免费预览已结束,剩余5页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课后限时作业(八)语言知识练.用所给动词的正确形式填空1by the time the tornado ended, more than 700 people _had_been_killed_(kill)2coghlan travelled back to canadaafter he _had_been_buried_(bury) in texas!3she returned home and found all her furniture _had_been_ruined_(ruin) by the flood.4after the earthquake, they discovered that several people _had_been_injured_(injure)5when she woke up, she found that her house _had_been_destroyed_(destroy) by the thunderstorm.将下列直接引语变为间接引语1“i havent heard from my parents these days,” said mary._mary_said_that_she_hadnt_heard_from_her_parents_those_days._2the geography teacher said to us,“the moon moves around the earth.”_the_geography_teacher_told_us_that_the_moon_moves_around_the_earth._3zhang hong said to me,“doctor wang passed away in 1948.”_zhang_hong_told_me_that_doctor_wang_passed_away_in_1948._4he said,“are you a student?”_he_asked_whether/if_i_was_a_student._5she said,“i came here to see the doctor the day before yesterday.”_she_said_that_she_had_gone_there_to_see_the_doctor_two_days_before._高考题型练.阅读理解as the weather costs you a loss on trains and flights, we look at your rights.trainson a single ticket, a passenger will usually receive 25% of the fare if the train is delayed by 15 minutes. if the delay reaches 30 minutes, the compensation(补偿金) rises to 50%, and if its over an hour you should be able to reclaim the whole cost. clear arrangements vary according to train operator(运营商)if you were due to travel, to say aberdeen from london, your train is cancelled and you decide not to travel, you can get a full compensation. if you had a noncancelable ticket with one operator, and failed to make that train because the connecting train was delayed, you can take the next available train.flightsif your flight is cancelled because of the snow, you have the right to a full compensation of the ticket, or to be rerouted(变更旅程) home on a later flight.but you will have no right to get a delay or cancellation compensation under eu rules, because the snow is an extraordinary circumstance beyond the airlines control. if you dont take the compensation and choose to be rerouted, and it means you are stuck at the airport overnight, its the airlines duty to pay for a reasonably priced hotel room and meals.the airline has to reroute you at the earliest opportunity, or at the passengers free time. you are supposed to take the availability of seats.if you choose to be rerouted or if your departure is delayed by more than two hours, airlines also have to provide assistance such as food. the airlines keep this quiet and getting the money out of the lowcost operators can be a hard job. keep evidence of cancellations, all receipts, and use your mobile to video any offer to pay by airline staff.语篇导读恶劣的天气会导致火车或飞机延误,本文介绍了此种情形下相关的赔偿细节以及乘客应对这种情况的措施。1what is your compensation determined by when your trains are delayed due to bad weather?athe operator.bthe price of the ticket.cthe length of delay time. dthe class of the service and the price of the ticket.解析 c细节理解题。根据trains部分的第一段第一、二句可知,当火车因恶劣天气延误时,赔偿要依据延迟时间的长短来定,故选c项。2how many choices do you have if you are to travel aberdeen from london when your train is cancelled?aone. btwo.cthree. dfour.解析 b细节理解题。根据trains部分的第二段可知,从伦敦到阿伯丁,如果火车被取消了,乘客有两种选择:一种是取消行程,获得全额赔偿;一种是乘坐下一趟可用的列车(take the next available train),故选b项。3how can you save the trouble in getting money out of the lowcost operators?aby keeping the evidence and videoing any offer to pay.bat the earliest opportunity, or the passengers free time.cby preventing the airlines from keeping their duty quiet.dby arguing reasonably with the staff of the airlines offering you the flight.解析 a细节理解题。根据最后一段最后两句可知,保留证据,并且用手机视频记录应当由机场工作人员提供的任何支付行为,这样才能避免从低成本运营商那里获得资金赔偿的麻烦,故选a项。.完形填空families usually gather to celebrate christmas with delicious meals and gifts. but for _1_ children, christmas can be a sad time.to put a smile on their faces at this time, one man in new orleans _2_ a christmas party for what he calls the “_3_ angels”when clarence adams _4_ a position at a new orleans homeless shelter 16 years ago, he knew very little about homelessness.“after the _5_, they gave me a tour in the building and it was _6_ time,” adams says. “and i saw the _7_ eating there.” adams got the job and decided to _8_ the kids coming to the _9_ in any way he could. one day as the holidays _10_, he talked to a friend about what it might be like for homeless children to _11_ christmas.