免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时作业39pygmalion.阅读理解right in front of the minneapolis central library, a row of green bikes sits parked in a special stand. each bike is designed with the logo “nice ride”the name of the citys bikeshare program.nice ride bikes are a lot like the library books that people come here to borrow. to rent a bike, you simply use your membership card at a nice ride bike station. members can rent one of 1,200 bikes from 138 stations throughout minnesotas largest city. people use the nice ride bikes to go to work, to go out on business, or just to enjoy the citys many bike paths.the rise of bikeshare programs like nice ride is encouraging more people than ever to choose biking over driving. skyrocketing gas prices and concerns about the environment have also gotten people to dust off their bike helmets, pump air into flat tires, and hit the road.why ride? not only is biking good exercise, but switching from a car to a bike also reduces the amount of pollution in the air. carbon dioxide, a greenhouse gas linked to climate change, is one of the many polluting substances that come out of a cars tailpipe.bikeshare systems are found around the world in cities like london, paris, barcelona, and melbourne, australia. the largest programwith 70,000 bikesis in wuhan, china.to make roads friendlier to nonmotorists, the us. department of transportation has invested more than a billion dollars in cycling and pedestrian projects in recent years. the money went toward building thousands of miles of onstreet bike lanes and bikeand pedestrianonly passages called greenways.1if one wants to use the bike, its a must to _.agive away a bicyclebknow nice ride wellcpay the cost in advancedget a membership card2which of the following can people do with the bikes?aearn a living.benjoy bikeways.ccompete in a race.drent them out to others.3paragraph 4 is mainly about _.abenefits of bikingbpollution caused by carscmethods to use the bikesdways to reduce pollution4which of the following is true of nice ride?ait will take the place of taxi companies.bchina has better public bike systems.cit attracts more people to choose biking.dthe government lacks money to support it.答案与解析本文主要介绍了公共自行车体系。就像借书一样,人们可以用会员卡在许多自行车站租用自行车,这样人们在锻炼身体的同时也减少了空气污染。1d细节理解题。根据第二段的第二句“to rent a bike, you simply use your membership card at a nice ride bike station.”可知,若想租用自行车必须有会员卡,应选d项。2b细节理解题。根据第二段的最后一句“people use the nice ride bikes to go to work, to go out on business, or just to enjoy the citys many bike paths.”可知,人们可以用这些自行车享受自行车车道,应选b项。3a主旨大意题。第四段主要介绍了骑自行车带来的好处,既能锻炼身体,又能减少空气污染,因此选a项。4c细节理解题。根据第三段的第一句“the rise of bikeshare programs like nice ride is encouraging more people than ever to choose biking over driving.”可知,nice ride 吸引更多的人选择骑自行车出行,因此选c项。.阅读填句going on holiday should be an exciting moment. _1_ here are some suggestions as to how you can stop that from being the case and make the whole experience a little more enjoyable.choose wiselythe first way to make sure you have a comfortable flight is of course to choose your ticket carefully. _2_ many flights let you book your seat ahead of time so youd better check in early or look online early and make sure you get it with the most space for your legs.relax_3_ people just cant associate being on a plane with being comfortable and they tend to think that the experience is going to be unpleasant. remember that tossing and turning wont make you any more comfortable and instead just focus on the fact that you are sitting down without a care in the world during at least the period of the flight._4_medicationif you do get travel sick then this is of course not conductive (有益的) to your comfort. _5_ the other kind of medication that might help you relax and sleep quickly could be antianxiety if you are nervous about flight or sleeping tablets.atake some travel medication before the flight if this is the case.bthink long and hard about the airline you are going to fly with and the seat you are going to book.cit is actually unnecessary to worry about how to make a long flight comfortable.din fact, the biggest problem with people on planes is the psychological factor.eavoid booking a seat beside a window in case you are dizzy.fbut many of us feel an amount of anxiety because the trip might be long while you still have to get there.git is a rare opportunity now to just relax and read a book.答案与解析1f根据上一句going on holiday should be an exciting moment.可知。2b根据下一句many flights let.可知。3d根据下一句people just cant.可知。4g根据上一句remember that tossing.可知。5a根据本段标题medication可知。.语法填空son:dad, mom has bought a lovely cat for me, how can i make our new cat feel _1_ home? need i buy some nice furniture for her?dad:actually, the first thing that you should prepare is a cat house. two to three feet off the ground is the best _2_ (high). if you dont have enough space for a cat house, a cat bed is also a nice choice. first of all, you should have a nice spot _3_ your cat can go to feel safe.son:i see. and i know cats enjoy _4_ (play). could you give me some advice on how to find a good place for my cat to play?dad:one nice choice is cat trees. scratching posts (猫抓板) are _5_ great idea if you are short in space, but still want to give your cat a nice place where it can claw (抓) at.son:i still think i had better get cat furniture that offers the pet a nice place to play. and im looking for a great way to shop for cat furniture.dad:if so, you should _6_ (simple) turn on your computer and do some online shopping. in no time _7_ you be able to skim all the offerings from many online stores. whats great is that you can easily compare products and their prices, so you can get _8_ you want at the best possible price. and, probably the nicest thing about online shopping is _9_ your purchases may be shipped right to you, so you dont have to waste time making a trip to the store.son:thanks, dad. im sure that home will be an _10_ (invite) one by buying some new cat furniture.答案与解析1atfeel at home 不拘束。2heightthe best 后跟名词。3where先行词为 spot,定语从句中缺状语,故用 where 引导。4playingenjoy 后跟动名词作宾语。5another表示“又一个”,用 another。6simply修饰实义动词用副词。7willin no time 与一般将来时连用。8whatwhat 引导宾语从句,在从句中作宾语。9thatthat 引导表语从句,无意义,也不充当任何句子成分。10inviting形容词作定语。inviting 吸引人的。.短文改错(2015黑龙江省大庆实验中学月考)the environment pollution is more and more seriously today. we have no clean water to drink it because of water pollution. and when trees cut down, some animals disappear. there was more and more dirty smoke in the air. peoples health has been greatly affecting by air, noise and water pollution. many people have died of disease caused by pollution. in order to live the better life, its time for us to protect our world.firstly, we shouldnt throw away rubbish everywhere. and we should recycle, reduce and reuse things, what saves money and reduces pollution. use things so long as possible. dont use plastic bags. besides, we must plant more trees and stop people cut them down. we hope our world will be more and more beautiful.答案.书面表达(2015石家
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年电商运营技巧周试题及答案
- 防洪沙袋采购合同协议
- 2025年大型矿山综合安全作业试题及答案
- 项目建设合作合同范本
- 水果供应合作合同范本
- 买木工机械合同范本
- 棚户安置房合同范本
- 基于条件高斯混合模型的宽带ISF参数分裂矢量量化优化与应用探究
- 亚马逊员工合同范本
- 校外助学点协议书范本
- 【2025年】大学生安全知识竞赛试题库及答案
- 2025年文职考试教材药学真题及答案
- 程式与意蕴-中国传统绘画(人物画)课件-2025-2026学年高中美术人美版(2019)美术鉴赏
- 2025年国家公务员考试行测试题(含答案)
- 【高一上】河北省NT20联盟2025-2026学年高一10月联考语文试题含答案
- 燃气管道勘察与设计方案
- 消防安全生命至上培训课件
- 第5课运动塑造更强大脑教学设计人教版初中体育与健康八年级全一册
- 生物制药无菌操作规范方案
- 2025年河南省西学中考试试题及答案
- 电子厂安全生产知识培训课件
评论
0/150
提交评论