【优化方案】(广东专用)高中英语 电子题库 Unit3SectionⅢ知能演练轻巧夺冠 新人教版必修5_第1页
【优化方案】(广东专用)高中英语 电子题库 Unit3SectionⅢ知能演练轻巧夺冠 新人教版必修5_第2页
【优化方案】(广东专用)高中英语 电子题库 Unit3SectionⅢ知能演练轻巧夺冠 新人教版必修5_第3页
【优化方案】(广东专用)高中英语 电子题库 Unit3SectionⅢ知能演练轻巧夺冠 新人教版必修5_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1 优化方案优化方案 广东专用 高中英语 广东专用 高中英语 电子题库电子题库 Unit3Section Unit3Section 知能知能 演练轻巧夺冠演练轻巧夺冠 新人教版必修新人教版必修 5 5 品句填词 1 It is one of legality construction contents to make 市民 know and obey law 答案 citizens 2 She is a 打字员 in a publishing firm 答案 typist 3 May I have the 接收人的 name address and phone number 答案 receiver s 4 Take the bag of rubbish out to the 垃圾箱 please 答案 dustbin 5 He is a famous professor of 生态学 in our college 答案 ecology 6 China may feel that now it is a good time to get a border 协议 on its terms 答案 settlement 7 What is his 动机 for the country s expanding the force 答案 motivation 8 We conclude that the two substances have combined to form the new 材料 答案 material 9 You should chew your food well before you 咽下 it 答案 swallow 10 The 货物 we received are not what we ordered 答案 goods 选词填空 press the button greedy for knowledge settlement to for an instant be representative of 1 his heart seemed to stop beating 答案 For an instant 2 The machine will start instantly after you 答案 press the button 3 Tim is so that he reads every book available 答案 greedy for knowledge 4 As we all know the bald eagle the United States 答案 is representative of 5 They are looking for a peaceful the dispute 答案 settlement to 根据汉语意思及所给提示翻译下列句子 1 Nancy 因为以前干过这种工作而被那家大公司接纳了 previous 答案 Nancy was accepted into that big company for her previous experience of this type of work 2 这个桌子占用了办公室内的大部分空间 take up 答案 The desk takes up most of the room in the office 2 3 当我们置身于这个小岛时看不见陆地 lose sight of 答案 When we are on this small island we lose sight of land 4 我的同学 Marion 上个月租了一间带有家具的房子 过去分词作定语 答案 My schoolmate Marion rented a furnished house last month 5 Andrew 非常喜欢交谈 但是当在课堂上被老师问起功课时 他经常说不出一句话 过 去分词作状语 答案 Andrew really likes talking but when questioned about the lessons in class by teachers he often cannot say a word 完形填空 I looked at the beautiful brown shoes in the department store I tried to remind myself that I was only here today to buy my 1 a birthday gift I couldn t 2 anything more I earned very little Thanks to my parents without their 3 I could hardly pay my bills My mom s birthday is coming up I wanted to show my mom how much I 4 her help I d found a black sweater that I knew she would love Then the brown shoes caught my eye I wanted to 5 them So I took the shoes and go to 6 for them Here a 7 feeling washed over me I don t really need these shoes and I don t have 8 money to buy them I should use this money to buy the sweater Then I returned the shoes 9 After I paid for my mother s present I 10 the department store quickly The next day I visited my friend Lucy s house after work She said I m going to deal with some old clothing and 11 If there s anything you re interested in you can get it After yesterday s 12 I was in no mood to go through old clothes 13 there was a pair of brand new brown shoes just like the ones I d 14 in the department store They re too small on me Lucy said I tried them on Wouldn t you know it A perfect 15 I was filled with happiness 1 A father B sister C mother D friend 解析 选 C 根据下文提示 My mom s birthday is coming up 和 After I paid for my mother s present 可知 作者要给妈妈买生日礼物 2 A afford B find C remember D say 解析 选 A 下文提到作者挣钱很少 从作者在鞋子和毛线衫之间的艰难选择可以看出 她不能同时支付起这两件物品 3 A education B permission C knowledge D help 解析 选 D 根据下文 I wanted