下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、七年级英语阅读理解(一)(a)a young boy was playing with a ball in the street. he kicked it too hard and it broke the window of a house and fell inside. a woman came to the window and shouted at the boy. the boy was afraid, so he ran away. but he still wanted his ball back. a few minutes later, the boy came back
2、 and knocked at the door. he said to the woman, my father is going to come and repair your window soon.after a few minutes, a man came to the door with tools(工具)in his hand, so the woman let theboy take his ball away.when the man finished repairing the window, he said to the woman, please pay ten do
3、llars. but arent you the father of the boy? the woman asked, looking surprised.no, he answered, looking more surprised. arent you his mother? how did the boy break the window?a. he pushed it too hard.b. he threw a stone on it.c. he kicked the ball too hard.d. he broke it with some tools.此题是细节理解题。答案出
4、处:he kicked it too hard and it broke the window of a house and fell inside. 他踢球太用力了,球打破了窗户掉了进去。因此,正确答案是 c。what does the underlined word repair in paragraph 1 mean?a. 打扫b. 修理c. 赔偿d. 道歉此题是词义猜测题。答案出处:he said to the woman, my father is going to come and repair your window soon.他对女人说,“我爸爸很快会来修理你的窗户。”所以 r
5、epair 的意思是修理。因此,正确答案是 b。why did the woman let the boy take the ball away?a. because she was the boys mother.b. because the boy said sorry to her.c. because the boys father repaired the window.d. because she thought the man was the boys father.此题是推理判断题。答案出处:he said to the woman, my father is going to
6、 come and repair your window soon.他对女人说,“我爸爸很快会来修理你的窗户。”after a few minutes, a man came to the door with tools(工具)in his hand, so the woman let the boy take his ball away.几分钟之后,一个男人手里拿着工具来到门口,所以女人让男孩拿走了他的球。所以女人以为来的男人是男孩的爸爸。因此,正确答案是 d。from the story, we can learn that the boy was.a. kind and honestb.
7、 clever and honestc. kind but not honestd. clever but not honest此题是推理判断题。答案出处:he said to the woman, my father is going to come and repair your window soon.他对女人说,“我爸爸很快会来修理你的窗户。”但是实际上来的人是修理工,不是他的爸爸;修理工以为女人是男孩的妈妈。所以男孩是不诚实的,而且耍了小聪明。因此,正确答案是 d。which is the right order of the story?a. the man asked the w
8、oman for money.b. the woman let the boy take his ball away.c. the boy told the woman the man was his father.d. the ball broke the window and fell inside the house.a. d-c-a-bb. d-c-b-ac. b-d-a-cd. b-a-d-c此题是文章结构题。答案出处:he kicked it too hard and it broke the window of a house and fell inside. 他踢球太用力了,球
9、打破了窗户掉了进去。he said to the woman, my father is going to come and repair your window soon.他对女人说,“我爸爸很快会来修理你的窗户。after a few minutes, a man came to the door with tools(工具)in his hand, so the woman let the boy take his ball away.几分钟之后,一个男人手里拿着工具来到门口,所以女人让男孩拿走了他的球。when the man finished repairing the window
10、, he said to the woman, please pay ten dollars.当男人修好窗户之后,他对女人说,“请付我 10 美元。”因此,正确答案是 b。(b).mike is 13 years old, and he is interested in collecting stamps. he began to collect stamps when he was 8 years old. he spends all his pocket money on stamps. sometimes his parents give him stamps when he does
11、well in his study. therefore, mike collects a lot of stamps. he often shows his stamps to his friends and his neighbours(邻居). he usually goes to his mailbox(信箱)to get letters after school. he wants the stamps from them. one day, mike went to the mailbox to get letters. but there were no letters in h
12、is mailbox. he found a letter in the mailbox next to his. the letter was to mrs green. there was a beautiful stamp on the letter. so he tore down the stamp carefully and hurried home. after he went home, he was afraid that mrs green would know he got her stamp. on the morning of the next day, mike p
13、ut the stamp back to mrs greens mailbox and then went to school. when he came back from school, he met mrs green. she smiled to mike.mike smiled, too.when did mike start to collect stamps?a. when he was 8 years old.b. when he was 10 years old.c. when he was 13 years old.d. when he was 15 years old.此
14、题是细节理解题。答案出处:he began to collect stamps when he was 8 years old.当他八岁时,他开始集邮。因此,正确答案是 a。whose stamp did mike take from the mailbox next to his?a. his friends.b. mrs greens.c. his parents.d. his.此题是细节理解题。答案出处:the letter was to mrs green. 信是给 mrs.green 的。因此,正确答案是 b。why did mike often go to his mailbox?
