高一必修一英语测试题.doc_第1页
高一必修一英语测试题.doc_第2页
高一必修一英语测试题.doc_第3页
高一必修一英语测试题.doc_第4页
高一必修一英语测试题.doc_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

名师教育 新高一英语测试题(满分100分,建议用时90分钟)1、 词语翻译(每个1分,共计20分)1. 与相似 2. 离远3. 完全不像;完全不4. 换句话说5. 期待;盼望6. 对印象深刻7. 参加8. 确定,确信9. 犯错误10. 取得进步11. 讲笑话;开玩笑12. 更喜欢做(某事)13. (飞机)起飞14. 被遗弃的农场15. 是的缩写或简称16. 到目前为止17. 做成某事;取得成功18. 与发生(化学)反应19. 理应,应当20. 由组成2、 完成句子(每个2分,共计20分)1. 你越小心,在实验中犯的错误就越少。The more careful you are, _in the experiment.2. 要是下雨的话,我们在室内比赛行吗?_, can we play the match indoors?3. 她为自己的孩子取得的成绩感到无比骄傲。She _ in her childrens success. 4. 这个房间装有空调设备。The room _air conditioners.5. 我已多年不在那个村子住了。It has been years since _ in the village. 6. 钱对我来说没什么用处。Money _me.7. 我终于在巴黎同她取得了联系。I finally _her in Paris.8. 我买不起这么大的房子。I _such a big house.9. 冬天就要来临了。Winter is _.10. 他无法和他的同事们很好地相处, 这让他很郁闷。He couldnt _his colleagues, which depressed him.3、 单项填空(每个2分,共计20分)1. He keeps a record of everything _he had seen there. A. the B. that C. which D. what2. Tell us about the people and the places _are different from ours.A. that B. who C. which D. whom3. Last Sunday they reached Qingdao, _a conference was to be held.A. which B. that C. when D. where 4. Is this the museum _you visited the other day?A. that B. where C. in which D. the one 5. I began to work in Beijing in the year_New China was founded.A. when B. that C. which D. Where6. Both of them will remember the months and the years, _they spent in the army.A. which B. when C. in which D. That7. _makes this shop different is that it offers more personal services.A. What B. Who C. Whatever D. Whoever 8. See the flags on top of the building? That was _we did this morning.A. when B. which C. where D. what9. One advantage of playing the guitar is _ it can give you a great deal of pleasure.A. how B. why C. that D. when 10. Please remind me _he said he was going. I may be in time to see him off. A. where B. when C. how D. what 4、 阅读理解(每个2分,共计20分) AI am Johanna.So,with many of my friends going back to school for the last few semesters of their bachelors or their masters,I find myself missing school.Ive been out of university since May 2010 and its been quite an adjustment.The thing I miss most,however,is always learning new things or maybe being motivated to study new topics.Now,when I get home from work,I dont always have the energy or the time to read some classic literature or study Spanish.I just want to escape,or clean,or walk the dog!So while my life starts to settle,around me,it seems my student friends are always moving and learning.But I dont like this feeling,so I have to decide to be more motivated to broaden my horizons and I mostly turn to the Internet to fulfill this need.I recently discovered,online,The University of the Streets Caf,which sounds like one option for continuing my education,free of charge.I also like its style of guided conversation in an informal setting,compared with a lecture hall with a professor who cant even tell what he or she looks.I have also taken advantage of all the amazing lectures and talks on TED:Ideas Worth Spreading and Id like to share a few with you.My alltime favourite is a brief,funny speech by Ken Robinson on creativity and education.He also wrote a new book that is great for motivation to do what youre meant to do!School definitely provides more structure to learning.However,all these online talks and websites are great.This way of learning is a bit all over the place,kind of like this blog post.How do you keep your mind busy learning new things without school?1Whats the real reason why the author misses school?AShe just wants to take a masters degree.BIts a long time since she graduated from university.CShe feels she is not motivated enough to study new things.DShe wants to read some classic literature or study Spanish.2Seeing that her student friends are always moving and learning,the author feels _.Aangry BenviousCmotivated Dhopeless3If you are interested in surprising ideas,you can _.Avisit the website http://Blisten to the speeches on creativity and educationCtake a course on The University of the Streets CafDbuy a book about motivation written by Ken Robinson4What was the authors purpose in writing this passage?ATo advise people to be more motivated to broaden their horizons.BTo tell people how to overcome the feeling of missing school life.CTo tell people that Internet education may be a good choice for you.DTo recommend you a free online school,The University of the Streets Caf.5This passage is most probably taken from a(n) _.Aeducation report Bspeech on TVCbiography Dblog BPeople in the United States love their dogs and treat them well.They take their dogs for walks,let them play outside and give them good food and medical care.However,dogs without