已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
unit 3 life in the future reading课时作业第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的a、b、c和d四个选项中,选出最佳选项。a(2017河南商丘一中高二检测)the isle of wight,off the south coast of england,is the best place in europe for discovering dinosaur bones. dinosaur farm museum was established in 1993. since then,the museum has introduced the study of old bones to many more people.what we offervisitors can enjoy our displays,or watch us cleaning dinosaur bones and other fossils found on the islands beaches.the museum has a variety of different fossils,many of them never displayed to the public before. as more are discovered all the time,you can be sure of seeing something new each time you visit.we have a free fossil identification service,so you can bring in any fossils you have and find out what they are. in addition,we have a reasonably priced museum shop,where you can buy a souvenir of your visit. you could also bring a picnic and relax in our special picnic area.activitiesfossil hunts are organized from the museum and run all year round. groups of up to 25 are guided on a local beach where they can search for fossils. all these hunts are fully licensed and insured,and guides can help to identify any fossils found and point out things of interest.due to the popularity of these hunts,all trips must be booked by a personal visit to dinosaur farm museum.did you know.?the bbc programme live from dinosaur island was filmed along the coast here,and dinosaur farm museum was the base for the television crew.find out morecheck out our website at www.isleofwight/dinosaurfarm to learn in detail how we dig for dinosaurs. you can also read about many different kinds of dinosaurs which lived in this area,which was connected to europe 120 million years ago.1one can book a fossil hunt_.athrough a bbc programbthrough the museums websitecby making a call to the museumdby visiting the museum personally答案d解析细节理解题。根据activities中的“due to the popularity of these hunts,all trips must be booked by a personal visit to dinosaur farm museum.”可知答案。2which of the following is free of charge at the museum?afood for a picnic.battending fossil hunts.ca souvenir of the museum.dhaving fossils identified.答案d解析细节理解题。根据what we offer中的“we have a free fossil identification service,so you can bring in any fossils you have and find out what they are.”可知答案。3the passage is most probably taken from_.aa conference interviewba travel magazineca history bookda science fiction答案b解析文章出处题。根据第一段的介绍以及下文的小标题可知,本文是向游客介绍一个恐龙博物馆的情况,应该是出自旅游杂志。b(2017黑龙江牡丹江一中高二检测)just a couple of hours ago,i was on the plane,ready to fly home from london. the flight had been delayed by a few hours so it felt good to be so close to take off. i had my ipod in place and a new book to read. then,over the loudspeaker came the pilots voice:“the ground crew has found a metal instrument in one tire. we regret that we must cancel this flight.”the passengers reactions that announcement led to were interesting. one man close to me began to argue with a flight attendant. a couple in another row complained loudly. a businessman in a black suit actually kicked these at in front of him. yet some passengers responded differently. an elderly gentleman smiled as he helped others take their bags down from the overhead compartments(行李厢)a teenager,rather than trying to rush off the plane like most of the other passengers,stopped to help a woman with a disability. the lady sitting next to me laughed and said,“hey,its not the end of the world,”before she made a call to her kids and shared her adventure with them. the wisest among us have a remarkable ability to maintain rounded when times get tough.no life is perfect;mine certainly isnt. we all must face challenges,both large and small. you and i have the power to choose to rise above the external circumstances. we always shave the choice to be strong and kind when things fall apart.thats grace under pressure. my seat mate was right things could have been so much worse. anyway,i am safe. i have my health. i have two wonderful children. i have work i love and so much to be grateful for. sure i now have to wait a few hours to catch the next flight home.语篇解读作者在本文中讲述了乘务员宣布航班取消时乘客们的不同反应,表达了在应对人生中的挑战和挫折时的正确态度。4what caused the passengers different reactions?athe loudspeaker.bthe delay of the flight.cthe ground crews fault.dthe pilots announcement.答案d解析细节理解题。根据第二段第一句“the passengers reactions that announcement led to were interesting.”可知,是乘务员的通知导致人们的不同反应。故选d。5who turned his anger on the seat?athe teenager helping the disabled.bthe old man taking bags down.cthe man in a dark suit.dthe man close to me.答案c解析细节理解题。根据第二段第四句“a businessman in a black suit actually kicked the seat in front of him.”可知,一个穿黑西服的商人把怒气发泄到座位上。故选c。6what did the woman sitting next to the author do?ashe assisted a disabled woman.bshe made a phone call to her family.cshe helped others carry their luggage.dshe told moving stories to her children.答案b解析细节理解题。根据第二段中的“the lady sitting next to me laughed and said,hey,its not the end of the world,before she made a call to her kids and shared her adventure with them.”可知答案。7what can we learn from the story?aour life is full of ups and downs.bit is natural to be scared under pressure.cwe should help each other in times of difficulty.dwe should be positive and calm when life is hard.答案d解析推理判断题。