“_12_ the only thing that these kids had to look forward to was having their christmas dinner in the shelter with hundreds of people,” he says. “i _13_ to my friend that i would just have a party for them. she said, lets do it.”the christmas for forgotten angels party started.“the first _14_ we had approximately 50 children,” adams says. “we had some _15_, toys and santa claus.”reports about his party now appear in newspapers every year. thats resulted in many volunteers _16_ adams to donate their time, clothing, toys or food. volunteers who cant _17_ to donate money come and help prepare for the party.adams says they were able to _18_ more than 200 homeless kids this year. hed like to see the _19_ to make them feel special continue all year round and not just during the _20_.1a.lonely bhomelesscpoor ddisabled2a.organized battendedcadvertised dpromoted3a.forgotten blovedcdeserted dlost4a.spoke on bthought aboutcapplied for dset up5a.dinner bdiscussioncintroduction dinterview6a.playing bstudyingccooking deating7a.children bteacherscfriends dvolunteers8a.rescue bsupportchelp dencourage9a.kitchen bsheltercschool dstreet10a.neared bendedcchanged ddeveloped11a.ignore bspendccelebrate dremember12a.surprisingly bfortunatelychappily dbasically13a.mentioned bapologizedcwhispered drecommended14a.day bmonthcyear dweek15a.desserts bgiftscbooks dcards16a.allow binspireccontact dadvise17a.like bhopecwait dafford18a.accompany bservecadopt dcure19a.chance bexperiencecsupport dmoney20a.holidays bwinterscweekends dmoments语篇导读本文为记叙文,讲述了一个新奥尔良的男士为无家可归的孩子组织圣诞派对,并希望活动一直延续下去的故事。1解析 b根据下文中出现的homeless可知,圣诞节对于那些无家可归的(homeless)孩子们而言是伤心的一天,故选b项。2解析 a根据下文可知,这个男士组织(organize)了一个圣诞派对,故选a项。3解析 a根据第六段的forgotten angels party可知,此处指被遗忘的(forgotten)天使,故选a项。4解析 c根据下文adams got the job可知,他到救助中心是来求职的。speak on论及;think about考虑;apply for申请;set up建立,故选c项。5解析 d他到这里是来求职的,由此可推断出,在面试(interview)之后,他被带领进行参观,故选d项。6解析 d根据下句中的eating可知,参观时正是吃饭(eat)时间,故选d项。7解析 a根据第8空后的the kids可推断, adams在救助中心看到孩子们(children)吃饭的场景,想到要为孩子们组织圣诞派对,故选a项。8解析 c下文讲到adams为救助中心的孩子们组织圣诞派对,由此可知,他看到了孩子吃饭的场景,决定要尽力帮助(help)那些来到这里的孩子们,故选c项。9解析 b根据第三段中的at a new orleans homeless shelter可知, adams工作的地点是shelter,故选b项。10解析 a根据上下文可知,他和朋友讲到这件事,是在假期邻近(near)之时,故选a项。11解析 c根据语境可知,此处是他和朋友提到,这些无家可归的孩子们如果庆祝(celebrate)圣诞节,该是什么样子,故选c项。12解析 d根据语境可知,此处指这些孩子期望的就是和几百人在救助中心吃一顿饭,这是最基本的愿望。basically基本上;从根本上说,故选d项。13解析 a根据语境可知,此处是“我”向朋友提到(mention)了自己举办派对的想法,故选a项。14解析 c根据倒数第二段第一句中的every year可知,此处指第一年(year)所帮助的孩子的数量,故选c项。15解析 a根据第五段中的having their christmas dinner可知,他们必定准备了食物,第16空后的food也是提示,故选a项。16解析 c每年报纸都刊登圣诞派对的消息,所以许多志愿者都联系(contact)派对的发起者adams,故选c项。17解析 d根据语境可知,此处指那些捐不起钱的志愿者都来为派对帮忙。afford买得起;负担得起,故选d项。18解析 b根据语境可知,此处指今年他们可为200多名无家可归的孩子提供服务(serve)。accompany陪伴;adopt收养;cure治愈,故选b项。19解析 c根据语境可知,他希望为这些孩子们提供的支持(support)能全年持续,而不仅仅局限于节日期间,故选c项。20解析 a目前为孩子们提供的支持仅仅局限于圣诞节,因此adams希望能够突破节日(holiday)的局限,全年持续,故选a项。.语法填空just now, i entered the website “topic for today”. i feel 1._(interest) in the report on middle school students using cellphones on campus. in fact, more students now come to school 2._ cellphones. people have different opinions about this phenomenon(现象). some say that 3._ is convenient to get in touch with others with the cellphone, which also makes them feel safe especially in times of trouble. besides, it is nice to use 4._(difference) functions of cellphones. however, 5._ think differently. first, the cellphone is not 6._ must in school 7._ there are some ic phones there, 8._(make) it easy to call others. second, many students often play egames and send text messages with their cellphone
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年基础设施开发经理岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年风险评估经理岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年行业研究专员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 虚拟咨询平台创新-洞察与解读
- PPC软件全球前10强生产商排名及市场份额(by QYResearch)
- 2025年流程优化顾问人员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年医学科学联络岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 2025年安全监察员岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年电控工程师岗位招聘面试参考题库及参考答案
- 2025年绩效评估专员岗位招聘面试参考试题及参考答案
- 3-Aegisy下腔静脉滤器介绍
- 2023初中化学课程标准(2022年版)考试题库及答案
- 山西水利职业技术学院单招《职业技能测试》参考试题库(含答案)
- 采购部供应商评审与筛选标准
- 早餐券模板可编辑
- 车联网技术与应用PPT完整全套教学课件
- 医患沟通技能评价量表(SEGUE)
- 如何识别与消除七大浪费演示文稿
- 第四章-集成运算放大电路
- 病毒性肝炎的免疫学检查
- 第一章(诱发电位概论)+第二章(体感诱发电位)(2013年)
评论
0/150
提交评论