全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
七年级英语下册unit1测试卷一、 语法选择。Mary is a tall woman.She lives in a big house 1 the sea.She likes to go fishing and swimming.She works as a house painter(油漆匠)for a 2 _.Mary 3 a ladder(梯子)when she works 4 she is so tall.After Mary comes home from work each day,she likes 5 outside,watching the beautiful sea and talking with her friend Harry. Harry 6 a paint store.He usually uses a ladder to work because he is 7 . He is really kind and 8 _so he has many friends.His best friend is Mary.Mary comes by every day 9_ paint for her job.Sometimes they laugh(笑)because Mary is too tall and she cant_10 some houses easily.Harry doesnt like to paint,but he often goes fishing with Mary.The two people like their relaxing lives.( )1.A.under B.in C.near D.on( )2.A.live B.lives C.life D.living( )3.A.doesnt need B.needs C.is needing D.needed( )4.A.and B.because C.but D.so( )5.A.seat B.sitting C.sit D.to sitting( )6.A.is B.had C.have D.has( )7.A. short B.shorter C.shortest D.shortly( )8.A.friendlier B.friendliness C.friend D.friendly( )9.A.buy B.to buy C.buys D.buying( )10.A.get B.get out C.get into D.get down2、 完形填空 Do you have a pen friend?I have one.Now let me 11 you something about my pen friend.His name is Joe and he comes from 12 .It is a country with many kangaroos.He is 12 years old.He is a student in a middle school.His father is a driver and 13 at a train station.Joe is a handsome 14 with blond hair and blue eyes.He has a round 15 .His favorite color is 16 ,so he usually wears white clothes.He likes sports very much.He gets up early in the morning and then 17 tor half an hour.He thinks running can help him to keep 18 .He is good at 19 soccer and he is in a soccer club.He goes there every Sunday. He invited(邀请)me to 20 his country,Australia.Im going there next month.And I think Ill have a good time there.( )11.A.speak B.talk C.tell D.say( )12.A.the USA B.Australia C.South Africa D.China( )13.A.works B.stops C.sits D.teaches( )14.A.boy B.girl C.lady D.baby( )15.A.face B.ear C.nose D.hand( )16.A.red B.green C.white D.blue( )17.A.swims B.sings C.runs D.dances( )18.A.clean B.healthy C.friendly D.busy( )19.A.doing B.making C.playing D.beating( )20.A.leave B.visit C.remember D.miss3、 阅读理解。ATeddy Bear Childcare CenterOpening time:3 pm-5:45 pm Games,crafts,toys,sports,and whatever else your child needs after a day at school.We will care for your child until you are able to pick them up.Food:We will give a healthy snack to children at 4 pm.Children who stay after 5 pm will need to bring their own food for dinner.Booking:Please call Cathryn at 294-260-2091. Booking should be done at least 2 weeks in advance(提前)so that we can arrange staff(员工)and make sure there is a room for your child.Cost:$40 per hour(or $20 for half an hour) Students from Elliston Kindergarten can get 10 percent off-please ask Cathryn for more details(详情). Teddy Bear caretakers have 24 years of childcare experience.( )21.The Teddy Bear Childcare Center opens . A.in the morning B.at noon C.in the afternoon D.at night( )22.What can children do at the center? a.Play games. b.Play sports. c.Have dinner. d.Play with toys. A.abc B.abd C.acd D.bcd( )23.Parents can book a spot at the center by . A.calling Cathryn B.visiting its website C.going to the center D.calling any of the staffs( )24.Amy goes to Elliston Kindergarten.Her classes finish at 3 pm and her mother picks her up at 5 pm.How much should her mother pay each day? A.$40. B.$60. C.$72. D.$92.( )25.Which following is TRUE? A.The Teddy Bear Childcare Center will give a healthy snack to children at 5 pm. B.You can book a room at any time. C.If you want to know more details,you can ask the Elliston Kindergarten.D.Teddy Bear caretakers have many years of childcare experience.BJane Browning works in a busy hospital in Boston,USA.On weekdays,she usually gets up at six oclock in the morning and has a shower.Then she goes to work at seven oclock.Her husband,David,usually gets up at seven oclock.He is a science teacher.They have one son.His name is Andy.Andy is thirteen.He goes to school at seven thirty in the morning with his father.After Jane gets to the hospital,she talks to her and asks now they are.Then she meets the new patients.At about one oclock in the afternoon she has lunch.Usually Jane gets home at six oclock in the evening and she is very tired.But she loves her job because she likes helping people.