已阅读5页,还剩5页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 1Great scientists课时作业(一)Section Warming Up & Reading.用所给单词的适当形式填空1As a nurse in the war she was _(expose)to many dangers.2There have been several_(move)for reform over the last century.3They are determined to make_(contribute)to public safety.4He was instructed to act with extreme_(cautious)5His_(enthusiastic)for music has stayed strong throughout his 20 years in radio.6She sat by the window_(spin)7Shes very_(create)she writes poetry and paints.8Very few of those interviewed spoke_(positive)about their childhood9Water and salt _(absorb)into our blood stream every day.10There are two new houses under_(construct)答案:1.exposed2.movements3.contributions4caution5.enthusiasm6.spinning7.creative8positively9.are absorbed10.construction.完形填空It might not be so unusual for a student to run a school newspaper.But when it comes to _1_the school newspaper of Harvard,its definitely a _2_story.May Habib is now in her fourth year at Harvard.She _3_works 4050 hours for the newspaper every week,in addition to being a fulltime student._4_such a busy schedule,she has no time for lessons sometimes,not to mention _5_.“But its one of the best experiences in my life so far,”she said.One of the most important stories May _6_ is the Harvard AIDS research program in Africa.Harvard was granted a huge amount of _7_ from the White House to do research into AIDS.A female professor at the school was in _8_ of the project.But top administrators at the university thought the professor shouldnt do the job because it was so _9_ a program that just a professor couldnt oversee the project._10_they took her off the project and put in a director.By talking to the professor,May found that the administrators _11_ funding on the program for five month.She called a Nigerian doctor _12_and was told that about 420 deaths in the program were _13_ to the delay of the money.She thought that Harvard administrators didnt take into account that impact _14_ they made the decision.“That was really an important story.The second year the funding _15_ and I was told that the funding was _16_ not released.So I started making phone calls.Two days _17_,they released the funding.They did it so quickly because of the press,though I was a little student,”May said _18_.May is a happy girl.“My secret to stay _19_ is optimism.My optimism is sort of realism,”she said.“I think Im a lucky person.Even if I didnt go to Harvard,I would be happy _20_.”1A.managingBreadingChearing Dwriting2A.boring BsimpleCeasy Ddifferent3A.actuallyBhardly CusuallyDreally4A.Due to BAccording toCBut for DInstead of5A.beliefs BsportsCaccidents Dattitudes6A.covered BtalkedCspoke Dtook7A.dutyBmoney CworkDpay8A.frontBface CchargeDtime9A.important BweakClight Dregular10A.AndBSo COrDBut11A.advised BmissedCdelayed D forgot12A.aimlessly BimmediatelyCslowly Dcontinuously13A.caught BbroughtCtied Dled14A.when Bas ifCeven if Dafter15A.came across Bcame outCcame away Dcame up16A.evenBever CjustDstill17A.laterBbefore CagoDthen18A.nervously BproudlyCmadly Dcuriously19A.sad BupsetChappy Dgrateful20A.at last Bin timeCas well Donce more语篇解读:本文是一篇记叙文。讲述了一位美国女孩创办学报的历程以及所取得的辉煌成绩,对即将步入大学校园的同学能够起到一定的启示作用。1A解析:由上文的run a school newspaper 判断,manage 在此相当于run。2D解析:根据全文大意可知,managing the school newspaper of Harvard不是件容易(easy)、简单(simple)、令人厌烦(boring)但却是“与众不同(different)”的工作。3C解析:她通常每周为这份报纸工作40到50个小时。只有usually符合句意。4A解析:“因为(due to)”忙碌的安排,她有时候没时间上课。5B解析:与上一题一起理解:“更别提运动(sports)了。”6A解析:cover the story“采访/报道事件”。7B解析:根据下文及第四段的the delay of the money判断。8C解析:sb.be in charge of sth.“某人负责某事”。9A解析:因为这项工程的“重要(important)”,所以校方认为这位教授不宜监管这一项目。10B解析:与上一句一起理解。“因此(so)”,校方让她离开这项工程。11C解析:根据下文可判断,因为资金的“耽搁”(delay),而致使约420人死亡。12B解析:于是,梅“立刻(immediately)”采访了一位尼日利亚的医生。13C解析:约420人的死亡与拨款推迟有关,be tied to“与有关联”。14A解析:当哈佛大学的管理者作出决定时(when),没有考虑到会带来的影响。15B解析:第二年资金“出台(come out)”。come across“偶遇”;come away“离开”;come up“走近”,均不符合句意。16D解析:但梅却被告之,资金“仍(still)”未解冻。17A解析:于是梅打电话询问。两天后(later),资金解冻。18B解析:因为这是梅的工作所取得的成果,于是她“自豪(proudly)”地说。19C解析:由本段首句“May is a happy girl.”判断。20C解析:即便是没上哈佛,她“也(as well)”是幸福的。.