


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
XX九年级英语阅读理解CharlesDickens 中考英语阅读理解直接理解性题目如何做?这种题目比较简单,只要通读全文,了解文中所叙述的重要事实或细节,就可以解答出来,有的甚至可以从文章的原句中直接找到答案。更多有关xx中考英语的信息可登录出guo,欢迎收藏(即可收藏)! 阅读下面的短文,根据其内容,回答所提的问题。 Charles Dickens was born in 1812 in one of the small towns of England. When Dickens was nine years old, his father found a job in London and the family moved there.Later on his father was put in to prison(监狱)for owing(负债).His mother could not supply(供应) enough food to him and his younger brothers and sisters.He had to do something for his family.He did some housework and looked after his brothers and sisters.Their life was hard,so he could not go to school. Only until his father was out of prison ,could Charles go to school.At that time he was already twelve.But he did not finish school.Two years later he began to work in a factory. And he was a journalist(记者)and wrote for newspapers.The future writer often went to the library to read books.He read a lot.Then,at the age of twenty-two,Dickens began to write and he wrote a lot of novels and stories all his life.Dicken s died over a hundred years ago,but people are still reading his books with great interest. Questions: 1.What was Charles Dickens? _ 2.How long did Dickens live in his hometown? _ 3.Why couldnt Dickens go to school? _ 4.When did Dickens begin to work? _ 5.Where did Dickens read a lot? _ 参考答案: 1.从短文内容可以看出,他是一个伟大的英国作家。应回答:He was one of the greatest English writers. 2.“When Dickens was nine years old,his father found a job in London and the family moved there.”已经告诉我们,他在故乡生活了九年。该题的答案是:He lived there for nine years. 3.Dickens的父亲因负债累累,被关进了监狱,他当然得干一些家务事,照看弟弟妹妹。其答案是:He had to do some housework and look after his brothers and sisters at home. 4.Dickens在十二岁时才上学,两年后不得不辍学去工作,他自然是十四岁。故应回答:When he was fourte
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年《健康管理师》理论知识考试题及答案
- 2025年天津市事业单位教师招聘生物学科专业知识试题及答案
- 2025年事业单位美术教师招聘考试学科专业知识真题模拟解析
- 2025年贵州省事业单位招聘考试综合类职业能力倾向测验真题模拟试卷
- 2025年重庆市事业单位招聘考试综合类公共基础知识真题模拟试卷
- 菏泽地理中考试题及答案
- 2025年中国无线人体工学键盘行业市场分析及投资价值评估前景预测报告
- 2025国考鸡西市预算管理岗位申论题库含答案
- 2025国考沈阳审特申论贯彻执行易错点
- 2025国考太原市海洋管理岗位申论高频考点及答案
- 河南历史课件
- 全国青少年“学宪法、讲宪法”知识竞赛题库及答案
- 单元四-一般道路驾驶(教案)
- 油库消防培训课件
- 2025年华医网选修课(广东省卫生系统继续教育-选修课18学时)考试答案
- 2025-2030空气压缩机市场发展现状调查及供需格局分析预测报告
- 流量计考试试题及答案
- 电子商务案例分析-京东商城
- 限价保供协议书范本
- 2024-2025学年人教版初中信息科技八年级全一册知识点复习要点归纳
- 河南开放大学《PHP网站开发技术》形考题库答案
评论
0/150
提交评论