


全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
小学升外国语学校英语阅读专项50-431 Mrs. Browns old grandfather lives with her. Every morning he goes out for a walk in the park and goes home at ten to twelve.But one morning, a police car stops outside Mrs. Browns house at twelve, and two policemen help her old grandfather get off. One of them says to Mrs. Brown, “The old man cant find his way home in the park and calls us for help, so we drive the car to bring him home.”Mrs. Brown is very surprised (惊讶) but she thanks the policemen and they leave.“But grandfather,” she asks, “You go to that park every day for twenty years. How cant you find your way home?”The old man smiles (微笑) and says, “I can find my way but Im just tired and dont want to walk home.”( C ) 1. Every morning goes out for a walk.A. Mrs. Brown B. Mrs. Browns friend C. Mrs. Browns old grandfather【解析】根据文中Mrs. Browns old grandfather lives with her. Every morning he goes out for a walk可知( B ) 2. Mrs. Browns old grandfather goes home from the park at .A. 12:10 B.11:50 C. 12:50【解析】根据文中Mrs. Browns old grandfather goes home at ten to twelve.可知 ( A ) 3. How does the old man go home? A. On foot B. By bus C.By car【解析】根据文中Every morning he goes out for a walk in the park and goes home at ten to twelve.可知( A ) 4. Who helps the old man get out of the car?A. Two policemen B. One policeman C. Mrs. Brown【解析】根据文中two policemen help her old grandfather get off可知( C ) 5. The old man .A. cant find his way in the park B. would like a car C. is tired and doesnt want to go home on foot【解析】根据文中“I can find my way but Im just tired and dont want to walk home.”可知2I have two good pen pals. One is Chen Hui . He works in a hospital. He is a doctor ,He says he likes his job, because he likes helping people. He is 32 years old now. But he looks a little younger. he goes to work by car. His hobby is playing football. he loves children and he says they make him feel young.The other is a policeman. His name is Tom. He is tall and strong. he likes playing football, too. He goes to work early and gets back home late. he likes his job, because he can protect (保护)other people. His wife Lucy tells me that she wants to see me. So do I. But we have no time.( C )1My pen pals are . AgirlsBboysCmenC【解析】根据文中I have two good pen pals. One is Chen Hui . He is 32 years old now. The other is a policeman.可知( C )2Who is Chen Huis wife? ATomBLucyCWe dont knowC【解析】文中没有提到所以不知道。( C )3Who wants to see me? AChen HuiBTomCLucyC【解析】根据文中His wife Lucy tells me that she wants to see me.可知( A )4How does Chen Hui go to work? ABy carBBy BusCOn foot.A【解析】根据文中he goes to work by car.可知( B )5Why does Tom like his job?ABecause he likes helping peo
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025福建南平闽延电力建设公司招聘3人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025甘肃定西市陇西县人力资源有限公司招聘工作人员4人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025湖南冷链物流集团招聘法务主管1名笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年西安市工业合作联社下属企业招聘笔试笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年湖南邵阳市新宁县城乡建设发展集团有限公司招聘拟聘人员笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025北京国际大数据交易所有限责任公司招聘笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025中国电信股份有限公司淮南分公司实习生招募80人笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025哈尔滨“丁香人才周”(春季)引才现场招聘活动模拟试卷及答案详解(典优)
- 2025年合肥滨投文化创意发展有限公司招聘3人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解1套
- 2025广东运管所郁南县亮丽路灯管理有限公司招聘员工1名考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠系列)
- 通勤车租赁投标方案(技术标)
- 全国优质课一等奖中职中专计算机专业教师教学设计和说课大赛《Premiere视频制作初体验》说课课件
- 2023年云南省中考道德与法治试卷及答案解析
- GB/T 19812.5-2019塑料节水灌溉器材第5部分:地埋式滴灌管
- 世联-洛阳五女冢旧改高端大盘项目整体定位
- FZ/T 01093-2008机织物结构分析方法织物中拆下纱线线密度的测定
- 集中供热管网工程监理大纲范本
- 新食品生产许可管理办法培训课件
- 餐厅厨房设备采购清单
- 工程联系函(模板)
- 2022年及往年真题六西格玛绿带复习题及答案
评论
0/150
提交评论