2020年职称英语卫生类阅读判断精选(16)_第1页
2020年职称英语卫生类阅读判断精选(16)_第2页
2020年职称英语卫生类阅读判断精选(16)_第3页
2020年职称英语卫生类阅读判断精选(16)_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2020 年职称英语卫生类阅读判断精选( 16 )SleepingPeople who sleep for more than eight hours a night do not live as long as those who sleep for six hours,according tothe biggest study yet into sleep patterns and mortality( 死亡 率).Scientists have no explanation for the findings and do not know if they mean people who

2、like a lie.in( 睡懒觉 )Can extend their lives by sleeping less. .Although it is a common belief that sleeping for at least eight hours a night is vital for health and well being.thesix.year study involving more than 1.1 million Americans older than 30 found that those who slept for 1ess than eight hour

3、s were far from doing themselves any longterm harm 。“Individuals who now average 6.5 hours of sleep a night Can be reassured that this is a safe amount of sleep.From a health sta ndpo int 。 there is no reas on to sleep Ion ger,” saidDaniel Kripke,a professor of psychiatry( 精神病学 )at theUniversity of

4、California,San Diego.Dr.Kripke said.“We dont know if long sleep periodslead to death.Additional studies are needed to determine if setting your alarm clock earlier will actually improve your health. ”The scientists.who were funded by the American Cancer Society ,found 也 at the best survival rates we

5、re among the men and women who slept for seven hours a night.Those who slept for eight hours were 12 per cent more likely to dieduring t11e six year period of the study, when other factors such as diet and smoking were taken into account.Even those who spent a mere five hours a night in bed lived lo

6、nger than those who slept eight or more hours.However, an increasing death rate was found among those who slept for less than five hours.Dr.Kripke said. “Previous sleep studies have indicated that both short-and long-duration( 持续时间 )sleep had higher mortality rates.However, none of those studies wer

7、e large enough to distinguish the difference between seven and eight hours a night ,until flow. ”16 More than 1 1 million Americans participated in the six-year study.A Right B Wrong C Not mentioned17 All the participants were from the state of California.A Right B Wrong C Not mentioned18 The study

8、shows that the longer you sleep each night the longer you 11 live.A Right B Wrong C Not mentioned19 The findings indicate that it is all right to sleep for 6.5 hours a night.A Right B Wrong C Not mentioned20 Most of the participants slept for 7 hours a night during the study.A Right B Wrong C Not me

9、ntioned21 Sleeping for less than 5 hours each night is better than sleeping for 5 hoursA Right B Wrong C Not mentioned22 The study was the first to tell the difference between7 and 8 hours of sleep a nightA Right B Wrong C Not mentioned答案解析16 A 从文章的第三段能够得知,有一百一十多万美国人参与了这 项历时六年的研究。17 C 文章第四段仅仅提及该项研究的负责人之一是一位来自加州 大学的精神病学教授,但并没有说研究对象来自哪里。18 B 从文章的第一句便可得知,一个人并非每晚睡眠时间越长就 越长寿。19 A 从文章的第四段能够得知,一个人平均每晚睡眠六个半小时 就充足了。20 C 文章第六段仅仅提及研究发现,每晚

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论