2020版高中英语 Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero Section Ⅲ Grammar练习 新人教版必修1_第1页
2020版高中英语 Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero Section Ⅲ Grammar练习 新人教版必修1_第2页
2020版高中英语 Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero Section Ⅲ Grammar练习 新人教版必修1_第3页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

section grammar.阅读理解arobert frost was born in san francisco in 1874, but he spent most of his life moving from place to place, often returning to new england, the place of his later childhood and early adult years.robert was the first child born in his family. frosts early childhood was filled with anxiety, since his father drank and gambled too much. frosts father died when frost was 11, leaving his mother with no choice but to move back home with her parents in lawrence, massachusetts.frosts first published poem appeared in the lawrence high school bulletin in 1890. while frost could attend harvard college, he attended dartmouth college instead, because his grandparents thought he would find success there. frost dropped out of dartmouth before his first year was over and began teaching primary school.in 1894, frost received his first payment for the poem my butterfly: an elegy. he worked as a reporter while still teaching primary school. frost married his wife, elinor white, in 1895. frost and elinor had their first child in 1896, a son they named elliot.in 1897 frost continued his education at harvard college, but by 1899 he had dropped out again. in 1901, frosts grandfather died, leaving him a farm in new hampshire, which made it possible for frost to support his growing family. robert and elinor had more children, and frost wrote more and did several different parttime jobs to make ends meet. he taught english literature, trained other teachers in teaching methods, and taught education and psychology classes.in 1913, his first book a boys will was published. the success of this book brought him in contact with many important literary people, including william yeats. following this success, frost published many literary works, including short stories, poems and a play. he made a living by lecturing, writing and sometimes teaching.frost actively contributed to the literature until his death in 1963. frost was highly regarded, and he was awarded the pulitzer prize for his poetry four times in his life.【语篇解读】本文主要介绍美国大诗人罗伯特弗罗斯特的生平故事。1robert frost attended dartmouth college instead of harvard college because _.ahe didnt show any interest in harvard collegebhis grandparents didnt want him to leave the homechis family hoped that he could save money for themdhis grandparents thought he could achieve more in dartmouth college解析:选d细节理解题。从第三段的“because his grandparents thought he would find success there”可知,弗罗斯特去达特茅斯学院上学而没去哈佛大学主要是受到他祖父祖母的影响,他们认为他会在达特茅斯学院取得成功。2after his grandfathers death, robert frost _.alost his familys support for his writingbcouldnt spend most of his time in writing poemsccould run the farm to support his growing familyddidnt want to do parttime jobs anymore解析:选c细节理解题。从第五段的“frosts grandfather died . which made it possible for frost to support his growing family.”可知,外祖父的去世留下了一个农场给弗罗斯特,因此他能够维持整个家庭的生活。3as his first book was published, robert frost _.abegan to get interested in serious literaturebhad to make a living by teaching primary schoolcfound it difficult to stop writing and teachingdhad chances to meet great figures in literature解析:选d细节理解题。从倒数第二段的“the success of this book brought him in contact with many important literary people, including william yeats.”可知,随着第一部诗集的问世,弗罗斯特便开始步入文学圈,接触那些名人了。4what is the purpose of this passage?ato report robert frosts influence on poetry.bto introduce robert frosts life story.cto find out what made robert frost a successful writer.dto review the influence of robert frosts terrible childhood.解析:选b写作意图题。从文章的内容可知,本文主要介绍美国大诗人罗伯特弗罗斯特的生平故事。bamong the international students in canada who are struggling to find a job there after graduation, some eventually make it with relative ease.theyre the ones whove already built up much internship (实习) experience while still attending university, as their majors offer a cooperative program.coop programs, a feature (特色) of canadian university programs, allow academic studies to be combined with work experience.during school years, students get to network with employers, gain internship experience in relevant fields, and earn academic credits that count toward their degree or diploma.coop programs are available in most comprehensive universities, like the university of waterloo, wilfrid laurier university and york university.these programs are not only open to students majoring in business but also to many science and art majors.statistics show that nearly 30 percent of recent foreign applicants have chosen majors that also subscribe to the coop program.“its easy to understand,” said a senior education counselor.he noted that working opportunities are provided by employers that build bridges with the university and most of them are wellknown companies or local government organizations.moreover, the average salary for interns is as high as c$30,000 to c$40,000 a year.students can choose to work during vacations or termtime freely.the required duration of the internship for undergraduates ranges from eight to twelve months, or four to six months for graduate students.“the programs also benefit those students who want to apply for immigration,” added the counselor.“thats because the policies of many provinces in canada require a certain length of work experience of the applicants.”【语篇解读】本文介绍了加拿大的一些大学针对留学生的合作项目。该项目为留学生提供了工作机会。5whats the main characteristic of coop programs?athey offer a variety of jobs in all fields.bthey make academic credits easier to gain.cemployers work with students on their studies.dstudents get work experience while at university.解析:选d细节理解题。通读全文可知,第二段介绍了该项目的特点。根据第二段的第二句“during school years, students get to network with employers, gain internship experience in relevant fields, and earn academic credits that count toward their degree or diploma.”可知,该合作项目的主要特点是学生可以在大学期间就获得工作经验,故d项正确。6what does the example of foreign applicants indicate?acoop programs are becoming more popular.bthe average salary for interns will increase.ccoop programs are open to all majors.dcompanies welcome foreign students.解析:选a推理判断题。根据第三段的第三句“statistics show that nearly 30 .to the coop program.”可知,数据显示,将近30%的外国留学生选择的专业都支持该合作项目;据此可以判断,文中提及该例旨在说明该项目越来越受到留学生的青睐。故a项正确。7which section of a website does the text probably come from?abusiness.beducation.clifestyle. dculture.解析:选b推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了加拿大的一些大学针对留学生的一种合作项目。该项目为留学生提供了工作机会。据此可以判断,本文与教育相关,可能来自网站上的教育版块。故b项正确。.短文改错on saturday afternoon, li hua and wang ping, members from “green eyes”, was having an environmental protection activity near the riverside when they catch sight of a bird on the ground. they picked it out and found it wounded. thinking it might die with timely help, they took it home. under their treatment and care, the lucky bird got recovered soon. when it was time for them fly the bird, they feel a bit pity but very delighted. i think this is worthwhile for him to do such a thing. here i call on the public to show respect for the nature. only by changing the way in which we treat the environment can we get along good with it. 答案:on saturday afternoon, li hua and wang ping, members from “green eyes”, having an environmental protection activity near the riverside when they sight of a bird on the ground. they picked it and found it wounded. thinking it might die timely he

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论