




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1.The most effective means to solve this problem is that _. In that case, _.2. Everything has its own two sides, no exception with AAA. For one thing, _. for another, _.3. My experience tells me that to _ needs a thorough and persevering process, and in this process you had better abide by the principles mentioned above.4. On the whole, it is high time that we recognized the significance of _.5. As a result, we should take some effective methods to _.6. Judging by the figures, we can draw a conclusion that _.7. In a word, the whole society should pay close attention to the problem of _. Only in this way can _ in the future.8. In my opinion, we should place much emphasis on the importance of _.9. But _ and _ have their own advantages. For example, _, while _. Comparing those two, however, I prefer to _.10. In my opinion, _ is just as common as _. If _, it may be very useful. Whatever _, the key point lies in _.11. Are their opinions correct? To my mind, the first idea seems _. As for the second idea, _.12. As a popular saying goes, _. In my opinion what really counts is not _, but _. I believer that as long as _, we will _. So I am for the opinion that _.13. In my opinion, both sides are partly right. When we _, we should take into consideration all aspects of the problems, and then make the right decision.14. Personally, I believe that _. Consequently, Im confident that a bright future is awaiting us because _.15. In my opinion, all of the people should be brave enough to show our disapproval and criticism when confronted with _.16. People are coming to realize the importance of _. They have begun to try their best to _. We believe that _.17. All in all, we cannot live without _ . But at the same time we must try to find out new ways to cope with problems that would arise.18. Whatever you do, please remember the saying- _. If you understand it and apply it to your study or work, youll definitely benefit a lot from it.19. With the development of society, _. So its urgent and necessary to _. If every member is willing to contribute himself to the society, it will be better and better.20. It is difficult to say whether _ is good or not in general as it depends very much on the situation of _. However, from a personal point of view I find _.21. It is essential that effective actions should be taken to end the situation.22. It is no doubt that special attention must be paid to the problem of _.23. But both _ and _ have disadvantages. For example, _. Which to choose, _ or _? Careful consideration is necessary before you make your own choice.24. From what has been discussed above, we may reasonably arrive at the conclusion that _.25. We must search for a quick action, because the present situation of _ is grievous, if allowed to proceed, will certainly lead to _.26. No doubt, if we ignore the problem, there is every chance that _ will be put in danger.27. We need to take a second look at the matter from a wider standpoint, otherwise, we wont _.28. It is high time that _. Here are some of the measures that might be taken immediately. 29. In conclusion, we should know about the problem of _, and object to _. Only in this way _.30. Although it is affected by many factors, still there are certain ways that can make the situation better. The most import is _. Another way is _. Still another one is _.31. Many solutions are offered here, all of them make some sense, but none is adequate enough. The problem should be studied in depth.32. No easy method can be at hand to solve the problem of _. But the common recognition of the importance of _ might be the first step on the right way.33. It is clear, therefore, that the task of _ demands great attention.34. We may have a long way to go before we reach the final goal. But once we are on the way, the chance to reach it is greater.35. But for me, I would rather think of the matter in an optimistic way. Because I believe _.36. We all know the story of _. this lesson tells us that _, we should _.37. My own point of view is that _ is a normal behavior in our society. There is no doubt that _. As an old saying goes, _.38. If we cant take useful means, we may not control this trend, and some undesirable result may come out unexpectedly, so what we should do is _.39. However, this graph may not predict the entire situation in the future. I believe _.40. From the graph it is evident that _.41. From