高考英语一轮复习 阅读理解九月练习21.doc_第1页
高考英语一轮复习 阅读理解九月练习21.doc_第2页
高考英语一轮复习 阅读理解九月练习21.doc_第3页
高考英语一轮复习 阅读理解九月练习21.doc_第4页
高考英语一轮复习 阅读理解九月练习21.doc_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

吉林舒兰市2017高考英语阅读理解九月练习阅读理解。Finally, a cell phoneThatsa phoneWith rates as low as $3.75 per week!“Well, I finally did it. I finally decided to enter the digital age and get a cell phone. My kids have been annoying me and the last straw was when my car broke down, and I was stuck by the highway for an hour before someone stopped to help. But when I went to the cell phone store, I almost changed my mind. The phones all have cameras, computers and a “globalpositioning”something or other thats supposed to spot me from space. Goodness, all I want to do is to be able to talk to my grandkids! The people at the store werent much help.They couldnt understand why someone wouldnt want a phone the size of a postage stamp. And the rate plans! They were confusing, and expensiveand the contract(合同)lasted for two years! Id almost given up until a friend told me about her new Jitterbug phone. Now, I have the convenience and safety of being about to stay in touchwith a phone I can actually use.”Affordable plans that I can understandand no contract to sign(签订)! Unlike other cell phones, Jitterbug has plans that make sense. Why should I pay for minutes Im never going to use? And if I do talk more than I plan, I wont find myself with no minutes like my friend who has a prepaid phone. Best of all, there is no contract to signso Im not locked in for years at a time. The USbased customer service is second to none. And the phone gets service anywhere in the country.Monthly Minutes50100Monthly Rate$14.99$19.99911 AccessFREEFREELong Distance CallsNo additional chargeNo additional chargeFriendly Return Policy30 days30 daysCall now and receive a FREE gift when you order.Try Jitterbug for 30 days and if you dont love it, just return it! Why wait, the Jitterbug comes ready to use right out of the box. If you arent as happy with it as I am, you can return it and get your money back. Call now, the Jitterbug product experts are ready to answer your questions.1What made “I” finally think of getting a cell phone?ABeing stuck by the highway.BBeing urged by his grandkids.CBeing persuaded by cell phone salespersons.DBeing attracted by the friendly return policy.2On the monthly basis of 100 minutes, the Jitterbug weekly rate is about _.A$3.75 B$4.99 C$14.99 D$19.993An advantage of Jitterbug mentioned in the passage is _.Aits discount price with a free giftBits reasonable rate plans without a contractCits “globalpositioning” system with 911 accessDits good customer service all over the world4The main purpose of the passage is to _.Atell a customers story of JitterbugBprovide two ways to order JitterbugCgive a brief introduction of JitterbugDattract potential customers to Jitterbug【要点综述】本文是一篇应用文。即是一篇手机广告。1. A细节理解题。从第一段“the last straw was when my car broke down”可知答案。the last straw意为“导火线”。2. B细节理解题。该题要注意题干的“weekly”,从表格中可知,每100分钟每月价格为$19.99,则每星期价格为$4.99。3. B细节理解题。根据第二段可知答案。A选项中的discount price文中未提及,D选项中的all over the world错误。4. D推理判断题。根据文章对手机的介绍及最后两段的购买优惠和售后服务的描述可知答案。【2014高考训练】From a small warehouse in North Salt Lake City, Utah, a little-known company called Go Natural CNG is about to release a new home refueling system after more than two years of research.The system, backed by technology giant Parker Hannifin Corp, will fill up quicker than some modelsabout one gallon an hourand last up to 20 years, according to Go Natural CNG Chief Executive Lucas Kjar. The unit, expected by the end of the year, will use hydraulic technology to compress (压缩) the gas for vehicle use, he said. He did not say how much the unit would cost.But Go Natural may have a lot of competition. General Electric, Whirlpool and Eaton are all working on home refueling technologies expected to be launched in the next couple of years.General Electric, which received $1.8 million from the government to develop its system, aims to release a unit that will cool natural gas to minus 50 degrees Celsius to extract (提取) water and other contaminates before refueling. GE aims to sell the unit at $500, about a tenth of the cost of current models.General Electric said it was in the development phase and declined to comment on the programs progress.Honda, which makes the natural gas-fired Honda Civic GX, has contacted GE and Whirlpool to discuss their plans, according to Elmer Hardy, Hondas senior manager of alternative fuel vehicles.Eaton, which received $3.4 million from the government to develop the technology, is working on a unit at its labs in Southfield, Michigan, that would use liquids to compress the gas instead of the traditional metal pistons(活塞). It aims to make a unit available for $500 by 2015.“We are seeing if we can do it in a way that reduces the price point,” said Clark Fortune, who leads the program at Eaton. “The adoption will improve if the costs come down.”46. What might be the authors purpose in writing the text?A. To encourage car owners to use natural gas.B. To advertise some technology companies.C. To introduce a new home refueling system.D. To present some ways of saving energy.47. Which company may be the first to release the new refueling system?A. EatonB. General ElectricC. Whirlpool D. Go Natural 48. Which of the following is true of the system to be launched by Go Natural? A. It can be bought at $5oo now.B. It has got into market this year.C. It can be used for twenty years.D. It is financed by Honda.49. What is the governments attitude to the new home refueling system? A. DoubtfulB. Cautious C. NegativeD. Supportive 50. What may prevent the system from being widely accepted according to Clark Fortune? A. Its refueling speed.B. Its present price.C. Its compressing technique.D. Its appearance.