全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 7 Will people have robots?Section A培优练习本课时编写:成都市武侯实验中学 周丹凤 1 阅读理解。根据短文钩容选择正确答案。 Four students are talking about the future. Liu Yuan: A holiday trip to the moon will no longer(不再)be a dream. Well build new homes on other planets Maybe we will have an exciting talk in my new home on another planet then! Sun Wei: Robots will be very popular. They will do what people dont want to do. We might also eat something like pills instead if meals. Everyone will live to be 200 years old. Zhang Lan: By the year of 2050, cloning(克隆)will be used in many ways. It will bring back animals which disappeared(消失)many years ago. There will be only one country. There will be no wars(战争). As time passes, life will be less difficult and better. Deng Yu: In 2050, China will be richer than it is now. Beijing will be getting ready for the 40th Olypics Games in 2052. There will be more pandas living happily in China. I believe that 2050 will be the year of China.1. _ thinks people can spend their holidays on the moon.A. Liu Yuan B. Sun Wei C. Zhang Lan2. Sun Wei thinks people will live a _.A. Healthy B. lazy C. longer.3. What does Zhang Lan think will happen?A. There will be world peace.B. More animals will disappear.C. People will live a difficult life.4. Which of the following is NOT true according to Deng Yu?A. It is the 4th Olympic Games in 2048B. More pandas will live in ChinaC. China will play a more important role in the world. 5. _ students think the life will be better.A. Two B. Three C. Four二完成对话。在对话的空格中填上适当的单词,使对话完整正确。一空一词。A: What do you think life will be like in the future, Mom?B:_1_ knows what it will be like. But we can imagine(想象). Just think about it.A: I think everybody will have their own robots. Then _2_ can help me wash clothes, clean my bedroom and do my homework. I will play and share everything with it.B: Thats a good prediction. If robots do most of the work, people will have more_3_ time, so they can spend more time doing what they like. And people will have long _4_ too-they can travel to other places to relax themselves, maybe to the moon.A: Sounds great. I also think people may not use_5_ in the future.B: Do you mean everything will be free?A: Probably. What predictions do you have, Mom?B: Well, maybe there will be _6_ trees, as people cut down a lot of them. There wont be fishes in the rivers or seas. Cities will be very big and _7_ because there will be a lot more people. The earth wont be suitable(适合的)for us to live on, so we will have to live on other _8_.A: Oh, thats terrible! I like _9_ them, but I dont want to live there. What can we do then?B: Lets do something to _10_ our home, like using less water and planting more trees.1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.参考答案1 1. A 第二段第一句可知去月球旅行不再是梦想。2. C 第三段最后一句 每个人至少要活200岁可知。3. A 第四句倒数第二句可知将没有战争 将会世界和平。4. A 最后一段 2052年才4届,这里表述错误。5. C 四个人都说生活会变好。2 1. Nobody 没有人知道将来的生活将是什么样子。2. mine 我的机器人可以帮助我洗衣服,打扫房间。3. free 如果机器人做了大多数的工作,人们将会又更多的空闲时间。4. holiday 人们将会有更长的假期。5.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 租售吊车叉车合同范本
- 小学Lesson 3教案及反思
- 社区小院出租合同范本
- 2025年小学二年级语文单元测试卷(含答案)
- 维修汽车出租合同范本
- 物业维修粉刷合同范本
- 烘焙工厂采购合同范本
- 监控设施销售合同范本
- 社区人员培训合同范本
- 滚动灯箱采购合同范本
- 非自然人低压分布式光伏并网调度协议
- 助播劳务合同协议书
- n1护士考试试题及答案2025
- 青海城市介绍旅游宣传
- 2025年中级政工师考前通关必练题库
- 青青河畔草-古诗十九首其二-赏析-汉
- 数据魔方Fine BI考试FCBA考试题
- 统编版四年级语文上册第三单元主题阅读(含答案)
- 周一清晨的领导课(原版)
- 《休闲农业项目策划与组织》课件-动物类体验活动典型案例分析与实践
- 《过渡金属配合物》课件
评论
0/150
提交评论