已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 5 travelling abroad grammar课时作业.阅读理解aphiladelphia offers a ton of attractions that are suitable for people of every age and here are some familyfriendly attractions.spruce street harbor parkspruce street harbor park, one of the best urban beaches in america, is an outdoor heaven on the delaware river waterfront.visitors can relax in a hammock (吊床), play on the playgrounds, and play games like table tennis and giant chess.dont miss out on the park at night, when colorful led lights hanging from treetops make the entire area bright.blue cross riverrinkoffering ice skating in the winter and roller skating in the summer, blue cross riverrink creates a fun, outdoor experience for the whole family.visitors can play on the ninehole minigolf course during the summer, and enjoy eats and drinks from the onsite (现场的) bar and restaurant all year round.sesame placebig bird, elmo and the other stars of sesame street come out and play at sesame place, the only theme park in the nation starring the popular tv shows most lovable characters.a water park, interactive activities, parades, fireworks and shows add to the fun.once upon a nation storytelling bencheson summer days, uniformed and professional storytellers at 13 storytelling benches throughout philadelphias historic district entertain visitors with true, free, three to five minute tales about the colonial (殖民的) era as part of once upon a nation.children can pick up a story flag at any storytelling bench, and then collect a star from every storyteller on their journeys.flags with all the stars can get free rides on the parx liberty carousel at franklin square.1who would most probably go to spruce street harbor park?apeople who are fond of colorful lights.bpeople who want to have a relaxing day.cpeople who have a preference for skating.dpeople who are interested in water activities.解析:选b推理判断题。由第二段介绍的可以在spruce street harbor park参与的活动可推知,这个地方会吸引想要好好放松的人。2which place would fans of big bird be interested in?asesame place.bblue cross riverrink.cthe parx liberty carousel.dspruce street harbor park.解析:选a细节理解题。由第四段的“big bird, elmo and the other stars of sesame street come out and play at sesame place”可知选a。3what can we know about philadelphia storytelling benches?ait can be visited all year round.bit has educational significance.cit is available at a small charge.dit is aimed at serving the public.解析:选b推理判断题。由最后一段的第一句可知,在storytelling benches,专业人士会讲述殖民时代真实的历史故事,故具有教育意义。4what is the text aimed at?atelling what we can do in some places.bencouraging people to visit philadelphia.crecommending some places for family fun.dcomparing some attractions in philadelphia.解析:选c推理判断题。由第一段可知,作者主要是推荐一些适合一家人去玩乐的地方。bseveral years ago, i lived in new york and worked for an airline while my family was in alabama, so i never got back home for christmas.but one christmas was different.i had the whole day off, and i spent christmas eve with my superior, mr.green, and his family.when christmas morning came, i awoke to a small hand rubbing my face.“hi,” a little boy whispered.i got downstairs just in time to see the little boys faces as they looked at the pocket santa claus (圣诞老人) had left them.at first, their fingers went almost shyly over their toys, which showed their deep belief in the amazing power of santa claus.when their inspection had been completed, the two boys dragged everything into the centre of the living room.delight flooded the room.as their mother began giving out gifts, i wondered what gift i would receive.the children were happily opening packages, but i had received not a single one.at that moment, the younger boy passed me a box, saying, “jack, it is a gift from santa claus for me.but he wont mind my giving it to you, right?” i smiled, knowing the gift was the one i put in the stocking.i thanked him and gave him a big hug.suddenly, the hostess said, “we havent forgotten you.look on the tree.” there was an envelope on the tree, addressed to me.i opened it and found a note that read, “you have one year off from your job to do whatever you please, merry christmas.” they assured me that it was not some sort of joke.theyd had a good year and thought it was high time they did something for me.outside, snow was falling, a usual event for a new york christmas.i knew i would have a full chance for a new life, not given me by an act of generosity, but by an act of love.5why were the children shy when they inspected their toys?athey didnt gain permission to inspect the gifts.bthey wouldnt like to accept gifts from strangers.cthey thought the gifts were given by santa claus.dthey knew the gifts were actually from their dad.