(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 2 Healthy eating课后作业6 新人教版必修3_第1页
(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 2 Healthy eating课后作业6 新人教版必修3_第2页
(新课标)2019-2020学年高中英语 Unit 2 Healthy eating课后作业6 新人教版必修3_第3页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课后作业(六).选词填空1they _ stay in the office last night because of the snowstorm.(have to/must)2you _ have spent so much time playing computer games.(mustnt/oughtnt to)3i want to go to the office, but you _(need not to go/need not go) with me.4he went on foot, but he _(ought to go/should have gone) by bus.5you_go there alone; its too dangerous.(mustnt/neednt)6its so near; we _ have taken a taxi.(shouldnt/cant)7shall i leave the room so that you two can talk?no, you _.(mustnt/neednt)8i ought _ (to have taken/to take) those books to the library last week.9to travel from england to scotland you _ (dont need/neednt) a passport.10did ken take the job in the bookstore?no, but i think he _ (must have/should have)答案1.had to2.oughtnt to3.need not go4should have gone5.mustnt6.shouldnt7.neednt8to have taken9.dont need10.should have.完成句子1your sister _ so early tomorrow.明天你姐姐不必起得这么早。2today you _ stay at home sitting around.今天你不应该待在家里闲坐着。3you _ live with him for a long time.你不必和他在一起住很久。4you _ fire. its dangerous!你千万不要玩火,太危险了!5you _ the dictionary, for we have several here.你本没必要买字典的。我们这儿有几本呢。答案1.neednt get up2.oughtnt to3.dont have to4.mustnt play with5.neednt have bought.阅读理解alooking almost as fresh as the day it was bought, this mcdonalds happy meal is in fact six months old. photographed every day for the past six months by manhattan artist sally davies, the kids meal of fries and burger hasnt any signs of mould(霉菌) or decay(腐烂)sally put the happy meal on a shelf in her apartment and watched it with increasing shock. even her dogs stopped trying to steal a free tasty snack.“i bought the meal on april 10 this year and brought it home to see how it changed,” she said.“i chose mcdonalds because it was nearest to my house,but the project could have been about any other fast food. the first thing that shocked me on the second day of the experiment was that it no longer gave out any smell. and my dogs stopped circling the shelf.”sally expected the food to go mouldy after a few days. in fact, mrs. davies surprise turned to shock as the food still had not shown any signs of decay after two weeks. “it was then that i realized that something strange might be going on with this food that i had bought,” she explained. “the appearance of the food did not change as the weeks turned to months. and now, at six months old, the food is plastic to the touch. the only change that i can see is that it has become as hard as a rock.”the experiment has brought her amusement rather than fear. “maybe i would be frightened at seeing this if i were a meat eater,” she said.语篇解读:本文是一篇记叙文。麦当劳快餐在放置了6个月后没有任何发霉的迹象,这样的食物你敢吃吗?1sally davies kept the record of the mcdonalds happy meal by _.adrawing pictures of itbtaking photos of itctouching itdsmelling it解析考查细节理解。根据文章第一段中的“photographed every day for the past six months”可知她是通过每天给食物拍照片的方式来记录的,故选b项。答案b2before the experiment, sally davies had thought the food would _.abecome tastelessbturn into plasticcbe stolen by her dogsdbe covered with mould解析考查推理判断。根据文章第四段第一句“sally expected the food to go mouldy after a few days.”可知mrs.davies本来认为食物会发霉,故选d项。答案d3mrs. davies didnt have the feeling of fear because _.athis was not the case with all fast foodbthe experiment could prove nothingcshe didnt eat any meatdshe was a brave person解析考查推理判断。根据文章最后一段中的“the experiment has brought her amusement rather than fear.maybe i would be frightened at seeing this if i were a meat eater,she said.”可知,她是素食主义者,因此这样的实验结果并没有让她感到恐惧,故选c项。答案c4what does the passage mainly tell us?amcdonalds happy meal shows no sign of decay after six months.bmcdonalds happy meal tends to get bad easily.cmcdonalds is the most convenient fast food.dhow to store the kids meal of fries and burger.