all the reasons above, we know that great changes had taken place in _. And I believe that _.42. Taking into account all of these factors, we may reach the conclusion that _.43. For the reasons given above, I strongly recommend that _.44. Given the factors I have just outlined, I believe that _.45. Therefore, it is not difficult to draw the conclusion that _.46. Recognizing the fact that _ should lead us to conclude that _.47. In short, I support the statement that it is better to _ because _.48. After pondering this question on many occasions, I have finally reached the conclusion that _ is something I truly want to do and it is worthwhile.49. My point of view in _ largely results from the fact that _.50. Now after close examination, it is not difficult to draw the conclusion that _.51. From what has been discussed above, you can get your preference. Personally, I think _ has more advantages. 52. On the one hand, it has helped china _. On the other hand, it has increased chinas _, and at the same time, made great contributions to our national development.53. In my opinion, to solve this problem there might be two ways. One way to tackle this question is _. Another way that is worth adopting is _.54. As far as I am concerned, I trust the advantages mentioned above exceed the disadvantages.55. For me, _ is a glory and it is the most important thing I have to take into feasible consideration.56. As regards me, I tend to pick _, for _. Whats more, _.57. If I were given a choice between _ and _, I would certainly prefer _. For me, _. 提纲是只给了两点,需要我们写出三段这样段落安排就有一定的自我选择了:我们可以:第一段:背景和危害第二段:解决第三段:展望这样第二段就是重点还可以:第一段:背景第二段:危害第三段:解决和展望这样第三段就是重点了。这样的写法都可以以前我们习惯了第一种写法我给同学们写一个第二种写法。来吧第一段:第一句引入论题:Recently the issue of how should parents help children to be independent has been in the limelight and has aroused wide concern in the public.第二第三句背景介绍。The only child policy has brought a lot of pressure for both parents and children during the past decades. Quite a lot of parents have done almost everything for their children for the sake of love.第一段结束:Recently the issue of how should parents help children to be independent has been in the limelight and has aroused wide concern in the public. The only child policy has brought a lot of pressure for both parents and children during the past decades. Quite a lot of parents have done almost everything for their children for the sake of love.第二段说后果:It is difficult for these kids to develop and cultivate their character and to be independent with their parents so-called love.再加一句:They can not survive the future fierce competition owing to the lack of independence.第二段结束:It is difficult for these kids to develop and cultivate their character and to be independent with their parents so-called love. They can not survive the future fierce competition owing to the lack of independence.第三段说如何做:A number of solutions can be found for parents to help children to be independent, with the following ones being foremost. Firstly , parents should offer their children more opportunities to come into frequent contact with the society and form their own picture about this world. Secondly, playing and communicating with their peers should be favored by their parents because these activities can develop childrens interpersonal skills, which may put them in a favorable position in the future job markets. Whats more, financial burden, psychological burden and even moderate anxiety can make children more fortitude and mature when confronting the difficulties .完整的文章可以是这样的:Recently the issue of how should parents help children to be independent has been in the limelight and has aroused wide concern in the public. The only child policy has brought a lot of pressure for both parents and children during the past decades. Quite a lot of parents have done almost everything for their children for the sake of love.It is difficult for these ki
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年组织部招聘笔试模拟题及答案解析
- 2025年配电运维工招聘考试模拟题及答案详解
- 2025年村级安全员应急题集
- 2025年国画培训师中级面试模拟题及答案
- 2025年小学国家安全知识答案
- 2025年农村供水岗位招聘模拟题集
- 2025年村级碳汇管理中药招聘模拟卷
- 2025年供销总社招考笔试备考资料
- 护理概念图教学课件
- 2025年应急管理部面试常见问题及答案
- 义务教育英语课程标准2022年(word版)
- 产品表面外观缺陷的限定标准
- 肾上腺皮质激素课件
- 通信工程用电登高等高风险作业施工安全操作
- 紧急宫颈环扎术的手术指征及术后管理
- 冻结法原理岳丰田
- Unit 2 Lets celebrate Developing ideas-Writing a letter to express 课件【知识精讲+拓展训练】高中英语外研版(2019)必修第二册
- 新教材高中历史必修中外历史纲要上全册教学课件
- 图标设计与制作PPT完整全套教学课件
- 感染性休克教学查房演示文稿
- 碎石组织供应及运输售后服务保障方案
评论
0/150
提交评论