解析:选c细节理解题。由第一段的“their fingers went almost shyly over their toys, which showed their deep belief in the amazing power of santa claus”可知,孩子们真的以为这些礼物是圣诞老人暗中送给他们的,因此有些羞怯。6what did the author think of the younger boy?aunsociable.bconsiderate.cimmature. denergetic.解析:选b推理判断题。由第二段稍小男孩的言行和作者的回应方式可推知,作者认为这个小男孩很暖心。7what gift did the author receive at last?aa long break from work. ba letter from his family.ca new job in an airline. da chance to show love.解析:选a细节理解题。由倒数第二段的“you have one year off from your job to do whatever you please.”和最后一段的“i would have a full chance for a new life”可知,green送给作者的礼物是一年的假期。cjack ma:asias richest man justbecame $2.8bn richer in one dayjack mas net worth increased by $2.8bn overnight as alibaba forecast sales growth that topped every analysts estimate on june 8,2017, despite the fact that chinas economy is slowing down.mr ma, aged 52 this year, is now the richest person in asia and the 14th wealthiest in the world, according to the bloomberg billionaires index. his net worth has climbed $8.5bn this year to $41.8bn.the latest surge came after chinas largest ecommerce company forecast 45 to 49 per cent revenue (收入) growth in the year ending march, demonstrating how investments in online shopping are paying off. shares in alibaba, where mr ma is chairman, rose 13 per cent to a record high.alibaba and tencent, which dominate online shopping and social media respectively, have ventured (冒险) deeper into new areas from cloud computing services to streaming music and video as the countrys economy slows. alibaba is capturing more digital advertising spending by incorporating (吸收) social elements such as video in its shopping sites.alibaba is holding meetings with investors this week. on friday, the former english teacher said he wasnt going to discuss corporate forecasts. he took the stage instead to describe how his company had become effectively the worlds 22nd largest economy just after argentina in terms of transactions (交易) by never fearing to think big. mr ma, who said alibaba revised 10year plans annually, foresaw the company becoming the fifthlargest eventually by 2036 by serving burgeoning (迅速发展) chinese middle classes, taking advantage of global trade and making use of its valuable data.mas comments about the evolution of datadriven technology echoed those of masayoshi son, chairman of japans softbank. softbank alibabas largest shareholder has invested billions in companies such as arm with the intention of staking out a leading position in the future internet of things.“the internet of things is going to be big because in the past, machines drank electricity,” mr ma told investors. “in the next 20 years, machines will drink data. in the future, no company, no country, no business can survive without data.”语篇解读:本文介绍了阿里巴巴集团股票股价上涨13%,使董事长马云净身家在一天之内增加28亿美元,成为亚洲首富的故事。8the text is intended to tell us that _.achinas economy is not satisfyingbjack ma has become asias richest manconline shopping grows rapidly worldwidedalibaba is the largest company in the world解析:选b主旨大意题。通览全文可知,本文介绍了阿里巴巴集团股票股价上涨13%,使董事长马云净身家在一天之内增加28亿美元,成为亚洲首富的故事。故选b项。9the underlined word “surge” in paragraph 3 probably means “_”asudden increase brapid declinecdead time duncertainty解析:选a词义猜测题。根据第一段中的“jack mas net worth increased by $2.8bn overnight”和第三段中的“chinas largest ecommerce company forecast 45 to 49 per cent revenue (收入) growth in the year ending march”可以推测画线词意为“急剧上升”。10what do we know about alibaba?ait is chinas largest social media company.bit makes profits mainly from digital advertising.cit is providing cloud computing services.dit is new to streaming music and video.解析:选c细节理解题。根据第四段的第一句“alibaba and tencent, which dominate online shopping and social media respectively, have ventured (冒险) deeper into new areas from cloud computing services to streaming music and video .”可知,由于国家经济下滑,阿里巴巴已进军云计算服务领域。11what does jack ma stress in the last paragraph?athe investment of global trade.bthe importance of data.cthe necessity of sharing information.dthe future of the internet of things.解析:选b推理判断题。根据最后一段的最后一句“in the future, no company, no country, no business can survive without data.”可知,在将来,任何公司的发展和存在都离不开数据,因此他强调了“data”的重要性。