新人教版选修82020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar测试卷_第1页
新人教版选修82020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar测试卷_第2页
新人教版选修82020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar测试卷_第3页
新人教版选修82020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar测试卷_第4页
新人教版选修82020学年高中英语Unit4PygmalionSectionⅣGrammar测试卷_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Section Grammar & Writing课时作业. 单句语法填空1. You should realize that your remarks (remark) may hurt the feelings of people around you. 2Even though he went through the papers carefully again and again, he regretted finding that he had still overlooked (overlook) one important detail. 3The curtains I bought many years ago in the supermarket have faded (fade) in the sun. 4Tom arrived at school late again, which made him feel awkward and uncomfortable (comfort)5After a long talk, my parents and I came to a compromise on my monthly expense. 6Lucy was chosen for the job because she was superior to the other candidates. 7It is required that the books in the library should be classified(classify) by subject. 8The welldressed lady is reported to have been robbed (rob) of her wallet yesterday. 9Please wait here and show the guests in when they dont know how to find the art show hall. 10Generally speaking (speak), tourists should first visit cities like Beijing, Shanghai and Xian. . 阅读理解AHave you ever heard of an old saying? Intelligence is a born ability while goodness is a choice. Gifts are easytheyre given after all. Choices can be hard. I got the idea to start Amazon many years ago. I came across the fact that the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything that grew that fast, and the idea of building an online bookstore with millions of titles was very exciting to me. I had just turned 30 years old, and Id been married for a year. I told my wife MacKenzie that I wanted to quit my job and go to do this crazy thing that probably wouldnt work since most startups dont and I wasnt sure what to expect. MacKenzie told me I should go for it. As a young boy, Id been a garage inventor. Id always wanted to be an inventor, and she wanted me to follow my passion. I was working at a financial firm in New York City with a bunch of very smart people and I had a brilliant boss that I much admired. I went to my boss and told him I wanted to start a company selling books on the Internet. He took me for a long walk in Central Park, listened carefully to me, and finally said, “That sounds like a really good idea, but it would be an even better idea for someone who didnt already have a good job. ” That logic made some sense to me, and he convinced me to think about it for 48 hours before making a final decision. Seen in that light, it really was a difficult choice, but finally, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and failing.And I suspected I would always be haunted by a decision not to try at all. After much consideration, I took the less safe path to follow my passion, and Im proud of that choice. For all of us, in the end, we are our choice. 【解题导语】本文通过作者讲述自己创办亚马逊网上书店的过程,告诉读者坚持自己的选择,虽然困难却是值得的。1What inspired the author with the idea of building an online bookstore?AHis dream of being an inventor. BThe support of his wife. CThe greatly increasing usage of the Internet. DMillions of exciting titles. 解析:选C细节理解题。根据第二段中的“I got the idea.the Internet usage was growing at 2,300 percent per year. Id never seen or heard of anything that grew that fast”可知,因特网使用率的迅速增长激发了作者创建网上书店的想法。故选C。2Which of the following is closest in meaning to the underlined sentence?AThe idea of not trying would keep coming to his mind and disturb him. BHe would be very excited if he tried it out. CHe would be always having a doubt if he didnt try. DThe decision not to try the online bookstore would terrify him. 解析:选A句意猜测题。根据第三段的倒数第二句“I didnt think Id regret trying and failing. ”可知,作者不会后悔去尝试或者失败,但是有了想法却从未尝试过会让他不能释怀。haunt意为“萦绕于脑际,长期不断地缠扰(某人)”。故选A。3Which of the following would be the best title for the passage?ACleverness and KindnessBThe Starting of AmazonCFollowing My PassionDWe Are What We Choose解析:选D标题归纳题。根据第一段的最后一句“Choices can be hard. ”以及最后一段的末句“For all of us, in the end, we are our choice. ”可知,作者以自己的亲身经历强调了坚持自己的选择对人生的意义。4We can know from the passage that_. Athe boss thought the idea was suitable for the authorBthe author wanted someone else to try the ideaCthe author might not regret if he failed the ideaDthe author might go back to his boss if he failed解析:选C推理判断题。根据第三段中的“Seen in that light, it really was a difficult choice, but finally, I decided I had to give it a shot. I didnt think Id regret trying and failing. ”并结合文章主旨可知,作者即使失败也不后悔自己的选择。