高考英语一轮复习 暑假完形和阅读自练(二)1.doc_第1页
高考英语一轮复习 暑假完形和阅读自练(二)1.doc_第2页
高考英语一轮复习 暑假完形和阅读自练(二)1.doc_第3页
高考英语一轮复习 暑假完形和阅读自练(二)1.doc_第4页
高考英语一轮复习 暑假完形和阅读自练(二)1.doc_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

浙江嘉善县2017高考英语暑假完形和阅读自练完形填空。It was the second semester during my senior year at the University of Harvard.As an English major,I have to read for hours and write inspiring _1_.One of my classes in this semester was a study on the _2_,dramatist,and critic,T.S.Eliot.For the next four months,_3_ was Eliot who haunted(萦绕在) my dreams.I would read his poems five or six times and write down comments.My reading responses were always returned to me _4_ in red ink. Usually my professor would kindly _5_ at the bottom,“I think you missed the point.” _6_ I would not be defeated.I stayed _7_ on Friday nights and spent hours in a _8_ corner of the library reading everything I could about Eliot .I wrote and rewrote my final paper _9_ I was sure it was the best thing I had _10_written.It had to beit was worth 70% of my final _11_.I patiently waited for my grades to be_12_ .I would wake up at six every morning and quickly log on to the computer,_13_ that I had passed. Forget having fun,and all I could think about were the _14_ of Eliot. His poems raced through my _15_days after our final class. I would go for runs and recite Ash Wednesday with every step I took._16_,the day came.Just before graduation,my grade was posted. It is an A and I had never felt much more_17_ of myself.I didnt have the courage to _18_ my TS.Eliot books. We had been through so much that I felt I couldnt part with them. I keep them in my closet for now. Im not ready to reread them yet. But I happily look at my _19_ and remind myself that with hard work and _20_,I can always overcome even the biggest difficulty.本文讲述了作者在大四最后一个学期是如何苦读,最终通过了对自己来说很难的一门学科的经历。由此作者得出人生感悟:只要有决心并努力付出,任何困难都能克服。1A.essays BlettersCnovels Dspeeches答案:A作为一个英语专业的学生,作者要读大量的文章,并写出激励人心的“文章”(essay)。2A.president BpoetCpoliceman Dprofessor答案:B由下文提到的作者研究及背诵Eliot的诗可知,Eliot应该是一位诗人,故选B项。3A.this BthatCit Done答案:C这是一个强调句,其句型为:it is/was被强调部分that/who从句,表示Eliot出现在作者梦中。4A.suffered BsurvivedCmade Dcovered答案:D作者写的短评被老师返回时布满了用红笔做的修改。cover意为“覆盖,布满”。5. Acarry BtalkCwrite Dput答案:C教授经常会友好地在作者的短评后“写上”(write)“我想你没有抓住要点”。6A.Or BSoCFor DBut答案:D尽管教授总是说作者没写到要点,但作者没有被击败,反而更加努力,前后分句意思转折,故选D项。7A.in BatCback Dby答案:A作者放学后留在学校,在图书馆看书。stay in “在家里,不外出”。stay at“暂住在,投宿在”;stay by“一直支持”;stay back“后退”。8. Acalm BquietCspecial Dsimilar答案:B作者呆在书馆一个“安静的”(quiet)角落看书。9. Aonce BifCwhile Duntil答案:D作者写了又写,直到确定这是自己写得最好的文章。10A.ever BevenCstill Dyet答案:A这是作者曾写过的最好的东西。ever意为“曾经”。11A.grade BschoolCclass Dcollege答案:A此处指占总成绩的70%。grade在此意为“成绩”。12A.published BpostedCaccepted Ddeveloped答案:B由倒数第二段第二句中的my grade was posted可知,作者耐心等待成绩宣布。post意为“宣布,公告”。13A.wondering BpromisingChoping Dmanaging答案:C作者“希望”(hope)自己已经通过了。14A.gifts BawardsCworks Dachievements答案:C作者已经忘记了有趣的事,唯一能记住的就是Eliot的诗歌作品。15A.mind BideaCopinion Dbody答案:AEliot的诗匆匆地掠过作者的脑海。mind意为“头脑,脑海”。16A.Immediately BSuddenlyCFinally DFairly答案:C经过努力及等待,这一天“终于”(finally)到来了。17A.fond BashamedCproud Dannoyed答案:C作者对自己感到非常自豪。18A.use BchooseCdamage Dsell答案:D作者不忍心把Eliot的书“卖掉”(sell),因为这些书陪伴着他,已成为自己的一部分。19A.visas BdiplomaCdocument Dnewspaper答案:B作者看到了自己的毕业班而想到自己曾经的努力。diploma意为“毕业文凭,学位证书”。visas意为“签证”;document意为“文件”。20A.resistance BgestureCassignment Ddetermination答案:D只要努力工作,并且有“决心”(determination),即使是最大的困难也可以战胜。 2016高考训练题。阅读理解。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 According to a survey,more Europeans go digital一changing from fixed lines to mobile phones and from narrowband to broadband Internet connections. The survey showed that 22 percent of EU households use only mobile phones, up from I8 percent a year ago,while the percentage of households with at least one fixed line decreased by 5 percent to 72 percent, although the percentage of households with at least one mobile phone remains fairly stable at 8l per cent. Broadband is presenting a rapid upward trend in the EU, showed the survey, which polled(对进行民意调查)27,000 households across the union. Itventy-eight percent of households are now connected to the Internet via high-speed broadband links, up six percent from last year, while narrowband usage has dipped by three percentage points to 12 percent. More than half of households access the Internet via an ADSL line and 34 percent of broadband connections are wireless. Europes digital economy is growing strongly as more and more households love to choose between fixed, mobile and Internet services, said EU Information Society and Media Commissioner wiane Reding. The challenge of this years reform of the EUs telecom rules will be to respond to this rapidly changing technological environment while enhancing(提高)at the same time effectivecompetition: Meanwhile, nearly 20 percent of Europeans buy two or more telecom products from a single service provider, the combination of fixed telephony and.Internet access being the most common. The result may strengthen the commissions case for breaking up telecom giants, whose control over the fixed line networksaccused of hindering(妨碍)competition.Todays survey findings will feed into the ongoing public debate on the reform of the EU telecom rules, planned for summer this year,said Reding.1. Today, the percentage of households with at least one fixed line goes down to A. 34% B, 22% C.72% D. 81%2. What will be covered in this years reform of the EUs telecom hales? A. The quickly changing technological environment. B. The plan to stop the use of the fixed lines. C. Breaking up telecom giants. D. The ongoing public debate on global economy.3. If a European will buy telecom products from a single service provider, what will be the result? A. Less than two services are provided for customers. B. Competition will become fierce in the telecom field. C. A plan on the reform of the telecom is breaking up. D. It becomes more diffcult to fight off big companies control.4. The best title of this article is A. Mobile Phones Become Popular B. More Europeans Go Digital C. The disappearance of the fixed line D. The Rules of the EUs Telecom参考答案14、CADB阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。 