




免费预览已结束,剩余6页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 7 the sea 基础训练.用适当的介词或副词填空1he went there in search _ a doctor _ his sick wife. 2for safety reasons,please sign _ when you arrive at the building,and sign _ when you leave.3how many years does it take to be recognised _ a native of ones country of birth?4everyone in the class is expected to participate _ the discussion.5if buyers pay in advance,they can make large wholesale purchases _ a discount. 6the woman promised the boy she would make a dress _ his own measure.7after the accident,he was banned _ driving alone.8i must apologise _ you _ breaking your window.答案1.of;for2.in;out3.as4.in5.at6.to7.from8.to;for.完成句子9we were very lucky to _(免受惩罚)10people _(禁止吸烟)in many public places in england.11the new teacher came in,_(面带微笑)12nothing in the world is _(比那些书更有价值)13when shall we meet again?_(你喜欢哪天就哪天); its all the same to me.答案9.escape being punished/punishment10.are banned from smoking11.a smile on her face12.more valuable than those books13.make it any day you like.课文浓缩语法填空the vikings,whose ancestors came from scandinavia,were the first europeans _14_(reach) america. by around 900 ad,they had lived in many places of northern europe. in 982 ad,a man _15_(call) eric the red was forced to leave iceland because of a murder,for _16_ he got into trouble. eric discovered greenland _17_ persuaded some people to settle in greenland. later a man _18_ the name biarni set sail from iceland to search for erics party. but he _19_(blow) off course and _20_ (eventual) reached greenland. in the year 1002,leif,eric the reds son,followed biarnis directions and sailed to _21_ is believed to be the coast of presentday canada. he also discovered newfoundland. actually,eric the red and leifs deeds are _22_ first records we have of europeans _23_ (sail) to the americas.答案14.to reach15.called16.which17.and 18with19.was blown20.eventually21.what 22the23.sailing.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号()并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。mondayfeb.15 windyi was spending my holiday in my grandmother home.my cousin david got some fireworks and is going to set it off.this happened to be seeing by his classmate,lily.she told him not to do so.and david thought that it was the spring festival and he could enjoy himself for while.so lily showed him some picture posters and explained to him that set off fireworks might cause pollution and big fires.the worse to happen was that it would do seriously harm to peoples eyes.having heard of this,david agreed to lily.he threw his fireworks away.答案mondayfeb.15 windyi was spending my holiday in my home.my cousin david got some fireworks and going to set off.this happened to be by his classmate,lily.she told him not to do so. david thought that it was the spring festival and he could enjoy himself for while.so lily showed him some picture posters and explained to him that off fireworks might cause pollution and big fires.the worse to happen was that it would do harm to peoples eyes.having heard this,david agreed lily.he threw his fireworks away.能力提升.完形填空体裁:夹叙夹议话题:情感词数:255时间:17each spring brings a new blossom of wildflowers in the ditch(沟) along the highway i travel daily to work.there is one particular blue flower that has always_1_ my eye.ive noticed that it blooms only in the morning hours, the_2_ sun is too warm for it.this spring, i_3_ a wildflower garden in our yard.i can look out of the_4_ window while doing the dishes and see the flowers.ive often thought that those_5_ blue flowers from the_6_ would look great in that bed alongside other wild flowers.every day i_7_ past the flowers_8_, “ill stop my car on my way home and dig them.” whatever the reason, i_9_stopped to dig them.my husband even gave me a folding_10_ one year for my trunk to be used for that expressed_11_one day on my way home from work, i was_12_ to see that the highway department had_13_ the grass and the pretty_14_ flowers were gone.i thought to myself, “i should have done it when i first saw them_15_ this spring.” a week ago we were_16_ and saddened to learn that my oldest sisterinlaw has a brain cancer.she is 20 years older than my husband and_17_, because of age and distance, we havent been as_18_ as we all would have liked.i couldnt help but see the_19_ between the pretty blue flowers and the relationship between my husbands sister and us.and yes, if i see the blue flowers again, you can bet ill stop and_20_ them to my wildflower garden.1a.brought bcaught churt ddamaged答案bcatch ones eye“引起某人的注意”,这种特别的蓝色的花引起了“我”的注意。