Unit 4 Where’s my schoolbag?单元测试卷(含答案)_第1页
Unit 4 Where’s my schoolbag?单元测试卷(含答案)_第2页
Unit 4 Where’s my schoolbag?单元测试卷(含答案)_第3页
Unit 4 Where’s my schoolbag?单元测试卷(含答案)_第4页
Unit 4 Where’s my schoolbag?单元测试卷(含答案)_第5页
已阅读5页,还剩5页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 4 Wheres my schoolbag? 单元测试听力部分(15分)一、听力(本题有15小题,每小题1分,共15分)第一节:听小对话,选择正确答案。( )1. Where is Toms schoolbag?A. On the desk.B. On the chair.C. On the bookcase.( )2. What is on Alices bed?A. Her dictionary.B. Her watch.C. Her pen.( )3. Is Lindas hat on her chair?A. Yes, it is.B. No, it isnt.C. Yes, she is.( )4. Whose watch is on the table?A. Toms.B. Lilys.C. Lindas.( )5. What are they talk about?A. A pencil.B. A chair.C. Tom.第二节:听长对话,回答问题。听下面一段对话,回答第67两个小题。( )6. Where are those books?A. Under the table.B. On the sofa.C On the bed.( )7. Is the pencil box on the table?A. Yes, it is.B. We dont know.C. No, it isnt.听下面一段对话,回答第810三个小题。( )8. Where is Mr. Greens baseball?A. On the sofa.B. On the floor.C. In the drawer.( )9. Where is Tonys pen?A. In the backpack.B. In the pencil box.C. On the table.( )10. What color is Tonys pen?A. Red.B. Blue.C. Black.第三节:听短文,选择最佳选项。( )11. What color is Susans table?A. Blue.B. Yellow.C. Green.( )12. What can you see under the table?A. Three English books.B. A computer game.C. A baseball.( )13. Where is Susans computer game?A. On the bed.B. On the floor.C. Under the table.( )14. Is the red hat Susans?A. Yes, it is.B. We dont know.C. No, it isnt.( )15. Where is Susans sister?A. On the sofa.B. On the floor.C. On the bed.笔试部分(85分)二、完形填空(本题有10小题,每小题1分,共10分)This is a nice picture, 1 is a picture of my sisters room. My sisters 2 is Grace. Her room is tidy. You can 3 a desk, a bookcase, a chair, a sofa and a bed in it. Her 4 is on her desk. It is red. Her books are 5 it. A computer is on the desk, 6 . Graces other books are in the bookcase. 7 is on the chair?Its a model plane. A notebook and a box 8 on the sofa. The sofa is yellow. Yellow is her favorite(最喜爱的) 9 . Is her quilt on the 10 ? Yes. Its a yellow quilt.( )1. A. HeB. SheC. ItD. They( )2. A. numberB. nameC. photoD. ring( )3. A. seeB. thinkC. askD. call( )4. A. pencilB. eraserC. clockD. schoobag( )5. A. forB. inC. atD. of( )6. A. tooB. andC. butD. to( )7. A. HowB. WhatC. WhereD. Who( )8. A. amB. isC. areD. be( )9. A. cardB. gameC. colorD. watch( )10. A. chairB. deskC. tableD. bed三、阅读理解(本题有15小题,每小题2分,共30分)AThis is Lucy and this is Lily. They are twins. They are twelve. This is their bedroom. The beds look the same. This bed is Lucys and that one is Lilys. The twins have one desk and two chairs. Lucys chair is yellow but Lilys is red. Lucys coat is on her bed, but Lilys is on her chair, A clock, some books, two pencil-boxes and some flowers are on the desk. Their bags are behind their chairs. A ball is on the floor, under Lucys chair. You can see a cat. Its under Lilys chair. Its black.