owners to care for them lead a different kind of life.The expression,to lead a dogs life,describes a person who has an unhappy existence.Some people say we live in a dogeatdog world.That means many people are competing for the same things,like good jobs.They say that to be successful,a person has to work like a dog.This means they have to work very,very hard.Such hard work can make people dogtired.And,the situation would be even worse if they became sick as a dog.Still,people say every dog has its day.This means that every person enjoys a successful period during his or her life.To be successful,people often have to learn new skills.Yet,some people say that you can never teach an old dog new tricks.They believe that older people do not like to learn new things and will not change the way they do things.Some people are compared to dogs in bad ways.People who are unkind or uncaring can be described meaner than a junkyard dog.Junkyard dogs live in places where people throw away things they do not want.Mean dogs are often used to guard this property.They bark or attack people who try to enter the property.However,sometimes a person who appears to be mean and threatening is really not so bad.We say his bark is worse than his bite.Husbands and wives use this doghouse term when they are angry at each other.For example,a woman might get angry at her husband for coming home late or forgetting their wedding anniversary.She might tell him that he is in the doghouse.She may not treat him nicely until he apologizes.However,the husband may decide that it is best to leave things alone and not create more problems.He might decide to let sleeping dogs lie.Dog expressions are also used to describe the weather.The dog days of summer are the hottest days of the year.A rainstorm may cool the weather.But we do not want it to rain too hard.We do not want it to rain cats and dogs.6To achieve success,you must _.Afeel dogtiredBwork like a dogCbecome sick as a dogDbe meaner than a junkyard dog7To everyones surprise,Jack has been employed by a big company,about which we can say,“_.”AEvery dog has its dayBJack works like a dogCHis bark is worse than his biteDJack really lives in a dogeatdog world8If you are in the doghouse,_.Ayou must be forgetfulByou are living a hard lifeCsomeone is annoyed with youDyou cant get along with your partner9What kind of people live a difficult life?AThose who lead a dogs life.BThose who have the dog days.CThose who are in the doghouse.DThose whose bark is worse than his bite.10What does the article mainly talk about?ADogs life in America.BHow to treat dogs well.CWhy Americans love dogs.DExpressions with the word “dog”5、 写作(满分20分)假如你叫李华,你校同学正在就“高中学生要不要参加体育锻炼”这一主题展开讨论,请根据下面所给的信息,给某英文报社写一封信,介绍讨论情况,并谈谈你的看法。赞成(55%)反对(45%)1.应该每天进行体育锻炼如:做早操、打乒乓球、打篮球等。1.锻炼浪费时间。2.锻炼能增强体质,减少疾病。2.锻炼后很兴奋,难以很快投入学习。3.锻炼能使大脑休息,使学习效果更好。3.锻炼使人疲劳,可能会受伤。注意:1短文词数120词左右。2内容充实,结构完整,语意连贯。3书写须清晰、工整。4体育锻炼physical exercise_ (参考答案)词语翻译: 1. be similar to 2. far from. 3. nothing like 4. in other words 5. look forward to 6. be impressed by/with 7. take part in 8. make sure 9. make mistakes 10. make progress 11. tell jokes 12. prefer to do/doing/would prefer to do 13. take off 14. abandoned farms 15. be short for 16. so far/up to now/till now 17. make it 18. react with 19. be supposed to 20. consist of 完成句子: 1. the fewer mistakes you will make 2. Suppose/Supposing it rains 3. takes pride in 4. is equipped with 5. I lived 6. means nothing to 7. made contact with/got into touch with 8. cant afford to buy 9. approaching 10. get on well with单项填空:1-5 BADAA 6-10 AADCB阅读理解: A篇1答案C解析细节理解题。由文章第二段的“.maybe being motivated to study new topics.”及“I dont always have the energy.study Spanish.”可以看出,作者毕业后忙于日常琐事,学习新知识的动力不足,这才是她思念学校学习的真正原因。2答案B解析推理判断题。由第三段的“But I dont like this feeling,so I have to decide to be more motivated to broaden.”可以推断出,作者看到自己的学生朋友们为求学东奔西跑,自己感到非常羡慕,所以不甘“堕落”,就转向网络教育这个学习渠道。3答案A解析细节理解题。由文章第五段可以推知答案为A项。其他选项与问题不符。4答案C解析写作意图题。通读全文可知,作者旨在告诉人们,脱离了学校教育,网络教育对你来说是个不错的选择。5答案D解析推理判断题。由文章倒数第二段的“This way of learning is a bit all over the place,kind of like this blog post.”很容易得出答案。 B篇6答案B解析细节理解题。由第二段中的“They say that to be successful,a person has to work like a dog.”可知答案。7答案A解析推理判断题。Jack出人意料地被大公司录用,从此时来运转。结合第三段中的“Still,people say every dog has its day.This means that every person enjoys a successful period during his or her life.”可推知答案。8答案C解析细节理解题。由倒数第二段中的“Husbands and wives use this doghouse term when they are angry at each other.”可知答案。9答案A解析细节理解题。由第一段中的“The expression,to lead a dogs life,describes a person who has an unhappy existence.”可知答案。10答案D解析主旨大意题。纵观全文可知,本文主要是讲述一些与单词dog相关的词语。写作(One possible version)Dear Editor,Im writing to tell you about a

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论