




已阅读5页,还剩11页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
20172017 年辽宁营口初中毕业生毕业升学考试英语试题年辽宁营口初中毕业生毕业升学考试英语试题 考试时间:120 分钟;试卷满分:150 分 第一部分(客观性试题:第一部分(客观性试题:5555 分)分) I. 单项选择 (2017 辽宁营口)1. Although he is8-year-old boy, he can playviolin very well. A. an;aB. the;aC. a;theD. an;the 1. D 【解析】考查冠词用法。句意:虽然他是一个八岁的男孩,但是小提琴他能拉得非常 好。8-year-old是以元音开头的单词,用不定冠词an;play 与表示乐器名称的词连用中间用 定冠词 the。故选 D。 (2017辽宁营口)2. Theremany foreign students in her class. Yes. I know two of them are. A. are;JapaneseB. is;AustralianC. are;GermanyD. is;America 2. A 【解析】考查主谓一致和名词的复数。句意:在她班上有许多外国学生。是的。 我知道有两个是日本人。There be 句型中的 be 要根据 be 后的第一个名词的单复数确定,由 句中 many foreign students可知用 are;由后句中two of them are可知这里用复数名词,四个 选项中只有 Japanese 是复数形式,故选A。 (2017 辽宁营口)3. It is reported that heads of the state29 foreign countries attended the Belt and Road Forum for International(一带一路国际合作高峰论坛)May 14 and 15,2017. A. in;atB. at;forC. from;onD. of;in 3. C 【解析】考查介词的用法。句意:据报道来自29 个国家的国家领导人在 2017 年 5 月 14、15 日出席了一带一路国际合作高峰论坛。表示“来自”是介词from 的用法;表示 在某一天用介词 on。故选 C。 (2017辽宁营口)4. Is thisjacket? No,is in my bag. Maybe its Mikes. A. you;hersB. your;mineC. hers;yourD. your;my 4. B 【解析】考查代词的用法。句意:这是你的上衣吗?不是,我的在我的包里。可 能是迈克的。 由上句句意及第一空后的名词jacket 可知这里用形容词性物主代词your; 由下 句句意可知这里用名词性物主代词mine。故选 B。 (2017辽宁营口)5. How was your day off yesterday? Great!It was my grandmasbirthday. We had a big family dinner. A. the eightyB. the eightiethC. eighteenthD. eightieth 5. D 【解析】考查序数词的用法。句意:你昨天假日过得怎么样?非常棒!昨天是我 奶奶八十岁生日。我们举行了家庭大聚餐。表示某人第几个生日要用序数词,排除选项A; 根据常识可知选 C 是明显错误,既然是“奶奶” ,肯定不是 18 岁;空格前面有 grandmas, 要去掉定冠词 the,排除 B。故选 D。 (2017 辽宁营口)6. Thechildren learn to be independent, theit is for their future. A. earlier;bestB. earliest;bestC. earlier;betterD. early;good 6. C 【解析】考查形容词比较级的用法。句意:孩子越早学会独立,他们的将来就会越好。 表示“越,就越”用“the + 比较级,the + 比较级”句型。故选 C。 (2017辽宁营口)7. is it from your home to the park? Its about ten minutes walk. 1 A. How oftenB. How farC. How longD. How soon 7. B 【解析】考查特殊疑问句。句意:从你家去公园多远?步行大约十分钟的行程。 ” 由答语 Its about ten minutes walk.可知问句是问距离,用 how far。故选 B。 (2017辽宁营口)8. Could you tell meto London? Sure. Next month. A. when will you travelB. when would you travel C. when you will travelD. when you travel 8. C 【解析】考查宾语从句的用法。句意:你能告诉我你们什么时候去伦敦旅游吗? 当然了。 下一个月。 宾语从句疑问句要用陈述句语序, 排除 A、 B 选项; 由答语中的 next week 可知问句用将来时态;上句中的could 在这里不表示过去,而是表示一种客气委婉的语气, 从句用一般将来时。故选C。 (2017辽宁营口)9. Your bedroom is very tidy and clean. Thank you!Itan hour ago. A. cleanedB. will cleanC. is cleanedD. was cleaned 9. D 【解析】考查被动语态。句意:你的卧室又整齐又干净。谢谢!它是一小时前被 打扫的。由时间状语 an hour ago 可知句子用一般过去时;由句子主语it(指卧室)与 clean 是动宾关系,用被动语态。故选D。 (2017辽宁营口)10. Do you know the boyis under the tree? Oh,he is my cousin. A. whoB. whoseC. whomD. which 10.A 【解析】考查定语从句的关系词。句意:你认识树下的那个男孩吗?哦,他是我 表弟。定语从句的先行词 boy 是表示人的名词,且在从句中作主语,用 who 或 that 引导定 语从句。故选 A。 (2017辽宁营口)11. Jim is never late for school,? No. he is used to getting to school early. A. has heB. is heC. hasnt heD. isnt he 11. B【解析】考查反意疑问句。反意疑问句遵循 “前肯后否,前否后肯”的规则,从本句前面 陈述句中 never 知,这个陈述句为否定句,后面的问句用肯定句,排除C、D;从前一句中 的谓语动词是 is 知,后面的问句用 is 提问,排除 A。故选 B。 (2017辽宁营口)12. fine weather it is today! Lets go out and enjoy the sunshine! Sounds grew! A. WhatB. HowC. How aD. What a 12. A【解析】考查感叹句。感叹句结构:How +adj./ adv. + 主语+谓语!What + a/an+adj.+n. +主语+谓语!What + adj.+不可数名词/名词复数 +主语+谓语!根据不可数名词weather 可知用 what。故选 A。 (2017辽宁营口)13. What did you do last Sunday morning? Itwo hoursbooks. A. took; to readB. spend; to readC. spent; readingD. take: read 13. C【解析】考查动词的非谓语形式。句意:你上一个星期填上午干什么来?我花 2 小时读书。因为主语是人,做某事花费某人多长时间应用句型spend .on /doing sth.。故 选 C。 (2017辽宁营口)14. Why didnt you write down what the teacher said? Because she spokefastI couldnt follow her. A. too; toB. very; thatC. enough; toD. so; that 2 14. D考查连词。句意:为什么不把老师的话写下来?因为她说得_快_我跟不 上她。too.to do 太而不能做;enough.to do.足够去做;so.that.如 此以至于;that 后接从句,观察句子结构可知,第二空后面是一个句子,可以排 除 A, C 选项,B 选项没有这样的结构。故选D。 (2017辽宁营口)15. Did you see Mr. White just now? Yes. Hehis car when I met him. A. parkedB. was parkingC. is parkingD. parks 15. B【解析】考查过去进行时态的用法。根据句中的when I met him“当我遇见他的时候”, 以及结合语境,可知前空强调在过去某一刻正在发生的动作,用过去进行时态。故选B。 (2017辽宁营口)16. 1 want to know if your pen friendtomorrow. If shetomorrow, well give her a big surprise. A. will come; will comeB. will come; come C. will come; comesD. comes; will come 16. C 【解析】考查动词时态的用法。句意:我想知道你的笔友会不会来。如果他来这 儿,我们将会给他一个大大的惊喜。 由 I want to know 考查宾语从句,且时间是这个 明天,故用将来时态;而第二个句子考查是条件状语从句,主句是将来时态,从句要用 一般现在时态,且主语 she 为三单形式,故用 comes。故选 C。 (2017辽宁营口)17. Dad, shall I do my homework tomorrow? Better not, dear. Dontwhat you can do today till tomorrow. A. Put onB. put offC. put outD. put up 17. B【解析】考查动词短语辨析。put on 穿上;put off 推迟;put out 熄灭,出版;put up 张贴,举起。句意:爸爸,我能明天做作业吗? 最好不,不要把今天的事推到明天。 做作业与“穿上” 、 “熄灭” 、 “张贴”无关,故选 B。 (2017辽宁营口)18. Weve got everything ready for the trip. You mean Ibring anything with me, right? A. cantB. mustntC. needntD. couldnt 18. C【解析】考查情态动词辨析。句意:我们已经准备好了所有的旅游要用的东西。 你的意思是我不需要再带任何东西了,对吧?cant 不能;mustnt绝对不能;couldnt 用 于过去时态的“不能”;neednt 没必要。上句已经说出准备好了旅游要用的东西,所以答 语只能表示没有必要再带东西了。故选C。 (2017辽宁营口)19. 1 always feel nervous the night before the exam. Im sure you can make it. A. Enjoy yourselfB. Take your timeC. It doesnt matterD. Take it easy 19. D【解析】考查情景交际。句意:我在考试前的晚上总感到紧张。_。我相信 你行。 Enjoy yourself 玩得高兴; Take your time慢慢来; It doesnt matter没关系; Take it easy 别紧张,表安慰。当对方表现焦虑时,应进行安慰。故选D。 (2017辽宁营口)20. Which of the following sings means“Do not drink and drive”? 20. A【解析】考查图例辨析。句意:下面那一个图标表示“禁止酒驾”。 A 项意为:请随手 关灯;B 项意为:禁止乱扔垃圾; C 项意为:禁止吸烟;D 项意为:不能喝饮料。根据A 项 3 图片中的酒杯与汽车可知选A。 (2017辽宁营口) . 完形填空(共15 分,每小题1 分) 根据短文内容,从A、B、C、D 四个选项中选择一个最佳答案。 As the saying goes, “Friends are treasure in our lives. ” I remember when I was growing up, my mom always21, “Half the fun of doing anything is sharing it with others.” Its true. Friends make22enjoy the taste of our success and joys (快乐) and comfort us in our challenging moments. They provide a mirror (镜子) for us23more about ourselves. Ive always looked at friends as family24. Thy enrich (丰富) our lives. As a famous writer said, “A friend is a present which you give25. ” To be a good friend, its important to be a good listener. Hear26your friend says first rather than making conclusions (结论) quickly. Sometimes27is useful to