




免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
检测题19. 阅读理解abedford castle: the home of bedfordshire royalty bedfordshire in the south of england had its fair share of royal visits from the early stages of the 10th century onwards and the importance that the county placed on this is evident in the monuments, country houses, churches and any number of other structures that are still present there to this day. bedford castle is one of those structures and, although it is nowhere near its former glory today, it is an essential attraction to visit if you really want to grasp what its heritage means to the county! bedford castle was built initially as a fortress to help protect bedfordshire on the south of the river ouse after the people in the local towns and villages had already been subdued. it was set up in 919 on the orders of king edward the elder, although it was destroyed by a danish invasion years later. this was when it was rebuilt as the castle, of which the ruins exist today! there is a long history behind the castle that involves several kings as a result of the duke of bedford being an ardent(热心的)royalist(保皇主义者). bedford castle repeatedly offered the kings of england refuge against various storms in the form of onslaughts(攻击)from abroad and various domestic threats against them, and this is where much of its fame lies, even though the castle itself is no longer there. there are various tours of the ruins that you can take when you visit though and all of the guides are extremely knowledgeable. they will happily tell you tales of the mound(土丘)and the castle that preceded it. the mound is open to the public all year round and is a proud part of the areas heritage. it is recommended by the majority of people that you visit bedfordshire because it tells you much about why the county is currently how it is. you can view the river from the mound and the surrounding settlements as well as the remains of the castle, and every moment spent there is worth it so enjoy the history and the very nature of the county itself! 【文章大意】本文向大家介绍了英国的一个旅游胜地贝德福德城堡。1. what do we know from the first paragraph? a. the royals pay regular visits to bedfordshire. b. bedfordshire had its fair share of royal visit. c. most of the ancient buildings are in use today. d. bedford castle represents the history of the county. 【解析】选d。主旨大意题。文章第一段主要通过叙述英格兰南部贝德福德郡和皇室的渊源让我们了解它独特的历史, 而代表性建筑贝德福德城堡正是这段历史的见证物, 因此d项反映了本段文字的主旨。2. the kings of england came to bedford castle. a. to seek temporary protectionb. to visit the duke of bedfordc. to enjoy the beauty of natured. to escape from the bad weather【解析】选a。推理判断题。根据第三段可知, 在历史上贝德福德城堡曾多次作为英格兰国王的避难所, 所以可以推断英格兰国王来此城堡多半是“寻求临时庇护”。3. why are visitors recommended to visit bedfordshire? a. it is the major heritage in that region. b. it reflects the history of bedfordshire. c. the ancient castle is well worth visiting. d. the castle is still in good condition. 【解析】选b。细节理解题。根据最后一段it is recommended by the majority of people that you visit bedfordshire because it tells you much about why the county is currently how it is. 一句可知, 游客之所以被建议游览贝德福德城堡, 就是因为它反映了该郡的历史变迁。4. the purpose of writing the text is. a. to introduce bedford castleb. to tell the history of bedfordshirec. to attract tourists to bedfordshired. to show where the kings used to go【解析】选a。推理判断题。结合本文标题和内容可知, 作者写此文的目的主要是向人们介绍贝德福德城堡的有关情况。所以选a。bsomething that has always interested me about abraham lincoln is, not surprisingly, his sense of humor. as far as i can tell, hes the first american president to have one. thats because the term“sense of humor”really wasnt in common usage until the eighteen sixties and seventies. in the eighteen forties and fifties, it was called“the sense of the ridiculous”, and didnt have the positive connotations(隐含意义)that“sense of humor”has today. back then, what was ridiculous was what invited ridicule(讥笑). funniness and cruelty went hand in hand. of course, they still do a lot of arm-in-arm walking in our day as well. lincolns humor was very different because, for one thing, it was actually“humor”as what the word meant in his time. we dont make the distinction between“wit(风趣)”and“humor”anymore; but in the nineteenth century people did. wit was unpleasant and offensive while humor was pleasant and sympathetic. its the difference we note now when we distinguish between“laughing with”and“laughing at”. lincoln was much more about“laughing with”than“laughing at”. and when“laughing at”, it was often himself he was teasing. in the famous lincoln-douglas debate, when douglas accused lincoln of being