高考英语一轮复习 阅读理解技能演练(二)1.doc_第1页
高考英语一轮复习 阅读理解技能演练(二)1.doc_第2页
高考英语一轮复习 阅读理解技能演练(二)1.doc_第3页
高考英语一轮复习 阅读理解技能演练(二)1.doc_第4页
高考英语一轮复习 阅读理解技能演练(二)1.doc_第5页
已阅读5页,还剩4页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

辽宁盖州市2017高考英语一轮阅读理解技能演练阅读理解。Finally, a cell phoneThatsa phoneWith rates as low as $3.75 per week!“Well, I finally did it. I finally decided to enter the digital age and get a cell phone. My kids have been annoying me and the last straw was when my car broke down, and I was stuck by the highway for an hour before someone stopped to help. But when I went to the cell phone store, I almost changed my mind. The phones all have cameras, computers and a “globalpositioning”something or other thats supposed to spot me from space. Goodness, all I want to do is to be able to talk to my grandkids! The people at the store werent much help.They couldnt understand why someone wouldnt want a phone the size of a postage stamp. And the rate plans! They were confusing, and expensiveand the contract(合同)lasted for two years! Id almost given up until a friend told me about her new Jitterbug phone. Now, I have the convenience and safety of being about to stay in touchwith a phone I can actually use.”Affordable plans that I can understandand no contract to sign(签订)! Unlike other cell phones, Jitterbug has plans that make sense. Why should I pay for minutes Im never going to use? And if I do talk more than I plan, I wont find myself with no minutes like my friend who has a prepaid phone. Best of all, there is no contract to signso Im not locked in for years at a time. The USbased customer service is second to none. And the phone gets service anywhere in the country.Monthly Minutes50100Monthly Rate$14.99$19.99911 AccessFREEFREELong Distance CallsNo additional chargeNo additional chargeFriendly Return Policy30 days30 daysCall now and receive a FREE gift when you order.Try Jitterbug for 30 days and if you dont love it, just return it! Why wait, the Jitterbug comes ready to use right out of the box. If you arent as happy with it as I am, you can return it and get your money back. Call now, the Jitterbug product experts are ready to answer your questions.Callor visit .1What made “I” finally think of getting a cell phone?ABeing stuck by the highway.BBeing urged by his grandkids.CBeing persuaded by cell phone salespersons.DBeing attracted by the friendly return policy.2On the monthly basis of 100 minutes, the Jitterbug weekly rate is about _.A$3.75 B$4.99 C$14.99 D$19.993An advantage of Jitterbug mentioned in the passage is _.Aits discount price with a free giftBits reasonable rate plans without a contractCits “globalpositioning” system with 911 accessDits good customer service all over the world4The main purpose of the passage is to _.Atell a customers story of JitterbugBprovide two ways to order JitterbugCgive a brief introduction of JitterbugDattract potential customers to Jitterbug【要点综述】本文是一篇应用文。即是一篇手机广告。1. A细节理解题。从第一段“the last straw was when my car broke down”可知答案。the last straw意为“导火线”。2. B细节理解题。该题要注意题干的“weekly”,从表格中可知,每100分钟每月价格为$19.99,则每星期价格为$4.99。3. B细节理解题。根据第二段可知答案。A选项中的discount price文中未提及,D选项中的all over the world错误。4. D推理判断题。根据文章对手机的介绍及最后两段的购买优惠和售后服务的描述可知答案。阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。Are you tired of looking for love in all the usual places? Nowadays, millions of lonely singles are going online instead. The World Wide Web is quickly becoming the worlds most popular matchmaker. With so many singles online, dozens of dating sites like Yahoo Personals and Match. com are helping singles find that special someone. Around the world, from America to China, love is now very much online. Singles are flocking to the Internet mainly because their busy lifestyles leave them little time to look for a significant partner. Using dating sites is quick and convenient. They can “meet” a lot more people online than they could by hanging out at a club. Besides , many singles say the regular dating scene has just led them from one bad experience to another and are ready to try something else. They also appreciate the first distance of online dating, which allows them to hide themselves until they are ready to meet someone face to face. Dating sites also make it easy to avoid someone you are not interested in. In the real world, however, ignoring someone you dont like can be awkward. Despite all the advantages, online dating also presents its own set of problems. People arent always who they claim to be in their online profiles. For instance, someone who tells you he is “handsome, successful and single”might turn out to be homely, unemployed and married. Safety is another concern. You are just as likely to find a criminal online as you are Mr or Miss Right. Even so, supporters of online dating see things in a positive way. In their opinion, singles can safely play the online dating game with a little common sense. Online dating experts recommend following a few safety tips: Guard your personal information. Never give out your personal information online. This includes your last name, phone number, home address and place of work. Watch for red flags. Do any of the people you are chatting with make disrespectful comments? Do they try to control you? Do they give false information about themselves? If so, forget them! Meet in a safe place. When meeting someone in person, choose a public location with other people around. Following these tips and you might be able to find the person of your dreams. 