(鄂尔多斯专版)2020中考英语复习方案 第一篇 教材考点梳理 课时训练(一)预备级- Module 4(七上)试题_第1页
(鄂尔多斯专版)2020中考英语复习方案 第一篇 教材考点梳理 课时训练(一)预备级- Module 4(七上)试题_第2页
(鄂尔多斯专版)2020中考英语复习方案 第一篇 教材考点梳理 课时训练(一)预备级- Module 4(七上)试题_第3页
(鄂尔多斯专版)2020中考英语复习方案 第一篇 教材考点梳理 课时训练(一)预备级- Module 4(七上)试题_第4页
(鄂尔多斯专版)2020中考英语复习方案 第一篇 教材考点梳理 课时训练(一)预备级- Module 4(七上)试题_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时训练(一)预备级 module 4(七上)(限时:30分钟).2019天津 完形填空miss chan, our class teacher, is my favourite teacher. we are going to 1 this school and i will miss her very much.miss chan is very patient. whenever we2 questions in class, she explains to us very carefully. she is also 3 because she cares much about us. she often says to us, “tell me immediately if you feel unhappy. share your 4 with me and do not just try to solve it by yourself.”miss chan is very generous(慷慨的). one day, she gave each of us a book, three days to see, and told 5 we should read more. she once chose our monitor as the most helpful student, and gave him a set of stationery(文具) as a 6. when she is free, she 7 helps us with our studies and weve made great progress.not only do all of us like miss chan, but miss chan also likes my class because she thinks all of us are 8. she always says she thinks herself very 9 to be the teacher of my class. in fact, miss chan is the most thoughtful(体贴的) teacher i have ever met. she always thinks about our feelings. i hope i will go to a high school with 10 as good as miss chan.()1.a.leaveb.knowc.meet d.choose()2.a.spellb.trainc.ask d.remember()3.a.surprisedb.humorousc.strange d.kind()4.a.chance b.problem c.advantaged.skill()5.a.themb.you c.us d.him()6.a.giftb.mark c.smile d.joke()7.a.seldomb.often c.never d.hardly()8.a.difficultb.careless c.unable d.excellent()9.a.lucky b.silly c.angry d.worried()10.a.starsb.tourists c.teachersd.scientists.2019广元 阅读理解welcome to wonder restaurant! we have really good noodles. they are cheap and nice! there are some great specials. you can also get some other great food here. they are all delicious.have a look at our menu and have a try soon. it is on may street, across from a museum and next to the peoples park. i know you will like it! you can call 929-3155 to book(预定) seats.noodlesspecial a(beef and tomato)6 rmbspecial b(mutton and cabbage)7 rmbspecial c(chicken and carrot)8 rmbdumplingspork and cabbage dumplings20 rmb/500 gegg and mushroom dumplings22 rmb/500 gice-creamstrawberry ice-cream4 rmbbanana ice-cream3 rmbchocolate ice-cream5 rmb1.where is the restaurant?()a.next to the peoples park.b.behind a museum.c.on center street.2.the phone number of the restaurant is .()a.929-3155b.936-3517c.928-31463.the chicken and carrot noodles are .()a.5 rmbb.7 rmbc.8 rmb4.you cant get in wonder restaurant.()a.dumplingsb.hamburgersc.ice-cream5.if you have 250 g of egg and mushroom dumplings for lunch, you should pay .()a.14 rmbb.12 rmbc.11 rmb.2020原创选词填空阅读下列短文,用方框内所给单词的正确形式填空。(每词限用一次)entergoodifhemistakeanothersleepbadstudyaskparents are the first teachers of their children. many people in beijing return to school only because they have become parents.ding rong, a teacher from the fourth middle school of beijing, said, “many parents either love their children too much or behave 1. to them. they know little about home education and make 2.” because of this situation, parents schools are needed.