two-faced, lincoln replied, referencing his plain looking, “honestly, if i were two-faced, would i be showing you this one? ”and, in a way, lincolns face itself tells us much about his sense of humor. you can comb through thousands of photographs of politicians, soldiers, and the like from lincolns time and not find a single smile. true, the long exposures(曝光)required for photographs of that time made smiling difficult. yet lincoln alone, as far as i can tell, overcame that difficulty. interestingly, while having a sense of humor, or at least the appearance of one provided by comedy writers, has become a necessary characteristic for an american president in our time, in the nineteenth century, too much humor was considered a problem. and that was the case for lincoln. a journalist covering the lincoln-douglas debate commented that“i could not take a real personal liking to the man, owing to an inborn weakness for which he was even then notorious and so remained during his great public career, he was extremely fond of jokes, anecdotes, and stories. ”【文章大意】说起第16任美国总统亚伯拉罕林肯, 很多人会立即想起他对解放黑奴和维护美利坚联邦完整所做出的巨大贡献, 想起他能言善辩的口才和妙语连珠的演讲, 但却很少有人知道, 林肯的“幽默感”也开创了一个新时代。5. we can infer from paragraph 2 that. a. the american president could influence the use of englishb. the term“sense of humor”wasnt invented until the 1860sc. what is funny to someone might be offensive to someone elsed. the concept of humor remains the same despite the passing of time【解析】选c。推理判断题。根据该段中“didnt have the positive connotations thatsense of humorhas today(没有今天幽默感所具有的积极的隐含意义)”和“back then, what was ridiculous was what invited ridicule. (在当时, 好笑的事就是招致讥笑的事。)”可知c项正确。6. the underlined words“this one”in paragraph 4 refer to. a. lincolns unattractive faceb. lincolns sense of humorc. the debate they were havingd. cruelty that went with funniness【解析】选a。词义猜测题。在林肯与道格拉斯的辩论中, 道格拉斯批评林肯是两面派, 而林肯提到自己相貌平平(his plain looking), 接着指出“如果我是两面派, 我还会向你展现我相貌平平的一面吗”。这说明林肯很幽默。7. we rarely see people from lincolns time wear a smile in their photos because. a. being humorous was considered inappropriateb. they found it quite funny to smile before the camerac. not smiling for photographs was the fashiond. photography technology then was not advanced【解析】选d。细节理解题。从原文倒数第二段可知“当时摄影时, 照片曝光时间比较长, 这使得拍照时, 人们很难保持微笑”。8. what might the writer think of the journalist covering the lincoln-douglas debate? a. his comment accurately reflected his time. b. he created a false picture of lincoln. c. he was prejudiced and self-centered. d. he was brave to point out lincolns weakness. 【解析】选a。推理判断题。报道林肯与道格拉斯的辩论的记者所说的话准确地反映了当时那个时代。. 阅读第二节根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。(2014大连模拟)recently a group of second-graders visited our school library to work on a“holidays around the world”project. the children created pictures showing holiday customs and then created voice recordings explaining what they drew. 1now imagine taking things one step further and creating podcasts(播客)in a classroom setting. the term podcast refers to an audio recording, linked to the web, that can be downloaded to a personal mp3 player. the word is created from broadcast and from ipodthe wildly popular mp3 player from apple. using audio(音响)with students isnt new, of course. teachers have used audiobooks at listening centers and recorded student voice on tape or cd for many years. 2podcasts, however, can reach a much wider audience in a time frame outside the school days. booktalking, an old way of getting kids excited about books, gets a tech assistance with podcasting. students can do some booktalking themselves; book review podcasts seem to be another natural way for students to share what they know, providing an alternative to the book report. 3teachers made audio podcasts, including visuals or video clips(视频片段)for any content area instruction and review. some teachers have begun to record themselves teaching important concepts; this creates an account of information online for kids to access when theyre stuck on a homework assignment. 4imagine being a classroom teacher in september who can actually hear how his or her students
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 虎门中学模拟考试题及答案
- 福建幼教考试题目及答案
- 行政自学考试试题及答案
- 2025年执业药师历届真题及答案
- 2025年抖音小店客服试题及答案
- 化学实验仪器使用方法判断试题
- 化学创新精神素养突破常规评价试题
- 古代大学考试题目及答案
- 公文考试题库及答案
- 工伤保险考试题及答案
- 2025年肺功能证考试题及答案
- 2026中国海洋石油集团有限公司秋季校园招聘备考考试题库附答案解析
- 2025年及未来5年中国羊奶粉行业市场调研分析及投资战略咨询报告
- 学校物业委托管理服务合同7篇
- 2025-2026学年人教版二年级上册数学第三单元测试卷(含答案)(三套)
- 《守望成长法治护航》法制教育主题班会
- 高中日语学习宣讲+课件
- 2023年中国通用技术(集团)控股有限责任公司招聘笔试题库含答案解析
- 生物技术与农业
- GB/T 5668-2017旋耕机
- 动物资源保护与利用
评论
0/150
提交评论