dposting photos of whats for dinner is socialmedia users favorite hobby, but making dishes appear as delicious as they taste is an elusive (难以捉摸的) skill.with a few professional tips, amateur food photographers can give their smartphonephotographed meals a major upgrade.while stressing perfect shaping is unnecessary, food photographer jody horton does pay attention to the plate itself.“you want to be sure that the food will separate from the surface on which its sitting,” he said.“so a red apple on a red plate likely wont photograph well.” consider creating a contrast between the plate and the table, such as white china on a dark wood surface.good lighting is key.natural light that comes from behind the food is the best, so mr.horton turns off indoor lights and the cameras flash, and he places the plate in front of a window that provides indirect sunlight.restaurants, unfortunately, are difficult spots to photograph food.when taking professional pictures, mr.horton usually moves the entire table to desired light, sometimes with the help of candlelight.the safest angle for taking a food picture is from directly above, with only the food in the frame.when you take a photograph from overhead, its helpful to hold a piece of paper out of the frame but opposite your light source to throw light back toward the food.those who want a pleasant ambience (气氛) in their photos should consider taking their smartphone cameras even higher by standing on a chair and bringing in the layout (布局) of the table, while still allowing lighting to be fairly simple.certain types of food can be especially hard to photograph well.it is difficult to handle foods in bland (平淡的) colors, because it can be hard to tell what they are.drinks are challenging because glass is so reflective.(one tip: light them well.)food photography can be about much more than the final product on the plate.“some of the most interesting moments happen during preparation,” says mr.horton.语篇解读:本文是一篇说明文。食物摄影是很多爱好者喜欢的娱乐方式,但是要把食物拍得可口却并不容易。12what does the underlined word “contrast” in para.2 mean?aslight distinction.bweak link.cmarked difference. dclose connection.解析:选c词义猜测题。由第二段画线词后的“such as white china on a dark wood surface”可知,在碗碟和桌子之间要形成反差。13which lighting is the best for taking a food picture according to mr.horton?adirect natural light from above.bindirect natural light from behind.cindoor light coming from above.dcandlelight coming from below.解析:选b细节理解题。由第三段的“natural light that comes from behind the food is the best”和“he places the plate in front of a window that provides indirect sunlight”可知,来自食物后面的非直射的自然光线是最好的。14what does mr.horton advise amateur food photographers to do?aallow the food to become the focus.bpay attention to the shape of the food.cgive up the food in challenging colors.dcreate an ambience via a piece of paper.解析:选a推理判断题。由第二段的“the food will separate from the surface on which its sitting”和第三段的“the safest angle .with only the food in the frame.”可推知, horton建议让食物成为焦点。15what suggestion may mr.horton offer next?afinding useful objects to photograph well.bgetting lighting for foods in bland colors.cchoosing places to photograph foods.dtaking photos of foods in preparation.解析:选d推理判断题。最后一段horton谈到美食摄影涉及的东西远远不止盘子上的成品,有些最有意思的时刻是在制作的过程中,因此接下来horton可能会提出制作过程中食物拍摄的建议。.阅读七选五have you wanted to try an ebook? has the cost of ebooks stopped you? well, there are ebooks that you can download._1_ others share information about where to find free or discounted ebooks.there are several reasons some ebooks are free.in some cases, the books copyright (版权) has come to an end.in other cases, writers offer books for free to grow a readership._2_ the writer hopes you will like the first book enough to buy those that follow.similarly, amazon is filled with free ebooks, with a list of the top 100 free ebooks.this list changes constantly, based on how well the books are “selling” and whether they become or remain free.when you find a fre
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 初中语文写作教学的实践与分析
- Notch-抑制剂DAPT-体外改善L02-细胞脂肪变研究
- 标准论文格式+要求+范文(超全)之欧阳法创编
- 学术论文写作格式要求
- 毕业论文的写作要求和写作方法
- 水利工程混凝土冬季施工费用计算探讨
- 火力发电厂安全管理中存在的问题及解决对策
- 汉字与汉语语法的关系论文
- 毕业论文评语格式
- 雨课堂学堂在线学堂云《爆炸气体动力》单元测试考核答案
- 供货培训服务方案(3篇)
- 神经叙事建模-洞察及研究
- 尿管集束化护理实施规范
- 水利水电工程建设征地移民补偿估算与预算编制规范解读
- 税收返还合同协议书范本
- 交通事故和解协议书范文与交通事故和解协议书范本7篇
- 香港合作合同范本格式
- 胚胎着床失败的原因及应对策略:了解失败原因制定应对策略
- 软组织肿瘤的护理
- 《喜看稻菽千重浪》《心有一团火温暖众人心》《“探界者”钟扬》课件高中语文必修上册
- 2025年9月社区居委会实习总结模版(三篇)
评论
0/150
提交评论