湖北省小升初英语 阅读理解提高训练18.doc_第1页
湖北省小升初英语 阅读理解提高训练18.doc_第2页
湖北省小升初英语 阅读理解提高训练18.doc_第3页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

阅读理解提高训练18amiss wang will be twenty-three years old next week. she is an english teacher and she likes children very much. from monday to friday she stays at school and has classes for students. she does a lot of work. after that, she plays games with children on the playground. the children like her very much. on saturday she goes to her parents home and stays with them. on sunday sometimes, she goes to visit her friends. they go to see movies happily. she comes back to school on sunday afternoon. she likes singing, dancing, swimming, playing tennis and watching movies. she is a very nice and kind girl. (c)1. we can know from the reading _. 【详解】细节理解题。根据文中miss wang will be twenty-three years old next week. she is an english teacher and she likes children very much.可获得明示信息。 a) miss wang is an old and kind teacher b) miss wang is a young p.e teacher c) miss wang is a young, kind english teacher (a)2. miss wang is _ now. 【详解】推理判断题。will be .ph.即将,将要。根据文中miss wang will be twenty-three years old next week. 可获得信息,她下周将满23岁,可推知现在是22岁。 a) twenty-two b) twenty-three c) twenty-four (b)3. she plays games with students _. 【详解】细节理解题。根据文中after that, she plays games with children on the playground. .and she likes children very much.可获得明示信息。 a) because she has nothing to do b) on the playground because she likes her students c) because its her work (c)4. miss wang stays at school _. 【详解】细节理解题。根据文中from monday to friday she stays at school and has classes for students.可获得明示信息。 a) on weekends b) on friday c) from monday to friday (b)5. what does miss wang like doing? 【详解】细节理解题。根据文中she likes singing, dancing, swimming, playing tennis and watching movies.可获得明示信息。 a) she likes playing computer games. b) she likes playing tennis and swimming. c) she likes eating vegetables.b do you like children? are you free in the afternoon every day on weekdays? we need a babysitter for our daughter. she is only five years old. hours from 2:00 p.m. to 6:00 p.m. pay is $5 an hour. for the job, you have to watch my daughter carefully, read picture books for her and play games with her. you have to work at our house. we live on youyi avenue, across the shopping mall. please call mr. li at (c)1. _ is wanted in the ad(广告). 【详解】细节理解题。根据文中 we need a babysitter for our daughter.可获得明示信息。 a) a teacher b) a worker c) a babysitter (c)2. what does the underlined word mean in chinese? 【详解】猜测词义题。句意:薪水为每小时五美元。 a) 工作. b) 价格. c) 薪水. (c)3. the babysitter works for _ hours a week. 【详解】推理判断题。weekdays .n.工作日、周一至周五。根据文中are you free in the afternoon every day on weekdays? hours from 2:00 p.m. to 6:00 p.m.获得信息,每周工作5天(周一至周五),每天工作4小时(下午2点至6点),经过计算推知,每周工作时间为20小时。 a) fifteen b) thirty c) twenty (a)4. if you get the job, you will get at least _ a month. 【详解】推理判断题。根据文中pay is 5$ an hour.可获得信息,每小时薪水5美元,一周工作20小时,即一个月工作80小时,经过计算推知,每个月薪水为400美元。 a) 400 dollars b) 300 dollars c) 200 dollars (a)5. what jobs doesnt the babysitter do? 【详解】细节理解题。根据文中for the job, you have to watch my daughter ca

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论