免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
理工类职称英语【2018职称英语理工类概括大意考试模拟题(1)】 1 The child of Central European immigrants who created an international cosmetics(化妆品)empire and became one of the most influential women in US,has died on Saturday. Estee Lauder died at her home in Manhattan,New York City,a pany spokeswoman said.She was 97. 2 Born in Queens,New York in 1908,Lauder was the daughter of a Hungarian mother and a Czech father. 3 Lauder began her business career by selling skincare products developed by her uncle John Schotz,a chemist,to beauty salons(美容院)and hotels. In 1930,she married Joseph Lauder who became her partner. The pany,which became known as Estee Lauder,took off after World War II. 4 In 1953,the pany introduced its first perfume(香水),Youth Dew,the first of a range of fragrances that has now grown to more than 70.They include:Aramis,a line of products for men,launched in 1964;and Clinique,a range of odorless(无嗅的)cosmetics,which followed in 1968. 5 By the time she retired in 1995,Lauder was presiding over a multibillion-dollar enterprise, which now ranks number 349 in the Fortune 500 list of largest US panies.In 1998,she was the only woman to feature in Time magazines selection of the 20 most important business geniuses of the last century.There were two secrets to her suess: her gift for selling things and her tireless energy and determination never to aept second best. 6 Even after her retirement at the age of 89,Lauder remained closely involved.Beauty,Lauder believed,was the most important thing in life. 7 She wrote in her 1985 autobiography,Estee,a Suess Story:In a perfect world,wed all be judged on the sweetness of our souls . But in our less than perfect world,the woman who looks pretty has a distinct advantage and,usually,the last word. 1. Paragraph 2 _ 3. Paragraph 4 _ 4. Paragraph5 _ A Early Career B Childhood C Products D Retirement E Cosmetics Empress F Birth 5. Lauder regarded beauty _. 6. Lauder died _. 7. Before marriage,she sold products formulated _. 8. After retirement,she continued to show interest _. A at the age of 97 B as the most important thing in life C by John Schotz D in 1908 E in cosmetics F on the sweetness of our souls 参考答案:1 F 2 A 3 C 4 E 5 B 6 A 7 C 8 E 答案解析: 1 F Birth(出生)。第二段是这么说的:Lauder 1908年出生在纽约的昆斯区,她的母亲是匈牙利人,父亲是捷克人。 2 A Early Career(早年生涯)。第三段是这么说的:Lander卖给美容院和宾馆她叔叔John Schotz开发的护肤产品开始了她的从商生涯。 3 C Products(产品)。第四段讲的都是化妆品。 4 E Cosmetics Empress(化妆品皇后)。第五段是讲Lauder取得的巨大成就。 5 B regard须跟as搭配。regardas把看成Lauder regarded beauty as The most important thing in life Lauder把美看成是生活中最重要的。 6 A 有两个选项可以跟died搭配:in 1908;at the age of97.前者是她的生日,因此只可能是后者。另外,第段的最后一句话也说得很清楚。 7 C 从24题的题解中我们知道,Lauder开始是卖她叔叔John Schotz开发的产品。 formulated(配置)与developed(开发)在此处意思很相近。因此合适的选择是by John Schotz。 8 E interest后面跟in.In表示范围
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年基因编辑技术的应用前景可行性研究报告及总结分析
- 2025年民宿用品采购合同(布草质量)
- 2025年洗手液自动售卖机项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年新型食品保鲜技术项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年艺术品投资理财项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年无损检测pt考试试题及答案
- 2025年二次就业培训项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年油气可再生能源转换项目可行性研究报告及总结分析
- 2025年轮椅紧急制动服务协议(安全保障)
- 2025年益阳市资阳区保安员招聘考试题库附答案解析
- 2025年高压电工证考试题库及答案(含答案)
- (2025年)《市场营销》期末考试题附答案
- 2026湖北市政建设集团有限公司校园招聘考试笔试参考题库附答案解析
- 2025北京首都儿科研究所、首都医科大学附属首都儿童医学中心面向应届毕业生(含社会人员) 招聘96人笔试考试备考题库及答案解析
- 生产领班基本管理技能培训
- 期末学业质量评价卷一(试卷)2025-2026学年三年级数学上册(人教版)
- 铝工业余热深度回收-洞察与解读
- 贵州省2025年高二学业水平合格性考试英语试卷及答案
- 污水处理厂自动化升级调研报告
- 大学生护理生涯规划书
- 卧床老年人更换床单课件
评论
0/150
提交评论