“i will return to school next month and it will help me treat my children in a 3. way,” said xiao chengjun, a 40-year-old woman worker. “i decided to do it when i 4. the question do you really know about your child?”one pupil complained in a composition that his father always left so much smoke in the living room that he couldnt do his homework there. 5. wrote that his father often played mahjong(打麻将) at night while he 6. the noise always woke him up.as the old saying goes, “its the fathers fault not to educate his son 7.” “but its also the fathers fault 8. he sets his son a bad example,” said zhen yan.a parent said, “i 9. in the parents school for one year. after attending the school, i know more about my child and she also understands me more.”do you think your parents know how to educate you properly? do you want them 10. parents schools?.2019德州改编任务型阅读it is a great thing to help others. first, you can learn new things. second, it can also make you feel good.how can you do it? helping through charities (慈善团体) is a good idea. charities are organizations (组织) that help others. september 5 is the international day of charity.you can help charities by giving your time, giving money or giving things that you own.volunteeringvolunteering is to give time to help others (a) pay. some ways of volunteering are:visiting old people to talk to them or help them.walking dogs at an animal shelter(收容所).cleaning up a park.helping some children.(b)you can teach the children without life skills how to take care of themselves.fundraisingfundraising is to collect or produce money to a charity to help others. some ways of fundraising are:making cakes or biscuits to sell.doing sponsored(有赞助的) activities. for exam-ple, families and friends give you money if you finish a long walk.donatingdonating is to give your things to a charity to help others. some ways of donating are:giving your old toys or clothes to a charity that helps sick children or poor people.giving your old books to a library.so, what can you do to help others?1.根据短文内容回答问题。why is it a great thing to help others? 2.根据上下文写出(a)处所缺单词。 3.将(b)处画线句子翻译成汉语。 4. mary makes some money by drawing pictures. she gives the money to a charity. it is a way of .()a. volunteeringb.fundraisingc.donating5.给短文拟一个英文标题。 .根据中文提示补全句子(每空一词)。1.知识源于质疑。knowledge questioning.2.我认为抖音对孩子们不好, 因为里面有些不好的视频。i dont think tiktok children, because there are some bad videos in it.3.今后鄂尔多斯和北京之间将有高铁。there will be a high-speed railway ordos beijing in the future.4.我爷爷通过健康饮食和定期锻炼来保持健康。my grandfather by eating well and exercising regularly.5.2019威海你能告诉我一支足球队有几名队员吗?could you tell me on a soccer team?【参考答案】.主旨大意本文是一篇记叙文。作者主要从对学生有耐心、慷慨以及与学生的关系三方面介绍了自己最喜欢的老师陈老师。1.a联系下文“i will miss her very much”可知,此处指“离开这所学校”。故选a。2.c联系下文“她会非常认真地给我们解释”可知,此处指“请教问题”。故选c。3.d联系下文“因为她很关心我们”可知,此处指“她也很善良”。故选d。4.b联系下文“to solve it by yourself”可知,此处指“分享你的问题”。故选b。5.c联系前文“gave each of us a book”可知,此处指“对我们说”。故选c。6.a7.b分析语境可知,此处指“她经常帮助我们”。故选b。8.d联系前文“but miss chan also likes my class”可知,此处指“因为她认为我们都很优秀”。故选d。9.a分析语境可知,此处指陈老师认为自己很幸运。故选a。10.c联系下文“as good as miss chan”可知,此处指“像陈老师一样好的老师”。故选c。.主旨大意本文是一篇应用文。文章主要介绍了奇迹餐厅(wonder restaurant)提供的特色食物、位置、订座电话以及菜单等相关信息。1.a细节理解题。根据第二段第二句中“and next to the peoples park.”可知,餐厅位于人民公园旁边。故选a。2.a细节理解题。根据第二段最后一句“you can call 929-3155 to book seats.”可知,电话号码是929-3155。故选a。3.c细节理解题。根据选项可知,此题与价格有关,再结合题干中的“chicken and carrot noodles

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论