解析考查主旨大意。本文介绍了mrs. davies的观察结果,麦当劳快餐在放置了6个月后没有任何发霉的迹象,故a项最合适。答案abyour weight has been important since the moment you were born. maybe you even know what your birth weight was. most newborns weigh between 6 and 9 pounds, but some may weigh more and some less. but very quickly, a baby gains weight and everyone is glad about that because it means the child is growing bigger and stronger.as you get older, your weight is still important. its something your parents and doctor will probably keep an eye on. when you go for a checkup, the doctor often records your height and weight and compares it with what it was the last time you came in. the doctor wants to check whether you have a healthy weight because weighing too much or too little can be a problem.but these days, being overweight is more common than being underweight. in the last 30 years, a growing number of kids and teenagers have developed weight problems. today, 1 out of 3 kids and teens between the ages of 2 and 19 are overweight. many grownups understand what its like to have weight problems, since 2 out of every 3 adults are overweight.for kids and adults, weighing too much can lead to illnesses and health problems. and a kid who is overweight might be made jokes on or find it hard to keep up with friends on the playground. when people talk about being overweight, they mean that someone has more body fat than a healthy one. everyone has some body fat, but extra(多余的) fat can influence peoples health and ability to walk, run, and get around, as well as how the person looks and his or her selfrespect.语篇解读:本文是一篇说明文。自从你出生的那天起,你的体重对你来说就很重要。本文主要介绍了超重现象及其带来的问题。5why is everyone happy hearing a baby become fatter?athe baby is growing healthily.bthe parents are rich enough.cthe mother has enough milk.dthe family is in good situation.解析考查细节理解。根据第一段最后一句中的“a baby gains weight and everyone is glad about that because it means the child is growing bigger and stronger”可知,婴儿变胖说明在健康地成长,故选a项。答案a6what does the doctor want to do by comparing your height and weight?ato complete a check item.bto see if you have a healthy weight.cto know about your living habits.dto set up your checkup book.解析考查细节理解。根据第二段最后一句“the doctor wants to check whether you have a healthy weight because weighing too much or too little can be a problem.”可知,医生为你测量体重是为了核查一下你的体重是否健康,故选b项。答案b7which group has the largest number of people with overweight problems?ababies. bkids.cthe old. dadults.解析考查细节理解。根据第三段可知,三分之一的儿童和青少年有超重问题,三分之二的成年人有超重问题,婴儿和老人的体重文中未提及,故选d项。答案d8what is the last paragraph mainly about?aimportance of keeping weight.bways to avoid becoming overweight.cbad influence of being overweight.dreasons for getting overweight.解析考查主旨大意。根据最后一段第一句“for kids and adults,weighing too much can lead to illnesses and health problems.”可知,最后一段讲的是超重的不良影响,故选c项。答案c.短文改错every year, my parents and i pay visit to my grandparents in my hometown.to be honestly, i didnt want to go this year. you know, my hometown in my memory is so dirty. rubbish could be seen everywhere, this annoyed me a lot. after thinking for a few moment, i asked my parents that whether we could let my grandparents come and stay with us. heard this, they just smiled.when i got off the bus, i was surprising to find that the village was very clean that i hardly recognized it. then i decide to visit my grandparents more often.答案every year, my parents and i pay visit to my grandparents in my hometown.to be ,i didnt want to go this year. you know, my hometown in my memory so dirty. rubbish could be seen everywhere, annoyed me a lot. after thinking for a few , i asked my parents whether we could let my grandparents come and stay with us. this, they just smiled.when i got off the bus, i was to find that the village was clean that i hardly recognized it. then i to visit my grandparents more often.书面表达假设你叫李芳

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论