




已阅读5页,还剩10页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 专题十一 阅读理解 A Jazz City E Groove gives a jazz concert Time 7 30 pm July 28 Place Jinmao Concert Hall Price 100 yuan Tel 6217 2426 The Black Eyed Peas The Black Eyed Peas is a hip hop group sending out positive 积极的 messages with wonderful dancing Time 8 00 pm July 6 3 l Mondays and Tuesdays for rest Place Shanghai Grand Stage 1111 North Caoxi Road Price 150 yuan Tel 6426 6666 The Lion King The Lion King will be on in Shanghai for the first time Time 1 30 pm July 18 24 Place Shanghai Grand Theatre 100 People s Avenue Price 80 yuan Tel 6386 8686 47 Mary can go to Jazz City to enjoy E Groove s jazz music on A July 26 B July 20 C July 28 D July 19 小升初英语团队答案 47 C 根据题干大写 Jazz City 可以定位到第一个框 Jazz City 选择时间是 Time 7 30 pm July 28 因此选择 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 48 If Tony likes hip hop music which concert will he go to A Music City B Lion King C The Black Eyed Peas D Jazz City 小升初英语团队答案 48 C 根据题干 hip hop music 可以定位到第二个框 The Black Eyed Peas 因此选择 C 49 If you Want to buy the ticket to the Lion King which number will you call A 6473 0123 B 6217 2426 C 6426 6666 D 6386 8686 小升初英语团队答案 49 D 根据题干中 buy the ticket to the Lion King 可以定位到第三个框 The Lion King 对 应的号码是 Tel 6386 8686 因此选择 D B What does the sign 标识 say 31 What time does the university park open in March A At 6 00 am B At 6 30 am C At 8 00 am D At 8 30 am 小升初英语团队解析 本题答案为 D 根据图片 3 Oct Mar 8 30am 4 30 故选 D 32 Which sign tells you not to smoke A Sign 2 B Sign 4 C Sign 6 D Sign 8 小升初英语团队解析 本题答案为 B 根据图片 4 的意思 故选 B 33 Where can you see Sign 9 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 A On the playground B At the school library C Near the swimming pool D In the computer room 小升初英语团队解析 本题答案为 C 当红旗飘扬的时候 不要游泳 34 How much is Tents one night for family A 10 B 15 C 50 D 5 小升初英语团队解析 本题答案为 B 根据图片 7 15 family size 一个家庭是 15 英 镑 故选 B 35 According to Sign 6 how can we get there A by horse B by ship C by bicycle D on foot 小升初英语团队解析 本题答案为 D 根据句意 这没有马或车子 只能走路 C Do you know why different animals or insects 昆虫 have their special colors Colors are used mainly to protect themselves Why can t some birds easily catch locusts 蝗虫 It is because locusts change their colors together with the change of the colors of crops 庄稼 When crops are green locusts look green But as autumn comes locusts change to the same brown color as crops have Some other insects with different colors from plants are easily found and eaten by others So they have to hide themselves in the day and appear only at night If you study the animal life you ll find the main use of coloring is to protect themselves Bears lions and other animals can t be easily seen by hunters 猎人 This is because they have the colors much like the trees Have you ever noticed an even stranger thing A kind of fish in the sea can send out black liquid 液体 when it faces danger While the liquid spreads over 散开 its enemies 敌人 can t find it And it quickly swims away So it has lived up to now though it is not strong at all 26 From the article we learn that locusts A are dangerous to their enemies B are easily found by birds C change their colors to protect themselves D are small animals 小升初英语团队解析 C 本题为细节题 由文章第一段 Do you know have their special colors Colors are used mainly to protect themselves 可知答案为 C 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 27 How can insects with different colors from plants keep out of danger A they have to move quietly B they hide themselves in the day and appear at night C they have the colors much like their enemies D they run away quickly 小升初英语团队解析 B 本题为细节题 由文章第二段 Some other insects with different colors by others So they have to hide themselves in the day and appear only at night 可知答 案为 B 28 Bears and lions can keep safe because A they live in forests B they like brown and grey colors C they move quietly D they have the colors much like the trees 小升初英语团队解析 D 本题为细节题 由文章第三段 Bears lions and other animals by hunters 猎人 This is because they have the colors much like the trees 可知答案为 D 29 Why can a kind of fish in the sea live up to now Because A it is very big and strong B the liquid it sends out can help it swim away from its enemies C the liquid it sends out can kill its enemies D it swims faster than any other fish 小升初英语团队解析 B 本题为细节题 由文章最后一段 While the liquid spreads over 散开 its enemies 敌人 can t find it 可知答案为 B 30 Which is the best title 标题 for this passage A How animals protect themselves B Colors of Different Animals and Insects C The Change of Colors for Animals and Insects D The Change of Different Animals and Plants 小升初英语团队解析 A 本题为主旨大意题 本文主要讲了各种各样的动物或者昆虫 是如何保护自己的 可知答案为 A D Fire can help people in many ways But