高中英语 Unit 3 Under the Sea 单元自测 新人教版选修7_第1页
高中英语 Unit 3 Under the Sea 单元自测 新人教版选修7_第2页
高中英语 Unit 3 Under the Sea 单元自测 新人教版选修7_第3页
高中英语 Unit 3 Under the Sea 单元自测 新人教版选修7_第4页
高中英语 Unit 3 Under the Sea 单元自测 新人教版选修7_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 3 Under the Sea三、单元自测1完形填空阅读下面短文,掌握其大意,然后从2130各题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。词数:159完成时间:13分钟难度:* Globalcall Communications has grown from a telecommunications solutions provider for local businesses in the greater Seattle metropolitan area to a truly global corporation providing telecommunications solutions for clients both large and small. Established to 21 a significant market gap for simple communication solutions, the company first 22 to most major North American cities before becoming a major multinational player.23 , the company is extending operations to include voice over IP, as well as high-speed cable Internet access. Globalcall Communications team includes more than 40, 000 specialists worldwide in more than 20 countries on three 24 . Next year we will see the deployment (分配) of a third 25 wireless communications network in Asian countries.The future looks 26 for Globalcall Communications. By 2020 the company will be 27 more than 15 million households and businesses 28 . Globalcall Communications will have become a famous word. We look forward to serving clients and are planning to do everything in our 29 to make sure that your communication future is unlimited and 30 .21. A. fill B. fall C. fit D. follow22. A. enlarged B. expanded C. grew D. increased23. A. Shortly B. Soon C. Presently D. Previously24. A. cities B. countries C. lands D. continents25. A. generation B. period C. type D. kind26. A. happy B. bright C. shining D. sparkling27. A. serving B. helping C. supporting D. supplying28. A. earthly B. locally C. worldly D. globally29. A. power B. control C. energy D. force30. A. complex B. simple C. concrete D. common答案:21 . A. 填补一个巨大的市场空缺。22B首先在北美几个大城市扩展。23C. 目前公司正在扩充业务。24D世界范围之内三大洲的专家。25A. 第三代无信通信网络。26BGlobalcall Communications公司前途光明。27A. 到2020年公司将为全球范围内超过l,500万的家庭和公司服务。28D29A. 尽我们的能力确保您的未来的通信通畅无阻。30B并且简便。2语法填空阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空,并将答案填写在答题卡标号为31-40的相应位置上。词数:161完成时间:8分钟难度:* Mr. Smith works in an office. Hes very busy and has 31 time to have a good rest. Every evening, 32 he comes back from work, hes always tired and wants to go to bed early. 33 his wife often has a lot of interesting things 34 (tell) him after supper. She doesnt stop talking 35 she falls asleep, but its usually very late and Mr. Smith has to get up on time in the morning when she is 36 (sleep). One day the man felt terrible 37 couldnt go to work. He decided to go to see a doctor. Mrs. Smith went to the hospital with him. Before her husband could say 38 was the matter with him, the woman 39 (tell)the doctor everything. The doctor looked over Mr. Smith and then gave medicine to 40 Mr. and Mrs. Smith. He said to Mrs. Smith, They are sleeping pills. When you take the pills, your husband will be all right.答案:31nolittle 32when 33But 34to tell 35until 36asleepsleeping 37and 38what39had told 40both31nolittle has no / little time= doesnt have any timehasnt any time,no是形容词。32when,考查由when引导的时间状语从句。33But,此处表转折关系。34to tell 考查havesomething to do的结构。35until,until引导的时间状语从句,表“直到才”36asleepsleepingbe asleepsleeping表状态。37and,表并列关系。38what,what was the matter with him是固定搭配。39had told,考查动词的过去完成时态。40both,bothand是固定结构,表“和都,两者都”3阅读理解阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。词数:310完成时间:7分钟难度:* In 1983 a presidential committee warned that, The educational foundations of our society are presently threatening our very future as a nation. More than two decades later, that report, A Nation at Risk, is still suitable for the current situation.Americas schools are failing us. Theyre not preparing enough young people to succeed in the 21st century. Standardized test scores show that student achievement is quite low. But those scores dont tell the whole story of this rising crisis. Consider these:* Nearly 30 percent of students dont graduate from high school.* 40 percent of college freshmen need remedial classes (辅导班) because they are unprepared.* While U.S. grade-schoolers outrank ( 等级高于) many of their international peers, high-scholars dont do so well.Sadly, more and more young adults arent ready for college or work - or for life. Theyre not getting the skills to compete in todays rapidly developing knowledge economy even as other countries grow more competitive. By standing still, were falling behind.So, a good first step would be to lift our expectations for what each child is capable of learning. A solid second step would be to adopt national education standards that emphasize main studies - math, science, English and history - and measure results with national testing. In an age when learning a technique requires as much intelligence as understanding a textbook, all students need the same base of knowledge, whether they will go off to college or not.And a third step is to give vocational (职业的) training. Not everyone should be on the college track - and a strong vocational teaching system might just lower the 30% high school dropout (辍学) rate.No single solution - higher standards, charter schools (特许学校), merit pay (记功付酬) for teachers can magically solve our educational problems. What we need is a systematic, national plan that combines the smartest reforms and takes brave risks.41. According to the authors opinion, we can conclude that _.A. the report, A Nation at Risk, only reflected the previous educational situation in AmericaB. the American educational system was considered to secure the nations future during the past twenty yearsC. the 1983 report is, to some degree, too old to describe the present educational situation wellD. in view of the present educational situation, American basic education doesnt function well42. The authors attitude toward Americas schools is that of _.A. unconcern B. dissatisfaction C. tolerance D. sympathy43. Through the passage, the author wants to tell us that_.A. the problems of the present Americas schools are very different from those of two decades agoB. if the financial problems are solved, the problems of Americas schools will disappearC. varieties of schools should be built to solve the problems of Americas schoolsD. proper strategies and reforms are needed in the course of solving the problems44. National education standards emphasize the importance of _.A. main basic subjects in schoolsB. learning a techniqueC. the ability to understandD. the same base of knowledge45. What is the passage mainly about?A. Emerging crisis in Americas schools.B. Solving American education problems.C. Educational foundation of American society.D. The importance of adopting national educational standards.答案:美国社会的教育基础可能会对国家的未来构成威胁,这是1983年得出的结论,然而它仍然适用于二十多年后的现在的美国。本文介绍了美国教育令人担忧的现状,还提出了一些解决方法。41. D。细节理解题。根据第二段的“Americas schools are failing us. Theyre not preparing enough young people to succeed in the 21st century.”可知美国的教育并没有发挥很好的作用,因此选D。42. B。观点态度题。根据第二段第一句“Americas schools are failing us.”可知,作者对美国的学校并不满意,因此选B项。43. D。细节理解题。根据文章最后一句话“What we need is a systematic, national plan that combines the smartest reforms and takes brave risks.”可知在解决美国教育中的问题的过程中是需要一些适当的策略和改革的。选项D正确。44. A。细节理解题。根据第五段中“national educational standards that emphasize main studies math, science, English and history”可知是强调了学校里主要学科的重要性,因此选A。45. B。主旨大意题。本文主要讲述了美国学校教育存在的问题并提供了一些解决问题的办法。4. 基础写作有外商来某工业区(Industrial Development Zone)参观访问,请你陪同他们参观,并用英语向他们介绍开发区的情况,介绍

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论