( )1. Lucy and Lily are _.A. sistersB. twinsC. A and BD. brothers( )2. Lucy and Lily have _.A. two beds, two chairs and one deskB. two desks and one chairC. two bags, two cats and two chairsD. two chairs, one desk and two balls( )3. Lucys chair is _ and Lilys is _.A. yellow; redB. red; yellowC. black; whiteD. white; red( )4. Lucys coat is _.A. on her chairB. on the floorC. under the chairD. on her bed( )5. What are on the desk?A. Some flowers, a clock, three books.B. Two pencil-boxes, a clock, some books and flowers.C. Some flowers and one book.D. A clock, one pencil-box and some flowers.BHere is a picture of a classroom(教室). You can see a teachers desk, five students desks and five chairs. You can see some pictures on the wall, too.Three books and a pencil case are on the teachers desk. Two pens and two rulers are in the pencil box. A school bag is behind one of the chairs. A ball is on the floor.There is a girl and a boy in the classroom. The girl is Anna. The boy is Tom. They are in Class Two. They are friends.( )6. Its a picture of _.A. some boysB. some girlsC. a classroomD. desks and chairs( )7. There are _ desks in the picture.A. threeB. twoC. fiveD. six( )8. The two pens are _.A. on the floorB. on the deskC. behind the chairD. in the pencil box( )9. Anna and Tom are in Class _.A. TwoB. ThreeC. FourD. Five( )10. _ are not in the picture.A. Three booksB. Two rulersC. Some picturesD. Two bookcasesCWe have a flat(公寓)in London. There are six families in that building. Lucy and her son Tom live in Flat 101. Tom is a student in 14 middle school. He is thirteen years old. His mother is a policewoman. Flat 102 is Sallys family. Her parents, Nick and Helen are teachers. Her grandpa, Peter lives with them. Sam and Mary are in Flat 201. They are very old. They have a son, Ned. Ned works in China now. Rose lives in Flat 202. She is a doctor. Flat 302 is Joys home. She is 71 years old. Joy has a daughter, Jane. Jane works in Hong Kong, Jean. Janes daughter, lives with her grandma. Everyone here is nice. They are all happy.( )11. Where is our flat?A. Its in China.B. Its in England.C. Its in Canada.D. Its in America.( )12. Where does Lucy work?A. She works in a library.B. She works in a school.C. She works in a police office.D. She works in a restaurant.( )13. How many sons do Sam and Mary have?A. They have one.B. They have two sons.C. They have four sons.D. They have four sons.( )14. Who is Jane?A. She is Joys mother, Jeans daughter.B. She is Joy and Jeans mother.C. She is Joys daughter, Jeans mother.D. She is Jeans grandmother, Joys mother.( )15. Whats our flats number?A. Its 201.B. Its 302.C. Its 301.D. Its 102.四、任务型阅读(本题有5小题,每小题1分,共5分)根据短文内容,完成下列表格。Look at this room. Heres a pencil box and its orange. Its my pencil box and its on the desk. Look! This is a pen. Its black. And this is an eraser. Its blue and white. Theyre in the pencil box. That is a ruler. Its yellow. Its in the desk. Wheres my basketball? Ah, its there, under the sofa.ThingColorPlaceA pencil box2. _On the deskA penBlack4. _1. _Blue and whileIn the pencil boxA ruler3. _In the deskA basketball5. _A. In the pencil boxB. Under the sofa C. OrangeD. An eraserE. Yellow五、词汇运用(本题有15小题,每小题1分,共15分)A. 