it can be very dangerous Fire can heat water warm houses give light and cook But fire can burn things too It can bum trees houses animals or 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 people Sometimes big fire can bum forests Nobody knows for sure how people began to use fire But there are many interesting stories about the first time a man or a woman started a fire One story from Australia tells about a man very very long time ago He went up to the sun by a rope 绳子 and brought fire down Today people know how to make a fire with matches 火柴 Children sometimes like to play with them But matches can be very dangerous One match can burn a piece of paper and then it might burn a house A small fire can become a big fire very fast Fire kills many people every year So you must be careful with matches You should also learn to put fires Fires need oxygen 氧气 Without oxygen they will die Cover a fire with water sand or sometimes with your coat This keeps the air away from a fire and kills it Be careful with fire and it will help you Be careless with fire and it will bum you 31 How did people begin to use fire A Not everybody knows how people began to use fire B Nobody knows how to make a fire C It is an Australian who started a fire D We are not sure how people began to use fire 小升初英语团队解析 由原文 Nobody knows for sure how people began to use fire 可 知 人类是如何开始使用火的 人们都不确定 故选 D 32 Children mustn t play with matches because A matches bum paper B it isn t interesting C they can be dangerous D they can bum a house 小升初英语团队解析 由原文 But matches can be very dangerous 可知 火柴十分危险 故选 C 33 When you are going to put out a fire you A must be careful B should keep air away from it C must know it is dangerous D should cover it with water 小升初英语团队解析 由原文 Fires need oxygen 氧气 Without oxygen they will die This keeps the air away from a fire and kills it 可知 要扑灭火应使其与空气隔绝 故选 B 34 We must be careful with fire or it A will die B will warm our houses C might bum us D won t help us 小升初英语团队解析 由原文 Be careful with fire and it will help you Be careless with fire and it will bum you 可知 若不当心火可能会烧伤人类 故选 C 35 Which of the following is the main idea of this passage 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 A Fire can help people in many ways B Fire can be both helpful and dangerous C Fire can bum things and people D We must be careful with matches 小升初英语团队解析 通读全文 第一段主要介绍火的好处 第二段主要介绍人类用火的 起源 第三段主要介绍火的弊端 以及失火的应对措施 由文章开头 Fire can help people in many ways But it can be very dangerous 结尾 Be careful with fire and it will help you Be careless with fire and it will bum you 可知选 B E Last summer 15 year old Bob had a problem Like a lot of children Bob was interested in doing many things He liked dancing most and wanted to join a dancing group But Bob s high school didn t have a boy s dancing group but a girl s group He tried to join the girls group And he made it Bob thought his problem was over after he had been one of the dancers in the dancing group But a bigger problem was just beginning The school didn t allow Bob to stay in the group the school said Other boys will want to join Soon there won t be any girls in the group They took Bob off the group Bob was very angry about it so he went to a judge 法官 The judge said it was not a right decision and told the school to let Bob go back to the dancing group 46 Bob s favorite thing was A singing B dancing C drawing D driving 小升初英语团队解析 根据原文 He liked dancing most 故选择 B 47 It was difficult for Bob to join the school dancing group because A the school only had a girl s dancing group B the school didn t allow boys to dance C the group had enough dancers already D he was not a good dancer 小升初英语团队解析 根据原文 Bob s high school didn t have a boy s dancing group but a girl s group 故选择 A 48 The school worried that if Bob stayed in the group A nobody would watch their dance 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 B other boys would join and the girls might leave C other schools might laugh at them D the parents would be angry about it 小升初英语团队解析 根据原文 Other boys will want to join Soon there won t be any girls in the group 故选择 B 49 The judge thought the school s decision was A useful B necessary C right D wrong 小升初英语团队解析 根据原文 The judge said it was not a right decision 故选择 D 50 We can infer 推断 that Bob felt when he went back to the group A hungry B sad C happy D sure 小升初英语团队解析 根据原文推断 Bob 心愿达成 所以会感到快乐的 故选择 C F Mr Brown was the manager of an office in London He lived in the country and came up to work by train He liked walking from the station to his office unless it was raining because it gave him some exercise One morning he was walking along the street when a stranger stopped him and said to him You