Homestay provides English language students with the opportunity to speak English outside the classroom and the experience of being part of a British home. What to ExpectThe host will provide accommodation and meals. Rooms will be cleaned and bedcovers changed at least once a week. You will be given the house key and the host is there to offer help and advice as well as to take an interest in your physical and mental health. Accommodation Zones Homestays are located in London mainly in Zones 2, 3 and 4 of the transport system. Most hosts do not live in the town centre as much of central London is commercial and not residential (居住的). Zones 3 and 4 often offer larger accommodation in a less crowded area. It is very convenient to travel in London by Underground.Meal Plans Available* Continental Breakfast* Breakfast and Dinner* Breakfast, Packed Lunch and Dinner Its important to note that few English families still provide a traditional cooked breakfast. Your accommodation includes Continental Breakfast which normally consists of fruit juice, cereal (谷物类食品), bread and tea or coffee. Cheese, fruit and cold meat are not normally part of a Continental Breakfast in England. Dinners usually consist of meat or fish with vegetables followed by desert, fruit and coffee. Friends If you wish to invite a friend over to visit, you must first ask your hosts permission. You have no right to entertain friends in a family home as some families feel it is an invasion of their privacy. Self-Catering Accommodation in Private Homes Accommodation on a room-only basis includes shared kitchen and bathroom facilities and often a main living room. This kind of accommodation offers an independent lifestyle and is more suitable for the long-stay student. However, it does not provide the same family atmosphere as an ordinary homestay and may not benefit those who need to practise English at home quite as much. 11. The passage is probably written for _.A. host willing to receive foreign studentsB. foreigners hoping to build British cultureC. travelers planning to visit families in LondonD. English learners applying to live in English homes12. Which of the following will the host provide?A. Room cleaning. B. Medical care. C. Free transport. D. Physical training. 13. What can be inferred from Paragraph 3?A. Zone 4 is more crowded than Zone 2. B. The business centre of London is in Zone 1. C. Hosts dislike traveling to the city centre. D. Accommodation in the city centre is not provided.14. According to the passage, what does continental Breakfast include?A. Dessert and coffee B. Fruit and vegetables. C. bread and fruit juice D. Cereal and cold meat. 15. Why do some people choose self-catering accommodation?A. To experience a warmer family atmosphere. B. To enrich their knowledge of English.C. To entertain friends as they like. D. To enjoy much more freedom. 【参考答案】1115、DABCD阅读下列短文,从每题所给的A.B.C和D项中,选出最佳选项。An idea that started in Seattles public library has spread throughout America and beyond. The concept is simple: help to build a sense of community in a city by getting everyone to read the same book at the same time.In addition to encouraging reading as a pursuit (追求) to be enjoyed by all, the program allows strangers to communicate by discussing the book on the bus, as well as promoting reading as an experience to be shared in families and schools. The idea came from Seattle librarian Nancy Pearl who launched (发起)the If All of Seattle Read the Same Book project in 1998. Her original program used author visits, study guides and book discussion groups to bring people together with a book, but the idea has since expanded to many other American cities, and even to Hongkong.In Chicago, the mayor(市长)appeared on television to announce the choice of To Kill a Mockingbird as the first book in the One Book, One Chicago program. As a result, reading clubs and neighbourhood groups sprang up around the city. Across the US, stories emerged of parents and children reading to each other at night and strangers chatting away on the bus about plot and character. The only problem arose in New York , where local readers could not decide on one book to represent the huge and diverse population. This may show that the idea works best in medium-sized cities or large towns, where a greater sense of unity(一致)can be achieved .Or it may show that New Yorkers rather missed the point ,putting all their energy And passion into the choice of the book rather than discussion about a book itself. Ultimately, as Nancy points out, the level of success is not measured by how many people read a book, but by how many people are enriched by the process, or have enjoyed speaking to someone with whom they would not otherwise have shared a word.16. What is the purp

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论