其他选项不符合句子意思。2a.morning bevening cdaybreak dafternoon答案d用afternoon与前面的morning作对比。这种花只在上午开放,下午阳光太强烈。3a.started bplanted cploughed dburied答案astart含有“开创;建立”之意。作者在院子里开辟了一个小花园。4a.bedroom bsitting room ckitchen dliving room答案c下文的while doing the dishes说明作者可以通过厨房的窗子看到花园里的花。5a.lovely bugly cterrible dfrightening答案a根据下文的and the pretty _ flowers were gone可知这些花非常漂亮。6a.garden bditch chighway ddepartment答案b作者想象着从沟里挖来的花与其他的花在一起会显得很漂亮。下文的想在回家的路上从沟里挖这些花给出了提示。7a.walked bran crolled ddrove答案d下文的ill stop my car on my way home and dig them说明作者是开车上班。8a.thinking breminding cexplaining dexpressing 答案a作者在开车经过这些花时会想到下班回家的路上挖这些花。其他选项不符合句意。9a.ever beven cnever dstill答案c作者从未真正去挖这些花,才造成了后来的遗憾。10a.seat bbike cshovel dscissors答案c因为作者想挖这些花,所以她的丈夫给了她一把折叠的铲子。11a.program bdream cpurchase dpurpose 答案d作者的丈夫给作者折叠的铲子的目的是为了那个明确的“目的”,即挖那些漂亮的花。12a.glad bsad cdelighted djoyful答案b因为自己喜欢的花不见了,所以作者很悲伤。13a.cut down bsold out cset up dheld up答案acut down“砍掉”;sell out“卖光”;set up“建立”;hold up“推迟;耽搁”。根据句子意思可知,作者伤心是因为花被砍光了。14a.yellow bwhite cblue dred答案c上文的ive often thought that those_5_ blue flowers给出了提示。15a.blooming bdying cdeveloping dimproving答案a作者后悔的是没有在当初这些花开的时候挖一些。16a.bored btired cshocked dconcerned 答案c根据后面的saddened可知,作者听到丈夫的姐姐得了癌症后是很震惊的。17a.luckily bcompletely cgenerally dunfortunately答案d根据下文的because of age and distance, we havent been as _18_ as we all would have liked可知,作者认为年龄大和距离远的缘故亲人之间没有太多的亲近是不幸的。18a.talent bclose csatisfied dobvious 答案b解析同上。19a.connection bargument cengagement dexploration答案a作者通过上面的描述,仿佛看到了该挖而未挖的花与亲朋之间那种该亲近而未亲近的联系。20a.operate bintend ctransplant dappreciate答案ctransplant“移植”。上文讲到作者后悔没能及时挖那些花种在花园里,所以作者想到如果以后再看到这些蓝色的花一定会移植到自己的花园里。.阅读理解a体裁:说明文话题:海洋词数:318时间:7the sea is home to billions of plants and animals.many live only near the sunlit surface.oceanographers classify marine living beings by separating them into two main groups:plants and animals.there are two general types of plants found in the ocean, those having roots that are attached to the ocean bottom and those not having roots which simply drift about with the water.the rooted plants in the ocean are only found in shallow water because there is not enough sunlight to sustain photosynthesis(光合作用) in deeper waters.since sunlight does not pass more than a few hundred feet into the ocean, most of the ocean is not capable of supporting rooted plants.the most plenty plants in the ocean are known as phytoplankton(浮游生物)these are usually singlecelled, minute floating plants that drift throughout the surface waters of the ocean.to grow, phytoplankton need nutrients from the sea water and lots of sunlight.marine animals are divided into three groups:zooplankton, nekton, and benthos.zooplankton are drifting animals and are usually small, however, they can grow to fairly large size.for example, the jellyfish and the portuguese manofwar are examples of larger types of zooplankton which are unable to propel(推进) themselves effectively.nekton are the free swimmers and probably the largest portion of familiar animals found in the ocean belong to this class.common fishes, the octopus, whales, eels and squid are all examples of nekton.the third type of sea animals spends its entire life on or in the ocean bottom.this group of marine animals is called the benthos.some of these creatures, such as lobsters and snails, may be able to move about on the bottom but their lifestyle is so bound up with the ocean floor that they are unable to survive away from this environment.【语篇解读】海洋是成千上万种动物和植物的家乡。海洋植物主要有两种:有根植物和浮游植物;海洋动物大体可分为三类:浮游动物、游泳动物和海底动物。21the text mainly tells us something about _amarine plants and marine animalsbtwo types of sea plantscthree kinds of sea animalsdsmall and big animals in the ocean答案a主旨大意题。本文主要讲述了海洋生物的分类(海洋植物和海洋动物)以及他们的特点。22why cant we find the rooted plants in deep water of the ocean?abecause there are too many rocks at the bottom of the ocean.bbecause the rooted plants cant stand the coldness of the ocean.cbecause there is not enough sunlight for them in deep water.dbecause the rooted plants need more sunlight than plants which have no roots.答案c细节理解题。根据第二段可知,有根植物不能生存在很深的海底是因为那儿没有充足的阳光来进行光合作用。23one of the characteristics of zooplankton is that _athey are small and never grow to large sizebsome of the zooplankton cant swim effectivelycthey can swim freely in deep water of the oceandthey need more sunlight than other animals in the ocean答案b细节理解题。根据第四段最后一句可知,有些zooplankton不能自己有效地推进自己,也就是说它们不能有效地游泳。