15、a. because he helped his parents get letters.b. because he wanted to get his letters from his friends.c. because he wanted to help mrs green get letters.d. because he wanted to get stamps from his letters.此题是细节理解题。答案出处:he usually goes to his mailbox(信箱)to get letters after school. he wants the stamp
16、s from them. 放学后,他经常去信箱取信。他想要从上面得到邮票。由此可知,mike 经常去信箱是为了从信件上得到邮票。因此,正确答案是 d。how does mike collect stamps?a. he buys them with his pocket money.b. his parents give them to mike when he does well in his study.c. he gets them from the letters in his mailbox.d. all the above.此题是推理判断题。答案出处:he spends all h
17、is pocket money on stamps. 他花费了他所有的零花钱买邮票。sometimes his parents give him stamps when he does well in his study. 当他取得好成绩时,他的父母有时会给他邮票。he usually goes to his mailbox(信箱)to get letters after school. he wants the stamps from them. 放学后,他经常去信箱取信。他想要从上面得到邮票。由此可知 mike 得到邮票的方式。因此,正确答案是 d。what do you think of
18、 mike?a. he is clever.b. he is honest(诚实的).c. he is weak.d. he is successful.解析:此题是观点态度题。答案出处:on the morning of the next day, mike put the stamp back to mrs greens mailbox and then went to school. 第二天早上,mike 把邮票放回了 mrs.green 的信箱然后去上学了。由此推断,mike 是个诚实的人。因此,正确答案是 b。“”“”at the end, xiao bian gives you a passage. minand once said, people who learn to learn are very
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年湖北文理学院第二批专项公开招聘工作人员12人备考题库完整答案详解
- 广东省广州市花都区2024-2025学年九年级上学期期末化学试题(含答案)
- 2025年合肥市第四十六中学招聘体育教师备考题库参考答案详解
- 长沙市食品药品检验所2025年公开招聘编外合同制人员备考题库及1套完整答案详解
- 3D可视化技术在复杂颅脑损伤手术中的价值
- 2025年智能驾驶汽车外饰材料创新十年报告
- 2025年广州市市场监督管理局直属事业单位引进急需专业人才备考题库有答案详解
- 2025年山东钢铁集团有限公司招聘备考题库及参考答案详解一套
- 简约风黑白色新媒体运营培训
- 2025年中国作家协会所属单位公开招聘工作人员13人备考题库及一套参考答案详解
- 2025年度科室护士长工作总结与2026年工作计划
- 酒类进货合同范本
- 江苏省南京市2024-2025学年高一上学期期末学情调研测试物理试卷
- 2026年教师资格之中学综合素质考试题库500道及答案【真题汇编】
- TCEC5023-2020电力建设工程起重施工技术规范报批稿1
- 2025秋国开《人力资源管理理论与实务》形考任务1234参考答案
- 2026年5G网络升级培训课件
- 2025安徽宣城宁国市面向社会招聘社区工作者25人(公共基础知识)综合能力测试题附答案解析
- 广东省广州市越秀区2024-2025学年上学期期末考试九年级数学试题
- 2025年区域经济一体化发展模式可行性研究报告及总结分析
- 金螳螂家装工程管理制度
评论
0/150
提交评论