repeat their words back to them. It can help them realize whether their words were what they wanted to say. Patience (耐心) is an important part of being a good friend,28. You know the old golden rule, “Care29others the way you would like them to care for you. ” The support of a friend during a30time can make the difference between success31failure. Encouragement and confidence are the32gifts that can change a persons life. We should choose our friends33, because they can have a greatinfluence on our lives. As34told me, “The attitudes (态度) of your friends are like the buttons (按钮) on a lift. They will35take you up or down.” 21. A. saidB. toldC. talkedD. spoke 22. A. usB. meC. herD. them 23. A. learningB. learnsC. will learnD. to learn 24. A. friendsB. childrenC. membersD. enemies 25. A. herselfB. yourselfC. himselfD. myself 26. A. whatB. thatC. whichD. whose 27. A. thisB. thatC. theseD. it 28. A. neverB. eitherC. tooD. also 29. A. ofB. withC. forD. in 30. A. easyB. difficultC. happyD. wonderful 31. A. butB. soC. andD. or 32. A. bestB. betterC. worseD. worst 33. A. carelessB. carefullyC. carefulD. carelessly 34. A. anyoneB. someoneC. everyoneD. no one 35. A. neitherB. allC. bothD. either 题材:人际交往/朋友 【主旨大意】本文是一篇说明文,围绕文章的中心思想“ Friends are treasure in our lives.”展 开了说明,整篇文章都在讲述朋友对我们的生活和学习有着很大的影响。 21. A【解析】结合文章前后可知第一个空的时态是过去时,妈妈总是说,故选A。 22. A【解析】由后面的 our success 可知此处的宾语是我们故用us,选 A。 23. D【解析】该空考查的是短语的固定用法:provide to do sth.。故选 D。 24. C【解析】把朋友视为家庭成员,只有member 有成员的意思。故选 C。 25. B【解析】根据句意“一个朋友是你自己给自己的一个礼物。 ”可知该空填的是yourself。 4 故选 B。 26. A 【解析】结合句意“倾听你朋友所说的而不是快速做结论。 ”what 可以作宾语。故选 A。 27. D【解析】固定句型的考查,its+形容词+to do sth.故该空填 it。选 D。 28. C【解析】根据文章前后的大意可知,耐心也是成为一个好朋友的重要部分。故选C。 29. C【解析】care for 关心,前后短语要一致。故选C。 30. B【解析】朋友的支持通常是在你困难的时候对你产生影响在成功或失败面前。故选B。 31. D【解析】由上一试题的讲解可知,该空填or。故选 D。 32. A【解析】根据句意“鼓励和自信是能改变一个人最好的礼物。 ”可知该空填 best。故选 A。 33. B【解析】由于前后句意可知,我们选择朋友要小心谨慎,故选 careful,因为修饰动词 choose。故选 B。 34. B【解析】正如某人所说as someone told,是固定短语。故选B。 35. B【解析】根据文章上下文可知,该空有肯定的意思,结合句意可知选B。 III阅读理解(共 20 分,每小题 1 分) (2017 年辽宁营口) (解析人:郭德星) 根据短文内容,从 A、B、C、D 四个选项中选择一个最佳答案。 Passage I (2017 年辽宁营口) 36. At _, the walk begins. A. 9:00 a.m.B. 9:30 a.m.C. 9:10 p.m.D. 9:30 p.m. 37. You can enjoy free entry to _ after paying the registration fee. A. Baddesley Clinton House and gardensB. Michelles house and gardens C. Baddesley Clinton House B930DQD. Clintons house and gardens 38. If Mr. and Mrs. Smith take part in the walk with their 4-year-old son, how much does it cost? _. A. $ 5B. $ 8C. $ 10D. $ 15 39. According to the poster, a dog can _. A. walk with its owner(主人)B. visit the house C. welcome walkersD. enter the gardens 40. From the poster, we can know _. 5 A. the walk is on June 16, 2017B. you can register at 9:00 p.m. C. you can call 7880112D. the walk is 5 kilometers 题材:节日活动广告 【主旨大意】本文是一篇广告应用文。本文详细介绍了参加“每年一度的慈善步行活动”的 具体要求。 36. B【解析】细节理解题。根据广告第四行9:30Walk Begins可知是在 9 点半开始。故选 B。 37. A【解析】细节理解题。根据第一个方框内you can enjoy free entry to Baddesley Clinton House and gardens 可知答案。故选 A。 38. C【解析】细节理解题。根据文章内容可知,一位成人应花费5 美元,5 岁以下的孩子免 费,两个成年人加一个四岁孩子应花费10 美元。