1. According to the passage, many lonely singles dont appreciate the regular dating scene because it is _.A. unpopularB. troublesomeC. convenientD. forgettable2. This passage is mainly about_.A. getting tired of falling in love in a usual wayB. people with false information on the InternetC. new technology to find love through the InternetD. web sites such as Yahoo Personals and Match. com3. Which of the following is NOT a suitable place for meeting someone you get to know through the Internet for the first time according to the text? A. At his/her house.B. At a museum.C. At McDonalds.D. At a bookstore. 4. From this passage, we can infer that_.A. there are mostly homely and unemployed people onlineB. the police had better find criminals onlineC. we can find love only through the dating sitesD. following safety tips can ensure a safe online dating experience【参考答案】14、BCAD 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。【2013嘉定区】BBlogs are here to stay. They have become a deep-rooted part of the literary, journalistic, and even social area.Perhaps you would like to start a blog; perhaps you would like to improve your blog; perhaps you would like to take your blog to professional standardsas a means of earning incomes or increasing your visibility. Whatever your goal is, this course will move you in the right direction.Millions of people have blogs. Only a part of them do it well enough to achieve real benefits, in terms of incomes, visibility, or sheer (纯粹的) entertainment. This course will show you how to join the band of better bloggers. You will learn how to find the right tone for your blog, set it up and maintain it, write posts that are effective and worth reading, and attract people from all over the world to your spot on the blogsphere. While its simple to start a blog, it takes vigilance and skill to do it really well, as is true of any kind of writing.Among the topics covered: overviews of the blogsphere, the benefits of blogging, focusing on your blog concept, how to set up and maintain a blog, tips for effective blog writing and drawing visitors to your site.You will get hands-on practice creating your blog plus time for questions. Whether you wish to blog for fun or business, you will gain a realistic understanding of how to become part of the blogsphere.Course offered.HOW TO BLOGIn this four-week course, a blogging expert will guide you through the process of conceiving, setting up, writing, and promoting a blog. Each student will consult with the instructor on a blog concept, then set up a “live” blog and introduce it to the rest of the class for feedback. Students will also have ample opportunities to ask the instructor questions.ONLINE CLASSESTuition: $125. Registration Fee: $25Each class is strictly limited to 25 students, aged 18 and up.StartsNew LectureLocationTimeEnrollJan 12WednesdaysOnline24hrs. a dayCLASS FULLFeb 9WednesdaysOnline24hrs. a dayCLASS FULLMar16WednesdaysOnline24 hrs. a dayEnroll69. The passage is mainly about_.A. an online programme about blog history B. an online writing arrangementC. an online course for writing good blogs D. an online competition in writing blogs70. After joining in the course, you will_.A. learn skills of writing effective blogsB. have to recite the blog conceptsC. be required to write blogs as a careerD. choose blogs for fun or business71. What do we know about the course?A. There are no more than 25 students in each course.B. The course is intended for teenagers under 18.C. It will cost you $150 to learn the course.D. New lectures are given each day every week.【参考答案】69-71 C A C 较难题目特训:科普知识类The latest research suggests that the key factor separating geniuses from the merely accomplished is not I. Q. , a generally bad predictor of success. Instead, its purposeful practice. Top performers spend more hours practising their craft. If you wanted to picture how a typical genius might develop, youd take a girl who possessed a slightly above average language ability. It wouldnt have to be a big talent, just enough so that she might gain some sense of distinction. Then you would want her to meet, say, a novelist, who coincidentally shared some similar qualities. Maybe the writer was from the same town, had the same family background, or, shared the same birthday. This contact would give the girl a vision of her future self. It would give her some idea of a fascinating circle she might someday join. It would also help if one of her parents died when she was 12, giving her a strong sense of insecurity and fuelling a desperate need for success. Armed with this ambition, she would read novels and life stories of writers without end. This would give her a primary know-ledge of her field. Shed be able to see new writing in deeper ways and quickly understand its inner workings. Then she would practise writing. Her practice would be slow, painstaking and error-focused. By practising in this way, she delays the automatizing process. Her mind wants to turn conscious, newly learned skills into unconscious, automatically performed skills. By practising slowly, by breaking skills down into tiny parts and repeating, she forces the brain to internalize a better pattern of performance. Then she would find an adviser who would provide a constant stream of feedback, viewing her performance from the outside, correcting the smallest errors, pushing her to take on tougher challenges. By now she is redoing problemshow do I get characters into a roomdozens and dozens of times. She is establishing habits of thought she can call upon in order to understand or solve future problems. The primary quality our young writer possesses is not some mysterious genius. Its the ability to develop a purposeful, laborious and boring practice routine. The latest research takes some of the magic out of great achievement. But it underlines a fact that is often neglected. Public discussion is affected by genetics and what were “hard

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论