【参考答案】4650 CDCDB【山2014高考训练】Everybody loves to play board games sometimes, but it is surprising to know how long this pastime has been in existence. Some of the earliest board games are over 5,000 years old. The oldest is probably Senet, an American Egyptian game which has been found in burials from before 3000 BC. The game involves an element of luck, and so it was thought by the Ancient Egyptians that those who won the game were protected by God. For this reason, games of Senet were often buried alongside the dead body, to be used on the dangerous game board is set out as a grid of three by ten rows, and uses two sets of at least five pawns. The actual rules are unknown, although some historians have proposed rules which were used in the Senet sets available today.The Royal Game of Ur, also known as the Game of Twenty Squares, is another ancient game which dates back to the First Dynasty of Ur, in 2600 BC Mesopotamia. It was played with two sets of seven counters, one black and one white, and three four-sided dice (骰子). Although the ancient rules are unknown, a stone tablet has been found which describes a reliable record of how the game was played in 177-176 BC.Both Senet and The Royal Game of Ur probably came into existence long before the game backgammon (西洋双陆棋),which itself has a long history. The game of Nard, which existed in Iran in around 3000 BC, used two sets of fifteen counters, four dice and same board as the one used in backgammon today, although the initial starting positions and rules are different. Similar games were played in Ancient Rome and India.51. The text is meant to introduce_.A. a common origin of board games B. the unknown rules of board gamesC. several kinds of earliest board gamesD. the newly discovered board games52. What do we know about the game of Senet IN paragraph 1?A. Its actual rules are still in use.B. It used to be played in tombs.C. It is probably the oldest board game.D. Its design is closely related to God.53. What is the main idea of Paragraph 2?A. A brief introduction to the Royal Game of Ur. B. A reliable account of the First Dynasty of Ur.C. The recent discovery of an ancient board game.D. The original rules found in a stone tablet.54. What can be inferred from the text?A. There were some similarities between the games.B. The earliest board game was found in Europe.C. All the games used the same number of dice.D. We havent got any record of the board games. 55. What does the underlined word“itself ”in the last paragraph refer to?A. The game of Senet. B. The Royal Game of Ur.C. The game backgammon.D. The game of Nard.【参考答案】5155 CCAAC阅读理解- 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Wanted, Someone for a KissWere looking for producers to join us on the sound of London Kiss 100FM. Youll work on the stations music programmes. Music production experience in radio is necessary, along with rich knowledge of modern dance music. Please apply in writing to Producer Vacancies, Kiss100.Father ChristmasWere looking for a very special person, preferably over 40, to fill our Father Christmas suit.Working days: Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sundays, 10:3016:00.Excellent pay.Please contact(联系)the Enterprise Shopping Centre, Station Parade, Eastbourne.Accountants Assistant When you join the team in our Revenue Administration Unit, you will be providing assistance within all parts of the Revenue Division, dealing with post and other general duties. If you are educated to GCSE grade C level we would like to talk to you. This position is equally suitable for a school leaver or for somebody who has office experience.Wealden District CouncilSoftware Trainer If you are aged 2445 and have experience in teaching and training, you could be the person we are looking for. You should be good at the computer and have some experience in programme writing. You will be allowed to make your own decisions, and to design courses as well as present them. Pay upwards of 15,000 for the right person. Please apply by sending your CV (简历) to Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited.本文是一则招聘音乐制作人、圣旦老人、会计助理、软件培训人员的广告。17Who should you get in touch with if you hope to work in a radio station?AProducer Vacancies, Kiss 100.BMrs Oglivie, Palmlace Limited. CThe Enterprise Shopping Centre.DWealden District Council.答案:A。细节理解题。根据第一则广告的最后一句可知答案。18We learn from the ads that the Enterprise Shopping Centre needs a person who _.Ais aged between 24 and 40Bmay do some training work Cshould deal with general dutiesDcan work for about a month答案:D。细节理解题。根据第二则广告的“working days:Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sundays, 10301600”可知D项正确。19Which position is open to recent school graduates?AProducer, London Kiss.BFather Christmas.CAccountants Assistant.DSoftware Trainer.答案:C。细节理解题。根据第三则广告的最后一句可知中学毕业生适合这一工作。20What kind of person would probably apply to Palmlace Limited?AOne with GCSE grade C level.BOne with some office experience.COne having good computer knowledge.DOne trained in producing music programmes.答案:C。细节理解题。根据最后一则广告可知,擅长电脑和程序编写的人可以申请Palmlace有限公司。阅读理解-C42012上海卷 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。The valuepacked, allinclusive sightseeing package that combines the best of Sydneys harbour, city, bay and beach highlights.A SydneyPass gives you unlimited and flexible travel on the Explorer Buses: the red Sydney Explorer shows you around our exciting city sights while the blue Bondi Explorer visits Sydney Harbour bays and famous beaches. Take to the water on one of three magnificent daily harbour cruises(游船). You can also travel free on regular Sydney Buses, Sydney Ferries or CityRail services (limited area), so you can go to every corner of this beautiful city.Imagine browsing at Darling Harbour, sampling the famous seafood at Watsons Bay or enjoying the city lights on an evening ferry cruise. The possibilities and plans are endless with a SydneyPass. Wherever you decide to go, remember that bookings are not required on any of our services so tickets are treated on a first in, first seated basis.SydneyPasses are available for 3, 5 or 7 days for use over a 7 calendar day period. With a 3 or 5 day pass you choose on which days out of the 7 you want to use it. All SydneyPasses include a free Airport E

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论