may not remember me sir but seven years ago I came to London without a penny in my pockets I stopped you in the street and asked you to lend me some money and you gave me five pounds because you said that you were willing to take a chance so as to 为了 give a man a start on the road to success Mr Brown thought for a few minutes and then said Yes I remember you Go on with your story Well answered the stranger Are you still willing to take a chance 51 Mr Brown A lived in the city of London B worked in an office C walked to London every day D was a train driver 小升初英语团队解析 细节题 由第一段前两句可知 他在伦敦工作 住在乡下 故选 B 52 Mr Brown liked walking because A he was a good runner B he wanted to be healthy C he wanted to save money D he wanted to help others 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 小升初英语团队解析 细节题 由第一段最后一句可知 他从车站走路去办公室是为了锻 炼身体 故选 B 53 Mr Brown walked to his office A every day B when he went to work early C when it wasn t raining D when it was raining 小升初英语团队解析 细节题 由第一段最后一句可知 除了下雨天 他都是走路去办公 室 故选 C 54 What do you think of the stranger A Perhaps he was a clever but lazy man B He knew Mr Brown very well C He was one of Mr Brown s neighbors D Mr Brown liked him 小升初英语团队解析 由原文可知 陌生人七年前向 Mr Brown 乞讨成功 如今打算再次 用当年的方式向他乞讨 Mr Brown 七年前给钱是为了让这个陌生人有一个走向成功之路的 开始 但这个陌生人如今并没有努力奋斗 而是仍然在乞讨 所以这个陌生人很聪明但是很 懒而不愿努力奋斗 故选 A 55 Which of the following sentences is true A Mr Brown was kind hearted B The stranger got another five pounds at last C Mr Brown was not willing to help others D Mr Brown believed in the stranger 小升初英语团队解析 由文章大意可知 Mr Brown 七年前帮助这个陌生人是因为他相信 这个陌生人能够有一个走向成功的开端 但事实并非如此 如今这个陌生人仍然在乞讨 这 次他将不会给这个陌生人钱 故选 A G Jill lived with her grandma The old woman was strong enough that she could do everything herself at home As soon as Jill began to tidy the rooms or wash something her grandma stopped her and told her to work hard at her lessons Jill had to listen to her grandma and spent all her time on her study So she went to college at last Now the girl has left college She did well in all her subjects and easily found work in Mr Brown s company She was sure Mr Brown would put her in an important position 位置 On the first day the boss gave her a broom and said Your first work is to sweep the 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 offices What the girl called out in surprise I m a college student you know I m sorry I don t know that Here give me the broom and let me show you 1 As Jill s grandma was strong A the girl would live with her B she did all the housework C she kept doing morning exercise D she could help her with her lessons 小升初英语团队解析 答案为 B 根据文章第二句话可得 2 Jill had enough time so A she put her heart into her study B she had time to rest C she could play games D she did not learn to do the housework 小升初英语团队解析 答案为 A 根据文章第二段倒数第二句可得 Jill had to listen to her grandma and spent all her time on her study 3 Jill easily found work because A she was strong too B she knew Mr Brown C she could do everything D she did well in her lessons 小升初英语团队解析 答案为 D 根据第三段第二句可得知 4 so she was surprised A Mr Brown didn t know Jill was a college student B Mr Brown didn t know Jill was good at her subjects C Mr Brown didn t like Jill at all D Mr Brown told Jill to be a cleaner 小升初英语团队解析 答案为 D 根据倒数第二段可知 5 Which of the following is WRONG A Jill hoped to have an important job B Jill couldn t do any housework at all C Mr Brown had to say sorry to Jill D Jill graduated from a college 小升初英语团队解析 答案为 C 排除法 H Do you enjoy visiting a museum Did you ever make a plan before a visit Every museum must have something that attracts you And then are many possible ways to enjoy yourself in a museum If you follow these steps below you ll know what is worth seeing and doing so that you can 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 make the most of your time at the museum Decide which museum you will visit There are so many different kinds of museums and you first need to find one that you like It s easy for you to choose one and start an enjoyable visit Do some research online Every museum now has a website which allows you to look through the information about it On the website you may look for such things as The exhibits 展品 See what is on show at the museum at all times and what special exhibitions are held for a short time The history of the museum There will often be interesting stories about the exhibits and the benefactors 捐赠者 That can make your visit more interesting Activities See whether there are talks tours or activities on the day when you visit Many museums hold some activities that meet the interests of all age groups Cost food and storage It s important to know how much the visit will cost You have to decide whether or not