity Dinformation解析:根据上文“seeking his community votes.”可知,人们想知道为什么要给他支持。答案:A3A.wall BmirrorCpicture Dbook解析:根据下文提到“the word was pasted on his mirrors”可知。答案:B4A.voices BquestionsCrules Dstandards解析:根据下文“why the word was pasted on his mirrors”,可知此处表示人们提出问题(raise questions)想了解实情。答案:B5A.teaches BpermitsCforces Dpromises解析:本句表示父亲教导我人生的道理(teach sb.to do sth.)。答案:A6A.friendship BbreathCwealth Dsuccess解析:根据上下文可知,把faith这个词贴在镜子上是为了每一次照镜子时都能看到它,这说明父亲让他相信信念非常重要,只要活着,我们就要有信仰。have breath表示“活着”。答案:B7A.lesson BviewCchoice Dexample解析:根据破折号后的内容是作者从这一电视剧情节中学到的lesson。答案:A8A.extremely BfreelyCequally Dfrequently解析:根据下文24 hours a day判断,我们每个人的一天同样(equally)都是24小时。答案:C9A.strange BdifferentCfunny Drough解析:根据常识可知,当事情变得艰难时(get rough),更能显出信念的作用。答案:D10A.stay BreturnCslow Dgrow解析:本句对比了两种情况:选择经受磨炼,信念就会增强(grow);选择逃避磨炼,信念就会仍然薄弱。答案:D11A.argue BrealizeCunderstand Dpredict解析:作者认为有些人可能会有不同意见,他们也许会争辩(argue)说,他们没有信念。答案:A12A.agree BappreciateCadmire Dacknowledge解析:联系上文可知,作者对这些人的驳斥是:我们每天都在践行它,即使我们不承认(acknowledge)那就是信念。答案:D13A.services BstepsCtasks Dexperiments解析:此空后列举的内容都是我们的日常活动,故用task。答案:C14A.dreams of Bcomes fromCfeels like Dkeeps on解析:此空表示信念来自于(come from)你所听和所做的事。答案:B15A.consider BdelayCstop Drisk解析:根据空后内容可知,看了那些报纸后,作者总会情绪低落。因此,要树立信念,作者应该是决定以后不再(stop)看那些有负面影响的报纸了。答案:C16A.various BgenuineClatest Dnegative解析:联系上下文可知,此处所需词汇应与sad同义,表示“悲伤和负面的消息”。答案:D17A.heard BnoticedCdeclared Dexplained解析:读了那样的内容,作者应该“注意到”了自己情绪的低落。答案:B18A.check BlistCwork Dsleep解析:当践行信念时,它会变成一个美好的东西,一件美丽的人生礼物。put.to work表示“践行、使起作用”(cause.to work)。答案:C19A.warns BcausesCorders Dforbids解析:联系前文可知,信念能把你的精神状态提升到更高的高度,促使你提升自我,并宣称:“是的,我能”。答案:B20A.exercising BformingCobtaining Dthinking解析:根据第二段“If we choose to exercise our faith,it will.”可知此处应选exercising。答案:A.语法填空Mum(putting on her coat):Im going to have to go down to the shop

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论