to show my mom how much I her help 可 知答案 4 A appreciated B needed C hated D enjoyed 解析 选 A 为了给妈妈买礼物 作者放弃了自己喜欢的鞋子 她要用这份礼物来表达对 母亲的感激之情 5 A return B have 3 C throw D borrow 解析 选 B 根据下文作者的行动 So I took the shoes and 可知 她想拥有这双 漂亮的鞋子 6 A look B make C take D pay 解析 选 D 作者经历一阵心里斗争之后 把鞋放回了原位 由此可知 作者之前已经将 鞋拿走 准备付款了 7 A terrible B warm C guilty D funny 解析 选 C 根据作者的心里描述可知 她手里拿着鞋子的时候 愧疚之感油然而生 8 A necessary B equal C extra D valuable 解析 选 C 作者的钱不够 她是来给妈妈买生日礼物的 没有多余的钱买这双鞋 9 A sadly B happily C carefully D politely 解析 选 A 作者做出的决定是把鞋子送回原位 放弃自己喜欢的东西的心情肯定是悲伤 的 10 A entered B left C passed D called 解析 选 B 作者买下了要送给妈妈的毛线衫 然后就离开了 11 A shoes B tools C glasses D books 解析 选 A 根据下文 there was a pair of brand new brown shoes 可知 处理的物 品中还有鞋子 12 A talking B shopping C working D selling 解析 选 B 有了前一天的购物经历 作者已经无心翻看这些旧物品 13 A Proudly B Angrily C Calmly D Surprisingly 解析 选 D 作者在旧衣物中发现了在商场看中的那款鞋子 这太出乎她的意料了 14 A lost B seen C designed D bought 解析 选 B 参考上题解析 15 A meeting B beginning C fit D end 解析 选 C 作者试了这双鞋以后非常开心 由此可知 这双鞋子的号码刚好适合她 阅读理解 Now people are doing their best to develop electric or solar cars But what about a truck that runs on the energy of the past An American teacher is making a truck which is powered 供给动力 by wood Rick Bates came up with this idea from a war movie he saw as a child in which there was a wood gas 木气 powered bus Bates always wondered if he could turn the thing in the movie into reality but he never did anything about it until he lost his job He said Wood was used widely in Europe during and before World War as a main form of fuel 燃料 It s actually an old technology which has been forgotten Wood heated at high temperatures with not enough O2 cannot burn completely Instead it creates gases that can be used to power engines He tried out his idea with an old truck and it turned out to be a success It worked almost as well as a gas powered one It also has other advantages An 18 kg bag 4 of wood can be bought for about D S3 and is good for 52 km It is much cheaper than gas and more environmentally friendly He said You can grow a tree in 30 years but oil needs thousands of years to form Trees are just the beginning Bates hopes to someday change farm waste such as corn stalks 玉米秸 into renewable energy for cars According to Bates the wood gas system can be used in a car and could work especially in the developing world and rural areas Now Bates still has several more tests to do before the system is ready to hit the road But when it does it will be good news for the whole world 解题导语 美国一个普通的老师正在研究为汽车提供动力的 木气 能源 这种能源 既经济又环保 如果成功 这无疑对整个世界都是个好消息 1 What kin d of energy is Rick Bates working on A Solar energy B Electricity C Wood gas D Oil 解析 选 C 细节理解题 由第一段 An American teacher is making a truck which is powered by wood 以及第二段 he saw as a child in which there was a wood gas powered bus 可知 Rick Bates 研究的是 木气 能源 2 Bates began to do his test after A he was out of a job B the Second World War broke out C he graduated from college D he saw a war movie 解析 选 A 细节理解题 由第二段 Bates always wondered if he could turn the thing in the movie into reality but he never did anything about it until he lost his job 可知 Rick Bates 失业后才开始做 木气 试验 3 The following are advantages of wood gas EXCEPT A it is much cheaper than gas B it is good for the environment C it needs less time to get than oil D it works better than solar energy 解析 选 D 细节理解题 由第三段 It is much cheaper than gas and more environmentally friendly He said You can grow a tree in 30 years but oil needs t

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论