( )26.When does Jane go to work every day? A.At 6:00 am. B.At 6:30 am. C.At 7:00 am. D.At 7:30 am.( )27.What subject does David teach? A.Science. B.History. D.Math. C.English.( )28.What does the underlined wordpatients”mean in Chinese? A.演员 B.游客 C.病人 D.顾客( )29.Why does Jane love her job? A.Because it is interesting. B.Because she can help people. C.Because it helps her make friends. D.Because she doesnt need to get up early.( )30.Which of the following is TRUE according to the passage? A.Janes son is 11. B.Jane usually has no lunch. C.Janes husband goes to work at 7:00.am. D.Jane usually comes back from work at 6:00 pm.4、 短文填空请用适当的词完成下面的短文每个空只能填写一个形式,意义相符的单词。 Its hard to make friends if you always stay at home.Get 31 of the house and do things with other people.Its easier to make friends when you have the 32 hobby.Dont be 33 to show yourself to others.Talk about your 34 things.People will find that they are very interesting if you show yourself freely.Look 35 people in the eyes when you talk to them.In this way,they will find it easier to talk to you.If not,people may think you are not interested in them and may 36 talking to you.Be a good listener.Let people talk about their own things 37 talking aboutme,me,me.Ask a lot of 38 .Show interest in their answers. 39 to make friends with the kind of people you really like.Be kind to a lot of people.40 so, you will have more chances(机会)to make friends.测试卷答案及解析:一1.【答案】C【考点】介词【解析】根据语境可知,Mary住在靠近海边的一座大房子里,她喜欢钓鱼和游泳。2.【答案】D【考点】动词【解析】根据语境可知,Mary以作为一名房子油漆匠为生。3.【答案】A【考点】情态动词【解析】根据下文“she is so tall”可知,Mary工作的时候不需要梯子。4.【答案】B【考点】连词【解析】根据语境可知,Mary工作的时候不需要梯子,因为她的个子很高。前后是因果关系。5.【答案】B【考点】动词【解析】根据语境可知,每天Mary下班回家后,她喜欢坐在屋子外面,远眺大海,和朋友Harry聊天。6.【答案】D【考点】动词时态【解析】根据下文“Mary comes by.paint for her job.可知,Harry 经营一家卖颜料的商店。7.【答案】A【考点】形容词【解析】根据语境可知,Harry工作的时候常常需要梯子,因为他的个子矮。8.【答案】D【考点】形容词【解析】根据语境可知,Harry很友善且待人友好,所以他有很9.【答案】B【考点】动词【解析】根据语境可知,Mary每天来Harry的商店买工作用的油漆。10.【答案】C【考点】短语辨析【解析】.根据语境可知,有时Harry和Mary 打趣,因为Mary太高了,她不能很容易地进入一些房子。Get into 意为“进入”二11.C.考查动词。句意:让找告诉你关于我笔友的一些情况。speak意为“说、讲”,通常用于说某种语言或者强调说话的方式,动作等。.talk意为“谈论”,常用表达有talk with sb.或 talk about sth.;tell 意为“告诉,讲述”,常用表达有tell sb.sth.(告诉某人某事);tell sb.about sth.(告诉某人关于.)say意为“说”,后接说话内容,此空考査tell sb.about sth.的结构。故选Co12.B.考查名词。根据下文 He invited.his country,Australia 可知,他笔友的来自澳大利亚。故选B。13.A。考查动词。 句意:他的父亲是一名司机,在火车站工作。work意为“工作”。故选A.14.A。考查名词。根据上文的内容,可知Joe是一名12岁的中学生,用boy(男孩)更符合语境。故选A。15.A。考查名词。联系下文hair和eyes可知,这里描述的是Joe的外貌,用round 来修饰的只能是face(脸)。故选A.16.C。考查形容词。根据空格的下一句 so he usually wears white clothes可知,他最喜欢的颜色是white(白色)。故选C.17.C。考查动名词。根据下一句 He thinks running can help him to keep.可知,他每天都起来跑步。故选C。18.B。考查形容词。 跑步是一种健康的运动,可以让他的身体保持健康的状态,healthy 意为“健康的”。故选B。19.C。考查动名词。句意:他很擅长踢足球。在四个选项中,只有“play”意为“打球;踢球”。故选C.20.B。考查动词。根据句意,Joe邀请作者去游览他的国家。在四个选项中,只有visit意为“游览;拜访”。故选B.三A21.C.根据Opening time:3 pm-5:45 pm可知,泰迪熊托儿中心是下午营业。22.B.根据“Games,crafts,toys,sports,and whatever else your child needs after a day at school.可知,孩子们可以做游戏、运动、玩玩具。23.A根据“Booking:Please call Cathryn at 294-260-2091.可知预定方式。24.C.根据“Cost:$40 per hour(or$20 for half an hour)和Students from Elliston Kindergarten can get 10 percent off”可知,2个小时80美元,再打9折就是72美元。25.D.通读全文可知,泰迪熊托儿中心管理员有多年的育儿经验。B26.C.根据文章第一段最后一句Then she goes to work at seven oclock.可知,Jane每天早晨七点钟去上班。27.A.根据文章第二段第二句He is a science teach
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 深度解析(2026)《GBT 34225-2017浸胶芳纶直经直纬帆布技术条件和评价方法》
- 深度解析(2026)《GBT 34122-2017 220kV~750kV电网继电保护和安全自动装置配置技术规范》
- 2026年中山职业技术学院附属幼儿园招聘备考题库及答案详解(易错题)
- 2026年芒市国富备考题库科技有限公司招聘备考题库及参考答案详解1套
- 2026年嘉兴市秀水高级中学公开招聘教师备考题库及答案详解(考点梳理)
- 2026年将乐县公开招聘紧缺急需专业新任教师备考题库及答案详解(考点梳理)
- 2026年黄埔海关国际旅行卫生保健中心公开招聘非占编聘用人员的备考题库有完整答案详解
- 2026年福建省乡总农业集团有限公司员工招聘备考题库及答案详解参考
- 2026年共青团中央所属单位高校毕业生公开招聘66人备考题库及1套参考答案详解
- 2026年个旧市润霖建设发展有限责任公司招聘备考题库及一套完整答案详解
- 华信咨询-中国斗轮堆取料机行业展望报告
- (完整word版)高分子材料工程专业英语第二版课文翻译基本全了
- YC/T 405.2-2011烟草及烟草制品多种农药残留量的测定第2部分:有机氯和拟除虫菊酯农药残留量的测定气相色谱法
- 医院信息系统操作权限分级管理制度
- 科华ST-360酶标仪操作规程
- 专利预警分析实务与应用课件
- 《红星照耀中国》教案
- 接受美学-读者反映批评
- 《700例典型事故案例汇编》石油石化行业
- 【七年级数学】多边形和圆的初步认识-学生讲义
- 《涉江采芙蓉》优质课件(PPT)
评论
0/150
提交评论