you can eat there You might also need tofind out about transportation needs as well as storage for coats bags etc Learn at least one thing on your visit It is always good to take away something new from your visit Plan breaks into your visit Standing here and studying exhibits there you may become very tired So it is A break is a good opportunity for you to think of what you have seen and what else you might want to do in the museum Take a friend or two Visiting museum is always a lot more fun when you are with someone else You can talk over what you re learning A friend also brings another way of thinking when you talk about the exhibits 49 According to the passage we should first A do some research online B make a plan for lunch C decide a museum to visit D choose a friend to go with 小升初英语团队解析 这篇短文主要介绍了如何更好的参观博物馆的五点建议 如 首先 选择自己想要去的博物馆 网搜索了解博物馆 和朋友同行等等 C 细节理解题 根据题意 中的 first 可知是参观博物馆要做的首要事情 所以根据第一个建议 故选 C 50 To make our visit interesting we can A organize activities like special shows and talks B read the stories about exhibits and benefactors C learn about the interests of all age groups D walk around the museum without breaks 小升初英语团队解析 B 细节理解题 根据题意中的 more interesting 结合短文的第二点建 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 议中的第二点 That can make your visit more interesting 故选 B 51 If we visit a museum with friends we can A share the experience with them B come up wish strange ideas C cut down the cost of the visit D discuss the next visit plan 小升初英语团队解析 A 细节理解题 根据题意中的 share 及短文最后一段 A friend also brings another way of thinking when you talk about the exhibit 故选 A 52 What does the passage mainly talk about A What to do in a museum B When to visit a museum C Where to find a museum D How to enjoy a museum 小升初英语团队解析 主旨题 根据句子中 then are many possible ways to enjoy yourself in a museum 可知文章主要讲的是 How to enjoy a museum 故选 D I Do you want to live a happier less stressful 有压力的 life Try laughing for no reason at all That s how thousands of people start their day at Laughter Clubs around the world and many doctors now think that having a good laugh might be one of the best ways to stay healthy The first Laughter Club was started in Mumbai India in 1995 by Dr Madan Kataria Young children laugh about 300 times a day Adults laugh between 7 and 15 times a day says Dr Kataria Everyone s naturally good at laughing it s the universal language We want people to feel happy with their lives There are now more than 500 Laughter Clubs in India and over 1 300 worldwide Many doctors are also interested in the effects 效果 of laughter on our health According to a 5 year study at the UCLA School of Medicine in California with laughing there is less stress in the body Laughter improves our health against illness by about 40 So what happens at a Laughter Club I went along to my nearest club in South London to find out I was quite nervous at the beginning of the class to be honest I wasn t interested in laughing with a group of strangers and I was worried about looking stupid Our laughter teacher told us to clap our hands and say ho ho ho ha ha ha while looking at each other However our bodies can t tell the difference between fake laughter and real laughter So they still produce the same healthy effects Surprisingly it works After ten minutes everybody in the room was laughing for real and some people just couldn t stop At the end of the class I was surprised by how relaxed and comfortable I felt So if you re under stress then start laughing You might be very pleased with 师达近三年考试英语真题及备考真题 乐加乐小升初英语独家解析 the results 36 In which country was the first Laughter Club started A Britain B America C Australia D India 小升初英语团队答案 D 该题是一道事实细节题 根据文章第二段第一行 可知答案 37 How did the writer feel at the beginning of the class A Surprised B Pleased C Nervous D Stressful 小升初英语团队答案 C 该题是一道事实细节题 根据文章第四段第二行 I was quite nervous at the beginning of the class 可知答案 38 How often does a young child laugh A 300 times a day B 150 times a day C 7 15 times a day D It doesn t tell us 小升初英语团队答案 A 该题是一道事实细节题 根据文章第二段第二行 Young children laugh about 300 times a day 可知答案 39 When did the people in the club begin to laugh for real A After a few minutes B After a few hours C After a few seconds D After a few days 小升初英语团队答案 A 该题是一道事实
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 高铁乘务考试题及答案
- 高级理赔员考试题及答案
- 翻译方言考试题目及答案
- 法学概论自考试题及答案
- 对口机械理论考试题及答案
- 2025定制礼品钥匙扣合作开发合同
- 2025年黄桃项目可行性分析报告
- 电竞教练考试题及答案
- 中国堆肥处理项目商业计划书
- 2025普通民房租赁合同样本
- JT-T-1221-2018跨座式单轨轨道桥梁维护与更新技术规范
- 药用植物与生药学考试题与答案
- 皮肤生理结构课件
- 世界自然遗产地的保护与管理
- 2016年4月自考00054管理学原理试题及答案含解析
- 自媒体内容创作中的法律风险与合规问题
- JJG 976-2024透射式烟度计
- 2021信息安全技术个人信息安全规范
- 宁夏绿电园区方案
- 设立国际货运代理公司商业计划书
- 四川大学2000年471有机化学(含答案)考研真题
评论
0/150
提交评论