24according to the last paragraph, we can conclude that _abenthos live on the surface of the ocean waterbsome of the benthos cant live without the ocean floorcbenthos spend most of their time swimming in the oceandbenthos can move about in the middle of the sea water答案b细节理解题。根据短文最后一句可知benthos离开海底不能生存。b体裁:记叙文话题:人物与事件词数:321时间:7an iowa elementary school principal was taped onto a gym wall by his students on friday, november 5th, 2014.principal ryan castle of colorado elementary school in iowa, america let 27 students in his school tape him to a gym wall.he stayed up there, with his both feet suspended(悬浮) above the floor, from the morning until lunch time.ryan castle earlier promised to the students that if they sold 10,000 fall festival tickets, he agreed to be taped onto a gym wall at his school.unexpectedly, the students had sold 11,000 fall festival tickets by october the 31st.he kept his promise and he let the students tape him onto a gym wall.twentyseven topselling students were allowed to tape ryan castle up.ryan castle was photographed wearing a fake mustache because it was mustache day for the school.it was not the first time that principals were taped onto a wall in america.ryan castles case comes after at least three other recent cases of school principals being taped up on the wall for a good cause.on last wednesday, jay woller of la crescent elementary school in minnesota america was taped onto a wall after $21,000 was collected by his students through fundraising.and last month, randy ten pas of hull christian school in iowa america was taped onto a wall with duct tape.he was taped on a 300feettall building wall in his schoolas a symbolic reward for students fundraising efforts coming to $3,300.randy ten pas was photographed wearing a green cap and with a drawing of the denver broncos logo(商标) next to him.at st.mary catholic school in orange, texas, principal donna darby offered a similar ticketselling challenge to students in september.he was also taped onto the wall in the end.they kept their word and set good examples to their students.25what is the purpose of the text?ato present a research result.bto give some practical advice.cto make a comparison.dto tell an interesting story.答案d推理判断题。本文介绍了美国的几个校长被自己的学生用胶带捆在墙上的故事。故选项d正确。26why was ryan castle taped onto the wall by his students?ahis students sold more tickets than he had expected.bhis students hated him for being too strict with them.che didnt let his students celebrate the mustache day.dhe broke his promise of letting the students sell the tickets.答案a细节理解题。根据第二段内容可知,ryan castle许诺学生如果卖掉10 000张票,他就让学生把自己捆在墙上,学生卖掉了11 000张票,超过了他的预期,所以他让学生把自己捆在墙上。27who was taped onto the wall with a green cap?aryan castle. brandy ten pas.cjay woller. ddonna darby.答案b细节判断题。根据短文最后一段中的ten pas was photographed wearing a green cap and with a drawing of the denver broncos logo(商标) next to him.可知选项b正确。28it can be inferred from the passage that _aamerican students are too naughtybamerican principals are not respected camerican students like playing tricks on their principalsdamerican principals set examples for students to keep their word答案d推理判断题。根据短文内容可知,美国的4位校长被学生捆在墙上都是因为他们遵守诺言,其目的也是为了为学生树立遵守诺言的榜样。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。steps to clean eating:its easier than you think1avoid most packaged and processed foods.the first step in clean eating._29_ while bagged, boxed, or canned foods can be a convenienceespecially for healthy, outofseason foods, make the habit of looking for added sugars, salt, and fats.you can always “correct” the flavors if you choose,with your own additions.2choose real foods.look for foods that you can recognize in their whole, natural state._30_ and include frozen fruits and vegetables in the mix.youll save money and enjoy outofseason produce, like blueberries in winter.3cook and eat at home._31_ no guesswork or tastetesting for hidden fats, salt, and sugar found in restaurant meals and prepared foods.you can personalize your eating with spices and herbs instead of
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- e学堂播放课件
- 2024秋四年级英语上册 Unit 3 My friends第4课时(Let's talk Lets play)说课稿 人教PEP
- exe课件提取教学课件
- 第5课 静物画有声(说课稿)-湘美版初中美术八年级上册
- 2025年幼儿园教师招聘考试试卷及答案
- 信念阿成课件
- 2025年血液透析并发症考试试题及答案
- etiquette课件教学课件
- 信号知识培训内容
- 6.2认识生物的多样性说课稿-生物八年级上册人教版
- 电力工程施工进度及安全保障措施
- GB/T 19973.2-2025医疗产品灭菌微生物学方法第2部分:用于灭菌过程的定义、确认和维护的无菌试验
- 装修合同意向协议书
- 鸡蛋分拣培训课件
- 2024年长期照护师职业技能竞赛理论考试题库(含答案)
- 浙江省家庭居室装饰装修施工合同(示范文本)(2021版)
- 安全隐患整改回复单
- 桂林旅游学院新生入馆教育学习通超星期末考试答案章节答案2024年
- 2025年慢性阻塞性肺疾病全球创议GOLD指南修订解读课件
- 2024年国家宪法日知识竞赛考试题库500题(含答案)
- 小学五年级家长会-主题班会
评论
0/150
提交评论