根据首字母或汉语提示完成单词。1. W_ is my pen? I cant find it.2. My schoolbag is u_ the table.3. 1 dont k_ her telephone number.4. My _(钥匙)are on the table.5. He listens to music on the r_.6. Boys like making _(模型)planes.7. Lindas English book is o_ the floor.8. Look! The _(时钟)is on the bed.9. I put my books on the _(书橱).10. He is a boy, _(但是)Im a girl.B. 用方框中所给单词的适当形式填空。ask your that be he1. _ are my video tapes.2. Some pictures _ on the wall.3. _ CDs are in his mothers room?4. The green pen is _.5. She always _, “Whats this?”六、语法填空(本题有10小题,每小题1分,共10分)This 1. _(be)Tonys bedroom. Its 2. _ nice room. You can see a bed, two 3. _(photo), a chair and a baseball in it. What can 4. _(your)see on the wall? You can see pictures and a kite on the wall. You can also see a window 5. _ the wall. Where is the hat? Its on the 6. _(table).Those plants(植物)are on the table, 7. _. Where are his pencil box 8. _ books? Theyre under the chair. 9. _(he)schoolbag is on the bed. Wheres his baseball? Sorry, I 10. _(not)know.七、句型转换(本题有5小题,每小题1分,共5分)1. My TV is on the desk.(对画线部分提问)_ _ your TV?2. This book is in that box.(改为复数形式)_ books _ in _ _.3. Is my computer game on the bed?(作否定回答)No, _ _.4. They are on the sofa.(改为一般疑问句)_ _ on the sofa?八、书面表达(本题有1小题,共10分)假设右图是你的房间,请根据图片提示,描述一下你房间中物品的位置。要求语句通顺,不少于40词。参考词语:foootball(足球)This is my room._I love my room.Unit 4 Wheres my schoolbag? 单元测试答案解析一、【答案】1.A 2.C 3.B 4.A 5.C 6.A 7.B 8.A 9.A 10.C 11.B 12.A 13.C 14.A 15.B二、1.【答案】C【解析】理解句意可知前后表示转折,故选C。2.【答案】D【解析】与前面“outgoing”相反,故选D。3.【答案】C【解析】句意为:我从很小的时候就开始学英语,并且现在学得更刻苦了。finish:结束;mind:介意;start:开始;forget:忘记。故选C。4.【答案】A【解析】not onlybut also:不仅而且。5.【答案】B【解析】be good at doing sth.:擅长做某事。6.【答案】C【解析】根据后面的“swim”可知应该是去游泳池。library:图书馆;cinema:电影院;pool:游泳池;hill:小山。故选C。7.【答案】A【解析】句意为:帮助我学习如何游泳。故选A。8.【答案】C【解析】句意为:现在我可以比我所有的朋友游得好。故选C。9.【答案】B【解析】根据前面的“jokes”可知应选B。10.【答案】D【解析】根据后面的“jokes”可知应选D。三、1.【答案】A【解析】根据第一个表格可知应选A。2.【答案】C【解析】根据第二个表格可知应选C。3.【答案】D4.【答案】A【解析】根据表格第一栏“a black watch”可知应选A。5.【答案】B【解析】根据表格第二栏“Last name: Smith”可知应选B。6.【答案】D【解析】根据表格最后一栏“Family members: grandparents, parents, brother”,再加上Kate可知一共有6个人。故选D。7.【答案】D【解析】根据表格第四栏“a blue schoolbag”可知应选D。8.【答案】C【解析】根据第一段中“Her name is Alice Black.”可知这个女孩的姓是Black。故选C。9.【答案】B【解析】根据第二段中“Her grandparents have two daughters and one son.”可知Alice的祖父母有三个孩子。故选B。10.【答案】A【解析】结合语境可知“them”指代的Alice的两条狗Bobby和Tony。故选A。11.【答案】A【解析】根据第二段“Her graundparents have two daughters and one son.”可知Alice有两个阿姨。故A项正确;根据第二段中“and one sister”可知Alice有一个妹妹。故B项错误;根据第二段中“Bobby is black”可知Bobby是一条黑色的狗。故C项错误;根据最后一段最后两句可知Helen是Alice的表妹。故D项错误。故选A。12.【答案】D13.【答案】A【解析】根据第二段最后一句可知应选A。14.【答案】A15.【答案】B【解析】根据最后一段最后一句可推测出Emily的秘密是她既不会写字也不能阅读。故选B。四、【答案】1.Elizabeth 2.Claire 3.Mike 4.Sally 5.Joseph五、A.【答案】1.eighteen 2.telephone 3.Excuse 4.daug

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论