故选 C。 39. C【解析】细节理解题。 根据文章第二个方框内容: Furry walkers welcome on the walk. 可 知狗也可以参加。故选C。 40. D【解析】细节理解题。根据文章右上角的图标可知,本次活动是 5 千米。故选 D。 Passage 2(2017 年辽宁营口) Can you think of any questions you have about the natural world? By trying to find the answers to your questions, you are acting like a scientist. Why does the sky look blue on a sunny day? Sunlight is made up of red, orange, yellow, green, blue, indigo ( 靛蓝), and violet ( 紫色) light. The air is made up of many tiny bits(小块). Most colors in the light move directly through the air. The blue and indigo parts of the light bump into (碰撞) the bits of air. The light spreads out and makes the sky look blue. Light can make a glass of milk look blue, too. LetLet s Do It!s Do It! Fill a glass partway(部分) with milk. In a dark room, shine a flashlight(手电筒) into the top of the glass of milk. What happened? The glass looked blue because the bits that made up the milk took in(吸 入) the red, orange, yellow, green, and violet colors but not the indigo and blue colors in the light. Instead the milk pushed the blue light to the sides. Keep looking at the world like a scientist. Just start with a question and try to find the answer. You are sure to uncover lots of fun facts about the natural world. No matter what you want to find out next, remember to have fun. Learning about the natural world can be a lifelong(终生的) adventure. 41. You can act like a _ by trying to find the answer about the natural world. A. violinistB. scientistC. policemanD. teacher 42. Sunlight is made up of _ kinds of light. A. fiveB. sixC. sevenD. eight 43. What makes a glass of milk look blue? _. A. LightB. AirC. MilkD. Glass 44. The bits of the milk take in all the colors except for _. A. orange and yellowB. violet and indigo C. green and blueD. indigo and blue 45. We can learn from the last paragraph that _. A. we should try to find the answers with the help of the scientists B. because you are scientists, you have to uncover the facts C. no matter whether you are young or old, try to learn about the natural world D. if you want to have fun, keep looking at the world like a scientist 题材:教育科技 【主旨大意】本文是一篇说明文。自然界有很多问题等着我们探究, 想要知道天空的颜色是 6 怎样形成的,我们就需要实验验证。在日常生活中,我们需要像一个科学家一样有了问题就 要努力找到答案。 41. B【解析】细节理解题。根据文章第一段you are acting like a scientist 可知,我们可以 像一个科学家那样,去找到自然界问题的答案。故选B。 42. C【解析】细节理解题。根据文章第二段第二句Sunlight is made up of red, orange, ye llow, green, blue, indigo (靛蓝), and violet (紫色) light 可知,太阳光由7 色组成。故选C。 43. C 【解析】 细节理解题。 根据文章倒数第二段最后一句Instead the milk pushed the blue light to the sides 可知,是牛奶不吸收蓝光反而反射蓝光导致。故选C。 44. D【解析】细节理解题。根据文章倒数第二段第二句but not the indigo and blue colors 可 知,牛奶不吸收靛蓝色和蓝色。故选D。 45. D【解析】主旨大意题。根据最后一段可知,以科学家的眼光看待自然界会得到许多乐 趣, 同时作者呼吁我们不管我们想要找到什么都要寻找乐趣, 故乐趣与自然界有关。 故选 D。 