阅读理解John von Neumann was the oldest of 3 children of a banker,and his speed of learning new ideas and of solving problems stood out early.At 17,his father tried to persuade him not to become a mathematician because he may lead a poor life being a mathematician,and so von Neumann agreed to study chemistry as well.In 1926,at 23,he received a degree in chemical engineering and a Ph.D.in mathematics.From then on,mathematics provided well enough for him,and he never had to turn to chemistry.In 1930,von Neumann visited Princeton University for a year and then became a professor there.His first book was published in 1932.In 1933,the Institute for Advanced Study was formed,and he became one of the 6 fulltime people in the School of Mathematics(Einstein was one of the others)World War hugely changed von Neumanns areas of interest.Until 1940 he had been a great pure(纯粹的)mathematician.During and after the war,he became one of the best mathematicians who put mathematics theories into practice.During the last part of the war he became interested in computing machines and made several fundamental contributions.After the war,von Neumann continued his work with computers,and was generally very active in government service.He received many awards,was president of the American Mathematical Society and was a member of the Atomic Energy Commission.He died in 1957 of cancer.Von Neumann made several great contributions and any one of them would have been enough to earn him a firm place in history.He will be remembered as one of the greatest minds of the 20th century.Von Neumann really was a legend(传奇)in his own time,and there are a number of stories about him.His driving ability is a part of this legend.He reported one accident this way:“I was driving down the road.The trees on the right were passing me in an orderly fashion at 60 miles per hour.Suddenly one of them stepped in my path.”1According to the text,von Neumanns father believed that_.Aa mathematician couldnt earn a lot of moneyBa mathematician needed a good memoryCvon Neumann had the ability to learn two subjects at the same timeDvon Neumann had a gift for solving problems at a high speed2Von Neumann published his first book at the age of_.A23B26 C29D323How did World War affect John von Neumann?AHe realized the importance of engineering.BHe began to research how to put mathematics into practice.CHe left college and served at the government department.DHe lost interest in chemistry.4From the last paragraph,we can infer John von Neumann was_.AcalmBbraveCintelligentDhumorous语篇解读: 本文主要介绍了伟大的数学家John von Neumann(约翰冯诺依曼)的生平事迹。1A解析:细节理解题。根据第一段his father tried to persuade him not to become a mathematician because he may lead a poor life being a mathematician可知,他的父亲认为数学家的生活可能会比较清贫。2C解析:推理判断题。根据第一段In 1926,at 23.和第二段His first book was published in 1932 不难得出,他29岁时出版了第一本书。3B解析:细节理解题。根据第三段前三句可知,二战使他的兴趣从纯粹数学领域转到了应用数学领域。4D解析:推理判断题。他在描述自己的故事时,将自己与树木之间的动与静的状态颠倒,让人忍俊不禁,由此可见他很幽默。.语法填空One Sunday morning in August I went to local music festival.I left it early because I had an appointment 1._(late)that day.My friends walked me to the bus stop and waited with me 2._the bus arrived.I got on the bus and found a seat near the back,and then I noticed a man 3._(sit)at the front.He 4._(pretend)that a tiger toy was real and giving it a voice.He must be 5._(mental)disabled.Behind him were other people to 6._he was trying to talk,but after some minutes 7._ walked away and sat near me,looking annoyed.I didnt want to be laughed at for talking to him but I didnt like leaving him 8._his ow
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 【9语12月月考】阜阳市太和县校联考2025-2026学年九年级上学期12月月考语文试题
- 2026届辽宁省部分重点中学生物高一第一学期期末统考试题含解析
- (3)5G-A应用场景-海量物联网通信mMTC
- 胃癌MDT课件教学课件
- 医疗数据备份的区块链数据备份日志管理
- 医疗数据区块链隔离技术的行业推广策略
- 云南省西畴县第二中学2026届高二上数学期末质量跟踪监视模拟试题含解析
- 医疗数据共享的激励机制评估:指标体系与实证分析
- 2026届上海市储能中学高三生物第一学期期末考试试题含解析
- 西北狼联盟高2026届高三上数学期末统考模拟试题含解析
- JB-T 14509-2023 反渗透海水淡化设备技术规范
- 种猪场人工授精技术推广与应用样本
- 专题10 几何图形初步中动角问题压轴题真题分类(原卷版)-2023-2024学年七年级数学上册重难点题型分类高分必刷题(人教版)
- 景观模型设计与制作课件
- 工伤认定申请表
- 信息化建设情况调查表
- 静脉导管常见并发症临床护理实践指南1
- 《两次鸦片战争》同步练习
- 生态保护红线内人类活动生态环境影响评价技术指南
- YS/T 767-2012锑精矿单位产品能源消耗限额
- GB/T 28388.2-2012摆动式AC轴联动铣头第2部分:技术条件
评论
0/150
提交评论