B(2019全国卷)Before the 1830s, most newspapers were sold through annual subscriptions in America, usually $8 to $10 a year. Today $8 or $10 seems a small amount of money, but at that time these amounts were forbidding to most citizens. Accordingly, newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades. In addition, most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience. They were dull and visually forbidding. But the revolution that was taking place in the 1830s would change all that. The trend, then, was toward the “penny paper”a term referring to papers made widely available to the public. It meant any inexpensive newspaper; perhaps more importantly it meant newspapers that could be bought in single copies on the street. This development did not take place overnight. It had been possible (but not easy) to buy single copies of newspapers before 1830, but this usually meant the reader had to go down to the printers office to purchase a copy. Street sales were almost unknown. However, within a few years, street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities. At first the price of single copies was seldom a pennyusually two or three cents was chargedand some of the older wellknown papers charged five or six cents. But the phrase “penny paper” caught the publics fancy, and soon there would be papers that did indeed sell for only a penny. This new trend of newspapers for “the man on the street” did not begin well. Some of the early ventures (企业) were immediate failures. Publishers already in business, people who were owners of successful papers, had little desire to change the tradition. It took a few youthful and daring businessmen to get the ball rolling. 【解题导语】本文是一篇说明文,主要讲述了随着人类社会的发展,报纸从最初的小众消费品到人人都能“读得起”的大众读物的发展过程。5Which of the following best describes newspapers in America before the 1830s?AAcademic. BUnattractive. CInexpensive. DConfidential. 解析:选B细节理解题。根据第一段中的第四句和第五句“In addition, most newspapers had little in them that would appeal to a mass audience. They were dull and visually forbidding. ”可知,当时的报纸并不吸引人。unattractive与文中的“dull and visually forbidding”意义相近。6What did street sales mean to newspapers?AThey would be priced higher. BThey would disappear from cities. CThey could have more readers. DThey could regain public trust. 解析:选C推理判断题。根据第二段和第三段可知,“便士报”的出现,使得普通大众也可以买得起报纸,更重要的是可以在街上买到一份报纸。因为在1830年以前,买到一份报纸虽然是可能的,但要专门跑到印刷厂,可见很不方便。而从“within a few years, street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities”进一步印证了street sales(街头销售)的出现使得报纸有了更多的读者。7Who were the newspapers of the new trend targeted at?ALocal politicians. BCommon people. CYoung publishers. DRich businessmen. 解析:选B推理判断题。根据第一段中的“.at that time these amounts were forbidding to most citizens. Accordingly, newspapers were read almost only by rich people in politics or the trades. ”和第三段中的“street sales of newspapers would be commonplace in eastern cities”以及“But the phrase penny paper caught the publics fancy”可知,新趋势下,报纸的目标读者是普通大众。8What can we say about the birth of the penny paper?AIt was a difficult process. BIt was a temporary success. CIt was a robbery of the poor. DIt was a disaster for printers. 解析:选A推理判断题。通读全文,尤其是通过第三段的第二句以及第四段可知,“便士报”的诞生并不容易。. 语法填空Alain Robert, known as the French Spiderman, was afraid of heights as a child. One day after school, he couldnt find his keys to his homehe 1. _(leave) them behind at school. It was 3:30 and his parents wouldnt be back 2. _ 6:00 pm. . Looking up at his apartment on the 3. _ (eight) floor, Alain saw an open window. He closed his eyes and imagined himself 4. _ (climb) the building. When he opened his eyes, he told himself, “I can do it. ” Fifteen minutes later, he was in his house and his fear of heights was 5. _ (go)Today, Alain still climbs buildings. In 2003, he climbed a building in London 6. _ (dress) as Spiderman to advertise the movie. In 2004, he climbed Taipei 101, 7. _ used to hold the world record for the tallest buildings in the world. When climbing a building, Alain uses only his hands and special shoes, with no rope or other tools guaranteeing his 8. _ (safe)Besides climbing as a hobby, Alain also does it to raise money 9. _ charity. Moreover, he wants to send a message to people: So long as you are brave enough and keep trying, 10. _ seems to be a distant dream can become a reality. 【解题导语】本文讲述了一个小时候恐高的人,长大后不仅克服了恐惧,而且成为了一个“蜘蛛侠”的故事。1解析:leave动作发生在couldnt find之前,也就是过去的过去,故用过去完成时。答案:had left2解析:not .until .是固定搭配,意思是“直到才”。答案:until3解析:这里说的是Alain的家在第八层楼上,故用eight的序数词形式。答案:eighth4解析:imagine后要接动词ing形式作宾语。答案:climbing5解析:根据语境可知,此处表示他不再恐高了,故用形容词gone表示“不复存在”。答案:gone6解析:(be) dressed as

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论