人教版必修五Unit 2 The United Kingdom learning about language课时作业(5).docx_第1页
人教版必修五Unit 2 The United Kingdom learning about language课时作业(5).docx_第2页
人教版必修五Unit 2 The United Kingdom learning about language课时作业(5).docx_第3页
人教版必修五Unit 2 The United Kingdom learning about language课时作业(5).docx_第4页
人教版必修五Unit 2 The United Kingdom learning about language课时作业(5).docx_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 2 the united kingdom课时作业learning about language. 单句填空1. the boss is very satisfiedthe comments that the customer has made. 2. she drew a(conclude)that the water had been polluted. 3. its said that the power plant is now twicelarge as what it was. 4. who is to blamethis traffic accident?5. the scenery was beautiful beyond(describe). 6. thousands of travellers in and outside hefei(attract)to the peach festival the first day it opened this year. 7. that man(make)to work all the morning yesterday. 8. the doctor asked me to take two (tablet)of this medicine each day. 9. i will tell him the thing(immediate)he arrives. 10. i have no(hesitate)in recommending her for the job. 11. the price of wheat has decreased15%. 12. the experience is very interesting. neveri forget it. 13. his first speech as the president made a deep (impress)on his audience. 14. we are(constant)telling him to work hard. 15. more learned a man is, more modest he usually becomes. . 阅读理解asalvador dali(19041989)was one of the most popular of modern artists. the pompidou centre in paris is showing its respect and admiration for the artist and his powerful personality with an exhibition bringing together over 200 paintings, sculptures, drawings and more. among the works and masterworks on exhibition the visitor will find the best pieces, most importantly the persistence of memory. there is also lenigme sans fin from 1938, works on paper, objects, and projects for stage and screen and selected parts from television programmes reflecting the artists showman qualities. the visitor will enter the world of dali through an egg and is met with the beginning, the world of birth. the exhibition follows a path of time and subject with the visitor exiting through the brain. the exhibition shows how dali draws the viewer between two infinities(无限). “from the infinity small to the infinity large, contraction and expansion coming in and out of focus:amazing flemish accuracy and the showy baroque of old painting that he used in his museum-theatre in figueras, ”explains the pompidou centre. the fine selection of the major works was done in close collaboration(合作)with the museo nacional reina sofia in madrid, spain, and with contributions from other institutions like the salvador dali museum in st. petersburg, florida. 1. which of the following best describes dali according to paragraph 1? a. optimistic. b. productive. c. generous. d. traditional. 2. what is dalis the persistence of memory considered to be?a. one of his masterworks. b. a successful screen adaptation. c. an artistic creation for the stage. d. one of the best tv programmes. 3. how are the exhibits arranged at the world of dali?a. by popularity. b. by importance. c. by size and shape. d. by time and subject. 4. what does the word“contributions”in the last paragraph refer to?a. artworks. b. projects. c. donations. d. documents. bfrom the very beginning of school we make books and reading a constant source of possible failure and public humiliation. when children are little we make them read aloud, before the teacher and other children, so that we can be sure they“know”all the words they are reading. this means that when they dont know a word, they are going to make a mistake, right in front of everyone. after having taught fifth-grade classes for four years, i decided to try at all costs to rid them of their fear and dislike of books, and to get them to read oftener and more adventurously. one day soon after school had started, i said to them, “now im going to say something about reading that you have probably never heard a teacher say before. i would like you to read a lot of books this year, but i want you to read them only for pleasure. i am not going to ask you questions to find out whether you understand the books or not. if you understand enough of a book to enjoy it and want to go on reading it, thats enough for me. also im not going to ask you what words mean. ”the