根据最后两段可知,作者认为,在面对生活中的挫折和困难时,应该保持乐观和冷静的心态。故选d。c(2017山东淄博六中高二检测)maybe tenyearold elizabeth put it best when she said to her father,“but,dad,you cant be healthy if youre dead.”dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run,had forgotten to wear his safety belta mistake 75% of the us population makes every day. the big question is why.there have been many myths about safety belts ever since their first appearance in cars some forty years ago. the following are three of the most common.myth number one:its best to be “thrown clear”of a serious accident.truth:sorry,but any accident serious enough to“throw you clear”is also going to be serious enough to give you a very bad landing. and chances are youll have traveled through a windshield(挡风玻璃) or door to do it. studies show that chances of dying after a car accident are twenty five times greater in cases where people are “thrown clear”myth number two:safety belts“trap” people in cars that are burning or sinking in the water.truth:sorry again,but studies show that people knocked unconscious due to not wearing safety belts have a greater chance of dying in these accidents. people wearing safety belts are usually protected to the point of having a clear head to free themselves from such dangerous situation,not to be trapped in them.myth number three:safety belts arent needed at speeds of less than 30 miles per hour(mph)truth:when two cars traveling at 30 mph hit each other,an unbelted driver would meet the windshield with a force equal to diving head first into the ground from a height of 10 meters.8why did elizabeth say to her father,“but,dad,you cant be healthy if youre dead.”?ahe was driving at great speed.bhe was running across the street.che didnt have his safety belt on.dhe didnt take his medicine on time.答案c解析句意理解题。根据第二段可知,他女儿说这句话的意思是他没有系安全带。故选c项。9the reason father was in a hurry to get home was that he_.awasnt feeling very wellbhated to drive in the darkcwanted to take some exerciseddidnt want to be caught by the police答案c解析细节理解题。根据第二段中的“dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run”可知,父亲忙着回家的原因是他想回家跑步,即进行体育锻炼。故选c。10according to the text,to be“thrown clear”of a serious accident is very dangerous because you_.amay be knocked down by other carsbmay get seriously hurt being thrown out of the carcmay find it impossible to get away from the seatdmay get caught in the car door答案b解析细节理解题。根据第五段的内容可知,“thrown clear”可能造成伤害和死亡。其原因是当发生交通事故时,一个人如果从车中被甩出来,着陆时就会十分危险。同时从车中被甩出必然要穿过挡风玻璃或车门,就可能造成伤亡。故选b。11some people prefer to drive without wearing a safety belt because they believe_.athe belt prevents them from escaping in an accidentbthey will be unable to think clearly in an accidentcthey will be caught when help comesdcars catch fire easily答案a解析细节理解题。根据myth number two中“safety belts trap people in cars that are burning or sinking in the water.”可知,人们误认为,如果系上安全带,当汽车着火或沉入水中时,驾驶员就无法逃到车外。故选a。d(2017山西怀仁一中高二检测)there was a time when a trip to the super market in the united states often ended with a seemingly simple question from the cashier:“paper or plastic?”well,which type of bag would you choose?while all types of bags have some influence on the environment,it has long been supposed that paper bags are kinder. they are made from a renewable source,break down easily,burn without giving off thick smoke and can be recycled. however,the producing process behind paper bags uses more energy than that of plastic ones. how can this be true?studies show that paper bag production requires four times as much energy as plastic bag production. and the amount of water used to make them is twenty times higher. besides,the influence on forests is very serious. it takes about fourteen million trees to produce ten billion paper bags,which happens to be the number of bags used in the united states yearly. in terms of recycling,the idea that paper bags are more environment friendly than plastic ones can be quickly discarded. research shows it requires about 98% less energy to recycle plastic than it does paper.even though paper bags might be more harmful than plastic ones,plastic still seems to be considered by governments as the more harmful of the two. in ireland,for example,a tax has been introduced to discourage the use of plastic bags. people have to pay 22 cents for every plastic bag,and as a result,their use has dropped quickly.theres no doubt that it makes more sense to reuse these bags. however,we dont seem to be doing that at present. that may be because they fall apart quickly. if so,cloth bags are a better choice,but still,their production also has a bad influence on the environment. so what to do?how should we answer the question of“paper or plastic?”it seems that we first need to ask ourselves one more general question:“what can i do to help the environment?”语篇解读文章列举了一些数据来说明纸袋和塑料袋哪种更环保。不管怎样,如何保护环境是我们所有人都需要关注的。12the questions in paragraph 1 are used to_.aexpress the authors doubtsbtell reader show
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 电器接插件制造工岗前操作水平考核试卷含答案
- 木制家具工岗前客户关系管理考核试卷含答案
- 链轮制造工复测水平考核试卷含答案
- 防暴指导员安全专项能力考核试卷含答案
- 新媒体年度规划
- 助播合同范本模板
- 采购建材合同范本
- 房租合同解约协议
- 车辆拍卖合同范本
- 采购埋件合同范本
- 急救绿色通道管理制度及流程完整版本
- 铁路设备维护成本评估报告
- 学术写作高级词汇替换指南
- FZ-T70018-2023针织服装理化性能的要求
- 中国人民银行数字货币研究所2024年度公开招聘工作人员笔试备考题库及答案详解一套
- 2025公司级安全教育培训考试卷测试题(含答案)
- 经空气传播疾病医院感染预防与控制规范
- 文化圈生态平衡研究-洞察及研究
- 西安交大版面费管理办法
- 水利工程监理单位安全生产责任制
- 文化传媒项目设计质量、进度、保密等保证措施
评论
0/150
提交评论