职称英语考试历真题职称英语理工类B级考试真题及参考_第1页
职称英语考试历真题职称英语理工类B级考试真题及参考_第2页
职称英语考试历真题职称英语理工类B级考试真题及参考_第3页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

职称英语理工类B级考试真题及参考答案职称英语考试理工类B级真题(代码22)第一题:词汇选项参考答案讲评1. call-phone2. conversation-talk3. proposed-suggested4. relied on-depended on5. breaks-beats6. cheerful-happy7. exhibited-displayed8. fury-anger9. diligent-hardworking.persistent-continuous.eternal-everlasting.wrecked-damaged.authentic-genuine.lure-attraction.puzzle-mystery答案:A D C A B B A D C D B A D B D第二题:阅读判断参考答案讲评. It is estimated that water use will rise by 50% in the next 30 years. (A). Most developed countries will face water shortage in 20 years. (B). Most of the worlds population may live within 0 km of the sea in 25. (A). Almost all coral reefs may disappear in 0 years. (B)20. Some species of fish in the Atlantic are at dangerously low level. (C)21. The world bank report implies that urgent action should be taken to protect water supplies. (A)22. India exceeds (will exceed)environmental limits for water use. (B)标准答案为 ABABCAB第三题:概括大意与完成句子参考答案讲评23. Paragraph 1 C:implications of chimpanzee extinction for humans (段落最后一句)24. Paragraph 2 E: Genetic similarities between chimps and humans(段落第一句及段落中间部分均提及)25. Paragraph 3 B:reasons for HIV resistance(该主题需要考生结合下个段落内容推断出来)26. Paragraph 4 F:Chimps resistance to HIV(段落第一句)27. D. human survival28. E. Human genomes(基因组)29. C; some diseases30: B: some human disease treatment (出题句在文章第5段)B22的标准答案为 CEBF DECB第四题:阅读理解第1篇:Water(没找到原文)31 世原文 D32好像是世界水总量 B 总水量维持不变?33是大部分的可饮用水资源储存 答案A 冰川和山川?34翻译短语 D 少量的?35raildown land多于ocean 还是ocean多于land?B22的标准答案为DBADC (红色字体有待大家考证,黑色字体已经确认正确)第2篇:Mind-reading(参考教材,好像其中一个题选项提问与教材不一样)32. Mind-reading1 MachineA team of researchers in California has developed a way to predict what kinds of objects people are looking at by scanning whats happening in their brains.When you look at something, your eyes send a signal about that object to your brain. Different regions of the brain process the information your eyes send. Cells in your brain called neurons are responsible for this processing.The fMRI (functional Magnetic Resonance Imaging ) 2 brain scans could generally match electrical activity in the brain to the basic shape of a picture that someone was looking at.Like cells anywhere else in your body, active neurons use oxygen. Blood brings oxygen to the neurons, and the more active a neuron is, the more oxygen it will consume. The more active a region of the brain, the more active its neurons, and in turn, the more blood will travel to that region. And by using fMRI, scientists can visualize3 which parts of the brain receive more oxygen-rich blood-and therefore, which parts are working to process information.An fMRI machine is a device that scans the brain and measures changes in blood flow to the brain. The technology shows researchers how brain activity changes when a person thinks, looks at something, or carries out an activity like speaking or reading. By highlighting the areas of the brain at work when a person looks at different images, fMRI may help scientists determine specific patterns of brain activity associated with different kinds of images.The California researchers tested brain activity by having two volunteers view hundreds of pictures of everyday objects, like people, animals, and fruits. The scientists used an fMRI machine to record the volunteers brain activity with each photograph they looked at. Different objects caused different regions of the volunteers brains to light up on the scan, indicating activity. The scientists used this information to build a model to predict how the brain might respond to any image the eyes see.In a second test, the scientists asked the volunteers to look at 0 new pictures. Like before, their brains were scanned every time they looked at a new image. This time, the scientists used their model to match the fMRI scans to the image. For example, if a scan in the second test showed the same pattern of brain activity that was strongly related to pictures of apples in the first test, their model would have predicted the volunteers were looking at apples.词汇:scan v. &n. 扫描visualize v. 使可见;设想neuron n. 神经元注释:1. Mind-reading: 能读出(猜出)人的想法的。mind-read: 可做动词,如,As a successfulsalesman, he is able to mind-read his customers.2. FMRI (functional Magnetic Resonance Imaging) : 功能性磁振造影。这是一种新兴的神经影像学方式,其原理是利用磁振造影来测量神经元活动所引发之血液动力的改变。3. visualize: 意为make(something)visible to the eye,即“使可见,使显现”。36 . What is responsible for processing the information sent by your eyes?A)A small region of the brain.B)The central part of the brain.C)Neurons in the brain.D)Oxygen-rich blood.37. Which of the following statements is NOT meant by the writer?A)Ceils in your brain are called neurons.B)The more oxygen a neuron consumes, the more blood it needs.C)FMRI helps scientists to discover which parts of the brain process information.D)fMRI helps scientists to discover how the brain develops intelligently.38. Highlighting the areas of the brain at work meansA)marking the parts of the brain that are processing informationB)giving light to the parts of the brain that are processing informationC)putting the parts of the brain to workD)stopping the parts of the brain from working39. What did the researchers experiment on?A)Animals, objects, and fruits.B)Two volunteers.C)fMRI machines.D)Thousands of pictures.40. Which of the following can be the best replacement of the tide?A)The Recent Development in Science and Technology.B)Your Thoughts Can Be Scanned.C)A Technological Dream.D)A Device that can Help You Calculate.答案与题解:36. C 文章第二段的最后两个句子提供了答案。Cells in your brain called neurons areresponsible for this processin9.这里的processin9指的就是上句中的内容。37. 该题目发生变化。问题:fMIR这台机器是干什么用的?答案:An fMRI machine is a device that scans the brain and measures changes in blood flow to the brain. 见文章第5段。38. Ahighlight:使显得突出,标出。at work:正在工作的。这里指正在处理信息的(大脑区域)。39. B答案在文章的第六段中可以找到。实验者让两个自愿受试者观看许多照片,并用fMRI对设备测试他们的大脑在这一过程中的活动。40.BA论述的范围太大。fMR技术已不再是梦想,所以C也不是正确选择。D所述内容与文章完全不符。B符合文章内容,是选择。标准答案为 CCADA第3篇:youth emancipation in SpainThe Spanish Government is so worried about the number of y

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论