Passage 3(2017 年辽宁营口) A man was driving along the road when he saw three penguins ( 企鹅) standing on the road. They looked lost, so he picked them up and put them in the back seat of his car. He then stopped at a gas station to fill up the tank (油箱). While he was there, the attendant (服务员) noticed the penguins in the back seat. HeHe asked the man, “What are those three penguins doing in the back of your car?” “I found them on the road and they looked lost, so I picked them up, ” the man replied. “You should take them to the zoo,” said the attendant. “What a good idea!” said the man. He then paid for the gas and drove off. The next day the man went to the same gas station, and the same attendant happened to be serving him. The attendant was surprised to notice the penguins were still in the car. He said to the man, “I thought I had told you to take them to the zoo. What are they still doing in your car?” The man replied, “Oh, I did. I did take them to the zoo. They love it, and now I m going to take them to the movies!” 46. While the man was driving along the road, what happened? _. A. He saw three penguins playing happily on the road B. He only left three penguins on the road C. He stopped his car because it broke down D. He saw three penguins on the road and they looked lost 47. The underlined word“HeHe” refers to “_”. A. Another penguinB. The manC. The attendantD. The penguin 48. What did the attendant advise the man to do? The man should _. A. take the penguins homeB. let the penguins live in the zoo C. put the penguins in his carD. take the penguins to the movies 49. How many times has the attendant met the three penguins according to the passage? _. A. OnceB. TwiceC. Five timesD. Many times 50. The best title of the passage may be _. A. A man and three lost penguinsB. An attendant and a man C. A zoo and three lost penguinsD. An attendant and a gas station 题材:人物故事 【主旨大意】本文是一篇记叙文。一位男子路上偶遇三只迷路的企鹅, 加油站的服务人员建 议将它们送到动物园, 而这位男子却只是带着企鹅到动物园逛了一圈, 还要带着企鹅看电影。 46. D【解析】细节理解题。根据文章第一段第一句和第二句he saw three penguins (企鹅) standing on the road 和 They looked lost 可知, 这位男子看见三只看起来走丢的企鹅。 故选 D。 47. C【解析】细节理解题。根据文章第一段第四句 the attendant (服务员) noticed the penguins in the back seat 可知,服务员看到了后座上的三只企鹅,则可以推断是服务员问这位男子问 题。故选 C。 48. B【解析】细节理解题。根据文章第二段第二句You should take them to the zoo和第三句 What a good idea 可知,服务员建议那位男子将企鹅送动物园,那位男子也认为这是个好主 意,所以他应该让企鹅生活在动物园。故选B。 49. B【解析】细节理解题。根据文章最后一段可知服务员第二天又看到了企鹅,而文章之 7 后就没有在提到后来的事情,所以服务员遇到了2 次企鹅。故选 B。 50. A【解析】标题归纳题。男人遇到三只迷路的企鹅,加油站的服务人员建议将它们送到 动物园,男人带着企鹅逛了动物园,又想带它们去看电影,很明显男人不想放弃三只企鹅, 本文主要是男人和三只企鹅的关系。故选A。 Passage 4 (2017 年辽宁营口) My parents give me an allowanceallowance every week. An allowance is the money I earn (赚的) when I do chores or jobs around the house. There are a lot of things I want to buy with my allowance, but I have to earn it first! There are many ways to earn money. I do chores, make my bed and empty the dishwasher. I also help may parents whenever they ask. My parents let me choose how to spend my allowance, but they say I shouldnt use it up at once. Thats why they taught me about budgets (预算). A budget helps people buy things now and also save for things in the future. My mom says there are three ways to use my allowance. I can spend it, save it, or give it away. I want to do all three, so my mom and I make three jars. One is a “spend” jar, one is a“save” jar, and one is a“give” jar. Spend