children sat stunned and silent. was this a teacher talking?one girl, who had just come to us from a school where she had had a very hard time, looked at me steadily for a long time after i had finished. then, still looking at me, she said slowly and seriously, “mr. holt, do you really mean that?”i said just as seriously, “i mean every word of it. ”during the spring she really astonished me. one day, she was reading at her desk. from a glimpse of the illustrations i thought i knew what the book was. i said to myself, “it cant be, ”and went to take a closer look. sure enough, she was reading moby dick, in the edition with woodcuts. i said, “dont you find parts of it rather heavy going?”she answered, “oh, sure, but i just skip over those parts and go on to the next good part. ”this is exactly what reading should be and in school so seldom isan exciting, joyous adventure. find something, dive into it, take the good parts, skip the bad parts, get what you can out of it, go on to something else. how different is our mean-spirited, picky insistence that every child get every last little scrap of“understanding”that can be dug out of a book. 1. according to the passage, childrens fear and dislike of books may result from. a. reading little and thinking littleb. reading often and adventurouslyc. being made to read too muchd. being made to read aloud before others2. the teacher told his students to read. a. for enjoymentb. for knowledgec. for a larger vocabularyd. for higher scores in exams3. upon hearing the teachers talk, the children probably felt that. a. it sounded stupidb. it was not surprising at allc. it sounded too good to be trued. it was no different from other teachers talk4. which of the following statements about the girl is true according to the passage?a. she skipped over those easy parts while reading. b. she had a hard time finishing the required reading tasks. c. she learned to appreciate some parts of the difficult books. d. she turned out to be a top student after coming to this school. 5. from the teachers point of view, . a. children cannot tell good parts from bad parts while readingb. children should be left to decide what to read and how to readc. reading is never a pleasant and inspiring experience in schoold. reading involves understanding every little piece of information. 短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。the book im reading of talks about afternoon tea in britain. it is said to have started in the early 1800s. have tea in the late afternoon provides a bridge between lunch and dinner, that might not be served until 8 oclock at night. this custom soon becomes another meal of day. interesting, it had a connection by the british porcelain(瓷器)industry. tea in china was traditionally drank from cups without handles. when tea got popular in britain, there was a crying need for good cup with handles to suit british habits. this made for the grow in the porcelain industry. 参考答案. 单句填空1. with句意:老板对那个客户做出的评论非常满意。be satisfied with. . . 对感到满意。2. conclusion句意:她得出一个结论:这水已被污染了。draw a conclusion得出结论。3. as句意:据说这个发电站现在是过去的两倍大。本题考查倍数的表达法。倍数+as+形容词原级+as。4. for句意:谁应对这次交通事故负责?be to blame for sth. 应为某事承担责任。5. description句意:那风景美丽得难以形容。beyond description难以形容。6. were attracted句意:今年合肥桃花节开放第一天就吸引了数千名来自合肥内外的游客。attract sb. 吸引某人。主语和attract之间是被动关系, 且语境为过去时间, 故答案为were attracted。7. was made句意:那个人昨天被迫工作了一个早晨。本题考查时态和语态。8. tablets句意:医生让我一天吃两片这种药。tablet为可数名词, 且前面有two修饰, 故用其复数形式。9. immediately句意:他一到我就告诉他这件事。immediately一就, 在此处为连词。10. hesitation句意:我毫不犹豫地推荐她做这项工作。11. by句意:小麦价格降低了15%。12. will句意:这次经历很有意思。我永远都不会忘记它。根据语境可知, 后一句为一般将来时, 故填will。13. impression句意:他当总统后的第一次演讲给听众留下了深刻的印象。make a deep impression on sb. 给某人留下深刻的印象。14. constantly句意:我们经常告诉他要努力工作。根据句子结构可知此处应用副词作状语。15. the;the句意:一个人学识越渊博, 他通常就越谦逊。本题考查比较级结构。the more. . . the more. . . “越就越”。. 阅读理解a语篇解读salvador dali是最著名的现代艺术家之一, 为了对他表示尊敬和钦佩, 巴黎pompidou中心组织了一次他的作品展。1. b推理判断题。根据第一段第二句中的with an exhibition bringing together over 200 paintings, sculptures, drawings and more可知展览的作品种类繁多, 由此可推断出dali是个“多产的”艺术家。2. a细节理解题。根据第一段中的among the works and masterworks on exhibition the visitor will find the best pieces, most importantly the persistence of memory. 可知a项正确。3. d细节理解题。根据第二段第二句the exhibition follows a path of time and subject. . . 可知d项正确。4. a词义猜测题。最后一段指出, 展出的优秀作品是与其他博物馆合作准备的, 包括来自st. petersbu

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论