


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Yan Chai Hospital Wong Wha San Secondary School2011 2012JS1EnglishUnit 3: Health and DietName: Class: _ ( ) Group: _ Reading 3Researchers (研究者) have announced (宣佈) the result of two studies on the health effects of the drug aspirin (阿斯匹林). One study shows aspirin can sharply reduce the chance that a healthy, older man will suffer from a heart attack (心臟病). The study offered two new results from earlier findings. It said that taking one aspirin pill every other day helped only healthy men over the age of fifty. It also said that aspirin gave the greatest protection against heart attacks to men with low blood cholesterol (膽固醇) levels.Aspirin is in a group of drugs called salicylates (水楊酸). It works by reducing substances in the body that cause pain, fever, and inflammation (炎症).Earlier in the United States, a major aspirin study began in the 1980s. It included 22,000 healthy men doctors. All of them were between the ages of forty and eighty-four. More than 11,000 of the doctors took a harmless pill that contained no drugs and the men did not know which kind of pill they were taking. The doctors who took aspirin suffered 44% fewer heart attacks than those taking the harmless pill. 139 men who took aspirin suffered from heart attacks. Ten of them died. 239 men who did not take aspirin suffered from heart attacks. Twenty-six of them died.Therefore, the researchers said the doctors study provides clear proof that taking aspirin can prevent a first heart attack in healthy, older men. They said, however, the result does not mean every man over the age of fifty should take aspirin. They said aspirin couldnt help men who do not eat healthy food, who smoke cigarettes and who are fat. At the same time, the researchers said, men who think they would be helped by taking aspirin should talk with their doctors first. Otherwise, some bad effects may bring out, which are not good for peoples health. Part A. Multiple Choices, circle the correct answers. 1. The passage tells us that the new use of aspirin is _.A. to treat heart disease B. to reduce pain while one suffers from a heart attackC. to help old people to be healthier D. to reduce the chance of a heart attack in old men2. Aspirin can help those who _.A. work as doctors B. are under 40 years oldC. are fat and smoke cigarettes D. are older and healthy3. At last the researchers advised us to take aspirin _.A. with care B. as much as we like C. every day D. only considering the age4. From the experiment we can conclude that about _ of people who suffered from heart attacks without aspirin died.A. 7% B. 11% C. 19% D. 44%Part B. Answer the following questions. (No need to answer in the complete sentences) 1. In Paragraph 1, what can aspirin do according to the study? _2. What age of people can get healthy benefits from taking aspirin pills? _ 3. Which people that aspirin couldnt help with their heart attacks? _4. How does Aspirin work? _Part C. True or False, please blacken the correct answer. 1. The major aspirin study started in the 1980. T F2. Every man over the age of fifty should take aspirin. T F3. Men should take aspirins under the guidance of their doctors. T FPart D. Fi
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论