JarSpend Jar The spend jar is my favorite! I put most of my allowance here. At the end of the month, I count up all my spending money. I use it to buy things and do fun things with my friends. Save JarSave Jar Sometimes, there are things I want, but I don t have enough money. Thats what the save jar is for. I put some of my allowance in it. It builds up more and more each week. After a while, I have enough money to buy what I want. Give JarGive Jar The last jar is very special. Its the give jar. I donate (捐赠) the money to a charity (慈善) or another good cause. My dad says that donating money helps other people and makes our world a better place. I like putting my allowance into my three jars. It s fun to see it build up over time! Do you earn an allowance? 51. The Chinese meaning of the underlined word“allowanceallowance” is _. A. 允许B. 零用钱C. 承诺D. 费用 52. There are _ jars for the writers money. A. oneB. twoC. threeD. four 53. For budgets, the writers parents didnt want him to _. A. spend all the money in a short timeB. build up too much money C. save the money for things in the futureD. choose how to spend the money 54. Which of the following is TRUE according to the passage? _. A. The writers parents have a large amount of money B. The writer asks his mother to make the three jars C. The writer donates money in the“spend” jar to a charity D. There are many ways to get the allowance for the writer 55. We can learn how to _ according to the passage. A. use the allowanceB. make three jarsC. help othersD. buy things 题材:人物故事 【主旨大意】本文是一篇记叙文。作者在父母的帮助下成功管理好了零用钱, 并写出了具体 方法。 51. B【解析】词义猜测题。根据文章第一段第二句An allowance is the money可知,这是钱 的意思,第一句又说是父母给的,故推测是零用钱。故选B。 52. C 【解析】 细节理解题。 根据文章第二段倒数第二句so my mom and I make three jars可知, 一共有 3 个。故选 C。 53. A【解析】细节理解题。根据文章第二段第一句they say I shouldnt use it up at once 可知, 父母不想让作者一次性用完。故选A。 54. D【解析】推理判断题。根据文章第一段倒数第二句There are many ways to earn money 可知,作者有很多方法挣钱,故推测作者有很多方法来赚取零用钱。故选D。 55. A【解析】主旨大意题。本文介绍了作者在父母的帮助下成功管理零花钱,并具体说明 8 了方法,故本文可让我们学到如何管理零花钱。故选A。 第二部分第二部分 (主观性试题:(主观性试题:9595 分)分) I. I. 补全对话(共补全对话(共 1515 分)分) (2017 年辽宁营口)(A)从所给句子中选择恰当的句子完成下面的对话。 (共 5 分,每小 题 1 分) A: Hello! Whos calling, please? B: Hi! This is Jack speaking in Beijing. 56._ A: Hey, Jack! This is Amy. Why are you in Beijing now? B: Ive come to see my aunt with my parents. A: 57._ B: Its now very warm and comfortable in May, just right for sightseeing. A: Thats why many people go there
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 大唐电力绵阳市2025秋招自动化与测控专业面试追问及参考回答
- 烟台市中储粮2025秋招笔试行测高频题库及答案
- 中国广电娄底市2025秋招笔试行测题库及答案财务审计类
- 2025年江西知识考试试题及答案
- 海东市中石化2025秋招笔试模拟题含答案电气仪控技术岗
- 呼伦贝尔市中储粮2025秋招仓储保管岗高频笔试题库含答案
- 大唐电力七台河市2025秋招自动化与测控专业面试追问及参考回答
- 安顺市中石化2025秋招笔试模拟题含答案机械与动力工程岗
- 阿拉善盟中储粮2025秋招面试专业追问题库信息技术岗
- 中国联通三沙市2025秋招笔试行测题库及答案互联网运营
- 2025山东东营公安招录辅警392人考试参考试题及答案解析
- 2025四川宜宾市退役军人事务局招聘临聘人员2人考试参考题库及答案解析
- 高考语文 热点04 现代文阅读II之理论与文本互证类题(解析版)
- 预制混凝土检查井采购合同模板
- 2025年中小学《国庆节、中秋节》放假通知及安全提示
- 致敬 9.3:一场阅兵一部民族精神史诗
- (完整版)室外散水专项方案
- 智能物流行业智能化运输装备应用前景研究报告
- 2025云南黄金矿业集团股份有限公司第二次招聘8人笔试备考试题及答案解析
- 三级眼科医院评审标准实施要点
- 化疗药物使用顺序课件
评论
0/150
提交评论