已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
U1 Lesson 4 City and CountryObjectives:To practise using background knowledge strategies when reading.To practise reading for specific information.To express opinion orally and give reasons for them.To compare one lifestyle with another.Pre-ReadingAnswer these questions to prepare yourself.Use the Key Words below to help you.office, farm, underground, walk, crowded, space, quiet, noisy.1) How are city and country lifestyles different in China?2) Can you imagine city and country lifestyles in Britain?Show some pictures in the country and in the city.boring, easy, free, peaceful, relaxing busy, dangerous, exciting, interesting, stressful The school in the city is very modern and bright.The school in the country is very old and shabbySpacious and brightclassroomHave computer classesReading Read and fill in the table with information about Debbie and Pauls lives. Add information about your own life and compare.DebbiePaulYouLives in A big citya smallvillageWake-up time7 am4 amJoban accountanta farmerstudentWorkinghours 8all dayWorks incenter of Londonnorth of EnglandEveningactivitiesdance classes, go to the gym, French classesplay with his children;study by distance learningSpecialactivitiesgo to the cinema, drive to the country and go walking therego to London for a weekend breakLook at the chart then try to think out some words to describe the advantages and disadvantages living in the city or the country.City lifeTraffic jamspollutionFresh aircrimemodern museumsfirsthand informationisolationCountry lifeinconvenient trafficpeaceful environmentmore spacePost-ReadingChoose the best answers:1.From the first paragraph of text 1, we can know that _A. Debbie has to get up very early but Paul doesnt have to. B .Debbie is rather tired of the underground.C .Debbie goes to work by car every day.D .Paul has to travel far away to work every day.2. In the last paragraph of text 2, it can be inferred that _.A. Pauls wife does not like moviesB. Paul often goes to see the filmC. The life of Paul is very convenientD. When Pauls children see the tube, they will get very excited3. The main idea of text 2 is that _.A. Paul lives in a small village in the north of EnglandB. It is easy for Paul to go to workC. Paul is busy but without the stress of life D. Pauls life is very free4. Whose life is better, Debbies or Pauls?A .Debbies. B. Pauls. C. Both.D. Different people have different ideas.5. Which of the following is NOT true according to the texts?A. Debbie has to spend all morning checking numbers every day on workweeks.B. Debbie likes to go to the countryside to have a weekend break sometimes.C. Debbie and Paul are both movie fanatics and both see movies a lot.D. Paul likes all the crowds and the noise in London.Answers: BDCDCLanguages points:1. Thats what people call Hes a new comer. Thats what I know about him. Thats how Thats why Thats where2. its so crowded that I cant find so that引导结果状语从句,如此以至于 Anna works so hard that she has little time for rest. Tommy got up so late that he missed the first bus.3. I spend all morning checking numbers.spend some time doing sth. 花费时间做I spend two hours doing my homework everyday.4. We dont have the same work hour that office workers in the city have. that引导的从句表示的内容与主句所讲的是“同一” Thats the same purse that I bought last Sunday.对比 Thats the same purse as I bought last Sunday. (同我丢失的那个一样,但不是同一个)5. Right now I am studying by distance learning.distance learning 远程教育6. its my dream to see the Great Wall 不定式to see the Great Wall作真正的主语,前面的it是形式主语。dream of梦见. I often dream of myself becoming a great singer. I never dreamed of meeting you here.我绝对未想到在这里遇到你。7. My wife calls me a movie fanatic.call+宾语宾补We call him our monitor.8. so I dont get the chance to go very often.get the chance to do有机会做Im so happy that I got the chance to go abroad. ExerciseChoose the best answers1 Bob told me not to swim in this river. -Thats I told him.A how B it C that D what2Dont spend too much time the game. -I see.A to play B playing C played D play3 I saw a pen in the garden yesterday. -Where is it now? Its the same pen I lost.A that B as C which D whatKeys: D, B, AVocabularyUse the words from the texts to complete the sentences below.accountant, tube, underground, crowded, nearby, otherwise, career, fanatic, forecast, distance learning1) In England, the is often called the . Many people travel on this to work.2) I am a real book . I have so many books in my flat. It looks like a library!3) The says that the weather this weekend is going to be sunny and warm.4) If you like maths you could be an , you could be a maths teacher.5) There is a restaurant and it is always because it is so popular.6) I am studying by to improve my .Answers:1 underground, tube 2 fanatic 3 forecast 4 accountant, otherwise 5 nearby, crowded 6 distance learning, careerSpeaking Talk about it. How are Debbie and Pauls lifestyles different? How are they similar?Example Debbie has to travel to work but Paul doesnt. The
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东广州市海珠区新港街道第二批雇员招聘4人参考笔试题库及答案解析
- 2025年10月重庆市永川区茶山竹海街道办事处公益岗招聘1人备考题库(第二批)附答案详解(完整版)
- 2025青海海东市平安区招聘社区专职工作人员(第二批次)15人备考题库含答案详解(a卷)
- 2025河北邯郸临漳县第二批选聘农村党务(村务)工作者137人备考题库及完整答案详解1套
- 2025四川天府银行社会招聘备考题库(南充)附答案详解(基础题)
- 2025广东江门市公安局招聘留置看护辅警71人备考题库含答案详解(综合题)
- 2025广西柳州市柳江区综合行政执法局招聘市容协管员1人参考笔试题库及答案解析
- 2026中信银行秋季校园招聘备考题库附答案详解(达标题)
- 2026中国农业银行北京市分行校园招聘258人备考题库含答案详解(夺分金卷)
- 2025山东日照市莒县招聘城市社区工作者40人备考题库参考答案详解
- 国开期末考试《行政领导学》机考试题及答案
- 空分装置操作规程
- 智算中心灾难恢复与应急响应方案
- 2025至2030年中国医用医疗器械行业发展监测及市场发展潜力预测报告
- 抵御宗教极端思想课件
- 2025-2030中国机床预测性维护系统市场接受度调研报告
- 菜品研发成果汇报
- 2025江苏海安市城建开发投资集团有限公司招聘笔试及综合笔试历年参考题库附带答案详解
- 重大活动网络安全保障方案
- 口腔全口义齿修复技术要点
- 年产6GWh锂离子电池项目可行性研究报告
评论
0/150
提交评论